Beauty

Rituals | The Ritual of Karma (summer limited edition)

22 mei 2016

rituals the ritual of karma
Oohlala, als je een fan bent van cleane en vrouwelijke, zachte geuren dan ga je met deze summer limited edition erg blij zijn. Rituals The Ritual of Karma is een verzorgingslijn die is geïnspireerd op het Hindoe-geloof. Doe goed, dan komen goede dingen vanzelf. En ondanks dat ik hier toen ik jonger was nogal pessimistisch tegenover stond begin ik er hoe ouder ik word steeds meer in te geloven dat het ook echt zo werkt. Ik vertel je vandaag alles over deze heerlijke nieuwe producten!

rituals the ritual of karma rituals the ritual of karma
Blissful Shower Oil
200ml, €8,50
De geur van deze lijn is zeker een herkenbare Rituals geur te noemen en dat vind ik zeker niet slecht, maar dat is vast en zeker omdat ik de geur gewoonweg heerlijk vind! Deze douche olie is echt heel erg lekker voor de drogere huidjes vanwege de toegevoegde soja olie, vitamine E en zonnebloemolie. Je huid nat maken onder de douche, insmeren met de olie die dan langzaam milky wordt en weer afspoelen. Zo is je huid gereinigd en verzorgd in één handeling.

rituals the ritual of karma rituals the ritual of karma rituals the ritual of karma

Cleanse Your Mind & Body Scrub 375gr, €19,50
Wat is dit een lekkere en stevige bodyscrub zeg, en dan ook nog eens in zo’n flinke pot waarmee je wel even vooruit kan. Heerlijk! Het is een suikerscrub, dus wel scrubben terwijl je de douchekop van je weg hebt gedraaid anders smelt de suiker al tijdens het scrubben, maar verder doet hij erg goed zijn werk. Er zit verder onder andere saffloerolie, avocado olie, zoete amandelolie, arganolie, macadamia olie, jojoba olie, zonnebloemolie en vitamine E in. En ja, ook dit is weer heerlijk voor de droge huidjes. Na het scrubben je lijf goed afspoelen en even droogdeppen en al die verzorgende oliën hebben een verzorgend laagje achtergelaten op je huid. Love it!

rituals the ritual of karma rituals the ritual of karma

Soul Shimmering Body Cream 200ml, €17,50
Was het je trouwens al opgevallen dat de Rituals producten een nieuwe look hebben? Net even wat strakker qua opdruk en die roségouden/koperkleurige doppen vind ik erg mooi ♥ Deze romige en luchtige crème bevat onder andere glycerine, zonnebloemolie, allantoïne en vitamine E. Hij trekt snel in, laat de huid gelijk lekker soepel en zacht aanvoelen en laat een heel subtiel goudkleurige shimmer achter op de huid. Mooi bij zon- en/of kaarslicht ^^

rituals the ritual of karma

Let op; mocht je een heel erg gevoelige huid hebben dan zijn deze producten vanwege de (milde) sulfaten, alcohol, siliconen en parfum misschien niet echt iets voor jou.. Mijn iets gevoelige huid heeft er geen enkele reactie op gegeven en zoals ik al zei werd mijn droge huid er ook erg blij van. Yay!

Rituals The Ritual of Karma ruikt naar een combinatie tussen lichtzoete bloesems en verfrissende bergamot en alle producten hebben net even een klein verschil in geur maar maken samen één mooi geheel. In de collectie zit verder ook nog een doucheschuim, bed & body mist, geurkaars en geurstokjes en is vanaf nu verkrijgbaar. Leuk extraatje: bij Rituals krijg je nu bij je aankoop het nieuwe summer magazine en twee karma bracelets cadeau. Ook leuk: blogcollega Karen van Dejlig.nl schreef vandaag ook een review over deze producten, klik hier om dit te lezen :)

Spreekt jou deze nieuwe geurlijn aan?

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 3 augustus 2017 at 14:30

  Hee Desiree,
  Hoe is het? Leuke blog heb je!
  Ritual of Karma is een fijne lijn he?
  Onlangs heb ik er ook wat over geschreven op mijn blog!
  Neem een kijkje als je tijd hebt! :)
  Fijne dag nog!
  Groetjes,
  Wendy

 • Avatar van Brooke Van Overwaele
  Reply Brooke Van Overwaele 21 mei 2017 at 13:39

  Love the product!

