Reizen & vrije tijd

Uit tip | Citymall Almere Summer Night Shopping (23/06/2016)

19 juni 2016

citymall almere
Op donderdag 23 juni, is het weer zover, dan is winkelcentrum Citymall Almere extra lang open voor een heerlijk beauty en fashion tijdens hun jaarlijkse Summer Night Shopping event. Niet alleen kan je dus tot lekker laat shoppen, er is ook een heleboel te beleven en daar ga ik je in dit artikel meer over vertellen. Voor de shopping queens onder ons: zet dit event maar in je agenda! Een leuke uit tip om er bijvoorbeeld met je beste vriendin een leuk dagje uit van te gaan maken.

Tijdens Summer Night Shopping in Citymall Almere kan je tot 22.00 uur shoppen, komt Fred van Leer stylingadvies geven, zijn er beauty en fashion bootcamps, worden er make-up tutorials en workshops gegeven, kan je met een lekkere hunk op de foto en hebben verschillende winkels en restaurants speciale aanbiedingen en proeverijen. En ook aan de mannen is gedacht want die kunnen tijdens deze avond onder handen worden genomen in een speciale Barbershop.

citymall almere citymall almere

Ik ben een tijdje geleden zelf naar Citymall Almere geweest om het eens van dichtbij te bekijken want ik had er veel over gehoord. En ja, het is zeker een walhalla waar je terecht kan voor veel verschillende winkels zoals de bekende ketens als MANGO, een extra grote ZARA (mèt kinderafdeling), Primark en H&M maar er zijn ook mooie spa’s van Aveda en Rituals te vinden en een heleboel kleine boetiekjes van minder bekende winkels die zeker het bekijken waard zijn. Daarnaast is het grote winkelcentrum ook nog eens erg mooi vormgegeven en zijn er veel soorten restaurantjes waardoor je er echt een volledig dagje uit van kan maken. En dan is het ook nog eens erg goed bereikbaar met OV of met de auto.

Wist je dat je Citymall Almere ook kan volgen via social media zoals Instagram, Facebook en Twitter? Zo blijf je altijd op de hoogte van alle aankomende nieuwtjes en events.

Ik vond het toen al erg leuk om er te zijn voor de vele winkels en een leuke shopping experience, maar de combinatie met Summer Night Shopping moet helemaal leuk zijn. Zet het Citymall Almere Summer Night Shopping event op 23 juni dus maar in je agenda!

Klik hier voor de website van Citymall Almere voor meer informatie en het complete winkeloverzicht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dess
  Reply Dess 21 juni 2016 at 00:51

  Ik woon in Almere, maar was hier niet van op de hoogte! Ik ga meestal helemaal naar Haarlem als ze daar de night shopping hebben hahaha.. nou donderdag zeker even stadten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juni 2016 at 23:05

   Wat leuk! Alvast veel plezier gewenst donderdag :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juni 2016 at 14:50

  Jammer dat het zo ver weg is.
  Ik vindt het erg leuk om daar te shoppen.
  Leuk zo een summer event.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juni 2016 at 23:06

   Misschien kan je er een leuk uitje van maken samen met een vriendin? :)

   • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 22 juni 2016 at 12:18

    Ñee, dat kan ik niet meer omdat het door ziekte te vermoeiend is.
    Het hangt soms vanaf hoe het gaat…. soms gaat het iets beter……..

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 22 juni 2016 at 13:40

     Ai, dat is echt heel erg vervelend.. Dikke knuffel!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 19 juni 2016 at 14:14

  Fun times, wordt vast leuk.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.