Beauty Media

Kruidvat & exclusieve 65 jaar André Hazes CD

12 juli 2016

kruidvat andré hazes
Zoals je misschien wel weet zou André Hazes op 30 juni alweer 65 jaar geworden zijn en ter ere hiervan is bij Kruidvat in samenwerking met Procter & Gamble een exclusieve CD verkrijgbaar met daarop een nooit eerder uitgebracht nummer: Op de schoorsteen staat een foto. Dit lied komt uit dezelfde periode als ‘De Vlieger’ en is opgenomen net vóór zijn grote doorbraak waarbij het muzikale roer werd omgegooid. Het nummer zou toentertijd niet meer bij de nieuwe sound van Hazes hebben gepast, maar staat nu – twaalf jaar na zijn overlijden – alsnog op het nieuwe en unieke album 65 jaar André Hazes. Een ware musthave dus voor de trouwe fans!

kruidvat andré hazes
Deze CD is tijdelijk en uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat van 12 tot en met 24 juli 2016 en je krijgt hem gratis bij aankoop van twee producten van Procter & Gamble (op Max Factor of Olaz krijg je hem al bij aanschaf van één product cadeau). Je zou misschien denken dat deze producten en André Hazes niks met elkaar te maken zouden hebben, maar ik snap de link wel: zowel bepaalde producten als de muziek van Hazes brengen bij mij een bepaald nostalgisch gevoel naar boven zoals de geur van Head & Shoulders shampoo, het Gilette scheermes waar papa zich vroeger mee scheerde, Dreft afwasmiddel waarmee de vaat werd gedaan en de Olaz beauty fluid die één van mijn eerste crèmes ooit was. Allemaal producten die ondertussen wèl in een nieuw jasje gestoken zijn maar nog steeds ‘het gevoel van toen’ geven en als Nieuwe Klassiekers mooi aansluiten bij dit ‘nieuwe’ nummer van André Hazes.

Het nummer ‘Op de schoorsteen staat een foto’ is een ode van André Hazes aan zijn moeder en er is zelfs een nieuwe videoclip bij opgenomen. En alhoewel ik persoonlijk niks met Nederlandstalige muziek heb raakt het me wel. Zeker sinds ik zelf moeder ben geworden is de band met mijn moeder versterkt en zoals nu bijvoorbeeld met de verhuizing staat ze altijd voor ons en onze dochter klaar. Dagjes oppassen, langskomen, helpen, adviseren, meedenken.. Ik besef me heel erg goed dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n lieve moeder! ♥

Als jouw moeder(figuur) fan is van André Hazes dan is dit exclusieve album misschien wel een leuk cadeautje voor haar? Klik hier voor alle informatie en de voorwaarden van deze actie.

kruidvat andré hazes

Winactie
Ik mag drie toffe pakketten weggeven! Wil jij zo’n pakket vol beauty- en huishoudelijke Procter & Gamble ‘Nieuwe klassiekers’ winnen ìnclusief de exclusieve 65 jaar André Hazes CD? Laat dan onder dit artikel achter welk nummer van André Hazes en/of welke Procter & Gambe klassieker bij jou nostalgische gevoelens oproept en waarom?

Meedoen kan tot en met dinsdag 19 juli 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natasja Smit
  Reply Natasja Smit 19 juli 2016 at 22:50

  Dat is het nummer buona sera / oh marie van André, het nummer wat draaide toen ik mijn man voor het eerst zag op een feest van de danschool en cupido zijn werk deed :) dat is nu 29 jaar geleden en nog steeds zijn we bij elkaar ♥

 • Avatar van Saskia van de L.
  Reply Saskia van de L. 18 juli 2016 at 23:57

  Herinneringen.. Wat bij mij het meeste nostalgie oproept, zijn de Pampers babydoekjes. Die vond ik altijd zo lekker ruiken (nou ja.. voor gebruik dan :) ). En nu ik ze niet meer hoef te gebruiken, staan ze meer voor een tijd die voorbij is, waarin de dames nog niet zo zelfstandig zijn en je nog zo heerlijk met ze kon tutten..

