Huis & interieur

Primark Home spring/summer collectie

2 mei 2016

primark home
Als ik bij Primark kom dan is dat om te snuffelen tussen de kinderkleding voor Shae of een paar basics zoals t-shirts en dergelijke voor Paul. Ik vergeet vaak dat ze ook een enorm assortiment aan interieurproducten hebben dus toen ik het persbericht met afbeeldingen en informatie over de nieuwste Primark Home spring/summer collectie ontving werd ik aangenaam verrast. Dat wordt binnenkort dus maar een keertje wat langer de tijd nemen om rond te snuffelen, want wat hebben ze een boel leuks!

primark home primark home primark home
Zoals je ziet is dit een meer 1000-en-1 nacht thema wat heel rijk en zomers is qua kleuren en printjes die ergens ook wat Ibiza, Moroccan en/of hippie aan doet. Door de borduursels, bolletjes, printjes en stoffen krijgt het geheel toch een luxe uitstraling. Leuk voor wat accessoires om de zomer in huis te halen of de tuin wat kleur te geven en natuurlijk de handige bekers met rietjes waardoor je geen beestjes in je drinken krijgt.

primark home primark home primark home primark home

Mocht je nu een wat meer rustige stijl hebben dan is deze klassieke collectie met veel wit- en blauwtinten misschien iets meer voor jou. Mij spreekt deze qua stijl voor in huis wat meer aan, maar dan wel gecombineerd met hout, natuurkleuren en hier en daar een fris kleuraccent. De Delfts-blauw-achtige mokjes vind ik trouwens echt geweldig leuk, ik hoop dat ik niet misgrijp als ik er de volgende keer ben!

primark home primark home primark home

Ik vind het leuk dat de producten er over het algemeen ècht heel erg leuk zijn en daarnaast ook nog eens heel erg betaalbaar. Zo zou je een make-over aan een ruimte in je huis kunnen geven voor een wel erg leuk budget! Ik heb hierboven enkele zomerse items bij elkaar gezet die per stuk niet meer dan €4,- kosten. Oh, en als je tussen de Primark Home afdeling gaat kijken vergeet dan niet even alle nieuwe geurkaarsen en geurstokjes te besnuffelen want volgens mij zitten er heerlijke nieuwe geuren tussen ♥

Haal jij wel eens woonaccessoires bij Primark? Spreken de nieuwste collecties jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska Hoppens
  Reply Mariska Hoppens 3 mei 2016 at 11:51

  Echt super leuke items!! Weet jij misschien of er een Primark online shop komt, ik kan dit alleen maar vinden: primark-online-shop ze hebben wel diverse testen gedaan zeggen ze.

  Als jij meer weet, hoor ik het graag.

  Xx Mariska

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2016 at 11:56

   Ik heb er nog niks officieel over gehoord.. Maar hou je/jullie zeker op de hoogte als er meer bekend is.

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 3 mei 2016 at 09:11

  Ow… die uil vind ik prachtig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 mei 2016 at 07:55

  Prachtige woonaccesoires!
  Ik moet er eens snel een kijkje gaan nemen want heb het nog niet gezien in de winkel.

  Xoxo

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 2 mei 2016 at 22:13

  Wauw, echt weer een toffe collectie, en heel zomers! Nog 2 weken en dan hebben we hier in Groningen ook eindelijk een Primark! :)

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 2 mei 2016 at 19:20

  Wauw mooie collectie, vrijdag ga ik naar de Primark dus ik ga zeker eens kijkje nemen naar de woonaccessoires :)
  X

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 2 mei 2016 at 17:49

  Ziet er mooi uit!! X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 2 mei 2016 at 17:35

  Wat een leuke collectie zeg. Er zitten allemaal vrolijke dingen tussen

 • Avatar van Suzanne den Toom
  Reply Suzanne den Toom 2 mei 2016 at 17:25

  Wat een mooie kleurtjes en toffe ijsvormpjes, die wil ik! <3

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 mei 2016 at 15:38

  oeh loove al die fellere kleurtjes :D ben zelf echt al jaren niet meer bij primark geweest, wordt hoog tijd dat ze er eentje in Zeeland openen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.