Beauty

Kneipp Morning Kiss & Patchouli

9 juni 2016

kneipp morning kiss
Dat ik een groot fan ben van Kneipp verzorgingsproducten is vast en zeker geen nieuwtje meer voor je. Als ze een nieuw product of een nieuwe geurlijn uitbrengen dan moèt ik het gewoon proberen en het is echt één van mijn favoriete wellnessmerken geworden met producten die heerlijk ruiken, fijn werken en ook nog eens betaalbaar zijn. Onlangs schreef ik nog een lovende review over de nieuwe Kneipp body mousse: een heerlijke bodylotion in moussevorm die verkrijgbaar is in twee bekende Kneipp geuren. Om deze lancering – en mijn enthousiasme – te vieren mag ik drie personen blij maken met een heerlijk setje Kneipp bodyproducten in de geur van jouw keuze.

Ga jij liever voor Kneipp Morning Kiss met een zachte en bloemige frisse geur of voor Kneipp Patchouli met een zachte en heel iets kruidige geur? Ik vind beide heerlijk, maar Morning Kiss is wel echt perfect voor in de ochtenden of als het warm is buiten en Patchouli is weer lekkerder voor in de avond of gewoon elke dag.

Wil jij winnen?
Ik mag in samenwerking met Kneipp 3 x een setje van een Morning Kiss douche foam èn body mousse òf een setje met een Patchouli douche foam èn body mousse cadeau gaan geven. Wil jij hier kans op maken dan is het enige wat je moet doen een reactie achterlaten op dit artikel met jouw voorkeur qua geur èn een tip van wat je graag (meer) zou willen lezen op Curvacious.nl. Zo kan ik gelijk aan de slag met jouw feedback en/of tips om hopelijk van deze site nog wat leukers te kunnen maken! :) Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt via Facebook en/of Instagram.

Meedoen met deze winactie kan tot en met donderdag 16 juni 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van remans marie
  Reply remans marie 8 juni 2017 at 13:52

  ik ken de Morning kiss niet maar wil toch graag eens een proefje nemen ,als deze douche foam even heerlijk ruikt en verzorgt is het weer topproduct.

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 16 juni 2016 at 22:30

  Patchouli! Zalig vind ik die. Ik heb er massage olie van. Ik heb eigenlijk geen tip voor je blog, je hebt al zo veel! Wat ik het liefst zie is budget,, opgemaakt en favorieten en alles over lippies :)

 • Avatar van mamasliefste
  Reply mamasliefste 14 juni 2016 at 13:21

  Ik ben dol op de producten van Kneipp!! ik doe dus graag mee

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 14 juni 2016 at 13:08

  Mmmmm, ik waag graag een gokje! ik zou kiezen voor de Morning Kiss, zomers en citrus. I love it!
  Wat ik graag (meer) op Curvacious zou willen zien? Nou ja, verhuisupdates en tips lijkt me leuk. Ook vind ik het altijd leuk om filmpjes te zien. Eens een vlog, een recept, een shoplog…..divers dus!

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 14 juni 2016 at 12:34

  wat een leuke winactie. Ik zou graag wat meer willen lezen over wat ingredienten doen in cosmetica omdat ik denk dat daar nog heel veel over te vertellen is. Qua geur heeft de morning kiss mijn voorkeur ;-)

 • Avatar van Barbara Beun
  Reply Barbara Beun 13 juni 2016 at 20:05

  Leuke actie,ik doe graag mee voro Kneipp Patchouli geur, en ja je doet al over zoveel,misschien leuke uitjes nog meer?

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 13 juni 2016 at 20:04

  Wat een heerlijk idee om met Kneipp Morning Kiss mijn huid de opperbeste verzorging te kunnen geven zodat ik mezelf de gehele dag op en top voel!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 juni 2016 at 16:07

  Wat een leuke winactie. Ik was al op zoek geweest naar de bodymousse, maar kon ze nog niet vinden. Ik doe graag mee en kies voor Patchoulli, ik vind dat zo’n heerlijke geur. Je site is al heel erg compleet, maar ik ben wel benieuwd wat je hand verzorging is. Dat je je handen regelmatig insmeert en goed verzorgd dat weet ik, maar ik ben wel benieuwd of je nog meer doet, bijv scrubben, handbadje etc en wat je doet als je nagels verkleurd zijn door bijv nagellak.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 juni 2016 at 12:45

  yes , goeie actie lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrr

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 13 juni 2016 at 11:39

  Wat een heerlijke actie; ik zou gaan voor Morning Kiss douche foam èn body mousse. Volgens mij is de tip al meer gelezen maar tips rondom de zomer en strand zijn welkom; dus beach proof haar en make up maar ook verzorging van huid en haar.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 13 juni 2016 at 11:18

