Beauty

Love it! | Decubal lippenbalsem SPF15

26 juli 2016

decubal lippenbalsem
Een goede lippenbalsem is één van de beautyproducten waar ik echt niet zonder kan en ik heb er dan ook altijd wel ééntje op m’n nachtkastje, in de handtas, op het bureau.. zodat ik altijd even kan smeren. Ik ontving onlangs de nieuwe Decubal lippenbalsem met SPF15 en het is fijn dat hiermee de lippen niet alleen verzorgd worden maar dus ook worden beschermd tegen de zon. Ik vertel je er alles over èn mag ook een aantal van deze fijne lippenbalsems gaan weggeven. Yay!

decubal lippenbalsem
De ingrediëntenlijst van de lippenbalsem is maar kort en er zit onder andere 75% huideigen lipiden in, verzachtende bijenwas, hydraterende glycerine, verzorgende soja olie en voedende shea boter in verwerkt en parabenen en parfum zijn achterwege gelaten. Ook fijn: Decubal is dierproefvrij!

De Decubal lippenbalsem komt in een handige en slanke tube en je brengt hem aan door middel van de schuin afgesneden applicator, iets wat ik persoonlijk heel fijn vind werken. De lippenbalsem ruikt en proeft heel subtiel naar kokos, laat de lippen gelijk lekker zacht en soepel aanvoelen en geeft een mooie glans alsof je een transparante lipgloss draagt. De balsem is trouwens ook nog eens zuinig in gebruik want door de warmte van je lippen versmelt hij met de huid.

Klik hier voor de website van Decubal voor meer informatie, verkooppunten en hun eigen webwinkel. De nieuwe Decubal lippenbalsem SPF15 is verkrijgbaar voor €5,99 per 15ml.

decubal lippenbalsem

Winactie
Ben jij ook wel toe aan wat lip therapy? Laat een reactie achter onder dit artikel en je maakt automatisch kans op 1 van de 5 Decubal lippenbalsems met factor 15. Ik hoop dat jij net zo’n fan ervan wordt als ik ben!

Meedoen kan tot en met 2 augustus 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Corine Hovius
  Reply Corine Hovius 4 november 2016 at 16:11

  Ben deze lippen creme gaan gebruiken, en ben super fan van geworden
  Gebruikte ik voorheen in de zon: een lippenbalsem en sunblock, en kreeg nog altijd last van lippen in de zon, heb ik nu met deze nergens last meer van

  Een echte aanrader dus

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 2 augustus 2016 at 21:38

  als jonge werkende moeder heb je s ochtends niet veel tijd. Gezien mn lichte huid is zonnebrandcreme voor mijn gezicht essentieel. Wat zou ik graag ook goede lippenbalsem hebben die tegen uv straling beschermt.

 • Avatar van Jolein
  Reply Jolein 2 augustus 2016 at 21:36

  Net afgestudeerd als verloskundige moet ik in notime klaar zijn voor mijn werk. Watzou deze lipoenbalsem heerlijk zijn voormijn “vluchttas” haha

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 2 augustus 2016 at 20:33

  Mijn lippen kunnen wel wat verzorging gebruiken, ik doe graag mee!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 2 augustus 2016 at 20:21

  Klinkt heel goed! Zeker die SPF erin!

 • Avatar van Susanne van der Veen
  Reply Susanne van der Veen 2 augustus 2016 at 19:54

  Wat een leuke actie! Ik zou deze lippenbalsem graag uitproberen!

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 2 augustus 2016 at 19:03

  Ik gebruik de Decubaal creme en toner, maar de lippenbalsem hiervan ken ik nog niet. Ben zeer benieuwd! Lippenbalsem met factor is voor mij best wel een must, aangezien ik snel een koortslip heb.

 • Avatar van L.Dezutter
  Reply L.Dezutter 2 augustus 2016 at 19:02

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 2 augustus 2016 at 12:28

  Klinkt goed! Ideaal voor op vakantie. Ik doe graag mee.

 • Avatar van Joyce Zwarts
  Reply Joyce Zwarts 2 augustus 2016 at 10:29

  Ik doe graag mee aan deze “lip therapy”.

  Ik smeer zelf meerdere keren per dag met vaseline om ze soepel te houden en ook tegen de zon, maar ben heel erg benieuwd naar dit product. So thumps up!

