Beauty

Bio-Oil | Review, tips & tricks

26 juni 2016

bio oil review
Er zijn van die producten die door de jaren heen steeds terug weten te komen in mijn verzorgingsroutine en zo is dat ook met Bio-Oil. Het blijft zo’n ontiegelijk veelzijdig product en is daarnaast ook nog eens redelijk betaalbaar en gemakkelijk te verkrijgen. Ik vertel je in dit artikel wat meer over het product en de veelzijdigheid ervan èn je maakt ook nog eens kans op 1 van de 10 flacons met de winactie onderaan. Good luck!

bio oil review
Waar kan je Bio-Oil allemaal voor gebruiken?

Bio-Oil is een huidolie die je kan gebruiken om littekens te versoepelen, huidstriemen (striae) en pigmentvlekken te verminderen en is bovenal een fijn product voor de verouderde en droge huid om deze weer zacht aan te laten voelen en een mooie glow te geven. Maar er is nog veel meer waarvoor je dit multifunctionele product kan gebruiken.

Zo vind ik het bijvoorbeeld heel erg fijn om de olie te gebruiken voor mijn nagelriemen en hielen voor het slapen gaan want de volgende ochtend is dit allemaal gelijk een heel stuk zachter. Ook gebruik ik hem als soort van masker-serum door enkele druppels door een gezichtsmasker te mengen of vooraf aan te brengen op mijn schone gezicht en daaroverheen het masker. Ik heb zo het idee dat elk masker hiervoor net even wat meer geschikt raakt voor de drogere huid zoals ik heb. Ook kan je het als haarolie gebruiken maar je moet hierbij wel echt heel zuinig te werk gaan voor je er vet haar van krijgt.. Even een paar druppels opwarmen in je handen en vervolgens door de lengtes van je haar en in de puntjes aanbrengen en je haar glanst meer, wordt minder statisch en is minder pluizend! En dan kan je het ook nog gebruiken als badolie en after sun. Superhandig om in huis te hebben dus!

bio oil review

De ingrediënten
Er zit onder andere een redelijk hoge concentratie vitamine A (retinol) in wat de huidstructuur verbetert, de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en bijvoorbeeld pigmentvlekjes vermindert. Ook zit er zonnebloemolie, vitamine E, kamille, lavendel, rozemarijn, calendula, soja olie en bisabolol in wat beschermende, kalmerende, voedende en helende eigenschappen hebben. Let op: mocht je een heel gevoelige huid hebben dan zou je in verband met onder andere de toegevoegde parfum en en lavendelolie misschien een beetje voorzichtig moeten zijn.

De geur van de olie is heel erg zacht en subtiel en blijft niet lang achter op de huid. Qua gevoel heeft het product wat weg van een droge olie; het maakt de huid wel gelijk lekker soepel en zacht en laat een mooie glow achter, maar hij voelt niet vet of plakkerig aan. Een klein beetje per keer inmasseren is echt meer dan voldoende waarmee het product ook nog eens lekker zuinig in gebruik is en je dus lang met je flesje doet.

Bio-Oil is verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 60ml/€11,95 bij verschillende drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels.

bio oil review

Winactie
Ik mag maar liefst 10 flesjes Bio-Oil weggeven! Wil jij kans maken? Laat dan onder dit artikel een reactie achter met jouw motivatie en je maakt al kans. Voor een extra kans zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket en het bericht wat bij dit artikel hoort liket en deelt :) Meedoen met deze winactie kan tot en met zaterdag 2 juli 2016, 23.59 uur.

Heb jij al ervaring met Bio-Oil? Of waarom zou jij het graag willen proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dee
  Reply Dee 1 juli 2016 at 23:07

  Om te proberen de littekens van waterpokken in mijn gezicht wat te verminderen..
  Van alles geprobeerd, maar tot nu toe zonder enig resultaat.
  En mijn nagelriemen ga ik er zeker ook lekker mee behandelen!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 1 juli 2016 at 20:30

  Door een zink tekort heb ik heel wat striemen op mijn bovenarmen. Ik ben enorm benieuwd of dit product deze wat kan verzachten!

