Beauty

Wunderbrow review (semi-permanente wenkbrauwgel)

27 juni 2016

wunderbrow review
Wat vind ik het toch leuk om nieuwe beautyproducten te testen, zeker als het om producten gaat die niet heel erg standaard zijn. Zo werd ik vorige week door vriendin Elly getipt op Wunderbrow; een semi-permanente wenkbrauwgel die je twee tot drie dagen mooie wenkbrauwen beloofd te geven. Ik ben hem gelijk gaan proberen en wil mijn mening vandaag graag met je delen in deze Wunderbrow review!

wunderbrow review
Wunderbrow is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en komt in de vorm van een lipgloss met een kwastje als applicator en wordt geleverd met een kleine spoolie brush. Je kan ervoor kiezen om het product met dit kwastje aan te brengen, maar met een angled brow brush gaat dit ook heel fijn en heeft mijn voorkeur omdat je er zo net wat preciezer mee kan werken. In Wunderbrow zit Permafix Gel die zich hecht aan de huid en haartjes zodat je twee tot drie dagen mooie wenkbrauwen zou moeten hebben na het aanbrengen en het belooft niet af te geven en waterproof te zijn. Ik heb online wat reviews en filmpjes bekeken en koos voor de Brunette kleur. Een beetje spannend zo online een kleur kiezen want ik wilde wel een mooie bruine tint zonder al teveel roodpigmenten erin en gelukkig is het ook een mooie middenbruine kleur met redelijk neutrale ondertoon.

wunderbrow review

Het aanbrengen gaat eigenlijk heel simpel. Je zorgt dat je wenkbrauwen schoon en droog zijn en dat je hier geen crème hebt aangebracht, brengt het product aan in één of twee laagjes, kamt de haartjes in de juiste richting en je bent klaar. Na het aanbrengen voel je bij het fronsen wel dat de huid onder de wenkbrauwen iets ‘strak’ aanvoelt maar dit merk je al snel niet meer. En ja, de belofte dat het niet afgeeft en waterproof is is zeker waar. Heel erg fijn om zo’n product voor je wenkbrauwen te hebben in de zomer dus, omdat je zo zonder problemen kan gaan zwemmen en zweet of klam weer ook geen problemen veroorzaakt. Let er bij het aanbrengen wel goed op dat je eventuele foutjes corrigeert voor de gel droog is, want dan gaat het nergens meer naartoe. Verwijderen kan trouwens het beste met een olieproduct of oliereiniger.

wunderbrow review

Komt helaas de belofte die het – voor mij – niet waarmaakt.. Dat het twee tot drie dagen mooi blijft zitten. Dit komt waarschijnlijk doordat ik op sommige delen gewoonweg geen haargroei heb en het product hier minder goed ‘pakt’ dan op de delen mèt haartjes. Die stukken blijven er namelijk de tweede en zelfs de derde dag nog een beetje ingekleurd uitzien, maar ik moet dan alsnog wel de kale stukjes weer even bijwerken. Eén heel groot voordeel: dit is echt in no time gedaan en sneller dan mijn normale wenkbrauwen routine. In dat artikel kan je trouwens ook goed zien hoe kaal mijn natuurlijke wenkies zijn :( Oh, ik draag de Wunderbrow trouwens ook in dit artikel. Zo zie je het resultaat gelijk ook bij een andere lichtinval.

Ik kocht Wunderbrow bij deze webwinkel omdat hij hier direct op voorraad was. Het product kost hier €29,99 en bij een bestelling boven de €40,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Tip: ze hebben hier ook Lady Speed Stick deodorant: ik heb er gelijk maar twee mee besteld ♥

Wat is jouw favoriete longlasting wenkbrauwproduct?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van dermaroller nederland
  Reply dermaroller nederland 19 april 2018 at 10:06

  Wauw best wel prijzig, maar het resultaat is echt prachtig!

 • Avatar van lisa van hengel
  Reply lisa van hengel 28 oktober 2016 at 12:27

  ik heb het gisteren er op gedaan bij het verwijderen zag ik dat er een aantal haartjes verdwijnen zijn ook al heb ik het verwijderd de cleaner van wunderbrow. komen de haartjes wel weer terug?? en wat doe ik verkeerd??
  want ik heb mijn bedenkingen hier bij omdat het als het opgedroogd is ook hard en de haartjes die er nog zitten aan elkaar geplakt zitten.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 juni 2016 at 17:01

  Het ziet er heel mooi uit en het maakt me wel erg nieuwsgierig. Maar ik weet nog niet of het wat voor mij zal zijn.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 juni 2016 at 17:25

  Het ziet er zo mooi en netjes uit!
  Hier moet ik eens goed voor gaan zitten en zulke producten gaan kopen.

  Xoxo

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 27 juni 2016 at 22:20

  Ik zag dit product ook vaker voorbijkomen op feestboek maar las zoveel wisselende ervaringen waaronder slechtere. Maar dat was idd voornamelijk omdat het niet drie dagen blijft zitten. Maar wat je zegt is wel weer een eye opener wat mij betreft, want als de helft wel twee dagen blijft zitten dan is het bijwerken natuurlijk peanuts! Toch maar eens nadenken of het wat voor mij is. Ik heb van die suffe gaten en een litteken in m’n wenkies ^^

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 juni 2016 at 21:44

  Jammer dat het niet zo goed blijft zitten, zou wel mooi zijn :)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 27 juni 2016 at 21:21

  Dat ziet er veelbelovend uit. Mooi zeg dat het ook nog eens de juiste kleur was.

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 27 juni 2016 at 20:59

  Ik ben nog niet lang bezig met mijn wenkbrouwen en nog steeds aan het proberen…deze ga ik dus zeker ook een keertje testen!

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 27 juni 2016 at 19:27

  Ziet er mooi uit. Is het een soort verf? Resultaat oogt natuurlijk vind ik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juni 2016 at 19:53

   Ja, soort van semi permanente gel.. Droogt met een soort van poederfinish op :)

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 27 juni 2016 at 18:01

  Het blijft dus wel goed zitten voor een dag op de kale plekjes. Dan kan ik toch met een gerust hart gaan zwemmen.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 27 juni 2016 at 17:18

  Ik vind het er wel goed uitzien

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 27 juni 2016 at 15:43

  ik vind dit soort dingen altijd zo eng whaha

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 27 juni 2016 at 15:01

  Goed dat je verteld dat op plekjes waar geen haartjes zitten het snel weer verdwijnt. ik heb die namelijk ook. Het ziet er wel prachtig uit!
  Bedankt voor je fijne review, ik zag de wunderbrow ook veelvuldig op FB langskomen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juni 2016 at 15:07

   Ik had het nog helemaal niet gespot tot ik werd getipt. Was gelijk zo benieuwd! Alles voor een snelle, mooie en longlasting look als moeder :P

  • Avatar van Corolien Voogel
   Reply Corolien Voogel 30 oktober 2016 at 23:15

   Ik heb bijna geen haartjes en teken dus alles bij, zou het toch wel een goed product ijn voor mij denk je?
   En heb jij op de foto de meest lichte kleur?

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 31 oktober 2016 at 09:26

    Ik vond het juist voor de plekjes waar ik geen haartjes heb zitten een uitkomst, bleef de hele dag mooi zitten!

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 27 juni 2016 at 15:00

  ah, jammer, ik zou er dus niks aan hebben, aangezien ik de gehele buitenkant bijteken :/

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juni 2016 at 15:06

   Nou, voor één volledige dag in ieder geval wel totdat je je gezicht reinigt en geslapen hebt ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.