 • Avatar van Joyce Zwarts
  Reply Joyce Zwarts 2 augustus 2016 at 10:29

  Ik doe graag mee aan deze “lip therapy”.
  Ik smeer zelf meerdere keren per dag met vaseline om ze soepel te houden en ook tegen de zon, maar ben heel erg benieuwd naar dit product.

 • Avatar van Joyce Zwarts
  Reply Joyce Zwarts 2 augustus 2016 at 10:28

  Ik doe graag mee aan deze “lip therapy”!!
  Ik smeer zelf meerdere keren per dag met vaseline om ze soepel te houden en tegen de zon, maar ben heel erg benieuwd naar dit product.

 • Avatar van Joyce Zwarts
  Reply Joyce Zwarts 2 augustus 2016 at 10:28

  Ik doe graag mee aan deze “lip therapy”.
  Ik smeer zelf meerdere keren per dag met vaseline om ze soepel te houden en tegen de zon, maar ben heel erg benieuwd naar dit product.

 • Avatar van Susan Bleij
  Reply Susan Bleij 1 augustus 2016 at 19:14

  Doe mij die maar!

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 1 augustus 2016 at 16:19

  Cool! Ik ben heel benieuwd, heb nog altijd niet de perfecte lippenbalsem gevonden dus wie weet!

 • Avatar van Wies
  Reply Wies 1 augustus 2016 at 12:16

  Ik heb al veel lipbalsems geprobeerd maar er springt er niet echt eentje uit. Na het lezen van jouw review ben ik toch wel heel benieuwd naar deze . Ik ken een paar producten van Decubal en die zijn heel goed, dus ik heb goede hoop.

 • Avatar van Evi
  Reply Evi 1 augustus 2016 at 11:56

  Ik heb je gisteren “ontdekt” haha, wat een leuke artikelen plaats je! Ik doe graag mee met de winactie! Liefs!

 • Avatar van Louisa van der Horst
  Reply Louisa van der Horst 1 augustus 2016 at 10:03

  Ik ben gek op lipbalsem, gebruik ze elke dag, overal en altijd. Drie pluspunten, kokos, factor 15 en een tube. Heel handig in de zomer. Kan die ook nirt snelte. Ik doe graag mee met deze leuke aktie.

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 1 augustus 2016 at 06:48

  Ben ik nog op tijd?? Dan doe ik ook graag mee? laatste tijd ook in verhuizing dan schiet de skincare er wel ff bij in. Nu klaar om te gaan genieten?

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 31 juli 2016 at 21:13

  Overal in huis liggen wel labello’s en lipbalsem. S avonds kan ik niet gaan slapen zonder een goede nachtcreme en een lipverzorging. Deze heb ik nog nooit geprobeerd, en met twee pubermeidem van 18-21 die dat ook wel leuk vinden om te proberen is deze winactie natuurlijk echt iets voor ons!

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 31 juli 2016 at 18:39

  Klinkt als een hele fijne lipbalsem! Sowieso, kokos vind ik heerlijk. Ik smeer zelf ook regelmatig lipbalsem, en heb ook overal een lipbalsem in de aanslag liggen ;) Ik ben dol op lipbalsem zonder minerale olie, en deze ken ik nog niet

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 31 juli 2016 at 13:56

  Graag!
  ik ben dol op lipverzorging en gebruik het regelmatig over de dag en nacht.
  De factor is zeer handig, omdat ik een tuinvrouwtje ben en actief op de fiets per voet of in het water.
  Doe heel graag mee!!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 31 juli 2016 at 13:54

  Ik kan niet zonder…
  er zwerven zeker 4 door het hele huis.
  Deze lipverzorging heb ik nog niet!
  Ik ben veel buiten en bij het water te vinden, dus die factor is zeker nodig.
  Ik doe graag mee!!!

 • Avatar van Henrieke
  Reply Henrieke 31 juli 2016 at 13:30

  Ik wil ook graag meedoen, mijn lippen heb ik eerlijk gezegd nog nooit extra beschermd tegen de zon. Ben altijd zo druk met mijn bleke huidje beschermen. ;-)

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 31 juli 2016 at 12:21

  Ik ben enthousiast na het lezen, zou het graag ervaren en ook fan worden!

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 31 juli 2016 at 10:05

  Ik doe ook heel graag mee, klinkt goed, ik zou het wel eens willen proberen

 • Avatar van Kitty
  Reply Kitty 30 juli 2016 at 22:27

  Klinkt goed en dierproefvrij. :-) Ik doe graag mee

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 juli 2016 at 18:08

  Heb hem zelf ook ontvangen en ben er blij mee, hij is heel fijn!

