Beauty

NOTD | Kure Bazaar Vinyle (eco beauty tip ♥)

6 juni 2016

kure bazaar vinyle
Er zijn van die lakjes die je er met zonnig weer telkens bij blijft pakken en voor mij is deze Kure Bazaar Vinyle zeker zo’n lakje te noemen en ik wil hem graag aan je laten zien en wat meer vertellen over dit bijzondere nagellakmerk. Dit Franse merk heeft namelijk een enorm uitgebreide collectie qua kleuren en maakt nagellak zonder agressieve stoffen waarmee ze lief zijn voor je nagels èn voor het milieu.

kure bazaar vinyle
Veel mensen denken dat natuurlijke en ecobeauty cosmeticaproducten allemaal saai zijn en dat hier weinig keuze in bestaat, maar niks is minder waar en Kure Bazaar bewijst dat! De formule van de nagellak is ontwikkeld zonder tolueen, formaldehyde, dibutylfalaat (DBP) en synthetische kamfer en meer dan 85% van de ingrediënten zijn natuurlijk. Zo is er onder andere houtpulp, aardappelen, tarwe en katoen in verwerkt wat de formule zeker niet standaard maakt.

kure bazaar vinyle

De lakken van Kure Bazaar komen in een vierkant transparant flesje met een witte dop die te verwijderen is waardoor er een kleinere ronde dop overblijft die wat lekkerder vasthoudt zodat je netjes kan lakken. Het kwastje zelf is wat aan de kleine, ronde en soepele kant wat ervoor zorgt dat je heel precies kan lakken en door de iets dunnere substantie zijn strepen verleden tijd.

kure bazaar vinyle kure bazaar vinyle

Deze heerlijke zomerse Kure Bazaar Vinyle nagellak komt uit de – als ik het goed heb – afgelopen wintercollectie maar ik vind het persoonlijk een perfecte tint voor de lente en zomer. Het is een frisse koraalkleur richting frisrood met een creamy finish die volledig dekt in twee laagjes, redelijk vlot droogt, van zichzelf een intense glans heeft en zo’n drie à vier dagen mooi blijft zitten zonder topcoat. Mèt topcoat kan ik er zo een weekje mee door.

De nagellak van Kure Bazaar is onder andere verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en Shizo voor ongeveer €16,95 per nagellak met een inhoud van 10ml.

Ben jij bewust bezig met natuurlijke of eco beautyproducten? Welk merk hierin is jouw favoriet of wil je zeker eens gaan proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juni 2016 at 09:45

  Wat een mooi lakje. Dit merk kende ik nog niet. Ik probeer wel op natuurlijke producten te letten, maar het lukt me niet altijd.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 juni 2016 at 18:59

  Ik ken het merk niet, maar de kleur is mooi. Mooie glans heeft die ook

 • Avatar van StudentStyleSite
  Reply StudentStyleSite 6 juni 2016 at 12:20

  Goede review! Ik probeer wel te letten of producten ”natuurlijk” zijn, ik let ik in ieder geval zeker op of een product dierproefvrij is. Bij eco producten ligt de prijs natuurlijk wat hoger, dat vind ik geen probleem over het algemeen, maar €16,95 voor 1 pakje vind ik toch wel wat overdreven, jammer, anders had ik wel geïnteresseerd geweest!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 juni 2016 at 11:11

  ik ken dit merk zelf nog niet, maar de kleur is super!

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 6 juni 2016 at 10:56

  Oeh wat een mooi lakje! Ik ben er zelf niet bewust mee bezig, maar ben er wel geïnteresseerd in!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 6 juni 2016 at 09:25

  Oeh, wel een mooi lakje hoor!

 • Avatar van Hilde Janbroers-stolk
  Reply Hilde Janbroers-stolk 6 juni 2016 at 09:10

  Ik ben nog niet zo bewust bezig met natuurlijke producten. Wel merk ik dat ik er wel iets bewuster in wordt. Ik heb gisteren bij Lush wat dingetjes gekocht, en mochten die bevallen zal ik die vaker kopen ( en de verpakkingen netjes inleveren ). Ook ben ik steeds meer in de Body Shop te vinden….dus ik ga de betere kant op. ;-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 juni 2016 at 06:46

  Erg mooie kleur die jij op de nagels hebt.
  Ik koop nooit zulke dure nagellak.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 6 juni 2016 at 06:40

  Ik ben niet zo bewust bezig met natuurlijke of eco producten. Toch heeft het wel mijn interesse. Wat een mooi lakje :-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.