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 30 juni 2016 at 23:11

  Ik zou deze graag winnen, heb het nooit gekocht omdat het best duur is. Ik denk dat het heel goed is voor mijn ruwe ellebogen. Fb ook het bericht geliked en gedeeld!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 30 juni 2016 at 22:36

  Klinkt echt heel fijn en goed! Ik heb bio-oil nog niet eerder geprobeerd, maar het lijkt me erg handig voor zowel een lelijk litteken als mijn striae! Beide zou ik graag een stuk onzichtbaarder hebben ;-)

 • Avatar van EE Alphen
  Reply EE Alphen 30 juni 2016 at 17:08

  Al zo vaak zien staan, maar nee, nog nooit geprobeerd. Ik heb een litteken op mijn hand, striae en een droge huid door een huidaandoening. Het klinkt alsof Bio Oil echt een goed product is, dus ik zou het graag eens willen proberen!

  Elisabeth

 • Avatar van Kitty
  Reply Kitty 30 juni 2016 at 05:23

  Lijkt me heerlijk spul. Ik heb een fors litteken op mijn arm waar ik het op zou willen proberen.

 • Avatar van Domenica
  Reply Domenica 29 juni 2016 at 22:48

  Graag zou ik een flesje willen winnen! Ik heb altijd al een droge huid gehad, soms is dit er zichtbaar bij mijn neus wat erg vervelend is. Ook op mijn vingers schilfert de huid als het ware altijd. Ook heb ik een wijnvlek op mijn linkerwang, benieuwd wat de olie eventueel hiermee doet!

  • Avatar van ikke
   Reply ikke 30 juni 2016 at 10:15

   heb lidtekens op mijn arm,ben erg benieuwd

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 29 juni 2016 at 22:34

  Ik hoor zoveel over Bio-oil maar ik ken het zelf niet. Hoog tijd om het te gaan uitproberen ;-)

 • Avatar van Saskia1954
  Reply Saskia1954 29 juni 2016 at 21:26

  Dit multifunctionele product zou ook mij goed van pas komen (60+huid, zwemhaar, enz).

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 29 juni 2016 at 14:01

  Fijne en nuttige review.. zelfs zo fijn dat ik me moet inhouden niet gelijk naar de winkel te rennen :-) Ik zou bio oil graag willen uitproberen bij een litteken op het snoetje van onze dochter (7 jaar, na een botsing met een bloempot..).

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 29 juni 2016 at 13:34

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee omdat ik best veel last heb van striae bij mijn borsten en dit lastig vind bij het dragen van een bikini. Ik hoop dat dit product dit kan verminderen zodat ik weer zelfverzekerd over het strand kan paraderen:) Xoxo

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 29 juni 2016 at 07:39

  Ja graag! Goede start van de zomer, om wacht welke zomer. Nou in ieder geval peobeer ik het graag

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 28 juni 2016 at 20:53

  Ik doe graag mee, zou het graag op mijn huid uit willen proberen, de bio-oil, ben er erg benieuwd naar !! :)

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 28 juni 2016 at 16:28

  ik zou het heel graag leren kennen zo een fijn product

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 28 juni 2016 at 16:26

  Zelf heb ik last van striemen,
  En ik schaam me er wel voor..
  Ik doe er vanalles aan om ze te laten verminderen maar het lukt niet ..
  Ik durf amper nog in bikini lopen omdat ik me schaam.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 28 juni 2016 at 14:54

  Als ik je verhaal lees is het echt multifunctioneel, ik doe graag mee ;-)

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 28 juni 2016 at 14:44

  ik hoor iedereen over bio-oil, dus dit spul zou ik graag eens proberen

 • Avatar van Calendula
  Reply Calendula 28 juni 2016 at 14:20

  Hallo ik doe graag mee voor deze bio-oil! Ik gebruik enkel maar natuurlijke oliën en heb deze nog nooit geprobeerd dus zou hem graag eens testen! Wie weet wordt het een vaste waarde in mijn badkamer :)
  Uiteraard volg ik je al op facebook!

 • Avatar van Rose Otto
  Reply Rose Otto 28 juni 2016 at 13:45

  Dit “spul” is zo’n superwonder middel!! Het werkt echt hartstikke goed!!
  Bijvoorbeeld nadat je met een klein katje hebt gespeeld en je handen vol krassen zitten… ;) <3

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 28 juni 2016 at 12:20

  Ik zou graag bio oil proberen voor de striae op mijn armen en buik. Vooral die op mijn buik trouwens, ik hoop deze zomer ook eens in bikini in de zon te liggen, als het dan al wat minder is voel ik me vast nog wat prettiger! Kan ik het daarna meteen gebruiken als after sun!