  Kneipp Morning Kiss lijkt mij heerlijk. En wat ik leuk vind om te lezen zijn de persoonlijke verhalen, misschien wat meer over het leven als werkende moeder.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 12 juni 2016 at 21:03

  Hoi!
  Ik doe zeker mee :-) En dan wel voor de Patchouli variant :-)
  Jouw artikels over plussize mode hebben me al veel bijgeleerd (nieuwe winkels-yay!!) en de meeste van jouw DIY’s staan op mijn to do-lijstje of zijn al getest.
  Ik ben wel benieuwd of je ervaring hebt met shapeware voor grote maten..
  Groetjes!

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 12 juni 2016 at 20:27

  Wat een leuk pakket. Ik doe graag mee voor de morningkiss. Ik vind je blog heel leuk en ik heb eigenlijk niets wat je meer kan vertellen . Ik vind het goed zo. Ben wel benieuwd naar de geuren. Groetjes van Marina.

 • Avatar van Henrieke
  Reply Henrieke 12 juni 2016 at 14:29

  Wat een heerlijke winactie! Ik doe mee voor patchouli.

  Ik lees graag meer over reizen & vrije tijd maar kan me natuurlijk voorstellen dat je daar maar net tijd voor over moet hebben. :-)

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 12 juni 2016 at 13:29

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Morning Kiss! Ik zou graag eens wat meer tips willen over voetverzorging en over pleisters.

 • Avatar van Suuz
  Reply Suuz 12 juni 2016 at 12:41

  Mijn voorkeur gaat uit naar Morning Kiss, ik zou graag meer willen lezen over producten of tricks die zonneallergie tegen gaan.

 • Avatar van maris
  Reply maris 12 juni 2016 at 11:04

  MorningKiss!! Klinkt heerlijk en relaxt opstaan.
  Wat ik graag wat meer zou willen zien is hoe je met goedkopere producten toch heel verzorgend kunt zijn

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 12 juni 2016 at 09:16

  Leuk! Kneipp producten vind ik heerlijk! Ik doe graag mee en heb de actie op Facebook gedeeld. Patchouli klinkt goed. ?

  Crèmes, serums en peelings zijn goed maar als je ouder wordt dan heb je meer nodig. Graag zou ik meer willen lezen over schoonheidsbehandelingen (botox, microdermabasion, laser en dergelijke.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 12 juni 2016 at 01:20

  Oh, Kneipp heeft altijd van die heerlijke producten! Mijn voorkeur gaat uit naar patchouli :-) Leuk om te lezen zou zijn: korte uitstapjes in Nederland en misschien wat feelgood-recepten zoals gezonde smoothie’s en natuurlijke “smeersels” voor je huid.

 • Avatar van Annelies Eliza
  Reply Annelies Eliza 11 juni 2016 at 22:43

  Morning kiss daar ga ik voor.. ben sinds mijn zwangerschap een beetje inspiratieloos.. geen tips van mijn kant.. nou miss meer producten wat je kan gebruiken tijdens je zwangerschap :D

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 11 juni 2016 at 21:58

  Morning Kiss lijkt me heerlijk.. En meer tips over opmaken en make-up zou ik wel willen…

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 11 juni 2016 at 21:57

  Morning kiss lijkt me heerlijk. En meer tips over opmaken en make-up en product reviews zou ik fijn vinden…
  Facebook: An Na

 • Avatar van Henriet
  Reply Henriet 11 juni 2016 at 21:38

  Morning kiss lijkt me echt fijn! <3

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 11 juni 2016 at 21:22

  Heerlijk producten van Kneipp, ben erg benieuwd naar deze producten, ik doe graag mee !! :)

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 11 juni 2016 at 21:09

  Een fijne kus in de ochtend is de beste start van de dag!
  Of ik iets mis? Nee! Of ik graag meer wil lezen? Ja!
  Net als sommige andere dames ben ik volgens mij toe aan nieuwe verzorgingsproducten. Mijn shampoo en deodorant lijken niet meer zo geweldig te werken als eerst. Dus tips waar op te letten met veranderen vind ik een heel goed idee.
  Een soort overstapservice ;)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 juni 2016 at 16:14

  Patchouli lijkt me heerlijk! Graag meer informatie over zonproducten!

