Persoonlijk Reizen & vrije tijd

Personal | Een weekendje Eurocamp Beekse Bergen

10 juni 2016

eurocamp beekse bergen
Hoe hectisch de tijd van het verhuizen ook is, wij gooiden er nog even een heerlijk weekendje weg tussendoor want quality time als gezinnetje vinden we heel erg belangrijk en we waren ook wel echt toe aan een momentje rust en tijd voor onszelf. Na onze eerdere ervaringen met Eurocamp in Zwitserland en in Frankrijk bleven we deze keer dichtbij. We gingen namelijk naar Eurocamp Beekse Bergen waar we na een uurtje rijden aankwamen en gelijk konden gaan genieten. Heerlijk!

eurocamp beekse bergen
We verbleven dus op deze camping en onze accommodatie voor het weekend was een Avant stacaravan met drie slaapkamers, een uitgebreide keuken (met vaatwasser), een groot overdekt en af te sluiten terras, een tweepersoonsbed, modern en fris interieur en ook voor kindjes is er van alles aanwezig en/of (veelal gratis) bij te boeken zoals een bedje, bedhekje, verschoonmatje, kinderstoel, badje en dergelijke. Voordat onze dochter Shae er was vonden we het heerlijk om te kamperen en dit vinden we nog steeds heel erg leuk om te doen, het is alleen niet zo heel erg praktisch met zo’n kleine peuter van bijna 2,5 jaar.. Door te verblijven in zo’n mooie stacaravan heb je alsnog het kampeergevoel maar dan toch met net wat meer comfort en luxe. Erg fijn!

eurocamp beekse bergen

De camping zelf is echt heel erg ruim en groen opgezet, heeft een groot vis- en zwemmeer, ligt lekker centraal waardoor je alle kanten op kan, je kan er fietsen huren, midgetgolfen, zwemmen, er zijn kidsclubs en -activiteiten en nog veel meer. En misschien wel één van de leukste extraatjes aan Eurocamp Beekse Bergen is dat je – wanneer je minimaal drie nachten blijft – een pasje krijgt waarmee je gratis toegang hebt tot Speelland en Safaripark Beekse Bergen wat beide om de hoek ligt en zelfs tot dierentuin Dierenrijk wat op een half uurtje met de auto te bereiken is. Hier hebben wij dus ook goed gebruik van gemaakt waardoor we volop hebben genoten van de perfecte combinatie tussen rust en tijd voor onszelf in een groene omgeving en leuke uitjes maken die voor het hele gezin leuk zijn. Ook het restaurant in Afrikaanse stijl op het park is aan te raden, de kipsaté en spareribs waren héérlijk, en na het eten krijgt je kindje zijn of haar dierenbordje mee naar huis ^^

eurocamp beekse bergen

Zouden wij nog eens voor dit park kiezen? Jazeker! En nee, dat zeg ik niet omdat we het verblijf voor dit weekend aangeboden hebben gekregen maar omdat we echt een fijne tijd hebben gehad hier als gezinnetje. We hadden door het lekkere weer en de vele bomen en het groen om ons heen ook echt niet het idee dat we ‘gewoon in Nederland’ waren en kwamen er binnen no time tot rust ♥ Mocht je meer informatie willen dan zou ik zeker eens rondkijken op de website van Eurocamp Beekse Bergen zodat je alle accommodaties en informatie kan bekijken.

Ben jij wel eens met Eurocamp op vakantie geweest? Spreekt dit type luxe kampeervakantie of weekendje weg jou aan of ben je toch meer iemand voor een citytrip of langere en verdere vakantie in het buitenland?

PS Ik heb ook nog gevlogd tijdens het weekend weg. Wat was dat spannend en wennen zeg! Maar wel erg leuk om te doen en ik ga proberen er wat leuks van te editten en dan zien jullie de vlog binnenkort voorbij komen :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Eurocamp.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Henrieke
  Reply Henrieke 12 juni 2016 at 14:37

  Het is in ieder geval een park dat ik in gedachten zal houden. Ik sta er altijd van versteld hoe enorm divers Nederland is in landschap en dat er nog zoveel mooie plekken zijn in Nederland om te bezoeken!

 • Avatar van vintageandbeauty
  Reply vintageandbeauty 11 juni 2016 at 16:00

  Wat slim om lekker weg te gaan! Het lijkt me zo fijn nu – ik zit ook in de verhuisstress haha. Ben benieuwd ook naar je video’s liefs!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 juni 2016 at 20:08

   Heerlijk he, die verhuisdrukte ;) Heel veel succes gewenst met de verhuizing en je nieuwe plekkie!

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 10 juni 2016 at 21:56

  Toen mijn broer en ik klein waren gingen wij ook altijd op de camping, en we vonden dat ZOOO leuk! Mijn ouders hadden dan wel een eigen caravan, en we zijn altijd gaan rondrijden en maar een paar nachten op een camping gebleven…maar dat is natuurlijk alleen handig als je echt elke vakantie met de caravan wilt gaan. :)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 10 juni 2016 at 20:59

  Grappig om te zien, normaal rij ik er altijd langs als ik naar mijn werk ga in Hilvarenbeek en heb wel eens een uur met pech voor de ingang van het speelland gestaan, maar nu zie ik eens hoe de camping eruit ziet. Erg leuk om te zien!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 10 juni 2016 at 20:23

  Oh kiek nou die heerlijke foto’s. Het is toch ook een schattig mupke die dochter van jullie.
  Zucht… ik zou nu willen dat ik nog twee dreumesjes had.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2016 at 21:54

   Ahwww, ja het is ook bewust volop genieten hoor want wat vliegt de tijd snel voorbij!!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 10 juni 2016 at 10:47

  Oh wat een heerlijkheid. Lekker genieten! Helemaal opgeladen voor de verhuizing? X

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 10 juni 2016 at 10:31

  Soms is dichtbij op vakantie juist extra relaxt, je bent er echt uit, maar ervaar je niet de bekende “als ik maar niks vergeet en uren reizen stress”….. Ziet er gezellig uit zo :-)

 • Avatar van Beauty Unboxing
  Reply Beauty Unboxing 10 juni 2016 at 09:02

  wat een leuk verslagje! Volgens mij hebben jullie heeeeerlijk genoten!

 • Avatar van Hilde Janbroers-stolk
  Reply Hilde Janbroers-stolk 10 juni 2016 at 08:58

  ziet er gezellig uit!! Mooi!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 10 juni 2016 at 08:44

  Wat een leuke foto’s! De Beekse Bergen is sowieso heel erg leuk

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 10 juni 2016 at 07:17

  Ziet eruit als een hele leuke vakantie :). De Beekse Bergen is leuk! Ik ben benieuwd naar je vlog :-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 juni 2016 at 06:35

  Het ziet er mooi en erg gezellig uit!
  Prachtige foto’s!
  Wat is ons land mooi ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.