 • Avatar van lieke b
  Reply lieke b 29 juli 2016 at 22:12

  lijkt me een hele fijne lippenbalsem dus ben hier erg nieuwsgierig naar geworden.

 • Avatar van amy boogaard
  Reply amy boogaard 29 juli 2016 at 21:03

  Ik heb heel vaak droge lippen, in de omgeving waar ik werk staat vaak de airco in combinatie met de verwarming aan.

 • Avatar van agnes
  Reply agnes 29 juli 2016 at 17:35

  Ik ken het product niet.. Maar ben wel benieuwd ernaar..

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 juli 2016 at 13:17

  Ik doe graag mee! Mijn dochters pikken altijd mijn lippenbalsem in

 • Avatar van corine
  Reply corine 29 juli 2016 at 00:14

  Nooit genoeg lippenbalsem. Deze wil ik graag proberen!

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 28 juli 2016 at 20:48

  Na inmiddels 4 verschillende soorten lippenbalsem te hebben geprobeerd, nog steeds niet diegene gevonden die ook mijn lippen beschermt tijdens een zonnige dag! Met mijn rossige haren en bleke huid krijg ik het altijd voor elkaar dat mijn lippen na een dag vol zon, eruit zien als een gerimpelde tomaat. Zo jammer. Hopelijk helpt deze lippenbalsem wel!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 28 juli 2016 at 19:10

  Ik zou het graag voor mijn lippen willen proberen, ben er erg benieuwd naar.
  Altijd erg last van droge lippen.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 28 juli 2016 at 17:12

  Je maakt me toch wel heel benieuwd hoor, naar dit wondermiddeltje. Ik kamp altijd met droge lippen (ondanks ruim 2l water drinken op een dag). Maar inmiddels slingeren hier in huis zo veel losse labello’s, Blistex, Burts Bee’s en allerlei andere lipproducten rond, dat ik niet deelneem aan de winactie. Nieuw doel: een labello’s of 2 opmaken, en dan deze aanschaffen ;)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 28 juli 2016 at 16:24

  ik wil mijn lippen ook lekker verwennen met dit product

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 28 juli 2016 at 11:47

  Yeah, een nieuw product van Decubal! Ik heb een zeer gevoelige huid en een aantal producten van Decubal zitten standaard in mijn routine, goed voor mijn huid en ook betaalbaar. Voor de komende vakantie was ik al op zoek gegaan naar een lippenbalsem met spf en de juiste ingrediënten en na het lezen van deze review hoef ik niet verder meer te zoeken. Het zou natuurlijk helemaal top zijn als ik de lippenbalsem via de actie zou mogen ontvangen :)

 • Avatar van Robert Koops
  Reply Robert Koops 28 juli 2016 at 09:42

  Met Decubal lippenbalsem SPF15, heb je het hele jaar door bescherming, die droge lippen in de zomer en gesprongen lippen in de winter zijn ook niet alles.

 • Avatar van MD
  Reply MD 27 juli 2016 at 20:10

  Een fijne review waar ik enthousiast van wordt Ik doe graag mee.

 • Avatar van J. vd H
  Reply J. vd H 27 juli 2016 at 20:09

  Ik loot graag mee voor deze lippenbalsem.

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 27 juli 2016 at 20:08

  De combinatie met SPF vind ik belangrijk, omdat de lippen nogal eens vergeten worden…

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 27 juli 2016 at 20:07

  Na jouw enthousiaste reactie over deze lippenbalsem doe ik graag mee.

 • Avatar van viola schmit
  Reply viola schmit 27 juli 2016 at 18:38

  Ik verbrand altijd super snel! Mijn huid is erg bleek. Ook mijn lippen vet ik graag goed in met een goede SPF> Ikn zou deze lippenbalsem erg graag willen uitproberen, ben al een tijdje op zoek naar een goed lip product met SPF!!

 • Avatar van engelina
  Reply engelina 27 juli 2016 at 15:18

  Met dit warme weer heb ik al snel last van chapped lips en ben benieuwt of deze lipbalm me hier van af helpt.

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 27 juli 2016 at 14:55

  Helemaal geweldig!!!

 • Avatar van Elisabeth
  Reply Elisabeth 27 juli 2016 at 14:44

  Ik heb (helaas?) een lippenbalsem-verslaving, dus aan deze actie moet ik natuurlijk wel mee doen! Ben erg benieuwd naar dit product van Decubal waar jij zo enthousiast over bent.

