Beauty

Reload discovery box review

4 juni 2016

reload discovery box 2 - Reload discovery box review
Ik schreef al eerder over dit gigantisch slim bedachte parfumsysteem en nog steeds gebruik ik deze regelmatig en neem ik altijd een reload met me mee op vakantie en met weekendjes weg. Het is een navulbare parfumverstuiver, maar dan nèt even anders want je kan er kant-en-klare mini’s van bekende merken en geuren voor aanschaffen die je er zonder moeite in kan klikken dus snel kan verwisselen. Ik mag iemand blij maken met een prachtige reload discovery box met de verstuiver, vier parfums èn een cover naar keuze!

reload discovery box 3 - Reload discovery box review
Bij de reload parfumverstuiver zit een lege vulling die je door het bekende ‘pompsysteem’ of door middel van het bijgeleverde trechtertje kan vullen. Je klikt hem vervolgens in de huls en je kan hem gebruiken. Wil je wisselen van geur dan kan je ook lege flesjes en navullingen van bekende geuren gewoonweg omwisselen waardoor je geen bijzondere geurenmixen creëert ;) De standaardhuls is verkrijgbaar in zwart en wit maar er zijn ook covers te koop in veel soorten, kleuren en printjes. Ik heb zelf bijvoorbeeld de LittleElle in Love ^^

Qua parfums voor vrouwen zijn de volgende geuren op dit moment verkrijgbaar:

Kenzo Jeu d’Amour eau de toilette
Givenchy Dahlia eau de parfum
Hugo Boss Boss Ma Vie
Juicy Couture Viva La Juicy eau de toilette
Mercedes-Benz for women eau de toilette
Hugo Boss Hugo woman.

reload discovery box 5 - Reload discovery box review

Voor de handigheid even alle prijzen op een rijtje:

– een reload parfumverstuiver kost €19,90
– een reload cover kost tussen de €9,90 en €34,90
– een lege navulling kost €9,90
– een navulling met bekende geur kost €5,00 inclusief een kortingsbon voor als je de fullsize van dezelfde parfum aan wil schaffen erna.

reload discovery box 1 - Reload discovery box reviewreload discovery box 4 - Reload discovery box review

Winactie
Wil jij zo’n reload discovery box met een verstuiver, vier damesgeuren èn een cover naar keuze winnen? Bekijk alle verkrijgbare covers op de reload website en laat in de reacties onder dit artikel achter voor welke je kiest. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je de Curvacious Facebookpagina liket en het berichtje van dit artikel/deze winactie wil liken & delen, zo maak je een extra kans om te winnen ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 12 juni 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Welke geuren en welke cover spreken jou het meeste aan?

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lotte Roeland
  Reply Lotte Roeland 13 juni 2016 at 06:44

  Pfoe net op tijd en wat een super leuke winactie. Mijn facoriet is Reload Palm Springs! Perfect voor mijn komende vakantie?????

  Nu duimen, veel liefs Lotte

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 12 juni 2016 at 23:43

  Supergave actie! Ik vind LittleElle Cheeky het mooist. ? Ik volg je al lang op Facebook en heb deze actie gedeeld.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 12 juni 2016 at 23:42

  Pfiew, ik ben nog net op tijd :-D
  Ik loop een beetje achter met het lezen van blogs – dagelijkse drukte en wat ziekjes geweest..
  De Pioen-huls vind ik het mooist.
  Met mijn parfumverslaving is dit een heel handige oplossing: altijd een flesje voor in de tas en als de geur je toch niet aan staat, moet je de grote fles niet kopen ;-)

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 12 juni 2016 at 23:09

  The feather tattoo is heel mooi en mooie aanvulling op mijn kleine kunstwerkjes op m’n huid ?. Alle geuren zijn fijn dus daar in geen voorkeur. Al kan ik nog maar 50 minuutjes mee doen ga ik toch een poging doen. Nu maar duimen. Je pagina like ik al en deze post ga ik natuurlijk delen!

 • Avatar van Calendula
  Reply Calendula 12 juni 2016 at 21:58

  Ps: uiteraard zal ik je actie ook nog even delen

 • Avatar van Tine M
  Reply Tine M 12 juni 2016 at 21:55

  Hallo, ik doe graag nog mee! De cover vichy rose spreekt mij het meest aan en de geurjes van Kenzo! En nu duimen maar!

 • Avatar van Ditty
  Reply Ditty 12 juni 2016 at 21:49

  Moeilijk om te kiezen, maar ga dan voor de LittleElle in love ? Qua parfum geen voorkeur, zijn allemaal lekker ?

 • Avatar van Barbara Bouman
  Reply Barbara Bouman 12 juni 2016 at 21:30

  Wauw Wat een super actie heb je weer!!
  Wat geur betreft ben ik makkelijk… ik vind ze namelijk allemaal lekker, maar Hugo Boss is toch wel favoriet!!
  De reloud LittleElle “Sweet”die ik het leukst vindt.. past goed bij mij met mijn twee lieve meiden! Die deze natuurlijk ook gaan testen!

 • Avatar van biancie
  Reply biancie 12 juni 2016 at 20:52

  Geweldige GEURIGE Actie!! Zo Handig en mooi ik ga voor de minispray bamboe!!

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 12 juni 2016 at 20:38

  Ik doe op de valreep nog snel even mee met deze gave actie. We gaan binnenkort een paar dagen weg, en later in de vakantie nog eens. Ideaal als je dan zo’n klein flesje parfum kunt meenemen! Ik vind de cover van de Palm Springs het allermooiste en wat geuren betreft ben ik fan van Hugo Boss Woman, of de Kenzo geuren.

 • Avatar van lisanne stark
  Reply lisanne stark 12 juni 2016 at 20:38

  Lijkt mij superhandig om mee op vakantie te nemen komende zomer, zo’n grote flacon vind ik dan onhandig.
  Ik vind de LittleElle “Sweet” cover het allerleukste! Het geurtje Givenchy Dahlia vind ik het lekkerste, ik had daar een proefje van en die vond ik heerlijk! Ik heb het bericht net geliked en gedeeld op Facebook. Groetjes Lisanne

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 12 juni 2016 at 20:34

  De Reload white Valentine

 • Avatar van Sianne
  Reply Sianne 12 juni 2016 at 20:34

  Wat mooi
  Als ik mag kiezen de littleeelle in love.

  Erg leuk deze actie

 • Avatar van Marjolijn Pas
  Reply Marjolijn Pas 12 juni 2016 at 19:58

  Oeh ik heb mij altijd al afgevraagd in de parfumerie wat die lieve kleine doosjes nou waren!
  De covers van de reload hadden van mij nog veel uitgesprokener mogen zijn! Daarom zou ik er zelf eentje ontwerpen, ik zie dat dat ook een mogelijkheid is, vet koel! en uniek.
  Maar als ik echt ECHT moet kiezen, kies ik voor de lekker basic bamboo look :) altijd goed!

  LEUK LEUK LEUK!
  -x
  Marjolijn

1 6 7 8

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
gevoelige huid
(*) Beauty tip bij een droge, jeukende en gevoelige huid en/of eczeem

Zoals je weet ben ik nogal een beautyjunkie en probeer ik ontzettend veel uit qua producten. En alhoewel ik me...

Sluiten