Beauty

Oriflame Eco Beauty | Na een maand testen..

14 juni 2016

oriflame eco beauty
Precies een maand geleden vertelde ik je alles over de nieuwe Oriflame Eco Beauty producten. Dit is een verzorgingslijn voor het gezicht die uit vijf producten bestaat en ik heb ze nu uitgebreid kunnen testen. Overstappen naar nieuwe producten is altijd even wennen voor je huid en daarom kan je vaak na een maandje pas echt een goed oordeel geven. Hoe bevielen de producten mij, wat zijn eventuele afraders en wat is mijn favoriete product? Je leest het allemaal in onderstaand artikel :)

oriflame eco beauty oriflame eco beauty
Laat ik maar gelijk beginnen met de cleansing milk. Ik zou willen dat het fijn zou werken voor mij, maar het kan mijn geliefde oliereiniger toch echt niet vervangen. Ik krijg er niet voldoende mijn make-up mee verwijderd en heb deze cleansing milk na enkele keren gebruikt te hebben niet meer aangeraakt en ingeruild voor een oliereiniger waarmee ik in één minuutje compleet make-uploos ben aan het eind van de dag.

De toner vind ik dan wel weer heel fijn in gebruik en door de spraydop is hij ook nog eens lekker zuinig in gebruik. Hij prikt niet op de huid, ik kan hem ook gewoon over mijn oogleden gebruiken en ik merk dat hij naast de laatste restjes make-up en vuiltjes verwijderen mijn gezicht ook lekker verfrist.

oriflame eco beauty

Nog een product waar ik heel erg blij van ben geworden met mijn drogere en gevoeligere huidje is de facial oil. Het is een lekkere volle olie die zuinig in gebruik is en het gezicht niet al te vettig achterlaat. Ik gebruik hiervan één pompje gemengd met de crème uit deze lijn als nachtcrème en neem hierbij ook lekker mijn hals en decolleté mee. Ik merk echt dat mijn huid heel goed reageert op een olieproduct en mis dit dan ook snel als ik het niet gebruik.

oriflame eco beauty oriflame eco beauty

De oogcrème uit deze lijn is voor mij in combinatie met de andere producten zeker onmisbaar, aangezien de huid rondom mijn ogen zeker wel wat hydratatie kan gebruiken maar de gezichtsolie èn de crème uit deze lijn bezorgen me helaas traanogen.. De oogcrème is lekker fris en hydraterend en zorgt er overdag ook voor dat mijn concealer beter en mooier blijft zitten zonder in de lijntjes op te gaan hopen of er ‘droog’ uit te gaan zien.

De crème uit deze lijn vind ik – behalve dus voor rondom de ogen – ook fijn in gebruik, maar deze is niet heel erg zuinig in gebruik. Ik was er al een beetje bang voor aangezien je deze zowel in de ochtend als in de avond gebruikt, maar doordat je wat lastig kan doseren en er in één pompje best wat crème uit de verpakking komt is deze nu dus ook opgeraakt in één maandje tijd.

oriflame eco beauty

Ik vertelde de vorige keer al dat ik de Oriflame Eco Beauty producten redelijk aan de prijs vond en daar blijf ik ook nu nog bij. De toner en de olie zijn zeker zuinig in gebruik, maar de crème is er best vlot doorheen gevlogen. Ik miste voor overdag een crème mèt SPF en de cleansing milk bleek voor mij(n huid) niet prettig te werken. Als ik één product uit deze lijn zou moeten aanraden dan is dat zeker de gezichtsolie, helemaal als je ook een drogere huid hebt ♥

Mocht iemand een tip hebben voor meer ecobeauty verzorgingslijnen dan sta ik zeker open voor suggesties en tips! :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 16 juni 2016 at 13:50

  Lijken me fijne producten! Ik heb momenteel een olie die ik erg prettig vind werken dus ik heb er geen nodig. Net als hierboven in de reactie ben ik enorm benieuwd naar de garnier miccelair water met olie, die schijnt echt top te zijn. Mooie foto’s ook!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juni 2016 at 23:15

   Dankjewel voor je compliment nog! :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 14 juni 2016 at 18:56

  Ik vind de verpakking wel echt wonderschoon. Alleen al daarom… of nee.. laat maar ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 juni 2016 at 10:46

  de olie lijkt me wel wat :D

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 14 juni 2016 at 09:33

  Ik ga liever voor Yves Rocher, maar was ontzettend benieuwd naar je bevindingen van deze Oriflame lijn.
  Hij ziet er zo mooi uit….
  Fijn dat jij altijd zo eerlijk bent over de producten die je test.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 juni 2016 at 09:03

  Klinkt goed!
  Eerlijke review!
  Niet alles kan altijd voldoen aan de wensen van een blogger.
  Gelukkig is de gezichtsolie je goed bevallen.

  Xoxo

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 14 juni 2016 at 08:29

  Hele fijne review! De gezichtsolie, daar ben ik nu wel erg benieuwd naar!

 • Avatar van Hilde Janbroers
  Reply Hilde Janbroers 14 juni 2016 at 07:58

  Super review! Heel duidelijk en eerlijk. Ik vind het ook vrij prijzig idd.

 • Avatar van Yust
  Reply Yust 14 juni 2016 at 07:44

  Fijne review, ik kan van jouw altijd op aan, omdat mijn huid veel dezelfde eigenschappen heeft.
  Als het iets goedkoper zou zijn (wacht een aanbieding af) dan wil ik de olie ook proberen en de oogcrème.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2016 at 08:30

   Gelukkig heeft Oriflame regelmatig aanbiedingen of pakketkortingen, zeker even afwachten want de olie vooral is heerlijk <3

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 14 juni 2016 at 07:02

  Ik was vooral benieuwd naar de gezichtsolie. Fijn dat deze zo goed bevallen is! De Toner klinkt ook goed :-)!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 juni 2016 at 06:54

  Ik weet niet of het ook eco is maar de lijn van Yves Rocher vind ik erg fijn. De micillair water is niet nét zo fijn als die van Garnier maar de gel reiniger en dagcrème kan ik absoluut aanraden. Jammer dat deze lijn niet helemaal met alle producten is bevallen. Maar die olie lijkt mij ook heel fijn. Ik hou er ook van om met een olie te werken. Ken je de nieuwe arganolie micillair water van Garnier al? Die is echt heel erg prettig vind ik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2016 at 08:30

   Ik ‘moet’ de nieuwe Garnier micellaire lotion met olie nog steeds eens gaan proberen, vergeet hem steeds mee te nemen maar ben er zo benieuwd naar!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.