 • Avatar van pien
  Reply pien 28 juni 2016 at 10:35

  dit zou geweldig zijn, lijkt me heerlijk spul

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 28 juni 2016 at 10:06

  Dit product lijkt mij heerlijk. Ik ken het wel maar nooit geprobeerd. Ik ga vanaf volgende week weer starten met afvallen dus zou heel fijn zijn om mijn huidje er mee in te smeren. Ben nu nog op vakantie dus na mijn vakantie om mijn bruine teint te behouden zou ik het ook als aftersun gaan gebruiken. Zou het leuk vinden om hem te winnen! ??

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 28 juni 2016 at 10:02

  Ik doe graag mee! Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik al een tijgerstrepenbuik gekregen, maar nu bij de tweede zwangerschap blijf ik evengoed fanatiek smeren met zwangerschapsolie van Weleda. Ik ben erg benieuwd of ik net zo’n fan van Bio oil zal zijn

 • Avatar van Xiomara
  Reply Xiomara 28 juni 2016 at 09:55

  Ik heb hier veel goede verhalen over gehoord maar nog nooit getest, zoals ik lees is het een ideaal product voor striemen droge huid littekens enz dus daar zou ik het heel graag voor willen proberen heb striemen van de zwangerschap, erg droge en gevoelige huid en mijn dochtertje heeft op der knappe gezichtje een litteken van de waterpokken zou fantastisch zijn als we dit mogen proberen en hopelijk werkt dit voor ons!!

 • Avatar van Peter Cox
  Reply Peter Cox 28 juni 2016 at 09:13

  Nou, wat een mogelijkheden, ik zou het willen gebruiken op de hielen van de voeten van mijn vrouw. Heeft veel last van kloven. Al vanalles geprobeerd, dit nog niet. Ik waag een kansje.

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 28 juni 2016 at 08:24

  Super lekker lijkt me dit!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 28 juni 2016 at 08:17

  Wil het zeker wel proberen, voor mijn droog velletje en mijn droge krullen wat te temmen.
  Dus zou super fijn zijn, zo een flesje te testen. :-)
  Delen liken enz done ;-p

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 28 juni 2016 at 07:44

  ik gebruik liever een olie op mijn huid dan een créme

 • Avatar van Anita koekkoek
  Reply Anita koekkoek 27 juni 2016 at 23:36

  Wow, klinkt echt super goed ??
  Ik zou het graag is proberen. . Ik werk veel met mn handen in het water dus hele droge handen. . Maar ook voor mn hielen en gezicht ? zou het graag proberen ❤

 • Avatar van annelies Pietens
  Reply annelies Pietens 27 juni 2016 at 22:41

  bij mij is bio oil niet bekend. Op dit moment ben ik zwanger en zou het uit willen proberen op mijn groeiende buik die al vol met strepen zit door de voorgaande kinderen.. Ik ben erg benieuwd.

 • Avatar van silkepol
  Reply silkepol 27 juni 2016 at 21:59

  Lijkt me heerlijk spul! Ik heb soms nogal droog / pluizig haar. Serums gebruik ik soms, maar dat maakt het haar vaak best zwaar. Dus ik wil dolgraag eens Bio Oil proberen! :)

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 27 juni 2016 at 21:53

  Ik ben nu 5 maanden zwanger en bio-oil is de uitkomst tegen huidstriemen

 • Avatar van Anniek
  Reply Anniek 27 juni 2016 at 20:57

  Super actie. Ik kan dit echt ontzettend goed gebruiken.

 • Avatar van jody uffels
  Reply jody uffels 27 juni 2016 at 20:10

  voor mijn moeder

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 27 juni 2016 at 19:18

  Ben zeer nieuwsgierig naar de werking van dit product op mijn huid en zou het daarom graag uitproberen.

