Beauty

(*) Klaar voor de zomer | Zachte en gladde benen met Philips Lumea

26 mei 2016

gladde benen tips 2 - (*) Klaar voor de zomer | Zachte en gladde benen met Philips Lumea
Oh, yes! Onlangs hebben we alweer heerlijk kunnen genieten van heerlijk blote-benen-weer en er gaan nog heel wat meer van zulke weken aankomen. Tijd dus om die benen in opperste conditie te krijgen zodat je met heerlijk gladde en zachte benen klaar bent voor de zomer. Ik deel in samenwerking met Philips Lumea in dit artikel de beste tips met je voor heerlijk zachte en gladde benen die klaar zijn om geshowed te worden. Let’s go!

gladde benen tips 4 - (*) Klaar voor de zomer | Zachte en gladde benen met Philips Lumea
Voorbereiding is alles. Oftewel; pamper die benen met een wekelijkse stevige scrubbeurt of dry brushing. Neem de tijd om je benen met ronddraaiende bewegingen in te masseren met de scrub en concentreer je hierbij vooral op probleemgebieden. Dit stimuleert de bloedsomloop, helpt afvalstoffen beter af te voeren en verwijdert dode huidcellen waardoor ook ingegroeide haartjes en cellulite af zullen nemen.

gladde benen tips 6 - (*) Klaar voor de zomer | Zachte en gladde benen met Philips Lumea gladde benen tips 1 - (*) Klaar voor de zomer | Zachte en gladde benen met Philips Lumea

Tijd om je benen te ontharen! Er zijn ontiegelijk veel manieren om dit te doen, maar wil je er echt voor langere tijd vanaf zijn dan kan je kiezen voor ontharing door middel van IPL. Stel je eens voor.. iedere dag een zijdezachte en onthaarde huid zonder enige moeite omdat de haartjes gewoonweg niet meer terug groeien.

Philips Lumea is een ontharingssysteem dat werkt op basis van zogenaamde IPL-lichttechnologie waarmee je jezelf gewoon thuis makkelijk, veilig èn pijnloos kan ontharen. Zachte lichtflitsen schieten haartjes als het ware in slaap, waardoor ze op een natuurlijke manier loslaten. Hierdoor worden zelfs de kleinste haartjes verwijderd, tot wel 8 weken lang. Fijn om te weten: het apparaat is geschikt voor je benen, bikinilijn, oksels, onderarmen en gezicht.

Als je nu zou beginnen met de behandelingen dan kan je na zo’n 4/5 behandelingen al van een haarvrije huid genieten en ben je op tijd klaar voor de zomer. Je herhaalt de behandeling vervolgens elke zes tot acht weken.

Wil jij ook maandenlang een gladde en onthaarde huid? Op dit moment is er een mooie actie gaande waarbij je tot €50,00 retour krijgt op het aankoopbedrag.

Klik hier voor de Philips Lumea website voor meer informatie en de actie.


gladde benen tips 8 - (*) Klaar voor de zomer | Zachte en gladde benen met Philips Lumea
Nog meer tips voor gladde, strakke en zachte benen

– Smeer je huid regelmatig in met een hydraterende bodylotion of voedende bodybutter en masseer deze goed in om de bloedsomloop te stimuleren waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden
lunges, squads en de pelvic tilt. Geen idee waar ik het over heb? Met een beetje hulp van YouTube en Google kan je hier meer informatie en filmpjes over vinden waarmee je je benen strakker, slanker en mooier gevormd kan trainen
– onzeker over het (tekort aan) zomerse kleurtje van je benen? Ga aan de slag met zelfbruiner. Tegenwoordig geven de meeste zelfbruiners een heel natuurlijk resultaat en dat zonder de schadelijke effecten van de zon. Ook hierbij geldt: begin met scrubben, vervolgens egaal insmeren (vergeet de bovenkant van je voeten niet!) en als laatste goed je handen wassen.

Met bovenstaande tips heb jij in no time die heerlijke zachte, gladde en stevige benen die zeker gezien mogen worden aankomende zomer. Voor meer informatie over Philips Lumea en hoe ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) nu precies werkt, neem je een kijkje op deze website.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
* Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 26 mei 2016 at 16:14

    Goeie tips! Ik heb al een tijdje de Philips Lumea op mijn wishlist.. hij lijkt me zo fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.