Beauty

Natural beauty | Green People beauty boost skin restore

19 juni 2016

green people beauty boost
Je hebt van die periodes waarin je huid wel wat extra’s kan gebruiken. In tijden van stress, ziekte en/of drukte of bijvoorbeeld tijdens het wisselen van de seizoenen waarbij er geen touw is vast te knopen aan het weer, zoals nu. De ene week heb je heerlijk weer met temperaturen richting de 30 graden en veel zon, de week erna heb je flinke onweersbuien, regen, wind en temperaturen die stukken lager liggen. Ik ben vast niet de enige waarbij de huid hierbij wat tegen gaan strubbelen? Ik pak er in zo’n periode dan graag een extra zacht en verzorgend product bij wat mijn huid die boost geeft die het nodig heeft, zoals de Green People beauty boost skin restore.

green people beauty boost
Het is mijn eerste kennismaking met dit merk maar wel eentje die me zeker benieuwd heeft gemaakt naar meer. Green People staat bekend om biologische producten voor mensen met een gevoelige huid maar de meeste producten zijn voor elk huidtype te gebruiken. De producten bestaan voor meer dan 90% uit natuurlijke en biologische ingrediënten, zijn vegetarisch, deze specifieke crème trouwens ook vegan, bevatten geen SL(E)S, parabenen, harde/uitdrogende alcoholen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen en zijn dierproefvrij. Heel erg fijn om te weten!

green people beauty boost

De Green People beauty boost skin restore is een crème die voor elke – behalve de vette en onzuivere – huid geschikt is en te gebruiken is voor elke leeftijd. Volgens het merk is dit een ‘eerste hulp crème’ die de vorming van collageen stimuleert, intense hydratatie biedt, schade door vrije radicalen tegen gaat, de huid elastisch maakt en houdt en de huid weer in balans brengt. Precies iets waar mijn huid met de stress van de verhuizing en het wisselende weer wel kon gebruiken.

Er zit onder andere zonnebloemolie, hennepolie, shea boter, jojoba olie, shiso olie, teunisbloemolie, olijfolie, squaleen, zeewierextracten, glycerine, rozemarijnextract, aloë vera en salicylzuur in. Laat je niet afschrikken door de alcoholen die ertussen staan, want dit zijn juist de vettende, verzachtende en hydraterende varianten. Ik vind het een prachtige ingrediëntenlijst waar ik erg blij van word!

green people beauty boost

De crème zit in een hygiënische pompflacon met een inhoud van 50ml, is wat dikker van textuur, heeft een subtiele en licht fris-kruidige geur en laat de huid lekker zacht en soepel aanvoelen. De crème laat wel heel iets een laagje achter op de huid maar is verder niet plakkerig en voor mij perfect als nachtcrème. Mijn huid voelt na het aanbrengen verfrist en gehydrateerd aan en is de volgende ochtend lekker zacht en soepel en vooral minder ruw en ‘dof’.

De producten van dit merk net als de Green People beauty boost skin restore is verkrijgbaar via Biocare Online voor €24,95.

Ik vind het altijd leuk om een nieuw merk te ontdekken en zeker als het een biologisch merk is met mooie producten en fijne ingrediënten die ook nog eens betaalbaar zijn zoals deze crème. Ik ben zeker benieuwd naar meer van dit merk want ik zie zoveel producten in het assortiment die ik nog eens wil gaan proberen zoals de kinderproducten, shampoos zonder SLS, natuurlijke deodorant en de hydrating mist.

Ken jij het merk Green People? Is dit product en het merk iets wat jou aanspreekt?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van annagerriee
  Reply annagerriee 21 juni 2016 at 20:55

  Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt wel heel fijn :)

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 20 juni 2016 at 15:19

  Het ziet er goed uit. Altijd fijn ook zo’n pompflacon!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juni 2016 at 23:05

   Jep! Ik hou van zulke hygiënische verpakkingen ^^

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 19 juni 2016 at 21:09

  Ik kende het merk ook nog niet. Klinkt heel goed en ga zeker even kijken of ik er ook iets vind wat bij mij past. Ik vermoed het serum.

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 19 juni 2016 at 11:58

  Ik ken dit merk ook nog niet. Een boost kunnen we allemaal af en toe weleens gebruiken…;-)

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 19 juni 2016 at 10:46

  Ik ken dit merk nog niet. De producten lijken me wel erg fijn.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 juni 2016 at 10:11

  Jazeker, Green People is een heerlijk merk! Dit specifieke product kende ik nog niet, maar ze hebben ook producten voor kinderen bijvoorbeeld en die zijn ook erg fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juni 2016 at 23:06

   Oehh, nu wil ik die helemaal eens gaan proberen voor Shae!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juni 2016 at 07:07

  Klinkt erg goed!
  Ken het merk niet.
  Zeker fijn dat er geen SLS in zit.
  Ik ga meteen even rondkijken op de website die dit verkoopt.
  Ik hou van een goed hydraterende huid van het gezicht.
  Extra vitamine en dat het een flinke boost geeft.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.