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 11 juni 2016 at 15:51

  Morning Kiss lijkt me heerlijk
  tips voor betaalbare uitjes en reviews van produkten

 • Avatar van Jens Oostland
  Reply Jens Oostland 11 juni 2016 at 15:49

  Morning Kiss

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 11 juni 2016 at 14:32

  De Morning Kiss lijn lijkt me heerlijk.
  Ik lees graag reviews, maar ook shoplogs met kleding van Shae kijk ik altijd graag.
  Ik volg je ook op Facebook.

 • Avatar van Fiz
  Reply Fiz 11 juni 2016 at 11:27

  Morning Kiss lijkt me heerlijk. Ik heb dat ook in de warmere periodes, dan wil ik niet al te veel op mijn lichaam smeren. Dit lijkt me dan wel ideaal.

  Wat ik meer zou willen zien is lastig, je hebt al een heel variatie aan onderwerpen hier. Misschien wat tips wanneer men van productlijn willen wisselen? Waar je dan op moet letten enz.

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 11 juni 2016 at 10:31

  Morning Kiss lijkt me heerlijk al is Patchoeli dat natuurlijk ook. Wat ik meer zou willen lezen? Mmmm. Ik moet zeggen dat ik je blogs leuk vindt en niet echt iets mis. Dat is an sich een compliment. Je reviews en je tips met plus size kleding en kleding voor kids vindt ik het leukst om te lezen. Dus daar meer van, is altijd goed!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 11 juni 2016 at 04:15

  Ik ga voor Patchouli. En ik ben dol op reviews en noviteiten (bijvoorbeeld over apparaten om huid te verbeteren).

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 11 juni 2016 at 02:21

  Toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor de patchouli, omdat dat naar mijn tante ruikt. :) Of naar vroeger, dat klinkt wat minder raar, niet alsof ik altijd aan mijn tante zat te snuffelen… ;) Ik zou graag wat curvy fashion willen zien, maar je doet het nu ook prima. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

 • Avatar van Sabrinaa
  Reply Sabrinaa 10 juni 2016 at 17:54

  Mijn voorkeur gaat denk ik uit naar Morning kiss. Al klinken ze allebei wel goed. Wat ik graag meer zou willen lezen op je blog is het uit testen van producten. Reviews. Kijken of iets echt doet wat het beloofd. Of gewoon het resultaat laten zien zodat we weten wat we kunnen verwachten als we een bepaald product kopen.

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 10 juni 2016 at 14:49

  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik vind je artikelen met uitleg over bepaalde ingrediënten wel heel interessant om te lezen dus dat zou ik wel vaker willen lezen. Ik volg je al via alle social media kanalen.

 • Avatar van Marlot
  Reply Marlot 10 juni 2016 at 12:23

  Wat een leuke winactie ! Ik wil graag kans maken op de Morning Kiss lijn van Kneipp. Ik volg je via fb en op de site vind ik de huidverzorging tips altijd leuk om te lezen.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 10 juni 2016 at 00:04

  Morning kiss… ik ben dol op Kneipp en in de Real in Duitsland verkopen ze badkristallen in Melisse, ik rij er voor naar Duitsland als de pot leeg is. En jouw site is prima, juist de afwisseling maakt het leuk. Misschien iets met food en boodschappen?

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 9 juni 2016 at 23:40

  Leuk!! Ik ben dol op patchouli. Al jaren mijn favoriete wierook.
  Tja wat zou ik graag willen zien op je site…. ik vind dat je het goed doet, veel variatie. Zoals je tip voor de chocolade van Johnny Doodle. Die is heerlijk!!!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 9 juni 2016 at 22:35

  Morning Kiss lijkt me het fijnst!

