Beauty

Mijn beauty favorieten! (mei 2016)

1 juni 2016

beauty favorieten
Wow. Ik kan niet uitleggen hoe enorm snel de afgelopen maand voor mij voorbij gevlogen is. Ik word even goed met de neus op de feiten gedrukt als ik met dit artikel aan de slag kan want dan is er toch echt weer een nieuwe maand aangebroken. Mei was een drukke en spannende maand waarin we besloten te reageren op een mooi nieuwbouwproject, dat binnen no time rond was en we nu dus midden in een verhuizing zitten en daarnaast is het zakelijk ook een drukke maand met mooie samenwerkingen en afspraken. Je hoort me niet klagen hoor want het zijn allemaal toffe dingen, maar niet altijd even makkelijk in combinatie met een puberende dreumes ;) Met de eerste van de maand is het tijd om je mijn beauty favorieten van de afgelopen maand te laten zien. Let’s go!

beauty favorieten
Ik maakte afgelopen maand voor het eerst kennis met het make-upmerk Milani Cosmetics en alle drie de producten zijn me erg goed bevallen. Om een keuze te moèten maken heb ik ervoor gekozen de prachtige Milani Luminoso blush in dit overzichtje mee te nemen. Hij is echt perfect om een zomerse gloed op je gezicht te toveren. Love it! Nog een make-upproduct is de Estée Lauder double wear waterproof concealer die echt by far de beste concealer is die ik ooit heb gebruikt. Zoals je kan begrijpen komt die in zo’n drukke periode ook erg goed van pas ;)

En in deze top 5 van beauty favorieten van mei heb ik nòg een make-upproduct meegenomen, namelijk de H&M creamy lip melt die een dupe zijn van de bekende OCC Lip Tars. De kleuren zijn wel redelijk in your face maar erg leuk voor een feestje en te mengen met elkaar dus ik hoop dat ze de kleurenselectie gaan uitbreiden en het product in de vaste collectie gaan opnemen.

beauty favorieten

Qua skincare ben ik nog steeds de Oriflame Ecobeauty lijn uitgebreid aan het testen en ik merkte al snel dat ik toch echt een exfoliërend product in mijn routine miste. Ik gebruik er dus naast nu de Eau Précieuse die eigenlijk voor de onzuivere en vettere huidtypes aangeraden wordt, maar het is echt één van de betere èn goedkopere exfoliators die ik ken waar mijn gevoeligere en drogere huid ook goed op reageert. Ik merk het altijd gelijk aan mijn huid als ik een paar dagen stop met een AHA en/of BHA :( Herkenbaar voor anderen?

En als laatste moest ik wel deze megafles Jean Paul Gaultier Betty Boop eau fraîche meenemen. Niet alleen voor die schattige flacon natuurlijk maar ook omdat dit zo’n verrassend lekkere en vrouwelijke geur is voor dit seizoen. Ik draag hem echt heel erg vaak sinds ik hem in huis heb ♥

Wat is jouw favoriete beautyproduct van dit moment?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carmen de Jong Tirnoveanu
  Reply Carmen de Jong Tirnoveanu 2 juni 2016 at 10:33

  Classique by Jean Paul Gaultier is jarenlang mijn signature scent geweest! Een echte head turner!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 juni 2016 at 09:59

  Wat een mooie favorieten! Milani Luminoso staat je prachtig!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 1 juni 2016 at 23:39

  Mooie items! Currently zijn de nieuwe Sleek liquid lipstick mijn favorites:D

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 juni 2016 at 22:35

  En ja hoor… ik vergat mijn Douglasbon voor de mooie concealer… Ik ben zo benieuwd of het ook mijn ogen mooier kan maken. Ik baal van ophopingen in de rimpels. Als het nou dan nog de boel glad trekt, maar nee het lijkt dan net een droge woestijn! Dus fingers crossed… rib uit mijn lijf, maar ik ga er voor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2016 at 08:46

   Ik hoop dat je er net zo blij mee gaat zijn als ik ermee ben! Paar tipjes waar je misschien iets aan hebt: een goede oogcrème onder de concealer aanbrengen, weinig concealer gebruiken en met je vinger ‘inkloppen’ en heel lichtjes afpoederen zorgt voor mij voor de perfecte combi die nooit droog oogt of in lijntjes gaat zitten. Fijne dag!

 • Avatar van lveening
  Reply lveening 1 juni 2016 at 19:04

  Mijn aandacht werd meteen door het Oriflame product getrokken. Fijn om te lezen dat dit een favoriet product is. Wanneer ik weer zo’n product nodig heb zal ik deze misschien wel kopen. -x-

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 juni 2016 at 18:45

  die parfum flacon is zo cute ;D

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 1 juni 2016 at 18:36

  Ik ben op dit moment ook veel aan het proberen en testen, en dan vind ik dit soort posts altijd super leuk als nieuwe inspiratie! Gelukkig is mijn huid op dit moment niet erg droog, dus kan ik allemaal nieuwe dingen testen :)

 • Avatar van darinanyk
  Reply darinanyk 1 juni 2016 at 16:26

  Prachtige producten vooral de Betty Boop parfumfles!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 juni 2016 at 15:18

  Wat een mooie producten,mdie blush ziet er heel erg mooi uit en ik ga zeker even die geur ruiken als ik de winkel kom. Fijn dat alles, ondanks de drukte zo goed gaat.

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 1 juni 2016 at 14:58

  Leuke favorieten!Ik heb nog geen beauty items van Milani Cosmetics maar ben daar wel super benieuwd naar. Regelmatig lees ik positieve reviews dus het trekt wel mijn aandacht!

 • Avatar van Hilde Janbroers
  Reply Hilde Janbroers 1 juni 2016 at 14:58

  Oeh lastig! Ik heb meerdere favorieten, als ik echt moet kiezen de baked blush van Kiko van de nieuwste collectie. De JPG ziet er echt mooi uit! Geweldige fles!

 • Avatar van inspiredbylifee
  Reply inspiredbylifee 1 juni 2016 at 14:50

  Ik ben heel benieuwd naar die geur! IK wil trouwens ook nog een keer iets van milani kopen

 • Avatar van StudentStyleSite
  Reply StudentStyleSite 1 juni 2016 at 14:32

  Ahh over die Milani blush heeft NikkieTutorials het heel vaak haha! Heel mooi. Mijn favoriete beautyproduct van het moment zijn mijn nyx soft matte lip creams

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.