Beauty

Love it! | Kneipp Body Mousse

3 juni 2016

kneipp body mousse 1 - Love it! | Kneipp Body Mousse
Met mijn droge huid moet ik regelmatig smeren om deze soepel en zacht te houden en om een jeukende huid te voorkomen. Zodra het buiten warmer wordt vind ik het smeren minder leuk worden omdat veel producten gedurende de dag gaan ‘zweten’ en hierdoor plakkerig aan gaan voelen. En toen kwam de nieuwe Kneipp Body Mousse binnen. Wat een heerlijk product en perfect voor de warmere seizoenen! Ik vertel je er in onderstaande review alles over.

kneipp body mousse 3 - Love it! | Kneipp Body Mousse
We kennen allemaal de douche foams wel; dat heerlijke schuim om je lichaam mee te reinigen onder de douche. Ik vind de textuur daarvan altijd heerlijk en gewoonweg fun om mee aan de slag te gaan. Kneipp speelt hierop in door diezelfde technologie te gebruiken voor een bodylotion. De Kneipp Body Mousse komt in zo’n zelfde bus – dus niet met elkaar verwarren! – en werkt op dezelfde manier: door perslucht wordt de mousse uit de flacon geduwd en heb je een luchtige bol bodylotionmousse op je hand waarmee je jezelf in kan smeren.

kneipp body mousse 2 - Love it! | Kneipp Body Mousse

Het is verrassend om te merken hoe weinig product je nodig hebt om je huid in te kunnen smeren en hoe goed het product te doseren is. Het zorgt echt voor een andere ervaring tijdens het smeren met zo’n dotje schuim wat langzaam wegtrekt en een soepele en gehydrateerde huid achterlaat zonder plakkerig gevoel. Leuke tip voor de moeders onder ons: kinderen vinden dit ge-wel-dig! Zo smeren dochtertje Shae en ik elkaar en onszelf in met deze mousse en je kan merken dat ze het echt heel leuk vindt om te doen, en het is nog goed voor haar droge huidje ook. In de zomer kan je de bus trouwens ook in de koelkast zetten om na het zonnen lekker verkoelend schuim te hebben ^^

kneipp body mousse 4 - Love it! | Kneipp Body Mousse

De Kneipp Body Mousse is verkrijgbaar in twee geuren/varianten, Morning Kiss met een frisse en zachte geur van oranjebloesem en Patchouli met een zachte en iets warmere geur, maar ze zijn qua werking en gevoel op de huid nagenoeg identiek. Qua ingrediënten ziet de bodymousse er niet verkeerd uit. Ik zie onder andere zonnebloemolie, glycerine, amandelolie, shea boter, squaleen, jojoba olie, panthenol, vitamine E en allantoïne en enkel een beetje parfum wat misschien voor de heel gevoelige huidjes minder prettig is. Fijn om te weten: er zitten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën in en het is niet getest op dieren.

In het persbericht staat dat de Kneipp Body Mousse vanaf eind juni verkrijgbaar is, maar ik heb ze al in enkele winkels gespot en ze zijn online ook al op verschillende plekken verkrijgbaar voor €9,99 per fles van 200ml. Tip: bij Kruidvat is er nu een ‘2e product halve prijs’ actie op de producten van Kneipp en ook online hebben ze dit product erbij staan.

Spreekt zo’n bodylotion in mousse-vorm jou aan om eens te proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ingrid post
  Reply Ingrid post 18 november 2017 at 09:44

  Ik vind het een plakkerig goedje. De eerste keer kwam er zo zoveel uit de bus dat de halve badkamer gehydrateerd was. Het leek perfect maar dit is het voor mij niet.
  Body lotion mousse, amandelbloesem

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juni 2016 at 11:11

  Wat lijkt me dat heerlijk. Ik moet me in zomer ook altijd helemaal insmeren maar het is zo ellendig als de bodylotion gaat ‘zweten’ en plakkerig word. Ik zet dit gelijk op mijn lijstje en ga, zo gelijk even op internet kijken en als ik in de winkels ben, zal ik, als het er is, gelijk kopen. De geuren lijken me ook erg lekker.

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 5 juni 2016 at 21:47

  Lijkt me een aparte ervaring! En ik zou echt moeten oppassen welke bus ik mee neem de douche in haha ;)

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 5 juni 2016 at 20:21

  Wat een leuk en bijzonder product! Ben er echt benieuwd naar, ze lijken me erg fijn!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 3 juni 2016 at 13:23

  Dit spreekt mij heel erg aan! Ik heb nog nooit een body mousse gebruikt, maar het lijkt me heerlijk. En ik weet zeker dat mijn kids dit ook geweldig vinden. Zou leuk zijn als er ook een kids variant op de markt komt. Of bestaat zoiets al?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2016 at 13:37

   Het zou inderdaad heel erg leuk zijn om een kidsvariant uit te brengen met een leuk (huidvriendelijk) kleurtje eraan. Shae is hier al helemaal gek op ^^

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 3 juni 2016 at 12:51

  Oooh ja, dit spreekt mij wel aan! Handig en de geuren zijn ook nog eens ontzettend lekker. Leuk!

 • Avatar van tantetata
  Reply tantetata 3 juni 2016 at 10:54

  Oh handig! Dat lijkt me echt super fijn!

 • Avatar van Nicole Orriëns
  Reply Nicole Orriëns 3 juni 2016 at 09:31

  Ik vind body mousse altijd zo lekker luxe voelen!

 • Avatar van Hilde Janbroers-stolk
  Reply Hilde Janbroers-stolk 3 juni 2016 at 09:12

  Oh die ga ik zeker halen! Ik vond Kneipp vroeger altijd heel erg sterk ruiken, ik hoop dat dat iets minder is bij deze producten. Maar ik hou van schuim!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2016 at 13:38

   Ik vind de geuren zelf best subtiel na het uitsmeren :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 3 juni 2016 at 08:49

  Oeh pathcoulli heb ik ook en die vind ik heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2016 at 13:38

   Leuk dat jij er ook zo enthousiast over bent ^^

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 3 juni 2016 at 08:49

  Klinkt fijn en ook qua geuren lijken het me echt toppertjes.
  Mijn kids zijn inmiddels veels te groot om in te smeren haha, mogen ze lekker zelf doen, maar heb vroeger ook zo van die badkamer/mini spa momentjes genoten samen.
  Vooral lotions met chocolade geuren deden het altijd goed toen ze klein waren.
  Mooie herinneringen :-)

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 3 juni 2016 at 08:24

  Dit product spreekt mij zeker aan. Zelf heb ik al wel eens een bodylotion voor onder de douche gebruikt en die vond ik al erg fijn. Een mousse spreekt mij nog meer aan :-).

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 3 juni 2016 at 08:08

  Ik heb nog nooit een mouse bodylotion gebruikt maar wil dat zeker eens proberen.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 3 juni 2016 at 07:32

  Lijken me hele fijne bodylotions. Ga er zeker even naar kijken in de winkel.

 • Avatar van Bianca Ronday
  Reply Bianca Ronday 3 juni 2016 at 06:57

  Het lijkt me heerlijk! Heb nog nooit een bodylotion in mousse gebruikt, wel veel douchegels.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juni 2016 at 06:42

  Dat lijkt me heerlijk ruiken!
  Klinkt erg goed.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.