  En ik lees het liefst reviews van beautyproducten, maar ook aanraders/reviews op allerlei gebied voor peuters/kleuters

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 9 juni 2016 at 17:28

  Vooral de patchouli lijkt me zalig zeg.
  Een TIP wat we graag zouden willen zien of lezen?
  Iets met Shea , een koekjes of cakejes bak video met leuke versier tips :-)
  Bij Xenos hebben ze zulke leuke bak spulletjes en wil dan altijd iets met m’n nichtje bakken….
  Maar weet nooit iets orgineels te bedenken haha

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 9 juni 2016 at 16:02

  Oeh heerlijk! De Patchouli lijkt me echt lekker om me mee te verwennen, mijn voorkeur/tip/aanrader voor artikelen zijn dan ook bijvoorbeeld een artikel waarin jij je pamper-routine laat zien, dus hoe jij je jezelf voor een avond helemaal in de watten legt, ook outfits mogen vaker voorbij komen, en de reviews zijn altijd fijn van beauty door je duidelijke foto’s!

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 9 juni 2016 at 15:54

  kneipp heel goede producten, doe graag mee voor de morning kiss

 • Avatar van Betsie Beldman
  Reply Betsie Beldman 9 juni 2016 at 15:48

  Deze lijn ken ik nog niet. Ik ben ook een fan van Kneipp, dus wil deze graag proberen!

 • Avatar van Cindy jerphanion
  Reply Cindy jerphanion 9 juni 2016 at 14:50

  Tip! Bespaar tips voor producten! .
  Extra info over producten.

 • Avatar van Cindy jerphanion
  Reply Cindy jerphanion 9 juni 2016 at 14:46

  Oooh!! Moning Kiss! ! Dat zeker goede start van me dag na 2 zware zwangerschappen achter elkaar! En zwangerschapskilos kwijt te zijn! Met hoge motivatie en doorzettingsvermogen zou toch ff heerlijk om een geniet moment in te lassen met dit pakket want , zou heerlijk om mezelf ook is eigenlijk te mogen verwennen! ?

 • Avatar van Beauty Unboxing
  Reply Beauty Unboxing 9 juni 2016 at 14:24

  hmmm klinkt echt heerlijk!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 9 juni 2016 at 12:16

  Heerlijke actie! Jij bent de 1e die ik met plezier volg. Je blog en Facebook. Ik weet zelf niet veel over hoe op te maken, hoe werkje een glimmende huid weg,voordat he make up aanbrengt. Daar zou ik wel wat tips over willen. Décolleté wordt vaak vergeten in de verzirging; is daar ook iets over te vertellen? Bestaat er een masker voor in de nacht voor decolleté. Wat ook leuk is feiten en fabels over producten.
  Ik ben echt zo dol op patchouli vooral in combinatie met lavendel.
  Ik zou graag de patchouli uit proberen. Als kneipp een scrub in dezelfde lijn heeft. Dan tovert kneipp een glimlach oo mijn gezicht.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 9 juni 2016 at 11:47

  Succes aan iedereen die meedoet. Heb zelf net weer nieuwe Kneipp producten binnen dus ik sla de winactie over.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 9 juni 2016 at 11:47

  Leuke actie, Parchouli klinkt goed. Ik bezoek jouw blog iedere dag en ik lees graag over huidverzorging, budget produkten.

 • Avatar van Irene
  Reply Irene 9 juni 2016 at 11:25

  Leuke aktie! Ik doe heel graag mee voor de Patchouli. Ik wil meer tips over betaalbare natuurlijke producten.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 9 juni 2016 at 11:06

  Morning Kiss, klinkt heerlijk!
  Tips voor budgetuitjes of goedkope verassende artikelen, daar houd ik van!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 9 juni 2016 at 10:06

  De morning kiss lijkt me heeeeerlijk :-) ik ben sowieso gek op de producten van kneipp!! Ik heb deze beiden nog nooit geprobeerd, dus ben super benieuwd!
  Ik vind het altijd leuk om nieuwe aankopen te zien, je lievelings producten, maar ook miskopen. Tevens goede tips qua creme en make up (remover) qua ingredienten.

 • Avatar van ikhouvanbeautynl
  Reply ikhouvanbeautynl 9 juni 2016 at 10:04

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor de Morning Kiss set. Ik vind make-up tutorials altijd leuk om te lezen.

