Beauty

Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)

22 mei 2016

rituals the ritual of karma 1 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)
Oohlala, als je een fan bent van cleane en vrouwelijke, zachte geuren dan ga je met deze summer limited edition erg blij zijn. Rituals The Ritual of Karma is een verzorgingslijn die is geïnspireerd op het Hindoe-geloof. Doe goed, dan komen goede dingen vanzelf. En ondanks dat ik hier toen ik jonger was nogal pessimistisch tegenover stond begin ik er hoe ouder ik word steeds meer in te geloven dat het ook echt zo werkt. Ik vertel je vandaag alles over deze heerlijke nieuwe producten!

rituals the ritual of karma 2 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)rituals the ritual of karma 3 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)
Blissful Shower Oil
200ml, €8,50
De geur van deze lijn is zeker een herkenbare Rituals geur te noemen en dat vind ik zeker niet slecht, maar dat is vast en zeker omdat ik de geur gewoonweg heerlijk vind! Deze douche olie is echt heel erg lekker voor de drogere huidjes vanwege de toegevoegde soja olie, vitamine E en zonnebloemolie. Je huid nat maken onder de douche, insmeren met de olie die dan langzaam milky wordt en weer afspoelen. Zo is je huid gereinigd en verzorgd in één handeling.

rituals the ritual of karma 4 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)rituals the ritual of karma 5 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)rituals the ritual of karma 6 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)

Cleanse Your Mind & Body Scrub 375gr, €19,50
Wat is dit een lekkere en stevige bodyscrub zeg, en dan ook nog eens in zo’n flinke pot waarmee je wel even vooruit kan. Heerlijk! Het is een suikerscrub, dus wel scrubben terwijl je de douchekop van je weg hebt gedraaid anders smelt de suiker al tijdens het scrubben, maar verder doet hij erg goed zijn werk. Er zit verder onder andere saffloerolie, avocado olie, zoete amandelolie, arganolie, macadamia olie, jojoba olie, zonnebloemolie en vitamine E in. En ja, ook dit is weer heerlijk voor de droge huidjes. Na het scrubben je lijf goed afspoelen en even droogdeppen en al die verzorgende oliën hebben een verzorgend laagje achtergelaten op je huid. Love it!

rituals the ritual of karma 7 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)rituals the ritual of karma 8 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)

Soul Shimmering Body Cream 200ml, €17,50
Was het je trouwens al opgevallen dat de Rituals producten een nieuwe look hebben? Net even wat strakker qua opdruk en die roségouden/koperkleurige doppen vind ik erg mooi ♥ Deze romige en luchtige crème bevat onder andere glycerine, zonnebloemolie, allantoïne en vitamine E. Hij trekt snel in, laat de huid gelijk lekker soepel en zacht aanvoelen en laat een heel subtiel goudkleurige shimmer achter op de huid. Mooi bij zon- en/of kaarslicht ^^

rituals the ritual of karma 9 - Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)

Let op; mocht je een heel erg gevoelige huid hebben dan zijn deze producten vanwege de (milde) sulfaten, alcohol, siliconen en parfum misschien niet echt iets voor jou.. Mijn iets gevoelige huid heeft er geen enkele reactie op gegeven en zoals ik al zei werd mijn droge huid er ook erg blij van. Yay!

Rituals The Ritual of Karma ruikt naar een combinatie tussen lichtzoete bloesems en verfrissende bergamot en alle producten hebben net even een klein verschil in geur maar maken samen één mooi geheel. In de collectie zit verder ook nog een doucheschuim, bed & body mist, geurkaars en geurstokjes en is vanaf nu verkrijgbaar. Leuk extraatje: bij Rituals krijg je nu bij je aankoop het nieuwe summer magazine en twee karma bracelets cadeau. Ook leuk: blogcollega Karen van Dejlig.nl schreef vandaag ook een review over deze producten, klik hier om dit te lezen :)

Spreekt jou deze nieuwe geurlijn aan?

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 3 augustus 2017 at 14:30

  Hee Desiree,
  Hoe is het? Leuke blog heb je!
  Ritual of Karma is een fijne lijn he?
  Onlangs heb ik er ook wat over geschreven op mijn blog!
  Neem een kijkje als je tijd hebt! :)
  Fijne dag nog!
  Groetjes,
  Wendy

 • Avatar van Brooke Van Overwaele
  Reply Brooke Van Overwaele 21 mei 2017 at 13:39

  Love the product!

 • Avatar van chantal
  Reply chantal 24 november 2016 at 12:45

  Ik vond deze geur super maar kan je de rituals of karma oil nog ergens krijgen ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2016 at 10:37

   Ze hebben nog wel enkele shower oils in het assortiment, maar deze geur was een limited edition dus die vast niet meer helaas..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 januari 2017 at 14:28

   Hi Chantal! Ik moest ineens aan je denken toen ik deze geur in de sale op de Rituals webwinkel zag staan.. Succes! ;)

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 30 mei 2016 at 09:05

  Ik vind de verpakkingen echt prachtig! Die koperkleurige doppen, wauw! ♥ Ik durf echter niet gaan snuffelen omdat ik bang ben dat ik ze dan niet kan laten staan, haha! Inderdaad fijn dat de suikerscrubs van Rituals… zo’n verzorgend laagje achterlaten. Ik vind het altijd fijn om te zien hoe het water parelt op m’n huid. :-)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
milani amore matte lip crème
Milani Amore Matte Lip Crème – Fling

Die hele matte lippen trend is gelukkig een blijvertje, want wat vind ik het mooi! Maar het blijft lastig om...

Sluiten