Huis & interieur Persoonlijk

Let’s get personal | Verhuisupdate & vraagje!

6 juni 2016

verhuis blog
Op dit moment zitten we echt mìdden in een verhuizing waar ik in dit artikel al iets meer over schreef. We hebben de sleutel nu anderhalve week geleden ontvangen en zijn druk aan de slag om de kale nieuwbouwwoning helemaal ons te maken en dat wil al aardig lukken. Er staan op dit moment zo ontiegelijk veel dingen op mijn wensenlijstje dat ik er denk ik maar even genoegen mee moet nemen dat het niet allemaal in één keer kan, maar we komen deze zomer vast een heel eind ♥ Vandaag een kleine update online & een vraagje aan jou!

verhuis blog
Waar ik misschien wel het meeste naar uitkijk om mee aan de slag te kunnen gaan? Het klinkt een beetje egoïstisch want hoe leuk de woonkamer en de slaapkamers inrichten ook is, met mijn toekomstige kantoor aan de slag gaan bezorgt me helemaal de kriebels. Ik heb in ons vorige huis al een heel erg fijne werkkamer voor alleen mijn bedrijf gehad maar er gaat nu een heel stuk meer ruimte bijkomen en dat is hard nodig. Zo kan ik er hopelijk nog lekkerder werken, kan ik er ook mensen ontvangen en samen gaan werken aan een ‘eiland’, zal de kamer lichter zijn wat weer fijn is voor foto’s èn filmpjes (jaja, ik zit vol leuke plannen haha) en ben ik – als de ruimte af is – helemaal klaar om de volgende stap met mijn bedrijf te kunnen nemen.

Niets waar jullie veel van zullen gaan merken trouwens, Curvacious.nl blijft mijn persoonlijke feel good blog, maar er zullen hopelijk meer freelance opdrachten bij gaan komen. Iets waar ik me al af en toe mee bezig mag houden en wat ik wil laten uitgroeien.

Ik heb me voor de inrichting van de ruimte niet al teveel laten beïnvloeden door internet en interieurbladen, maar ben echt met de ruimte zelf aan het ontwerpen geslagen en ik hoop dat het zal gaan worden zoals ik in gedachten heb. Er zijn nog een paar dingen waar ik nog niet helemaal uit ben voor de inrichting, maar die kan ik ook echt pas bekijken als de basis er in staat. Zoals zorgen voor de juiste vibe in de ruimte (ha, komt het artikel met tips wat ik vorig jaar hierover schreef goed van pas), moet ik nog wat energiezuinige en toffe lampen uitzoeken en wil ik ook nog een fijn zitje creëren waar ik me terug kan trekken met leerboek of voor een brainstormsessie met pen en papier. Genoeg te doen dus. De werkkamer zal vooral lekker licht, fris en wit gaan worden met hier en daar een kleuraccent. Een ruimte vol praktische opbergruimte en ‘hoekjes’ voor productfotografie. Ik kan niet wachten tot het af is!

verhuis blog

Question time!
En dan hiermee ook de vraag die ik voor jullie heb omdat ik er nu al regelmatig vragen over krijg.. Zal ik af en toe een verhuisupdate met voor- en nafoto’s en/of filmpjes op de site plaatsen? Roomtours? Wat zou jij leuk vinden om te lezen en/of te zien van onze verhuizing en hoe wij bepaalde dingen aanpakken? Heb je vragen of ben je ergens nieuwsgierig naar laat het me weten en ik ga ermee aan de slag voor een volgende verhuisupdate :)

PS Als het goed is zullen jullie er op de website trouwens weinig van merken dat er druk geklust en verhuisd wordt, want er verschijnen gewoon zoals je gewend bent artikelen online.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vera (@Ongevera)
  Reply Vera (@Ongevera) 26 juli 2016 at 15:55

  Leuk! Een filmpje van een before and after en work in proces lijkt mij interessant!