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 27 juni 2016 at 18:33

  Heb veel verschillende merken en producten geprobeerd door de jaren maar nog steeds niet vast op 1 merk. Wil heel graag de Bio-Oil eens proberen. Thanxx

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 27 juni 2016 at 18:15

  ik doe heel graag mee ,ik heb nog al een droge gevoelige huid ,wil het graag eens uitproberen.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 27 juni 2016 at 18:07

  Ik krijg last van pigmentvlekjes in mijn gezicht, eentje is zelfs zo groot als een euro. Heel storend. Maar waar ik het flesje ook voor wil proberen is om mijn littekens na mijn operatie soepel te krijgen. Ze lopen over de breedte van mijn borst, oksel en zij. Hierdoor is het dragen van een beugelbeha eigenlijk niet te doen, zo pijnlijk.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 27 juni 2016 at 16:53

  Ik heb er al zoveel over gehoord en nu ik zwanger ben zou ik dit zeker kunnen gebruiken voor mijn striemen

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 27 juni 2016 at 16:04

  dit flesje gaat mee op reis!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 juni 2016 at 14:45

  Love Bio Oil! doe dan ook graag mee <3

 • Avatar van Mirte
  Reply Mirte 27 juni 2016 at 14:12

  Wat een veelzijdig product zeg! Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar kreeg onlangs deze als tip voor een litteken op Lila haar voorhoofd (ze is bij opa en oma tegen een punt van de muur aan gevallen.. :( ) Dus zou het heel graag uit willen proberen. Ben benieuwd! X

 • Avatar van Mirremeid
  Reply Mirremeid 27 juni 2016 at 14:07

  Geen ervaring mee, maar zou het ontzettend graag proberen!

 • Avatar van Sanny
  Reply Sanny 27 juni 2016 at 14:02

  Ik heb een hekel aan mijn hele badkamer vol met allemaal verschillende potjes. Zo’n veelzijdig product lijkt mij dan ook ideaal, zou het graag willen proberen

 • Avatar van Melanie de Caluwe
  Reply Melanie de Caluwe 27 juni 2016 at 13:42

  Zou het heel graag winnen! Ik heb sinds kort last van striae op mijn buik. De strepen zijn ook nog eens super rood van kleur. Ik baal hier echt enorm van! Ik zit helaas op het moment wat minder in mijn vel, en dan heb ik last van vreetbuien. Vind het dan ook een mooie winactie!

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 27 juni 2016 at 13:02

  Ik ben sinds een aantal weekjes bezig met mijn afval race, helaas heeft dat als resultaat striea.. :( Ik zou dus wel een flesje kunnen gebruiken… :)

 • Avatar van Brit Weijers
  Reply Brit Weijers 27 juni 2016 at 13:00

  Veel over gehoord maar zou het graag zelf eens proberen.

 • Avatar van fablefrique
  Reply fablefrique 27 juni 2016 at 12:16

  Leuk! Ik was altijd gek op Bio-Oil, begrijp eigenlijk niet dat ik het alweer zo lang niet heb gebruikt. Eigenlijk ben ik helemaal uit het oog verloren. En hoe en waarom? I don’t know! Zou het graag weer eens willen proberen.
  xx Frederique

 • Avatar van ikke
  Reply ikke 27 juni 2016 at 11:41

  veel over gehoord,maar nog niet gekocht

 • Avatar van Wanda Berg
  Reply Wanda Berg 27 juni 2016 at 11:39

  Ben vorig jaar geopereerd en heb hierdoor littekens op mijn buik zou graag deze olie willen winnen om te kijken of het weg zal gaan.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 juni 2016 at 11:35

  Ik hoor er echt overal wonderverhalen over. Succes aan iedereen die meedoet!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 27 juni 2016 at 11:13

  Ben nogal een aantal keertjes geopereerd en ik lees dat bio-oil ook zou helpen bij littekenvorming …… daaarom: wil ik graag proberen !!!

  • Avatar van Hill
   Reply Hill 27 juni 2016 at 11:22

   zou het heel graag willen proberen ..daar ik zulke droge armen ennen heb ..misschien helpt deze olie wel ? hoor er zo veel over.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 27 juni 2016 at 11:09

  Tja net als al de anderen ben ik heel benieuwd of het mijn striae na mijn 2 zwangerschappen kan verminderen. Voel ik me weer wat zelfverzekerder op het strand! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 27 juni 2016 at 11:07

  hallo ik kan het product van naam en hoor er veel goede dingen over maar zelf hebben wij het nog nooit geprobeerd dus dit zou een mooie kans zijn om het eens te testen.
  succes allen en veel plezier
  Groeten uit Almere

 • Avatar van StudentStyleSite
  Reply StudentStyleSite 27 juni 2016 at 10:54

  Dit heb ik altijd al willen proberen! Ik heb een aantal zichtbare littekens die van mij best wat minder mogen, al heel veel producten geprobeerd maar niks wat helpt. Misschien dat dit het net ietsje verbeterd, ik doe dan ook graag mee met de winactie!

