Beauty

Mijn favoriete handproducten ♥

16 juli 2016

favoriete handproducten
Zo’n verhuizing is niet alleen best stressvol en vermoeiend maar ook worden mijn handen en nagels er niet heel blij van. Klussen, dozen in- en uitpakken, van het ene sopje naar het andere, bouwgruis, door de stress weer velletjes gaan bijten en uit vermoeidheid voor het slapen gaan vergeten te smeren.. Droge handen en nagelriemen en gescheurde nagels tot gevolg! Mijn handen hebben nog steeds wat liefde en verzorging nodig maar zijn de laatste week flink vooruit gegaan. Dit zijn dan ook gelijk mijn favoriete handproducten van dit moment geworden!

favoriete handproducten
Laat ik met Mrs. Phobiac van SOAP beginnen. Een leuke naam, een frisse en redelijk flinke verpakking (125ml voor €10,95) en vooral een fijne inhoud die doet wat hij moet doen. Het is een desinfecterende spray die je niet alleen op je handen kan gebruiken om ze op te frissen maar bijvoorbeeld ook de nagelplaat goed vetvrij maakt waardoor nagellak beter pakt en je kan hem ook op onder andere je toetsenbord sprayen om deze te ontdoen van bacteriën. De spray droogt snel, doet wat hij moet doen en laat geen vettig laagje achter op de huid.

favoriete handproducten

Mijn favoriete handcrème op dit moment is de Dr. Hauschka handcrème omdat hij niet zo vettig is maar toch goede herstellende en hydraterende ingrediënten bevat. Ik kan hem hierdoor de hele dag door smeren en gelijk weer door met andere werkzaamheden zonder vettige plakvingers van de crème. Hij bevat onder andere glycerine, amandelolie, verschillende plantenextracten en jojoba olie en is verkrijgbaar voor €12,50 (50ml).

favoriete handproducten

Nog een product van SOAP is deze wonder balm (50ml, €15,95). Het is een balsem op basis van natuurlijke Vego Jelly met daaraan toegevoegd onder andere wonderboomolie, zoete amandelolie, vitamine E, jojoba ole en zonnebloemolie. Een combinatie die helend, voedend, verzorgend, herstellend en verzachtend werkt. Doet niet alleen wonderen voor mijn nagelriemen-from-hell maar ook voor mijn lippen, ellebogen en andere droge/schrale plekjes ♥

favoriete handproducten

En dan nog een favoriet lakje waar ik gelijk voor viel toen hij binnen kwam. De Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken (14,7ml, €9,99) zijn vernieuwd en werken nu als basecoat, nagelverharder met keratinecomplex, nagelgroeimiddel, topcoat èn kleurlak in één die ook nog eens goed blijft zitten en na een dag of drie/vier pas licht begint te chippen. Lakt ook nog eens prettig door de fijne substantie en het brede, afgeronde kwastje. Dit is de kleur 414 Cherry, Cherry, Bang, Bang en het is echt zo’n ‘Dees’-kleurtje ^^

Wat is voor jou een musthave handproduct waar je trouw aan bent?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 17 juli 2016 at 22:58

  Oeh dat lakje! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 juli 2016 at 16:31

  Fijn dat je nagels alweer een suk opgeknapt zijn. De producten van Soap ken ik nog niet en de wonderbalm lijkt me erg fijn. Zelf ben ik nog steeds groot fan van Lemony Flutter van Lush. Ook de handcreme van Vasline vind ik erg fijn en een derde favoriet is de handcreme van Yves Rocher.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 16 juli 2016 at 12:03

  Die wonder balm lijkt mij heel fijn!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 16 juli 2016 at 10:46

  Leuk om te zien. Mooie producten :)

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 16 juli 2016 at 09:50

  Mijn musthave zijn de handcrèmes van de Body Shop en lakjes van Essie. Ook de Lemony flutter van Lush voor het slapen gaan doe ik altijd. Vroeger was ik niet zo “lief” voor mijn handen, nu verzorg ik ze des te beter.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 16 juli 2016 at 09:32

  De Elizabeth Arden handcrème. Super fijn is ‘ie. Lekker dikkig maar trekt heel snel in. En ruikt ook nog eens lekker. Ik heb ‘m net opgemaakt. Ga zeker een nieuwe kopen.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 16 juli 2016 at 09:19

  Wat een fijne producten. De producten van SOAP ken ik niet, maar klinken erg fijn. Ik snap wel waarom jij gevallen bent voor de lakje, wat een toffe kleur!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 16 juli 2016 at 08:59

  Dat nagellak kleurtje, zo tof! Leuk artikel, ik realiseer mij dat ik mijn handen echt wat meer moet gaan verzorgen ;)

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 16 juli 2016 at 08:51

  Toen ik een paar maandjes geleden verhuisde had ik op het eind ook serieus geen handen meer over. De handcreme van Dr. Hauschka was toen ook mijn lifesaver! En de dreamcream van Lush.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 16 juli 2016 at 08:33

  Oooh weer nieuwe producten! Ik kende de SOAP producten nog niet. Klinkt goed
  En het lakje is echt zo mooi, ik hou ook van deze kleur!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 juli 2016 at 07:25

  Mooie producten!
  Ik hou van goede handverzorging.
  Dus mijn handcréme gaat trouw dagelijks mee met een handzeep.
  Mooie kleur nagellak.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.