Fashion

Outfit of the day | Let’s go to the beach

3 mei 2016

outfit of the day
Het is alweer even geleden, maar ik kan niet wachten tot de volgende keer dat ik bij een strandtentje kan gaan relaxen in een iets warmer lentezonnetje dan de laatste dagen. Elk jaar probeer ik toch wel meerdere van die relaxdagen aan zee te hebben maar vanwege de afstand, tijd en andere verplichtingen èn plannen in het weekend gebeurt het helaas niet zo vaak als ik zou willen. Ik trok van de week deze outfit aan en voelde me ineens helemaal klaar voor een strandtentdagje in het lentezonnetje. Love it! Ik deel mijn outfit of the day met je :)

outfit of the day outfit of the day
De kleding die ik draag is een complete set van het merk X-Two die bestaat uit een heerlijk zittende luchtige en losse linnen broek, een wat langer tuniekje zonder mouwen en een geweldig leuk gestreept jasje uit de X-Two .red collectie. Ik ben een groot fan van dit merk voornamelijk om z’n goede basics en jasjes en ben met deze drie items dan ook erg blij. Er is veel mee te combineren en het jasje is van sweatstof en draagt dus lekker comfortabel en is ook leuk te combineren met bijvoorbeeld een jeans en sneakertjes.

Ik draag de Carrera The Rise Maverick zonnebril via iLookz uit The Maverick Collection met Jared Leto (hunk-alert!). Het is een cat-eye model met een heel fijn en superlicht montuur in een matte finish met een mooi kleurverloop in de glazen. Ja, als zonnebrilverzamelaar word ik hier heel enthousiast van, weer eens wat anders! Oh, en ook leuk om eens mee te gaan spelen: je kan via deze shop ook online brillen passen in de virtuele spiegel.

outfit of the day

De schoenen die ik draag zijn bootschoentjes van Vans van een paar jaar geleden die echt heerlijk blijven zitten. Het horloge is van Michael Kors, de armband van Mi Moneda en de lipstick die ik draag is de Yves Rocher Cherry Oil Lipstick in de kleur Framboise Acidulée.

En als laatste mijn geweldige nieuwe tasje van Paul’s Boutique. Ik was al een hele tijd op zoek naar een handig tasje voor bijvoorbeeld het uitgaan waar ik enkel pasjes, sleutels, lipstick, poedertje en wat geld in kon stoppen en deze is er perfect voor. Van buiten is hij lichtblauw, vanbinnen neon oranje en het hengsel is ook nog te verwijderen waardoor je echt een clutch overhoudt. Ik ben er echt heel erg blij mee!

outfit of the day

Het hele poseren voor een foto blijft ‘een dingetje’ waar ik echt nog wat meer mee moet oefenen, want ik voel me soms ineens nog best onzeker en awkward voor de camera. Maar ik ga er zeker meer mee oefenen, dus verwacht de komende tijd wat vaker een outfit of the day ^^ Ik plaats deze natuurlijk om mijn eigen stijl te delen, maar hopelijk halen anderen met een maat(je) meer er ook inspiratie uit hoe je dingen kan combineren, wat er zoal verkrijgbaar is in grotere maten en hoe iets staat op iemand die ook echt een plussize figuur heeft..

–> Klik hier voor een overzicht met nog meer leuke plussize merken en webwinkels.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 mei 2016 at 20:25

  Ik vind je er ontzettend mooi uitzien !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 mei 2016 at 08:17

   Ahwww, dankjewel. Wat lief!!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 3 mei 2016 at 18:22

  Looking good!! Vooral het jasje is erg leuk die ga ik even onthouden x

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 3 mei 2016 at 16:13

  Dat jas is erg gaaf, staat je goed!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 mei 2016 at 12:21

  super leuk jasje :D

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 3 mei 2016 at 11:13

  Wat een super schattig tasje. Leuke outfit heb je gemaakt!

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 3 mei 2016 at 10:03

  Niks ongemakkelijk, het ziet er voor de kijker super natuurlijk uit :D prachtig! Love het tasje.

 • Avatar van MARIJKE
  Reply MARIJKE 3 mei 2016 at 09:49

  Staat je weer super mooi deze outfit!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 3 mei 2016 at 09:35

  Awkward voor de camera is zo herkenbaar. Sinds ik een blog heb besef ik dat een fotomodel niet vanzelfsprekend is. ;-) Oranje binnenkant van de handtas vind ik echt leuk.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 3 mei 2016 at 08:47

  Als ik ‘let’s go to the beach’ lees, dan denk ik: ‘Jaaaa, gezellig!’ Kom maar! Dat jasje staat je zo leuk! Love it! En ik heb toevallig ook een tasje van Paul’s Boutique gekocht. Heel blij mee. X

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 3 mei 2016 at 08:37

  Prachtige outfit Desiree. Ik herken wel wat je zegt. Ik ben onlangs ook begonnen met meer outfits, en als plussize dame vind ik dat toch een beetje eng voor een camera…Selfies, ok. Maar fullbody shots.. Vind ik toch wel spannend elke keer..

 • Avatar van pluseenbeetjenl
  Reply pluseenbeetjenl 3 mei 2016 at 07:40

  Geweldige outfit! Liefde voor het jasje!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 3 mei 2016 at 06:53

  Hmmmm dat tasje, heel mooi zeg!
  Weer eens een ander kleurtje dan het geeikte zwart of congnac.
  Je hoeft niet onzeker te zijn over hoe je op de foto staat, want ze zijn schitterend én inspirerend.
  Echt een goede morgen artikel.
  Fijn…..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 mei 2016 at 06:42

  De nieuwe outfit staat je zo mooi!
  Leuk tasje.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.