 • Avatar van Sylvia Jolanda
  Reply Sylvia Jolanda 27 juni 2016 at 10:47

  Ik heb een erge droge en gevoelige huid en erg vaak last van eczeem. Ik gebruik bio-oil altijd na het douchen om mijn lichaam mee in te smeren, maar ook wel tussendoor bij droge eczeemplekjes. Echt ideaal en er gaan er hier dan ook veel flesjes doorheen. Mijn huidige flesje is weer bijna leeg, dus een nieuwe is meer dan welkom :-)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 juni 2016 at 10:20

  Oeh, wat een veelzijdig product! Ik heb altijd erg droge schenen dus ik hoop dat dit de uitkomst gaat zijn. Bij deze doe ik dan ook heel graag mee aan de winactie.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 27 juni 2016 at 09:45

  Het gekke is, is dat ik dit product vroeger in de drogist verkocht waar ik werkte, maar mij er nooit in verdiept heb. Ik zou dit graag willen winnen om te kijken of het bij mijn zoontje helpt voor zijn eczeem/droge plekjes in zijn armholtes, wreven en knieholtes. Daar heeft hij in de zomer altijd erg last van. http://www.hillybillybeauty.nl

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 27 juni 2016 at 09:36

  Voor de huidstriemen op mijn buik en bovenbenen en een poging mijn litteken op mijn bovenarm wat te verlichten, deze jeukt vaak.

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 27 juni 2016 at 08:56

  Lijkt me erg fijn! Ik ben gezegend met twee kinderen en dat valt te zien aan de striemen op mijn buik :p ook heb ik wat kleine littekens die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. En je tip voor de nagelriemen klinkt ook als eentje om uit te proberen!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 27 juni 2016 at 08:54

  Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar wel gehoord dat het goed helpt tegen zwangerschapsstriemen

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 27 juni 2016 at 08:49

  Ik heb het nog nooit geprobeerd maar gehoord dat het goed zou zijn tegen zwangerschapsstriemen

 • Avatar van maris
  Reply maris 27 juni 2016 at 08:42

  sinds een aantal jaar heb ik een litteken op mijn knie. Bio Oil helpt bij mij heel goed om het trekkerige weg te nemen, waardoor het litteken wat soepeler aanvoelt (geliked met FB Marij Brand)

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 27 juni 2016 at 08:16

  Als het geschikt is voor alle huidtypes dan kan je mij er blij mee maken.

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 27 juni 2016 at 08:10

  Lijkt me een heel mooi produckt

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 27 juni 2016 at 06:30

  Oeh, hier wel erg benieuwd naar! Na de zwangerschap van mijn twin boys ziet mijn buik er net uit als een zebra alleen dan andere kleuren of course, haha ;-). Al zou dit maar een klein beetje helpen dan ben ik al een blij mens!

 • Avatar van Mol Nina
  Reply Mol Nina 27 juni 2016 at 05:06

  Ik doe graag mee: ik ken het nog niet: ik zou het voor mijn droge huid gaan gebruiken: vooral op gezicht en borst.

 • Avatar van Wil valkenburg
  Reply Wil valkenburg 26 juni 2016 at 23:34

  Wat leuk! En klinkt echt als geweldig spul ? ik zou het graag willen proberen voor mijn hielen, lijkt me heerlijk uit bed komen en zachte voeten hebben ? voor mijn gezicht zou ik het ook gebruiken.. ben erg benieuwd naar dit product en doe graag mee ?

 • Avatar van EJMC Pijnappels
  Reply EJMC Pijnappels 26 juni 2016 at 21:57

  Wat een super mooie actie, ik ken het nog niet. Maar na het lezen waar je het allemaal voor kunt gebruiken , ben ik meer dan nieuwsgierig geworden. Zo veelzijdig dat dit product is dat het vast goed kan werken om de ouderdomsvlekken te laten verminderen tot verdwijnen, mijn nagelriemen zachter maakt en mijn hielen minder ruw , en ga het zeker uitproberen voor nog vele andere huid ongemakken Ik zou het geweldig leuk vinden om de bio oil uit te proberen, en er net zo enthousiast over te worden.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 26 juni 2016 at 21:40

  Ik heb wel eens over het product gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Ik zou het heel graag gebruiken op stukjes ruwe huid met littekens

