Beauty

Newsflash | Primark PS Pro beauty collectie

12 mei 2016

primark ps pro
Ik heb – op de gezichtsdoekjes die ik bij de kassa wel eens meeneem – nog geen enkele ervaring met beautyproducten of make-up van Primark, omdat ik echt geen idee heb hoe de kwaliteit daarvan is èn ik gewoonweg nooit langs die hoek loop als ik er ben. En toch moet ik dat binnenkort maar eens gaan doen, want ik ontving het bericht dat er een Primark PS Pro beauty collectie uitgebracht zal worden. Een collectie met producten waar je net even wat meer van mag verwachten maar nog steeds héél erg betaalbaar. Ik vertel je er in dit artikel meer over en laat je alvast enkele producten zien.

primark ps pro primark ps pro primark ps pro
De Primark PS Pro collectie is een aanvulling op de normale PS beauty lijn en biedt meer kwaliteit voor meer geavanceerde technieken om je beautyritueel naar een hoger niveau te kunnen tillen. Klinkt goed! Deze lijn focused zich dus meer op de prep & perfect stages voor een lang houdbare en professionele make-uplook.

“Primark PS Pro is the ultimate collection for beauty obsessive-compulsives, offering long lasting, clever coverage and a flawless finish.”

primark ps pro primark ps pro primark ps pro primark ps pro primark ps pro

Van een longwear mineralized foundation met SPF15, primers voor verschillende huidtypes, een groene concealer om roodheden te verbergen en een losse longwear finishing powders tot aan een highlighter potlood, graphic eyeliners en brow liners, een lip primer en zelfs een handige eyeliner corrector pen. Dat ziet er zo op het eerste gezicht zeker niet verkeerd uit! En natuurlijk zijn ook deze producten net zo budget proof als je van Primark mag verwachten, want de prijzen van de producten uit de Primark PS Pro beauty collectie liggen tussen de €3,00 en €7,00 per stuk.

Ik ga binnenkort dus zeker een tripje naar de Primark beauty corner plannen en enkele producten aanschaffen om uit te gaan proberen. Hou de site in de gaten voor reviews hierover! Mocht je een bepaald product zeker graag als review voorbij willen zien, laat het me dan weten zodat ik deze ook mee kan nemen :)

Heb jij ervaring met make-up van Primark? Spreken deze PRO producten jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 25 mei 2016 at 19:40

  Ik ben wel benieuwt naar de groene concealer…..

 • Avatar van Mariska Hoppens
  Reply Mariska Hoppens 18 mei 2016 at 09:08

  Leuk en uitgebreid artikel! Eindelijk een nieuwe make-up lijn, de lipsticks zijn echt wel beter dan de normale.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 mei 2016 at 11:21

  Wat een mooie producten! Ik heb zelf wel makeup van de Primark, bevalt erg goed!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 12 mei 2016 at 22:18

  Ik zag het persbericht ook in mijn mailbox verschijnen en ik moet toegeven dat ik hier ook heel erg enthousiast van word. Wauw, het ziet er zo mooi uit. <3

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 12 mei 2016 at 19:42

  Leuk dat Primark zo’n collectie uitbrengt! Ik ben wel benieuwd naar de producten, vooral de lipsticks en lipliners!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 12 mei 2016 at 19:34

  Ik ben eigenlijk erg benieuwd naar de primers! :-)

 • Avatar van ikhouvanbeautynl
  Reply ikhouvanbeautynl 12 mei 2016 at 19:13

  Leuk nieuws!! Ik wil de pro producten misschien ook wel een kans geven. Verder gebruik ik niets van Primark qua make-up ofzo.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 12 mei 2016 at 16:29

  Een review zie ik graag verschijnen. Klinkt namelijk heel erg goed, zeker de eerste indruk.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 12 mei 2016 at 12:45

  Woew! Ik ben super benieuwd naar de kwaliteit van deze producten. Ik zie je reviews graag tegemoet :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 mei 2016 at 12:03

  oehh ben er best wel benieuwd naar :D

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 12 mei 2016 at 11:41

  Ziet er mooi uit.. een eyeliner corrector pen is wel wat voor mij, ik zit zo vaak mis te strepen. En dan boen ik het weg met een wattenstaafje. Gevolg, rode huid. Een primer voor lipstick, ook interessant! En brow liners, altijd zoekende naar de beste voor mij :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 mei 2016 at 11:35

  Ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 mei 2016 at 11:12

  Ik ben erg benieuwd naar die lipsticks. Ze zien er erg mooi uit

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 12 mei 2016 at 09:15

  Ik ben zo benieuwd! Het lijkt me echt wel fijn, nu hopen dat de kwaliteit ook top is!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 12 mei 2016 at 08:51

  Wauw, dit ziet er goed uit! Ben heel benieuwd naar de kwaliteit!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 12 mei 2016 at 08:45

  Ik heb wel makeup van Primark en moet zeggen dat het mij niet tegenvalt. Nu ik dit zie word ik helemaal enthousiast. Dit ziet er echt mooi uit. Nu hoop ik dat die tienerdames niet alles openrukken om te testen en vervolgens weer smoezelig terug leggen, hier heb ik dan echt zo’n hekel aan. Daarom walg je vaak al bij het makeup schap.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2016 at 09:46

   Oh, ja. Brrr krijg er gelijk kippenvel van. Eén van de dingen waarom ik ook niet graag make-up shop in de winkel, die vieze testers..

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 12 mei 2016 at 08:32

  De beauty producten bij Primark laat ik altijd links liggen, dus ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2016 at 06:35

  Erg mooi!
  Nooit make-up van die shop gekocht.
  Dat moet ik nu maar eens snel gaan doen ;-)

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 12 mei 2016 at 06:32

  Leuk! Ik heb de make-up bij Primark altijd ontweken, tot ik een keer besloot wat mee te nemen. Tot nu toe ben ik vrij blij met bijna alles wat ik heb geprobeerd. Als je jezelf voorhoudt wat de prijs is, vind ik de kwaliteit echt prima en vind ik vooral de lipliners aanraraders. Ik ben ook erg benieuwd naar enkele producten uit deze nieuwe lijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2016 at 09:47

   Dankjewel voor je tip, dan ga ik de lipliners ook eens even testen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.