 • Avatar van mamaspassie
  Reply mamaspassie 9 juni 2016 at 09:57

  Patchouli douche foam èn body mousse lijkt me heerlijk. een super leuke winactie. Een week uit je leven met foto’s lijkt mij wel leuk om te zien. Mag dat altijd graag lezen.

 • Avatar van Lieke blondeel
  Reply Lieke blondeel 9 juni 2016 at 09:53

  Super leuk
  Doe graag mee ben dol
  Op kneip ! Mij lijkt Morning Kiss heerlijk en de naam alleen al vind ik al leuk klinken ! Wat je nog voor artikelen zou kunnen plaatsen hmmm iets over echte zomerse assessoires die je moet hebben deze zomer

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 juni 2016 at 09:40

  Leuk en ik doe graag mee!
  De Morning kiss lijkt zo heerlijk!
  Ik zou zo graag artikelen met beachwear willen zien voor dames met curves.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 juni 2016 at 09:40

  Ik doe heel graag mee want ik ben ook wel een Kneipp fan. De morning Kiss heeft mijn voorkeur. Qua feedback: ik zou graag meer ooglooks willen met how to info met close up foto’s. Daar ben ik altijd wel dol op omdat ze voor mij inspirerend werken.

 • Avatar van Hilde Janbroers-stolk
  Reply Hilde Janbroers-stolk 9 juni 2016 at 09:22

  Wat leuk! Morning Kiss zou mijn voorkeur hebben, maar Patchouli lijkt mij op zich ook lekker! Op zich ben je al heel divers op je blog en ik lees hem dan ook dagelijks. Misschien wat meer persoonlijke stash berichten, dat vind ik altijd erg leuk! Maar eigenlijk ben je al heel inspirerend!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 9 juni 2016 at 08:58

  Morning Kiss lijkt me heerlijk. Ik zou graag nog meer willen lezen over kleding voor vollere dames, en je sporten :)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 9 juni 2016 at 08:56

  Met deze warmte is 2x p.d douchen heeerlijk. Maar ’s morgens wakker worden met een kus, dat wil toch iedereen. En kneipp is fantastisch.

 • Avatar van carola
  Reply carola 9 juni 2016 at 08:55

  Whiehoe Kneipp <3
  Ik ga voor Morning Kiss.. Welke is jouw favoriet?
  Zou het leuk vinden om tips te krijgen voor leuke dingen die je in de vakantie kunt gaan doen.. heb namelijk vd zomer 2 weken vrij en ga dit keer niet weg dus ojeee wat moet ik dan gaan doen 2 weken shoppen ga ik ook failliet :P

  Ik volg je overal al een tijd

  Fijne dag!

 • Avatar van Martine van Rijn
  Reply Martine van Rijn 9 juni 2016 at 08:53

  Oehh wat een leuke winactie, Ik zou graag morning kiss willen winnen! Ik vind de persoonlijke updates altijd heel erg leuk om te lezen, dus daar mogen er wat mij betreft wel wat meer van komen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 juni 2016 at 08:48

  de morning kiss geur lijkt me super nice :D wat ik meer zou willen zien op de blog is af en toe een kekke nail art of extravagante look met veel kleur of juist een super smokey eye :)

 • Avatar van José
  Reply José 9 juni 2016 at 08:42

  Patchouli lijkt mij heerlijk.

  Als tip graag zonnebrand voor het gezicht. Veel dagcremes hebben geen uv bescherming meer omdat enkel smeren van dagcreme onvoldoende blijkt voor hele dag bescherming. Om valse verwachtingen te voorkomen wordt het vaak uit de crèmes gehaald. Ik hen lichte huid dus wol graag goede bescherming. Welke voldoet aan de wensen (makkelijk goed en lekker)

  Ook crèmes of serum voor (of eigenlijk tegen) de lijntjes rond je ogen.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 9 juni 2016 at 08:34

  Ik zou kiezen voor de Kneipp Morning Kiss. Lijkt me heerlijk om daarmee wakker te worden. Wat ik graag meer zou willen lezen op je blog is artikelen over leuke feelgood boeken. Ben zelf een onwijze leesfanaat en kan nooit genoeg tips en informatie over boeken lezen. Vooral in de zomer ben ik dol op fijne romantische feelgood boeken.