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 18 juli 2016 at 23:56

  Toch wel blode, zweet en tranen!
  Groetjes van Melanie

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 18 juli 2016 at 22:14

  Dreft! Die heerlijke geur ken ik al vanaf kinds af aan!? Mijn moeder is een grote André Hazes fan, ze kent al zijn nummers uit haar hoofd. Haar favoriete nummer is de vlieger, dat nummer heeft een speciale betekenis voor haar. Zou graag mijn mams willen verrassen met o.a. de exclusieve CD van Andre Hazes!☺️

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 18 juli 2016 at 17:50

  Bloed , Zweet en Tranen (zalige meezinger)en dan de shampoovan Head & Shoulders om het weer fris te krijgen

 • Avatar van Anita koekkoek
  Reply Anita koekkoek 18 juli 2016 at 17:17

  Ik doe graag mee ?
  Andre hazes heeft ontzettend veel prachtige nummers, zn cd in de auto erin en heerlijk meezingen ?
  De vlieger is echt het nummer van mij en mn moeder…
  Bloed zweet en tranen, kleine jongen, eigenlijk vind ik alle nummers prachtig ?
  Zelfs mn dochter van 8 zingt alles al mee in de auto ??
  Ik doe graag mee ?

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 18 juli 2016 at 13:42

  Wat geweldig! Ik vind bloed, zweet en tranen het allermooiste nummer.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 16 juli 2016 at 12:11

  “Een beetje verliefd” is nog steeds mijn favoriete nummer, ik voel elke keer als ik het hoor de tranen achter mijn ogen prikken. “Bloed, zweet en tranen” is er ook nog zo eentje. Kippenvel!
  Natuurlijk loot ik graag mee voor het prachtige pakket.
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Avatar van Esther van kruysdijk
  Reply Esther van kruysdijk 16 juli 2016 at 00:08

  Ik doe ook heel graag mee! Er bestaat geen grotere fan van hazes als ik, naja misschien mijn vader dan ;-) samen gaan wij alle herdenkingsconcerten af..deze cd is dan ook voor mijn vader als ik hem win..
  Ik heb heel erg veel nummers uiteraard die ik mooi vind kan eigenlijk niet kiezen! Maar de tranentrekkers bij ons zijn ‘wees zuinig op m’n meissie’ en ‘zij gelooft in mij’..

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 15 juli 2016 at 17:54

  Een beetje verliefd! Laat ik toen ook net verliefd zijn! In groep 4 ofzo :)
  De wella hairspray is groot favoriet!

 • Avatar van Elis
  Reply Elis 15 juli 2016 at 15:02

  Zij gelooft in mij! Echte meezinger en nostalgisch.

 • Avatar van cobi van Braak
  Reply cobi van Braak 15 juli 2016 at 10:38

  De wella haarlak. Als tieners giebelend in de wc tussen elk uur het kapsel bijwerken……..

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 14 juli 2016 at 20:59

  Ik háát afwassen en kan niet wachten tot ik plek genoeg heb voor een vaatwasmachine, maar dankzij de klassieke groene Dreft ruikt het hier wel minstens een kwartiertje per dag naar mijn ouderlijk huis. En ik doe net als mijn mama een drupje Dreft in mijn emmer heet water als ik dweil. Het helpt echt bij heimwee.

 • Avatar van manon
  Reply manon 14 juli 2016 at 19:41

  Als ik “Bloed, zweet & tranen” hoor dan word ik altijd teruggeworpen in de tijd….
  Terug naar een tijd waar ik me uit heb weten te ontworstelen.
  Ik word nostalgisch, maar ook heel trots op waar ik nu ben, als ik dit nummer van André Hazes hoor.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 14 juli 2016 at 17:26

  Wat is dan liefde vindt ik nog steeds een erg goed nummer en roept aardig wat herinderingen op

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 14 juli 2016 at 14:28

  Het theelepeltje Dreft afwasmiddel en die hoge stapel witte borden in de oude tv reclame zie ik nog zó voor me. Wordt deze prijsvraag wederom afwassen onder het genot van mijn favoriete Hazes nummer Buena Sera ??

