Beauty

Bobbi Brown nourishing lip color – Cosmic Peony

2 juni 2016

bobbi brown nourishing lip color
Ben je op zoek naar een lipstick die een prachtige kleur combineert met een intense glans èn lipverzorging, dan zit je met de Bobbi Brown nourishing lip color wel goed. Als sucker voor roze kleuren ging ik voor de kleur Cosmic Peony en ergens dacht ik dat het meer een lippenbalsem met een waasje kleur zou zijn maar niets is minder waar. Laat de foto’s en de review je verrassen!

bobbi brown nourishing lip colorbobbi brown nourishing lip color
De lipstick komt in een klassieke zwarte en glanzende vierkante huls met goudkleurige accenten en je draait hem omhoog. De lipstick zelf zit vol met verzorgende, hydraterende en voedende ingrediënten zoals avocado-, babassu- en jojoba olie, vitamine C en E en cacaoboter en belooft zelfs nog te verzorgen als de kleur vervaagd is. En dat merk je zeker tijdens en na het dragen. Hij brengt aan als een lippenbalsem, glijdt soepeltjes over de lippen en laat eventueel aanwezige velletjes gelijk verdwijnen.

bobbi brown nourishing lip color bobbi brown nourishing lip color

En dan de kleur. Zoals ik al eerder vertelde had ik ergens gedacht dat het meer een gekleurde lippenbalsem zou zijn, maar zoals je ziet is de pigmentatie zelfs indrukwekkend goed te noemen voor een voedend lipproduct ♥ De kleur is heel fris en aanwezig dieproze met een koele/blauwe ondertoon wat als pluspunt heeft dat het niet alleen mijn koele huidtoon complimenteert maar ook de tanden net iets witter laat lijken. De finish is verder helemaal creamy zonder glitters of iets dergelijks en de kleur draagt zo’n drie uur waarna hij vervaagt tot een lichte lip stain.

Ik ben echt onder de indruk van deze heerlijke romige lipstick en de prachtige kleur. Dit smaakt naar meer! Dat wordt nog even snuffelen tussen de andere 15 kleuren die er nog van verkrijgbaar zijn.. De Bobbi Brown nourishing lip color kost €27,50.

Heb jij ervaring met make-up van Bobbi Brown? Enige aanraders die ik moèt proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 juni 2016 at 16:07

  Wat een mooie kleur is dit! Ik hou zeker van dit soort kleurtjes :)

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 3 juni 2016 at 15:08

  I love it, wat een heerlijk kleurtje! Bobbi Brown staat ook op mijn birthday wishlist, ik ben volgende wek jarig..had je mijn wishlist al gespot? Ze hebben zo’n mooie lipsticks, love it!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 juni 2016 at 01:59

  gorgeous tint :D

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 2 juni 2016 at 21:11

  Dit is echt ook een kleurtje voor mij, staat jou trouwens ook heel erg mooi :)
  X

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 2 juni 2016 at 19:45

  Wat een mooie kleur zeg. Ik vind de prijs wel erg hoog voor een lipstick die ik zo heb opgegeten :) hahaha

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 2 juni 2016 at 16:18

  Wat een geweldige pigmentatie. Dat had ik nooit verwacht bij zo’n voedend product. De kleur staat je ook nog eens erg goed :-)!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 2 juni 2016 at 12:06

  Deze ziet er verassend goed uit zeg.
  Prachtige kleur en zo verzorgend ook.
  Ik ben niet zo van de hele dure lipsticks’s ( nou ja dat chique luxe gevoel is wel heerlijk hoor…..) maar voor deze zou ik het wel over hebben denk ik.
  Echt super mooi :-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 juni 2016 at 11:24

  Wat een mooi kleurtje! Roze eh… word ik nooit beu.

 • Avatar van StudentStyleSite
  Reply StudentStyleSite 2 juni 2016 at 10:02

  Hele mooie kleur! Ik heb zelf nog geen producten van Bobbi Brown, maar staat zeker hoog op mijn wishlist. (Vooral de schimmer bricks)

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 2 juni 2016 at 09:53

  Ik ben echt gek op Bobbi Brown! Ik heb nu een aantal lipsticks (lip colors) van ze en ze bevallen me allemaal even goed. Vooral de matte lipsticks zijn prachtig. Dit kleurtje staat jou enorm goed, past inderdaad perfect bij je koele ondertoon. Zelf zou ik voor een warme tint gaan omdat ik een warme ondertoon heb :). Ik ga eens kijken naar meerdere kleurtjes!

 • Avatar van Hilde Janbroers-stolk
  Reply Hilde Janbroers-stolk 2 juni 2016 at 09:45

  Ik hoop dat ik binnenkort mijn eerste Bobbi Brown product kan aanschaffen. Ik wil heel graag de shimmer brick en een art pencil proberen. Maar deze lipcolor lijkt mij ook echt fantastisch!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 juni 2016 at 09:36

  Wauwie, wat staat hij je prachtig!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 2 juni 2016 at 08:40

  wauw echt een geweldig kleurtje! Staat je prachtig!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 2 juni 2016 at 07:53

  Prachtige kleur! Het staat je goed. Helaas kan ik dit soort kleuren nooit zo goed hebben. Ik grijp altijd naar zacht roze of een beetje fel koraal. Maar nooit te dekkend want op de een of andere manier maakt dat mijn gezicht hard. Misschien voor mij meer iets voor in de herfst/winter.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juni 2016 at 06:41

  Wauw, dat staat je mooi!
  Prachtige kleur.
  Ik heb nooit iets van dit merk gekocht.
  Misschien moet ik dat maar eens snel doen.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.