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 26 juni 2016 at 20:13

  Wat een leuke winactie! Ik doe er graag aan mee. Ik ben erg benieuwd naar deze olie. Het lijkt me super fijn om t te gebruiken in een gezichtsmasker.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 26 juni 2016 at 19:28

  Ik heb een lelijk litteken op mijn knie dus ik zou Bio Oil graag willen gebruiken om die minder zichtbaar te maken. Ook heb ik wat pigmentvlekken in mijn gezicht en een droge huid dus volgens mij is Bio Oil prima voor mij weggelegd. Ik wil het dus graag proberen.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 26 juni 2016 at 18:44

  Een wonderlijk goedje, zo klinkt dit voor mij.
  Daarom maak je me met deze prijs onwijs blij.
  Ik smeer er mijn haar, mijn huid en alles mee in.
  Vandaar dat ik deze prijs maar wat graag win.

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 26 juni 2016 at 18:43

  Toen mijn dochter van een meidenkamp terug kwam, was ze een litteken rijker, ook nog wel op haar gezicht. Gelukkig dicht bij de haargrens. Ik heb toen bio oil gekocht. Dit helpt zeker. Ik wist niet dat er nog zoveel meer mogelijkheden waren. Als ik zou winnen, wil ik het dolgraag voor de voeten gebruiken en ook voor gezichtsmasker zou ik dan uitproberen.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 26 juni 2016 at 18:40

  Heb er wel eens naar gekeken, nooit gekocht, maar ik zou het graag eens proberen!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 26 juni 2016 at 18:39

  Toen mijn dochter terug kwam van een meidenkamp met een litteken rijker, nog wel op het gezicht! Ik dacht help! ik heb toen bio oil gekocht en dat heeft zeker geholpen. Ik wist niet dat dit middel voor zoveel dingen gebruikt kon worden. Super die tips van je Desirèe. Als ik het zou winnen, gebruik ik het voor de voeten en de handen.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 26 juni 2016 at 17:37

  Ik heb body oil in het verleden eens gehad, en was hier zeer tevreden over.
  Niet zo lang geleden heb ik een blinde darm operatie gehad.
  Het zou fijn zijn als dit litteken wat soepel word, ook zou ik het zeker voor mijn nagelriemen gebruiken, die zijn altijd zo droog.

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 26 juni 2016 at 15:58

  Ik doe graag mee met deze actie, heb een grootgroot litteken op mijn buik. Heb een darmoperatie gehad, zou dit graag verminderen. Kan ik dus zien of het echt zo goed werkt. Ben zeer benieuwd

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 26 juni 2016 at 15:11

  Zoveel goeie verhalen gehoord dat ik er zelfs nieuwsgierig ben naar het product. Ik zou het graag willen testen. Ik volg je op Facebook en hoop op een kans!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 26 juni 2016 at 14:56

  Wat een leuke winactie! En voor mij nu ook nog op een ideaal moment! Ik zou namelijke wel graag willen proberen of Bio oil het litteken van m’n keizersnede zou kunnen verminderen.

 • Avatar van Hilde VE
  Reply Hilde VE 26 juni 2016 at 14:35

  Hoi, ik ken het product alleen van naam en zien :-). Wil het graag uitproberen op mijn gezicht dat last heeft van roodheid en ook nog van kleine littekens van acné. Natuurlijk vind ik je pagina al leuk en ga ik het bericht ook leuk vinden en delen !

 • Avatar van Cristina Costa
  Reply Cristina Costa 26 juni 2016 at 13:46

  Ik zou de bio-oil niet meer kunnen missen! Dit is een geweldig product die echt werkt voor zoveel dingen! Thuis zijn wij allemaal fans van dit product! Ik waag dus heel graag een kansje en zou een heel leuk verjaardagscadeau zijn voor mijn verjaardag op 1juli! Wat zou ik blij zijn! ;)
  DUIMEN!

 • Avatar van Denise Hendrikse-Groffen
  Reply Denise Hendrikse-Groffen 26 juni 2016 at 12:58

  Na 2 zwangerschappen en daarna 40 kilo gewichtsverlies heb ik erg veel last van striae op mijn buik en benen, ben erg benieuwd of dit wat minder zou opvallen door het gebruik van bio-oil!