 • Avatar van Jolanda Schreur
  Reply Jolanda Schreur 14 juli 2016 at 13:00

  Het nummer ” de Vlieger” roept altijd veel herrinneringen op in ons eigen leven. Het is altijd een traantje wegpinken . Mijn man waar ik deze actie graag voor zou winnen vindt dit ook een super gevoelig mooi nummer . Ik ga onwijs voor hem duimen.

 • Avatar van steve A
  Reply steve A 14 juli 2016 at 04:46

  Ik kies het nummer ” Wij houden van Oranje” dat me doet terugdenken aan het EK 1988 waar Nederland verdiend kampioen werd :-)

 • Avatar van nan DD
  Reply nan DD 14 juli 2016 at 04:36

  Ik ga voor Dreft afwasmiddel en dan denk ik steeds aan de reclamespots van vroeger … 1 druppeltje dreft was goed voor een hele afwas terwijl je van een ander merk vaak een halve bus nodig had :-)

 • Avatar van steph munoz
  Reply steph munoz 14 juli 2016 at 02:56

  Ik kies voor het liedje ” Op de schoorsteen staat een foto”‘ omdat dit momenteel erg toepasselijk is daar mijn hond vorige week is overleden en ik op de schoorsteen een mooie foto van hem heb staan …

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 14 juli 2016 at 00:12

  Mijn favoriete liedje is het voetbal lied van 1988.Wij houden van oranje.Ik ben echt een voetbalfan dus deze hoort er echt bij.Dreft gebruik ik ook al jaren voor de afwas.

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 13 juli 2016 at 16:31

  Voor de producten in dat de Dreft. Op oude foto’s zie ik dat zelfs nog op het aanrecht staan bij mijn moeder. Altijd afwassen met Dreft. En mijn liedje is zij gelooft in mij! Echt een duwtje in de rug als je even niet meer verder kunt. En zo’n pakket winnen is natuurlijk ook helemaak super, dan gaan we deze cd in de auto draaien!

 • Avatar van erika panjer-luit
  Reply erika panjer-luit 13 juli 2016 at 15:21

  mijn vader was de grootste fan en helaas is hij me dit jaar ontvallen een vriend was voor hem het favoriete nummer daar werd ie gewoon geëmotioneerd van en waarom heb ik nooit geweten.
  nu houden wij voor hem zijn collectie in ere en draaien het nog regelmatig zodat hij het boven nog eens kan horen.

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 13 juli 2016 at 14:29

  Een beetje verliefd Leuke herinneringen als we op vakantie gingen,de cd mee in de auto en maar meezingen met zijn allen Gezellig!

 • Avatar van Corry de Vos
  Reply Corry de Vos 13 juli 2016 at 14:15

  Retteket nu maak ik kans op een super leuk hazes pakket
  gooi mij maar in de hoge hoed
  en lieve tovenaar zeg sim sala bim
  Vertel eens kunt u echt toveren dat ik win? ? ? ?

 • Avatar van Sofie Dekkers
  Reply Sofie Dekkers 13 juli 2016 at 13:48

  Zeg maar niets meer … Ik was zelf nog een kind toen het een hit was. En een product kiezen is ook niet moeilijk, de dreft afwasmiddel natuurlijk, als dat geen klassieker is, dan weet ik het niet meer. Meegekregen van moeders ? Afwassen doe je met dreft!