 • Avatar van Jamie
  Reply Jamie 27 juli 2016 at 12:18

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 27 juli 2016 at 11:11

  Ik maak graag een kansje.

  Ik gebruik al jaren alleen de blauwe labello. Heb nl maar zo een allergische reactie te pakken, en met labello heb ik dat niet.

  Maar een lipbalm met spf zou voor de zomer veel beter zijn! En dan maar hopen dat gij zacht genoeg is ?

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 27 juli 2016 at 10:14

  Wat staat deze lippenbalsem je prachtig, en dat hij meteen beschermt tegen de zon is helemaal superfijn tijdens deze heerlijke zomerdagen

 • Avatar van suzy
  Reply suzy 27 juli 2016 at 09:53

  Ik zou heel erg willen proberen.

 • Avatar van marielle onderwater
  Reply marielle onderwater 27 juli 2016 at 08:30

  zou het graag uitproberen

 • Avatar van G Stoelwinder
  Reply G Stoelwinder 27 juli 2016 at 05:38

  Nog nooit geprobeerd ben heel benieuwd dus doe graag mee

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 26 juli 2016 at 23:47

  Oh dat klinkt super goed! Ik doe graag mee met de winactie?

 • Avatar van Alicia Hofman-Voshol
  Reply Alicia Hofman-Voshol 26 juli 2016 at 22:44

  Lijkt me een heerlijk product, ik doe graag mee

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 26 juli 2016 at 22:25

  Persoonlijk meer fan van de scrub van Decubal dan de lipverzorging, maar jouw blog maakt me wel weer enthousiast

 • Avatar van Annet Maasland
  Reply Annet Maasland 26 juli 2016 at 22:24

  Het lijkt me geweldig voor mijn gevoelige lippen!

 • Avatar van Annet Maasland
  Reply Annet Maasland 26 juli 2016 at 22:22

  Lijkt me fantastisch voor mijn gevoelige lippen!

 • Avatar van maris
  Reply maris 26 juli 2016 at 21:53

  ik als labello verslaafde zou dit echtheerlijk zijn!

 • Avatar van Marisa van Zeijl
  Reply Marisa van Zeijl 26 juli 2016 at 21:29

  Ik zwem tegenwoordig iedere week en dat doet mijn huid en haar niet ten goede. Ben dus echt op zoek naar goede producten die mijn huid haar en ook m’n lippen goed kunnen herstellen en blijven voeden zodat het gezond blijft en ze er weer mooi en om te zoenen uitzien ?. Als ik je review lees zou dit product daar wel eens bij kunnen helpen. Ben zeer benieuwd en zou het graag uit proberen.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 26 juli 2016 at 20:13

  Nou laat ik even zeggen dat ik momenteel lekker douche met Decubal en de scrub bijna op is. Dit is echt genieten en mijn zoon heeft zojuist de Decubal ook gepakt, hij had last van droge plekken. Net gekeken en die zijn een stuk verdwenen. Top product! Dus ik geloof je meteen dat dit een echte therapy voor je lippen is. Ik zou het dan graag ook zelf ervaren.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 26 juli 2016 at 19:51

  Prachtige verzorgde lippen en nu ook nog eens een extra bescherming te de zon, ik waag er graag een kansje voor !

 • Avatar van petra de bree
  Reply petra de bree 26 juli 2016 at 19:37

  zou die graag proberen zeg…mijn lippen gaan zo snel kapot…

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 26 juli 2016 at 19:34

  Ik ben dol op lipbalsem en deze lijkt me geweldig!

 • Avatar van Sue Hin
  Reply Sue Hin 26 juli 2016 at 19:13

  Oh wow die zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter. Haar lippen worden heel snel droog en scheuren dan ontzettend. Nog niet een lippenbalsem gevonden die dat voorkomt, dus zou deze heel graag bij haar uit willen proberen.

 • Avatar van Elke van Vugt
  Reply Elke van Vugt 26 juli 2016 at 17:24

  Leuk!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 26 juli 2016 at 16:23

  Leuke actie! Een goed product, zou ik graag winnen!

