Beauty

Travel tip | Douglas masks to go

21 juli 2016

douglas masks to go
Als er één product is wat ik over de tijd langzaamaan steeds meer ben gaan waarderen dan is het wel een maskertje op z’n tijd. Waar ik er vroeger nooit zo van onder de indruk raakte, worden ze de laatste jaren steeds intensiever en merk je na gebruik echt dat het gelijk wat voor je huid gedaan heeft. Zeker als je je masker kiest op jouw huidtype en naar de behoefte op dàt moment dan is het zeker aan te raden er eens vaker de tijd voor te nemen. De nieuwe Douglas masks to go zijn niet alleen superschattig om te zien en werken goed, maar is ook een zomerse travel tip om in je reistas of koffer te stoppen.

douglas masks to go
Normaal gesproken neem je niet snel een hele tube of pot masker voor je gezicht mee op vakantie en dat terwijl het qua werkzaamheid zeker aan te raden is. De zon, chloor uit het zwembad, wind, strand, zeewater.. allemaal invloeden waar je huid niet al te vrolijk van wordt. Zo’n klein cupje met een kant-en-klaar masker is dan ideaal. Er zijn in totaal zes verschillende soorten:

– anti-ageing mask
– soothing mask
– instant radiance mask
– nourishing mask
– purifying mask
– hydrating mask.

douglas masks to go

Ik ben met de warmte van de afgelopen dagen natuurlijk voor de blauwe hydraterende variant gegaan, iets waar mijn huid de laatste tijd erg om vraagt. Er zit onder andere glycerine, aloë vera, panthenol, agave extract en vitamine E in, ruikt lekker fris en is heel makkelijk in gebruik. Je reinigt je huid, brengt een royale laag aan op je huid, wacht 5 tot 10 minuutjes en veegt de restantjes dan weg met een tissue. Mijn huid voelde na gebruik een soort van ‘plumped’, lekker fris en gehydrateerd aan ♥

douglas masks to go

Ik heb het masker trouwens gecombineerd met het nieuwe Douglas bio cellulose eye contour patch oogmasker – om kringen en puffy eyes te verminderen en de huid te hydrateren – en had beide producten even een uurtje in de koelkast gelegd van te voren. Zoals je kan begrijpen was de combinatie héél erg prettig op zo’n hete dag als gisteren.

In de Douglas masks to go capsules zit 12ml product waar je ook gerust twee keer mee kan doen en ze zijn verkrijgbaar voor €2,95 per stuk bij Douglas. Het cellulose oogmasker is verkrijgbaar voor €3,95.

Wat is jouw favoriete product voor een hydratatieboost aan je huid?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 25 juli 2016 at 09:41

    Ik vind het wel handig dat het zo’n kleine en compacte verpakkingen zijn

  • Avatar van Varenka
    Reply Varenka 22 juli 2016 at 10:12

    Ik zag bij de apotheek een set van twee maskertjes in verschillende varianten. Normaal is z’on pot rond de €18,- en twee zakjes maar €3,- ideaal voor mee op vakantie aangezien ik zeker weet dat ik nooit ladt van een geirriteerde huid krijg bij dit merk. Maar deze van Douglas zien er wel leuker uit hoor :-)

  • Avatar van Nienke
    Reply Nienke 21 juli 2016 at 22:51

    Wat een handige tip, heel leuk voor op reis!

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 21 juli 2016 at 18:51

    Ben ik blij met deze review! Ik had ze dus gezien, maar wist niet wat ik van kon verwachten. Top! Oh en komkommer even in de vriezer en dan op je snoet.

  • Avatar van hillybillybeauty
    Reply hillybillybeauty 21 juli 2016 at 18:39

    Ik ben gek op maskertjes! Ik ga eens neuzen bij Douglas, bedankt voor de tip! Zijn de eye pads een beetje hetzelfde idee als die van Estee Lauder?

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 21 juli 2016 at 11:37

    Deze zien er leuk uit! Handig om mee te nemen op vakantie!

  • Avatar van ikhouvanbeautynl
    Reply ikhouvanbeautynl 21 juli 2016 at 11:34

    Wat een handige cupjes, inderdaad ideaal voor mee op vakantie. Goed idee ook om het maskertje even in de koelkast te leggen.

  • Avatar van Susan
    Reply Susan 21 juli 2016 at 11:08

    Ziet er handig uit!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 21 juli 2016 at 09:30

    Oeh wat zien ze er leuk uit zeg!! Ideaal, zo ’to-go’

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 21 juli 2016 at 07:09

    Wat zien deze ’to go’ maskers er leuk uit :-)! Ideaal om mee te nemen op vakantie. Een lekker masker vind ik fijn voor een boost, net zoals van die oog pads :-)!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 21 juli 2016 at 06:34

    Dat ziet er leuk en erg handig uit.
    Schattige foto van je ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.