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 13 juli 2016 at 13:30

  Natuurlijk bloed zweet en tranen! Hoort toch echt bij een goed feestje! Vooral om even je vrienden vast te pakken en hard te zingen!
  Mijn favoriete/nostalgische merk is Dreft afwasmiddel. 1 theelepeltje….. Mijn moeder gebruikte dit altijd en ik heb het zelf ook in het keukenkastjes staan voor de handafwasjes!

 • Avatar van Viv
  Reply Viv 13 juli 2016 at 12:47

  Kleine jongen <3 met stip op 1 hier in huis.

  Geregeld komt de muziek van André nog uit de boxen, mijn man draait het geregeld en alle klassiekers zoals "bloed, zweet en tranen" (een echte tranentrekker net als "geef mij nu je angst") komen voorbij. Onze kleine kanjer is ons cadeautje…dus zowel voor manlief als voor mij is kleine jongen heel speciaal! Jaren geleden in onze stamkroeg (geen idee of dit nog zo is haha want zo laat maken we het niet meer…maar de kroegbaas ook groot Hazes fan) draaiden ze als laatste nummer altijd "hoogste tijd" kortom, tijd om te gaan en de deur te sluiten. Wat een tijd…nostalgie….GENOTEN!

  Dreft is hier niet uit huis weg te denken…één druppeltje voor de vaat ;-)

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 13 juli 2016 at 11:18

  Heel erg leuk!! Ben m’n hele leven al verzot op de nummers van André Hazes!
  Zelfs tijdens het schoonmaken in huis zet ik meestal muziek van hem op
  Dat werkt lekker!
  Ik vind veel nummers van hem erg goed
  Maar eentje die er bij mij echt uitspringt is toch echt : ik leef m’n eigen leven.
  Zeer goede en mooie tekst en een heerlijk nummer om lekker hard mee te zingen

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 13 juli 2016 at 07:36

  Wat een gaaf verjaardagskado, mijn favoriete nummer is Geef mij nu je angst

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 13 juli 2016 at 06:44

  Wat een leuke pakketten mag jij weggeven! Ik vind André Hazes geweldig! Ik doe mee voor de cd en de rest Geef ik aan mijn dochter. Zijn er 2 mensen blij. Super toch???

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 13 juli 2016 at 02:37

  Wat een toffe winactie! Ik hou ontzettend van Hazes. Hij heeft prachtige nummers gemaakt, maar nou komt het: Wij houden van Oranje is mijn favoriet. Zodra ik het hoor krijg ik weer het gevoel van het EK 88, het eerste toernooi dat ik me echt kan herinneren uit mijn jeugd. Ik zie dat dat nummer hierboven al gekozen is, dus mijn tweede nummer is Ik meen het. Datzelfde jeugdsentiment heb ik bij de Duracell batterijen van P&G. Ik zie zo dat konijntje in de reclame nog voor me.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 12 juli 2016 at 21:53

  Ik geloof in jou trekt standaard tranen bij mij,
  Van dat nummer word ik verdrietig en tegelijk blij.
  Het doet me denken aan een lastige tijd,
  Daarin was ik mezelf een beetje kwijt.
  Ik geloofde niet meer in mezelf en in mijn kunnen,
  En wilde mezelf geen beter leven gunnen.
  Dit nummer zorgde voor een beetje geloof in mij,
  En maakte me op de rotste dagen toch nog blij.
  Dit pakket zou ik graag winnen om de tijd achter me te laten,
  En wellicht kan ik er op vervelende dagen nog bij baten.

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 12 juli 2016 at 21:22

  Ik herken mijzelf in jouw verhaal. Als ik de geur of het logo van Oil of Olaz ruik/zie moet ik meteen aan vroeger denken. Sinds zolang ik me kan herrinering gebruikt mijn moeder dit en het was ook mijn 1e dagcreme, nog in die knijpfles ? Het lijkt me een super pakketje en zou hem graag winnen om daarna samen met Mams te delen.