 • Avatar van chantal
  Reply chantal 24 november 2016 at 12:45

  Ik vond deze geur super maar kan je de rituals of karma oil nog ergens krijgen ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2016 at 10:37

   Ze hebben nog wel enkele shower oils in het assortiment, maar deze geur was een limited edition dus die vast niet meer helaas..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 januari 2017 at 14:28

   Hi Chantal! Ik moest ineens aan je denken toen ik deze geur in de sale op de Rituals webwinkel zag staan.. Succes! ;)

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 30 mei 2016 at 09:05

  Ik vind de verpakkingen echt prachtig! Die koperkleurige doppen, wauw! ♥ Ik durf echter niet gaan snuffelen omdat ik bang ben dat ik ze dan niet kan laten staan, haha! Inderdaad fijn dat de suikerscrubs van Rituals… zo’n verzorgend laagje achterlaten. Ik vind het altijd fijn om te zien hoe het water parelt op m’n huid. :-)

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 22 mei 2016 at 20:36

  Ik ben echt dol op Rituals maar toen ik deze geur wilde ruiken in de winkel was ik niet meteen enthousiast. Dat heb ik van twee andere lijnen wel maar deze dacht ik mwa. Het ziet er wel weer super goed uit, rituals kan het altijd zo mooi vorm geven.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 22 mei 2016 at 19:24

  Naar deze geurlijn ben ik erg benieuwd!

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 22 mei 2016 at 15:00

  Ik ben al diverse keren blijven hangen in de winkel van Rituals bij deze nieuwe lijn. Alleen al de verpakking spoort aan tot kopen. Klinkt heerlijk!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 mei 2016 at 13:20

  wel jammer dat er alcohol e.d. in zit :( de geur klinkt wel echt super nice!

 • Avatar van Jolet
  Reply Jolet 22 mei 2016 at 12:18

  Dit lijkt me wel lekker, ja! Rituals ruikt eigenlijk altijd wel lekker.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 22 mei 2016 at 11:30

  Alcohol, siliconen en parfum daar twijfel ik soms over, toch een prachtig lijn dat de gok waard is. :-)

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 22 mei 2016 at 11:26

  Ik vind de verpakking zo ontzettend mooi! Dat hebben ze goed gedaan. Qua geur is het ook helemaal mijn ding, maar ik moet zeggen dat Rituals mij nog niet eerder heeft teleurgesteld :).

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 22 mei 2016 at 11:16

  Dit klinkt heerlijk zeg, prachtige verpakkingen en ik ben erg benieuwd naar de geur.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 22 mei 2016 at 11:01

  Ik heb ze ook. Fantastische geur echt! De scrub en de body mist zijn mijn favorietjes tot nu toe.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 mei 2016 at 10:45

  Ik moet die geur echt even gaan checken!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 22 mei 2016 at 10:40

  Van deze lijn heb ik de Shower Foam gereviewd en ik vind hem zo ontzettend fijn!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2016 at 10:45

   Oh, heerlijk lijkt me die ook. Sowieso de showerfoams van Rituals <3

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 22 mei 2016 at 10:09

  Ik heb geen idee hoe deze geur ruikt, daar ben ik erg benieuwd naar. De vormgeving van deze lijn vind ik wederom prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2016 at 10:45

   Echt eens gaan snuffelen hoor, het ruikt zo lekker!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 22 mei 2016 at 09:58

  Haha, ik mailde je net al. Great minds.. zelfde artikel vandaag. Liefde voor deze producten! <3 Fijne zondag mop.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2016 at 10:45

   Haha! Zondagse liefde voor Rituals ^^

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 22 mei 2016 at 09:39

  ik ben zo benieuwd! Mijn pakje is onderweg en ik kan niet wachten om lekker uitgebreid onder de douchte te springen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2016 at 10:45

   Heerlijk vooruitzicht! Ben alvast benieuwd wat jij ervan gaat vinden :)

 • Avatar van pluseenbeetjenl
  Reply pluseenbeetjenl 22 mei 2016 at 09:13

  Rituals is geweldig! Ben dan ook echt ontzettend benieuwd naar deze geur en ga hem zeker checken in de winkel.

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 22 mei 2016 at 08:20

  Al een aantal producten uit deze lijn in huis, heerlijk gewoon.

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 22 mei 2016 at 08:14

  Ik ben echt verslaafd aan Rituals, mijn hele badkamer staat er vol mee, ik ga deze lijn zeker proberen, de geuren van Rituals zijn echt heerlijk ook voor mannen hebben ze hele fijne producten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2016 at 10:46

   Oh yes, ook één van de dingen waarmee ik Paul (en andere mannen in de familie) altijd blij kan maken ^^

 • Avatar van Hilde Janbroers
  Reply Hilde Janbroers 22 mei 2016 at 07:52

  Die bodycream en bodyscrub klinken heerlijk!!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 22 mei 2016 at 07:26

  Deze geur ga ik zeker weten even checken in de Rituals winkel. Ben dol op hun producten :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 mei 2016 at 07:07

  Wauw…. dat klinkt goddelijk heerlijk dus!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.