Beauty

BLUX box unboxing & review (juni 2016)

25 juni 2016

blux box review
Nadat ik een tijdje geleden een grote limited edition BLUX box aan je liet zien, is er nu een normale maandelijkse box aan de beurt zodat je het verschil in producten, aantallen en prijs kan zien. Als ik heel eerlijk ben word ik niet snel meer echt enthousiast als het om een beautybox gaat en ik was benieuwd of het met deze variant anders zou zijn. Kijk mee naar de BLUX box review & unboxing van de huidige box!

blux box review blux box review
Zoals je ziet is het een handzame box die je naderhand ook nog kan gebruiken om spulletjes in te bewaren. En ondanks dat de box zo lekker handzaam is zitten er toch aardig wat producten in. Hij bestaat uit 7 producten èn een extraatje van Ariane Inden. Met het bijgevoegde kaartje kan je namelijk langs één van de genoemde vestigingen gaan voor een ‘beauty upgrade’ van 30 minuten waarin je jouw mooiste look ontdekt en van alles leert over huidverzorging en make-up.

Qua producten zitten er de volgende items in:

blux box review

Weleda amandel verzachtende douchecrème & Weleda amandel verzachtende handcrème. Beide in een handig reisformaatje trouwens, fijn zo voor de zomer! De douchegel is heel zacht voor de huid en bevat geen SL(E)S maar wel onder andere glycerine, amandelolie en shea boter en de handcrème bevat onder andere amandelolie en glycerine en is lekker luchtig maar maakt de huid wel gelijk soepeltjes.

blux box review

De John Frieda frizz ease 10 day tamer reviewde ik al in het artikel over mijn haarroutine en ik ben erg blij dat deze in de box zit omdat de andere opgeraakt is. De Prodent White Now Glossy Chic tandpasta belooft wittere en glanzende tanden en smaakt lekker fris. Ik merk zo snel nog geen verandering, maar poets lekker door want hij is wel fijn in gebruik.

blux box review

De Dr. Pierre Ricaud lotion kan je overdag onder je normale verzorging gebruiken of – als je een wat vettere huid hebt – als dagcrème zelf. Hij hydrateert de huid en geeft een mooie frisse glow. Heel fijn! Trekt redelijk snel in, ruikt lekker, voelt zacht aan, rult niet in combinatie met een andere crème en doet het ook goed onder make-up.

blux box review

Een merk wat ik nog niet kende is Codage Paris en hiervan zat er een scrub in de box. Het is zo’n scrub met een microkorrel en daardoor ook voor de gevoelige huidjes geschikt. Na gebruik voelde mijn huid gelijk een stukje zachter aan en werden serums en crèmes beter/sneller opgenomen. Ik merk gelijk dat mijn exfolianten nog in een verhuisdoos zitten daaraan.. Maar daar komt dit weekend nog verandering in want de handjes gaan flink uit de mouwen!

blux box review

En als laatste zit er nog een mooi 3-in-1 product in van het merk Manna Kadar Beauty, waar ik ook nog geen ervaring mee had. Je kan hem als blush, highlighter en oogschaduw gebruiken en als je de swatch ziet snap je dit gelijk. Wat een prachtige kleur! ♥ Ik weet niet of er in elke box dezelfde kleur zit maar ik heb Fantasy ontvangen wat een mooie bronzey en zomerse kleur is.

De BLUX box kost €14,95 per maand inclusief verzendkosten en deze juni box is nu te bestellen op hun website.

Wat vind jij van de inhoud van deze beautybox?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 26 juni 2016 at 15:19

  Ik heb die tandpasta ook. Op de een of andere manier is hij mijn dagelijkse tandpasta geworden, dus dat wil al iets zeggen!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 25 juni 2016 at 16:55

  Ik word ook niet meer zo snel blij van een beauty box, maar hij is wel mooi gevuld met leuke producten. De lotion lijkt me heel fijn.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 25 juni 2016 at 16:47

  Dit is ook een leuke box. Vind het ook goed gevuld met bruikbare producten.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 25 juni 2016 at 15:44

  Die oogschaduw zat ook in de Styletone, wat toevallig. Ik vind het een topper. De Dr. Pierre Ricaud is ook heel fijn.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 juni 2016 at 13:20

  Ik val er niet meteen van omver, maar op zich is het geen verkeerde inhoud.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 25 juni 2016 at 10:53

  Hele leuke inhoud, ziet er tof uit!

 • Avatar van Kris
  Reply Kris 25 juni 2016 at 10:04

  Ik probeer nu voor 3 maanden de styletone, deze kan door de brievenbus en is voornamelijk gericht op makeup. Het prettige van deze box is dat hun producten dierproefvrij zijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2016 at 09:08

   Dankjewel voor de tip, klinkt goed!!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 25 juni 2016 at 09:17

  Wat een geweldige inhoud heeft deze box. Over de John Frieda frizz ease 10 day tamer hoor ik zo veel goede verhalen. Die ga ik ook eens proberen. Het 3-in-1 product van Manna Kadar Beauty ziet er ook mooi uit :-)!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 25 juni 2016 at 08:52

  Ik ben ook niet zo snel meer onder de indruk van beautyboxen maar ik vind deze inhoud wel erg leuk! In elk geval heel bruikbaar, en dat vind ik altijd het belangrijkste.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2016 at 09:08

   Ja precies, eigenlijk geen een product wat ik niet zal gebruiken en dat is wel eens anders geweest met beautyboxen :/

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 25 juni 2016 at 08:20

  Dr. Pierre Ricaud heeft alleen maar hele fijne producten. Ik gebruik dit nerk al jaren nml.
  Geurt altijd heerlijk en de vormgeving is ook altijd zo mooi.
  Ze denken ook altijd na over hun verpakkingen, het neeste zit in pompjes.
  Zelfs hun make-up is top.
  De oogschaduw/highlichter die he ontvangen hebt lijkt mij super mooi om te zien zeg.
  En dat van John Frieda is ook altijd goed om te gebruiken.
  Leuke box wel weer hoor.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2016 at 09:09

   Ik ken het merk ook al ontiegelijk lang als soort van Yves Rocher en de producten die ik ervan geprobeerd heb vielen niet tegen, deze crème/lotion is ook heerlijk!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 25 juni 2016 at 08:06

  Leuke inhoud! Ik was een paar jaar abonnee van de beautybox maar merkte dat ik de inhoud niet meer zo leuk vond. Dus maar opgezegd. Deze box lijkt me wel fijner maar ik ga nog geen nieuw abonnement nemen. Wie weet komt dat nog eens als ik door mijn voorraad beauty spullen heen ben haha.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 juni 2016 at 07:25

  Dat ziet er goed uit!
  Ben erg benieuwd naar de producten….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.