 • Avatar van Janine Wooshy
  Reply Janine Wooshy 12 juli 2016 at 20:57

  Beste Desirée, Ik doe graag mee! Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik op m’n
  slaapkamer de begravenis zag van Andre Hazes. Ik was toen extreem jong! En nu is het
  zoveel jaren geleden. Hij mag trots zijn op wat hij heeft bereikt. Zijn muziek blijft voort bestaan! Mijn
  vader is liefhebber van Andre Hazes zijn muziek. Ik zou mezelf niet blij maken, Maar m’n vader ook! Als
  ik aan Andre Hazes denk dan denk ik automatisch aan het nummer bloed zweet en tranen. Hij is een van
  de Nederlandse Zangers die me raakt wat hij zingt, Het komt binnen! We draaien dit nummer graag thuis! Bij ons is Dreft een standaard afwasmiddel wat we steeds opnieuw kopen. Me moeder gebruikt het al jaren!

  Lieefs,

  Janine

 • Avatar van Alicia Hofman - Voshol
  Reply Alicia Hofman - Voshol 12 juli 2016 at 20:55

  Always!
  Maar qua nummer “Zij gelooft in mij”. Ik ben toen ook naar de musical “Hij gelooft in mij” geweest. Heeft echt indruk gemaakt op mij toen!

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 12 juli 2016 at 20:20

  Wat gaaf inderdaad! Zo had ik het nog niet bekeken, dat nostalgische gevoel bij bepaalde producten en Hazes. Tenminste, bij Hazes wel, haha. Vroegâh… Vond ik ‘de Vlieger’ altijd zo zielig en mooi. Als klein meisje kon ik daar stiekem om huilen. Ik doe dus mee! :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 juli 2016 at 20:12

  wauw! Super tof, ik doe heel graag mee voor dit pakket! :)
  En de cd wordt dan voor mijn manlief in de auto, want hij vind het prachtige muziek van André.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 12 juli 2016 at 19:42

  Leuke actie weer, net als vorig jaar met Marco Borsato! Ik won die nummer 1 prijs en gun het deze ronde iemand anders.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 12 juli 2016 at 19:23

  Toen Andre Hazes overleed, was ik hoogzwanger en met de afscheidsceremonie (op tv) hield ik het helemaal niet droog.
  Het mooiste nummer van Andre Hazes vind ik Zij gelood in mij, kippenvel.
  van Procter & Gambe vind ik een ware klassieker de Max Factor puf poeder, die gebruikte mijn moeder vroeger al (inmiddels is ze 83 jaar)

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 12 juli 2016 at 19:02

  Het wij houden van Oranje vind ik toch wel een kippenvel nummer. Ik heb natuurlijk heel bewust het EK van 88 meegemaakt en dat was echt zo’n leuke tijd al die wedstrijden en het gekkenhuis met de huldiging (zo zielig voor al die woonboten bewoners ai, ai). Dus dat wel het nummer wat ik zou kiezen. Het Dreft afwasmiddel vind ik ook een klassieker dat merk is al zo lang bekend.

 • Avatar van Betsie Beldman
  Reply Betsie Beldman 12 juli 2016 at 17:40

  Altijd als het regent ( en dat gebeurd tegenwoordig nogal eens) denk ik aan “Het is koud zonder jou” – ‘Het regent … en de druppels , ik tel ze op mijn raam.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 12 juli 2016 at 16:26

  Simpele vraag, simpel antwoord: Een beetje verliefd is mijn favoriete nummer. Dit komt uit 1981, ik was toen 16 en stapelverliefd op mijn toenmalige vriendje, waar ik 35 jaar nog steeds mee getrouwd ben. En het P&G product wat nostaligsche gevoelens bij me oproept is de fles Dreft. We hadden vroeger thuis geen vaatwasser, dus de afwas voor 6 personen gebeurde 3 keer per dag met de hand. Heel wat af gezeurd over wie er aan de beurt was, maar stiekem was de afwas vaak ’t gezelligste moment van de dag. Lekker bijkletsen onder ’t afwassen. Hier neemt de vaatwasser inmiddels de afwastaak over, maar ik zal eens voorstellen dat we weer gezellig ouderwets met de hand gaan afwassen. Vrees alleen dat mijn dochters hier niet heel blij van worden…;-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 juli 2016 at 16:05