 • Avatar van Jacqueline Roose
  Reply Jacqueline Roose 26 juli 2016 at 15:19

  Wat een fijne kans met deze actie van jou Desiree, om kennis te maken met de lippenbalsem van Decubal. Ik gebruik nu vaseline voor droge en gesprongen lippen, maar hoop met de Decubal lippenbalsem tot een beter resultaat te komen. Misschien word ik ook wel een fan voor het leven! Groetjes, Jacqueline

 • Avatar van Andrea Kleine Jansen
  Reply Andrea Kleine Jansen 26 juli 2016 at 15:17

  Mijn lippen kunnen alle hulp gebruiken

 • Avatar van Annelies Pietens
  Reply Annelies Pietens 26 juli 2016 at 15:15

  bijenwas is sowieso erg goed voor wondjes en scheurtje.. en nu in verwerkt in de balsem zal vast erg goed voor de lippen zijn. Ik zelf ben veel te weinig bezig met lipcare. Miss moet ik daar toch eens mee beginnen.. ik doe graag mee

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 26 juli 2016 at 14:50

  Wat lijkt me dat geweldig voor mijn dochter die haar mond hoeken scheuren heel erg snel.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 26 juli 2016 at 14:48

  Decubal is echt een heel fijn merk, dus de lippenbalsem is dat ongetwijfeld ook! Ik doe dan ook heel graag mee :-)

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 26 juli 2016 at 14:27

  Ik zou heel graag deze balsem willen proberen vw de kokossmaak en het feit dat ik mijn lippen te vaak vergeet terwijl ze het zo nodig hebben!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 26 juli 2016 at 14:17

  Ik ben razend benieuwd geworden door je enthousiaste en goede review ? Zou het heel graag zelf willen proberen!!

 • Avatar van Joyce Zwarts
  Reply Joyce Zwarts 26 juli 2016 at 14:00

  Ik doe graag mee aan deze “lip therapy”.
  Ik smeer zelf meerdere keren per dag met vaseline om ze soepel te houden en tegen de zon, maar ben heel erg benieuwd naar dit product.

 • Avatar van JOycedeWaal1987
  Reply JOycedeWaal1987 26 juli 2016 at 13:59

  Ik doe graag mee aan deze “lip therapy”.
  Ik smeer zelf meerdere keren per dag vaseline op, maar ben

 • Avatar van melikeseckin
  Reply melikeseckin 26 juli 2016 at 13:54

  Lijkt me heel fijn zo eentje in een tube! Vooral omdat er SPF in zit ook.
  Ik doe mee :)

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 26 juli 2016 at 13:52

  Ik ben er heel goed van bewust dat ik mijn lippen goed moet verzorgen met dit weet en tóch vergeet ik het. Shame on me. Ik zou graag winnen en dan beloof ik trouw mijn lippen te beschermen! #pinkyswear

 • Avatar van janna van de leur
  Reply janna van de leur 26 juli 2016 at 13:46

  lijkt me heerlijk wil ik graag winnen

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 26 juli 2016 at 12:51

  Ik heb hem ook gekregen, super fijne lippenbalsem!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 26 juli 2016 at 12:43

  Dat klinkt goed. Ik kan er niet zonder. Zonder voel ik me als een slak zonder huis :) Ook zorgt het voor een glans op mijn lippen. Ik zou het graag willen testen.

 • Avatar van Mirte
  Reply Mirte 26 juli 2016 at 12:31

  Ben zelf ook een groot fan van lippenbalsem en kan niet zonder.. Heb nu die van rituals maar die is bijna op. Ik ken deze niet, dus zou hem graag uitproberen.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 26 juli 2016 at 12:05

  Hi Desiree! Lippenbalsem met SPF is altijd prettig met dit weer :) Ik smeer in de winter standaard mijn lippen in. Zomers is het ook nodig, omdat ik veel matte lipsticks gebruik! Helemaal top dat het merk dierproefvrij is, dat juich ik alleen maar toe!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 26 juli 2016 at 11:53

  Maak graag een kans! Ben helaas ook bekend met gebarsten lippen, wellicht is dit de oplossing!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 26 juli 2016 at 11:38

  Ik ken het niet, maar ben nu wel benieuwd! <3

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 26 juli 2016 at 11:28

  Altijd mooi meegenomen, een beetje SPF! Ik doe dus graag mee. Als ik met een Belgisch adres kan meedoen natuurlijk.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 26 juli 2016 at 11:19

  Wat fijn dat er een factor in zit! Ik heb best veel lippenbalsems, maar allemaal zonder factor. Ik ben benieuwd of dat net dat extra pluspuntje geeft aan deze balsem.