 • Avatar van Nadia Alhosni
  Reply Nadia Alhosni 26 juni 2016 at 12:48

  Zou littekens versoepelen, huidstriemen (striae) en pigmentvlekken verminderen. Nou, drie keer een goal, helaas. :( Ik ben heel benieuwd naar Bio-Oil. Deze leuke actie heb ik op Facebook geliked en gedeeld, volgen ik je al heel lang. :)

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 26 juni 2016 at 12:26

  Ik wil graag een flesje winnen. Niet alleen voor littekens maar ik wil eens proberen of het werkt tegen de pigmentvlekken, waar ik vooral in de zomer veel last van heb. Ik smeer mijn gezicht wel vaak met factor 50 in, maar die vlekken komen en blijven toch.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 26 juni 2016 at 12:17

  Ik heb er al vaker over gehoord, maar nog niet eerder geprobeerd. Weet eigenlijk niet waarom niet, want door EDS heb ik zo’n kwetsbare huid die vol littekens en striae zit, dat het het proberen wel waard is.
  Ik doe dus graag mee met de winactie, ben benieuwd of het wat voor mijn huid is.

 • Avatar van Livia
  Reply Livia 26 juni 2016 at 12:08

  Ik doe mee! Lijkt me een fijn product

 • Avatar van Betsie Beldman
  Reply Betsie Beldman 26 juni 2016 at 11:54

  Ik wil het graag proberen tegen mijn pigmentvlekken en droge plekken.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 26 juni 2016 at 11:52

  Dat beloofd heel wat!! Ik heb een enorm droge huid waardoor het soms ook ontzettend veel jeukt en dan kan ik heel mijn been open krabben. Heb al heel wat crèmes gebruikt, maar deze olie nog nooit. Zou het graag eens proberen :-) ben heel benieuwd of het een einde kan maken aan mijn ontzettende droge benen (en vooral de jeuk!!)

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 26 juni 2016 at 11:45

  Heb bio oil altijd in huis, ook ideaal voor je kids, het helpt mij helaas niet bij mijn pigmentvlekken :-(
  Ik doe dus ook niet mee, succes allemaal!

 • Avatar van ilsiee prins
  Reply ilsiee prins 26 juni 2016 at 11:29

  Heeeeerlijke actie! ;-) En echt heeeeeerlijk spul, ik gebruik het zelf ook altijd ideaal voor mijn sinnasappelvelletje (hihi*) Ik doe daarom graag mee om zo’n lekkere tube/fles te winnen!
  Groetje Ilsiee

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 26 juni 2016 at 11:28

  Ik heb dit nog nooit gebruikt, toch maar eens gaan doen!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 26 juni 2016 at 11:11

  Heerlijk, ik doe graag mee, mijn huid is droog ,gevoelig en zit vol striae na 3 kinderen…
  Ik volg je al op Facebook en Bloglovin :)

 • Avatar van Heidi Meuris
  Reply Heidi Meuris 26 juni 2016 at 11:06

  Hi, ik ben Heidi. (33 jaar) Bij mijn eerste zwangerschap 2 jaar geleden heb ik zodanig veel bio oil gebruikt dat mijn man voorstelde om een abonnement te nemen. Ik heb geen zwangerschapsstriemen!!! Ik had er al een paar op mijn heupen en binnenkant dijen maar dat zijn achterblijfselen van mijn jeugd. Op mijn buik niets te bespeuren. Nu ben ik 3 maanden zwanger van de tweede telg dus… weer begonnen met smeren,smeren en nog eens smeren! Ik ben al trouwe klant maar heb toch ook graag eentje ?

  Groetjes
  Heidi Meuris

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 26 juni 2016 at 10:55

  Zou heel graag een flesje bio oil winnen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik me er vanaf dag 1 mee ingesmeerd en heb geen striae gekregen. Hopelijk gaat me dit bij de volgende zwangerschap weer lukken met Bio-oil!

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 26 juni 2016 at 10:50

  ik ben best nog jong, maar heb toch al striae op mijn bovenbenen, geen gezicht en ik baal er stevig van…… zou fijn zijn als die Bio-Oil daar tegen helpt, volgens mijn vriendinnen is dat zo.
  duim duim duim, fijne zondag en groetjes van Riekie

 • Avatar van Kynthia Delos
  Reply Kynthia Delos 26 juni 2016 at 10:47

  Zou deze echt helpen mijn zwangerschapsstriemen te verzachten? Heb alles gedaan, like, deel vol etc. Fijne dag!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 26 juni 2016 at 10:36

  Ik sta vaak erbij te kijken en mij af te vragen, helpt het nou echt? Zodra ik las nagelriemen, werd ik enthousiast. En nu ik zoveel sport, zou het ook fijn zijn voor mijn handen, door de halters heb ik best veel eelt.
  Ik waag een gokje.

