Beauty

Love it! | Decubal lippenbalsem SPF15

26 juli 2016

decubal lippenbalsem
Een goede lippenbalsem is één van de beautyproducten waar ik echt niet zonder kan en ik heb er dan ook altijd wel ééntje op m’n nachtkastje, in de handtas, op het bureau.. zodat ik altijd even kan smeren. Ik ontving onlangs de nieuwe Decubal lippenbalsem met SPF15 en het is fijn dat hiermee de lippen niet alleen verzorgd worden maar dus ook worden beschermd tegen de zon. Ik vertel je er alles over èn mag ook een aantal van deze fijne lippenbalsems gaan weggeven. Yay!

decubal lippenbalsem
De ingrediëntenlijst van de lippenbalsem is maar kort en er zit onder andere 75% huideigen lipiden in, verzachtende bijenwas, hydraterende glycerine, verzorgende soja olie en voedende shea boter in verwerkt en parabenen en parfum zijn achterwege gelaten. Ook fijn: Decubal is dierproefvrij!

De Decubal lippenbalsem komt in een handige en slanke tube en je brengt hem aan door middel van de schuin afgesneden applicator, iets wat ik persoonlijk heel fijn vind werken. De lippenbalsem ruikt en proeft heel subtiel naar kokos, laat de lippen gelijk lekker zacht en soepel aanvoelen en geeft een mooie glans alsof je een transparante lipgloss draagt. De balsem is trouwens ook nog eens zuinig in gebruik want door de warmte van je lippen versmelt hij met de huid.

Klik hier voor de website van Decubal voor meer informatie, verkooppunten en hun eigen webwinkel. De nieuwe Decubal lippenbalsem SPF15 is verkrijgbaar voor €5,99 per 15ml.

decubal lippenbalsem

Winactie
Ben jij ook wel toe aan wat lip therapy? Laat een reactie achter onder dit artikel en je maakt automatisch kans op 1 van de 5 Decubal lippenbalsems met factor 15. Ik hoop dat jij net zo’n fan ervan wordt als ik ben!

Meedoen kan tot en met 2 augustus 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Corine Hovius
  Reply Corine Hovius 4 november 2016 at 16:11

  Ben deze lippen creme gaan gebruiken, en ben super fan van geworden
  Gebruikte ik voorheen in de zon: een lippenbalsem en sunblock, en kreeg nog altijd last van lippen in de zon, heb ik nu met deze nergens last meer van

  Een echte aanrader dus

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 2 augustus 2016 at 21:38

  als jonge werkende moeder heb je s ochtends niet veel tijd. Gezien mn lichte huid is zonnebrandcreme voor mijn gezicht essentieel. Wat zou ik graag ook goede lippenbalsem hebben die tegen uv straling beschermt.

 • Avatar van Jolein
  Reply Jolein 2 augustus 2016 at 21:36

  Net afgestudeerd als verloskundige moet ik in notime klaar zijn voor mijn werk. Watzou deze lipoenbalsem heerlijk zijn voormijn “vluchttas” haha

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 2 augustus 2016 at 20:33

  Mijn lippen kunnen wel wat verzorging gebruiken, ik doe graag mee!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 2 augustus 2016 at 20:21

  Klinkt heel goed! Zeker die SPF erin!

 • Avatar van Susanne van der Veen
  Reply Susanne van der Veen 2 augustus 2016 at 19:54

  Wat een leuke actie! Ik zou deze lippenbalsem graag uitproberen!

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 2 augustus 2016 at 19:03

  Ik gebruik de Decubaal creme en toner, maar de lippenbalsem hiervan ken ik nog niet. Ben zeer benieuwd! Lippenbalsem met factor is voor mij best wel een must, aangezien ik snel een koortslip heb.

 • Avatar van L.Dezutter
  Reply L.Dezutter 2 augustus 2016 at 19:02

  Ik doe graag mee!

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
opi washington dc collection mini pack
OPI Washington DC collection mini pack

Je kan er niet meer omheen: de Amerikaanse presidentsverkiezing is hot news! OPI liet zich hierdoor inspireren voor een nieuwe...

Sluiten