 • Avatar van Simone Boekhoud
  Reply Simone Boekhoud 26 juli 2016 at 11:05

  Wat lijkt me dat een fijne lippenbalsem! Ik ben altijd op zoek naar DE lippenbalsem, wie weet is dit het wel ?! En ook nog eens lekker betaalbaar!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 26 juli 2016 at 10:53

  Ik doe héél erg graag mee met deze actie. In de zomer zijn mijn lippen altijd zeer gevoelig en droog door de zon. Ik kan wel blijven smeren. Het zou fijn zijn om deze te winnen, ook omdat hier een zonnefactor in zit.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 26 juli 2016 at 10:50

  Ai, minerale olie. Jammer, want voor de rest klinkt deze fijn!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 26 juli 2016 at 10:34

  Oh dat klinkt goed, i love cocos ….. & de ingrediënten lijst ziet er ook nog ‘ns heel goed uit. Altijd fijn om z’on basic product in de buurt te hebben. De prijs is ookheel budget voor wat je er voor terug krijgt vind ik.
  Ga vanmiddag eens kijken of hij al in de schappen ligt.

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 26 juli 2016 at 10:00

  Dat ziet er fijn uit en ook met spf !

 • Avatar van Sabrina H
  Reply Sabrina H 26 juli 2016 at 09:58

  Ik doe graag mee :D

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 26 juli 2016 at 09:56

  Graag maak ik kans op deze lippenbalsem. Smeer altijd trouw maar mijn lippen zijn een vergeten kindje…

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 26 juli 2016 at 09:45

  Ik speek uit ervaring, lang in de zon en uitgedroogde lippen. Misschien is dit de oplossing?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 juli 2016 at 09:32

  Hier ben ik zo benieuwd naar!
  Fijn dat het een factor heeft en dierproefvrij is.
  Ik doe graag mee.

  Xoxo

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 26 juli 2016 at 09:13

  Het lijkt me een goed product. Zomer of winter ik heb altijd last van droge lippen. Dat het niet op dieren is getest is zeker een extra pluspunt. Ben benieuwd ???????

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 26 juli 2016 at 09:12

  Klinkt als een nieuwe favoriet, ik doe graag mee !

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 26 juli 2016 at 09:12

  Extra verzorging is altijd mooi meegenomen dus I’m in!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 26 juli 2016 at 09:05

  Decubal heeft een hele fijne gezichtslijn voor de droge en geïrriteerde huid. Ben erg benieuwd hoe hun lippenbalsem is. Volgens de de review veelbelovend dus ik ga hem zeker uitproberen.

 • Avatar van Reina Vlijm
  Reply Reina Vlijm 26 juli 2016 at 08:55

  Ik gebruik heel vaak lippenbalsem, maar heb deze nog niet geprobeerd, dat ga ik zeker wel doen, want het lijkt mij heel erg fijn in gebruik en goed voor mijn toch wel vaak schrale, pijnlijke lippen

 • Avatar van Leslie Verhasselt
  Reply Leslie Verhasselt 26 juli 2016 at 08:50

  Lippenbalsem met spf?! Wil ik wel uittesten tijdens onze vakantie! :-)

 • Avatar van Marlou
  Reply Marlou 26 juli 2016 at 08:48

  Ik gebruik graag lippenbalsem, maar heb er geen die zo mooi glanst en verzorgt als deze. En helemaal fijn natuurlijk dat ie proefdiervrij is.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 26 juli 2016 at 08:31

  Wauw, klinkt erg fijn!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 26 juli 2016 at 07:53

  Lippenbalsem met SPF? Want!!!!!!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 26 juli 2016 at 07:33

  ik laat me graag verrassen, heb nog niet iets kunnen vinden wat echt goed helpt

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 26 juli 2016 at 07:19

  Oh ik wist helemaal niet dat zij nu ook een lippenbalsem hebben! Ik gebruik al jaren de producten van decubal voor mijn gezicht, zó fijn! Geen droge huid meer, minder roodheid. Echt een heel fijn merk!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 26 juli 2016 at 07:02

  Een goede lippenbalsem is altijd fijn. Eén waar ook nog SPF in zit, is eigenlijk wel heel belangrijk in deze tijd van het jaar. Mijn lippen mag ik wel wat beter verzorgen, as we speak zijn ze weer ‘lekker’ droog en gebarsten. Not good! Deze lippenbalsem zou dan ook zeker welkom zijn :-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.