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 9 juni 2016 at 08:29

  De naam alleen al Kneipp Morning Kiss spreekt mij er aan. Heerlijk om zo wakker te worden. Als fan van Kneipp ben ik benieuwd naar deze lijn. Ik zou er meteen naar de winkel willen rennen.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 9 juni 2016 at 08:28

  ’n Lome warme douche met Patchouli lijkt me heerlijk. Ik wil wel meer lezen over oude beautygewoontes: welke zijn slecht en welke goed!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 9 juni 2016 at 08:26

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik ken de Patchoulli-lijn al dus ik ga het liefst voor de Morning Kiss lijn. Je volgen op Facebook en Instagram dat doe ik al een tijdje :)

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 9 juni 2016 at 08:24

  Morning kiss lijkt me heerlijk nu in de zomer. Ik krijg het ook altijd zo warm van bodylotions, en deze klinkt heerlijk verfrissend.
  Ik zie er al aardig wat van op je blog, maar ik ben vooral geinteresseerd in producten voor de (zeer) gevoelige huid. Het liefst een beetje budget.

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 9 juni 2016 at 08:18

  Oo wat heerlijk. Morning kiss vind ik echt super…Kneipp is altijd echt een verwennerij. Die inademen…die geur! Echt heerlijk. Ik zou wel meer willen lezen over huidverzorging na je 45e. Kun je dan echt beter andere producten gaan gebruiken? Ik ben wel gehecht aan mijn vertrouwde producten…

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 9 juni 2016 at 08:09

  Heerlijk, ik doe graag mee, Patchouli vind ik het lekkerst vanwege de herinneringen die dat oproept.
  Ik volg je al overal en lees je blog met veel plezier, vooral de afwisseling vind ik erg leuk, ik mis eigenlijk niets op je blog.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 9 juni 2016 at 08:05

  Supergave winactie! Mijn favoriete geur is Morning Kiss. Ik zou graag meer fotodagboekjes op je blog zien :)

 • Avatar van kraanannewil
  Reply kraanannewil 9 juni 2016 at 07:57

  Wat leuk mijn voorkeur gaat uit naar de Morning Kiss. wat ik graag wil lezen is je routine van verzorging dit vind ik altijd heel leuk om te zien bij anderen en is vaak ook heel inspirerend

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 9 juni 2016 at 07:55

  Morning kiss lijkt me echt geweldig! Ik hou van douche foams! Misschien een leuk idee om wat makeup tips te kunnen geven qua aanbrengen? Ik vind namelijk dat je er altijd zo geweldig uitziet!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 9 juni 2016 at 07:54

  Lijkt mij heerlijk, ik heb net mijn laatste Kneipp opgemaakt. En Patchoeli is zooooooo lekker!

 • Avatar van Sonja de Jager
  Reply Sonja de Jager 9 juni 2016 at 07:49

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag deze Kneipp producten willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 9 juni 2016 at 07:31

  ik laat me graag verrassen, ken ze geen van 2, ben er dus sowieso blij mee

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 9 juni 2016 at 07:27

  Goedemorgen ik zou graag de patchouli willen winnen. En een nieuwe huistour van je willen zien?cant wait!

 • Avatar van My happy kitchen
  Reply My happy kitchen 9 juni 2016 at 07:11

  Ik maak graag kans op de patchouli set! Ik lees heel graag tips over leuke nieuwe collecties van plussize fashion merken.

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 9 juni 2016 at 07:00

  Heerlijke win actie! Jij bent de 1e blogger die ik volg en nog steeds met veel plezier. Ik ben dol op patchouli?
  Liefs Gea

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 9 juni 2016 at 06:46

  Ik zou graag nog wat meer lezen over “goede” huidproducten en waar je dan op let qua ingrediënten. Mn huidje zou ik graag verwennen met de Morning Kiss… elke ochtend een feestje

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 9 juni 2016 at 06:34

  Oehhh wat een leuke winactie weer.. Misschien voor mij de kans om eens kennis te maken met Kneipp. Wat nee, ik heb echt nog nooit iets van dit merk gehad. Ik ben erg benieuwd naar de lijn Morning Kiss. Ik zou het voor de zomer die eraan komt wel weer wat van dit soort routines van je willen lezen.. verandert er wat in je huidverzorging, heb je een routine om je voeten summerproof te krijgen, verander je iets aan je haarverzorging etc. :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.