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 7 juli 2016 at 22:30

  I <3 roomtours! Succes met de verhuis, ik mag over 2.5 maand ook :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 juli 2016 at 08:20

   Alvast veel plezier en succes met de voorbereidingen dan! :)

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 14 juni 2016 at 12:35

  Verhuis updates en tips zijn altijd leuk toch? :)

 • Avatar van Nicole Orriëns
  Reply Nicole Orriëns 7 juni 2016 at 11:34

  Leuk zo’n update! Ik kan me voorstellen dat je je verheugt op je nieuwe kantoor!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juni 2016 at 09:40

  Wat fijn dat jullie de sleutel hebben en je al je plannen kunt gaan uitwerken. Wat zul jij een heerlijke werkruimte krijgen, wat zal het leuk zijn ommdaar plannen voor te maken. Verhuis-updates vind ik erg leuk om te lezen en te zien. Heel veel succes met het verhuizen.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 7 juni 2016 at 00:06

  Een super leuke en spannende tijd. Maar hoe leuk ook, wat zal je blij zijn als straks alles lekker klaar is.. dat had ik wel tenminste :-)! Ik vind updates over de verhuizing zoals dit artikel leuk, net zoals een roomtour :-)!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 6 juni 2016 at 21:56

  Ik vind het heerlijk om bij andere mensen binnen te kijken, vooral voor en na foto’s :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 juni 2016 at 21:23

  Dat zou zo leuk zijn.
  In welke vorm je dat allemaal gaat moet jij helemaal zelf weten.
  Ben zeer benieuwd naar je eigen werkkamer.
  Wauw ben zo blij voor je dat je diverse dingen erbij gaat doen voor je blog.
  Petje af want naast het het moederschap en de zijn van heb je het erg druk.

  Veel succes en geluk met jullie nieuwe huis Xoxo

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 6 juni 2016 at 21:11

  Jaaaaa! Nu wij bijna zelf gaan verhuizen lijkt me dat erg leuk. Doen! X

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 6 juni 2016 at 20:31

  Ik ben benieuwd naar je werkkamer. Gaaf dat je eigen werkkamer met veel ruimte. Dream…dream!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 6 juni 2016 at 18:20

  Altijd leuk om bij een ander binnen een kijkje te mogen nemen! :) En voor- en na foto’s ben ik helemaal gek op. Dus wat mij betreft, graag laten zien! En heel veel succes met de verhuizing en inrichting!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 6 juni 2016 at 17:27

  Ik vind verhuisupdates altijd erg leuk dus ik zeg YES!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 6 juni 2016 at 17:26

  Het lijkt me heel leuk z’on roomtour …… oh oh oh wat kunnen je fans toch nieuwsgierig zijn af & toe he?!
  Wat een schitterende foto’s van jullie samen.
  Ik houd erg van jouw stijl dus ben echt super benieuwd hoe het gaat worden.
  Heel veel succes in ieder geval.
  Geniet ervan & …. geeeeeen stressssss ( idm dan )
  ;-)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 6 juni 2016 at 16:53

  Hartstikke leuk om bij een ander in de keuken te kijken. Heel veel succes!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 6 juni 2016 at 16:15

  Oh yes! Zeker weten dat ik hometours wil zien!!! Succes met alles. Ik weet hoe K puntje U puntje T het kan zijn ;)

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 6 juni 2016 at 15:51

  Heel veel succes met het klussen en de verhuizing. Altijd leuk om ook hier wat van mee te krijgen. Love pictures

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 6 juni 2016 at 15:37

  Succes met de verhuizing en ik vind updates omtrents hierover erg leuk om te zien/lezen.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 6 juni 2016 at 14:40

  Ik heb zelf 3 jaar interieur ontwerp gedaan in avondles, is dus heel tof om voor en na te zien. Dan leer je ook hoe anderen het zien.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 6 juni 2016 at 14:25

  Ja leuk als je voor- en nafoto’s laat zien in artikelen. Ik hou daar wel van. Ik ben in november verhuisd en we zijn nog niet helemaal klaar met de keuken en slaapkamer. Dus ik kan de inspiratie goed gebruiken!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.