Beauty

Mijn top 5 beauty favorieten van juni

1 juli 2016

favorieten juni
Het is echt ongelooflijk hoe enorm snel de afgelopen maand voorbij gevlogen is. Heeft natuurlijk ook een boel met de verhuizing te maken want hierdoor ben je zo druk dat je soms niet eens meer weet welke dag van de week het is.. Maar goed, een nieuwe maand weer dus tijd om mijn vijf favoriete beautyproducten van de afgelopen maand met je te delen. Wederom enkele ‘oude bekenden’ en een paar nieuwkomers. Let’s go!

favorieten juni
Laat ik maar gelijk beginnen met de mascara. Ik schrijf namelijk bijna nooit over mascara’s omdat ik niet snel een verandering merk in merken en ik dus duidelijk mijn favoriet nog niet gevonden heb, maar deze van Bourjois is wel héél erg fijn! De Bourjois Volume Reveal mascara is een waterproof volume mascara die de wimpers goed zwart maakt, duidelijk meer volume geeft en de krul van de wimperkrultang redelijk goed weet vast te houden. Hij is ook echt bestand tegen een regenbui en douchebeurt dus goed waterproof, maar niet zo vast dat je hem eraf moet bikken aan het eind van de dag. Met een oliereiniger is hij zo verwijderd. Zeker een aanrader dus als je voor de zomer nog op zoek bent naar een goede waterproof mascara.

favorieten juni

Ik maakte afgelopen maand voor het eerst kennis met dit merk en het was gelijk een positieve. De Green People Beauty Boost Skin Restore is een heel fijne crème met eigenschappen die ik in de review al uitgebreid omschreef. Paul en ik smeren hem beide dagelijks als nachtcrème naar volle tevredenheid.

favorieten juni

Alweer even geleden schreef ik een artikel over de nieuwe Max Factor Masterpiece nude palettes en waar eerst het Rose Nudes palette mij het meest aansprak is dit verschoven naar het Cappuccino Nudes palette. Toch even net wat neutraler en er zitten echt mooie highlighters en diepe kleuren in. De verpakking vind ik ergens een beetje goedkoop aandoen, maar de kwaliteit van de oogschaduw is zeker heel goed!

favorieten juni

Nog een product waar ik recent pas voor het eerst kennis mee maakte is de Lady Speed Stick deodorant. Al tig jaar is de Nivea Dry Comfort roller mijn favoriete deodorant maar ik ben bang dat hij in is gehaald door dit paarse monster. Een deostick die 24 uur bescherming belooft te bieden en dat maakt hij voor mij zeker waar. Daarnaast ruikt hij lekker fris de hele dag door, krijg ik er geen vlekken van in mijn kleding en blijft de okselhuid de hele dag een soort van droog/poederig aanvoelen, zelfs als ik op andere plekken wel klamheid voel opkomen op warme dagen, tijdens het sporten etc. Ik heb deze meebesteld bij de Wunderbrow wenkbrauwgel, maar als iemand een goedkopere tip heeft dan €7,49 per stuk dan hoor ik het graag :)

favorieten juni

En als laatste komt de Delilah Aura highlighter weer voorbij want wat blijft hij prachtig! Ik gebruik hem zo’n beetje dagelijks en er is nog geen deukje te zien en de glans die hij geeft is zoooooo mooi ♥ Ik blijf maar complimentjes krijgen als ik hem draag ook. Love it! Zo enorm het geld waard ^^

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 19 juli 2016 at 21:17

  De site http://www.exclusivescents.nl verkoopt ook lady speed stick, soms in een aanbieding. Gratis verzenden vanaf 30,-

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 5 juli 2016 at 09:49

  Mijn favoriete beauty product is toch wel mijn oogschaduw palette van Zoeva…Niet heel goedkoop maar zeker niet te duur voor de kwaliteit…Echt een aanrader!! :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 juli 2016 at 12:36

  Die mascara lijkt me inderdaad wel heel fijn :) Bourjois was sowieso al mijn favoriete merk altijd.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juli 2016 at 07:24

  Zulke prachtige foto’s van de mooie producten!

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juli 2016 at 19:05

   Wat leuk om te horen, dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 juli 2016 at 20:29

  Wat een mooie producten, en die highlighter is heel mooi, kan me goed voorstellen dat die bij je favorieten zit. Omdat ik niet fit ben heb ik niet veel met make-up enzo gedaan.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 1 juli 2016 at 20:12

  Mooie producten de review over de delilah highlighter ga ik eens verder bekijken.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 juli 2016 at 19:08

  Oeps, gisteren net een nieuwe waterproof gekocht. Mooie items weer. Ook de highlighter is prachtig.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 1 juli 2016 at 18:30

  Mooie producten! Ik gebruik de deodorant van Nivea die je benoemd ook al jaren, maar nu ben ik wel heel benieuwd naar de Lady Speed Stick. :)

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 1 juli 2016 at 12:15

  die highlighter is echt prachtig!!

 • Avatar van Hilde janbroers
  Reply Hilde janbroers 1 juli 2016 at 11:45

  Dat oogschaduwpalette is volgens mij echt een musthave! Mooie foto ook van je!! Ik heb ook een hoop favorieten. Waaronder de bodyshop zomerlijn Kiko blush….

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 1 juli 2016 at 11:38

  Dat ziet er weer fijn uit :-) het lijken me stuk voor stuk mooie producten.
  Zou jij als je het leuk lijkt eens een blinde test willen doen?
  Dat lijkt me zo intresant nml, een echt objectieve mening dus die niet gebaseerd is op een mooie verpakking of prijs ( en dus het luxe gevoel doet het je onbewust toch geeft)
  Paul wil je vast helpen jet de producten in te tapen ;-)
  Goed weekend voor jullie alle 3

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 juli 2016 at 11:28

  De highlighter ziet er heel subtiel uit, is misschien wel iets voor mij.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 juli 2016 at 10:57

  Wat een mooie producten! Die Delilah highlighter is inderdaad echt een beauty!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.