 • Avatar van Corry de Vos
  Reply Corry de Vos 26 juni 2016 at 10:30

  Wauwie ik loot graag mee heb veel goede resultaten gehoord wil dolgraag winnen
  Bio oil een uitje voor mijn tere huidje

 • Avatar van Monique | WritingMonique
  Reply Monique | WritingMonique 26 juni 2016 at 10:27

  Oh, wat een toeval! Sinds kort heb ik striae op mijn bovenarm, en ik zat net vanochtend te zoeken naar manieren om het te verminderen! En Bio Oil klinkt super! Ik doe graag mee met de winactie! :)

 • Avatar van Corry de Vos
  Reply Corry de Vos 26 juni 2016 at 10:27

  Wauwie ik heb veel over gehoord ook van mijn vriendinnen wil dolgraag winnen mijn slogan bio oil ……..een uitje voor mijn tere huidje

 • Avatar van Tamer Katrien Kuduğ
  Reply Tamer Katrien Kuduğ 26 juni 2016 at 10:19

  Ik heb nog altijd een paar grote littekens van opperaties al verschillende producten bij de apotheek gaan halen maar niks werkt echt … graag test ik deze uit ?

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 26 juni 2016 at 10:05

  Hoi. Ik doe ook graag mee omdat ik al zoveel positieve dingen gehoord en gelezen heb hier over . Ben erg benieuwd of het werkelijk zo goed is voor je huid en haren.gr.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 26 juni 2016 at 09:46

  Tot een jaar geleden had ik atlijd Bio Oil in huis en toen ineens niet meer.. Geen idee waarom eigenlijk. Jij geeft nu allerlei tips waarvoor je Bio Oil allemaal kan gebruiken waar ik nooit aan zou hebben gedacht zoals je hielen insmeren, door je gezichtsmasker. Dat wil ik nog wel eens proberen :-).

 • Avatar van Alexandra
  Reply Alexandra 26 juni 2016 at 09:30

  Wat evengoed geschreven review!! Ik zie het vaak staan, ben er dan benieuwd naar, maar neem het uiteindelijk niet mee. De volgende keer wanneer ik het zie staan, dus wel.
  Graag doe ik mee met de winactie! Ik zou het graag willen proberen tegen het littekentje die ik heb van een weggehaalde moedervlek en tegen de striae. En eigenlijk ook als serum, voor m’n haar…kortom, ik zou het graag willen proberen ?

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 26 juni 2016 at 09:24

  Hoor veel over de Bio Oil en waag nu helemaal een kansje..gezien ik nu zo hard aan het afvallen ben valt mijn straie op mijn buik, borsten en heupen erg op. Hoop dat de Bio Oil dit kan verzachten, durf wel een badpak aan maar een bikini daar waag ik mij nu echt niet aan.

 • Avatar van Laura Opgenort
  Reply Laura Opgenort 26 juni 2016 at 09:21

  Ik ben 2,5 maand geleden geopereerd aan mijn heup. Ik heb een litteken van ongeveer 10 cm groot, dat duidelijk zichtbaar is. Het zal nog wel vervagen, maar je voelt het ook nog goed. Ik zou de bio oil graag willen uitproberen om de grofheid van het litteken te willen verzachten en misschien ook wel de zichtbaarheid.

 • Avatar van Lieke blondeel
  Reply Lieke blondeel 26 juni 2016 at 09:19

  Wat een super
  Leuke actie ! Ik doe graag mee heb al veel goede dingen er over gehoord . Ook dat je dit goed over striae kan smeren en dat het dan vermindert dat zou ik geaag willen proberen en andra coor mijn plyizige haar zou het ook ideaal zijn !

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 juni 2016 at 09:18

  Ben hier zo benieuwd naar want het kan striae minder zichtbaar maken.
  Fijn dat dit ook als haarolie te gebruiken is.
  Voor het kurkdroge kapsel wat ik heb.
  Dus ben er zeer benieuwd naar. Fijne review.
  Graag doe ik mee met deze fijne winactie.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.