  Leuke actie en aardig van je dat jij deze mooie prijs weggaat geven….. ?
  Ik doe graag mee.
  Mijn favoriete liedje is ‘zij geloofd in mij’.
  Het favoriete product is de cc creme van oil of olaz omdat ik sinds jongs af aan met dit merk bekend ben.

  Xoxo

 • Avatar van truuske
  Reply truuske 12 juli 2016 at 15:37

  een geweldige volkszanger was het niemand kan hem overtreffen onze lievelingsnummer(s)
  kleine jonge en natuurlijk de vlieger maar ook ik zit hier alleen kerst te vieren

 • Avatar van ilsiee prins
  Reply ilsiee prins 12 juli 2016 at 15:34

  Wat superleuk! ;-) Ik ben 24 en zelf grote fan van Andre hazes, hahahah geloof maar 1 van de weinigen van mijn leeftijd.. Zing alle liedjes altijd mee uit volle borst, en zag de reclamehokjes al vol hangen met de plakkaten van Andre… Al 2x bij Holland zingt hazes geweest, zo jammer dat hij er zelf niet meer is….’ zeg maar niets meer’ is mijn favoriete song, helemaal toen ik zag in de film waar het lied op gebasseerd was! ;-)
  Ik doe graag mee voor deze CD, en dat fijne pakket natuurlijk hihihi..
  Groetje van Ilsiee

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 12 juli 2016 at 15:28

  Hihi, de Always roept bij mij nostalgische herinneringen op aan mijn puberteit. En niet alleen maar goede herinneringen trouwens ;-) Nu al bijna twee jaar niet meer ongesteld geweest maar vrees dat het niet lang meer gaat duren als ik straks ophou met borstvoeding geven.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 12 juli 2016 at 15:25

  een beetje verliefd (zijn we allemaal weleens geweest)
  mijn favoriete merk is lenor, gebruik ik al 40 jaar

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 12 juli 2016 at 15:11

  Dat nieuwe nummer is erg leuk! Ik doe graag mee om dit pakketje te winnen!

 • Avatar van carola
  Reply carola 12 juli 2016 at 14:47

  super ik houd er van
  het nieuwe nummer is prachtig
  zo zonde dat hij er niet meer is
  zijn zoon is ook tof!

 • Avatar van Trudy
  Reply Trudy 12 juli 2016 at 14:27

  Andre Hazes met het nummer mijn kleine meid… nu na 3 dochters begin ik het gevoel dat mijn vader had toen ik zelf trouwde een beetje te begrijpen… Oral B blijft vertrouwt, toen ik nog thuis woonde was het al mijn tandpasta, nu ik zelf een gezin heb is het niet weg te denken uit de badkamer…

 • Avatar van Irene Niec
  Reply Irene Niec 12 juli 2016 at 14:26

  Dat is gaaf, ik ben zelf een groot fan, daarom doe ik graag mee

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 12 juli 2016 at 14:19

  Heel gaaf pakket! Mijn vriend is fan van André Hazes, hem zou ik dan blij maken met de cd (hij is vooral gek op het nummer bloed,zweet & tranen). En de beauty en huishoud producten, daar weet ik wel raad mee! Succes allemaal x

 • Avatar van Linda klaasse
  Reply Linda klaasse 12 juli 2016 at 14:19

  Supergaaafffff geweldige zanger
  Ik waag dolgraag een kansje ?
  En ik gun Ilse Niekerk ook zo’n mooi pakket

 • Avatar van mamasliefste
  Reply mamasliefste 12 juli 2016 at 14:14

  Ik hou van verassingspakketten en Andre Hazes. Mijn favoriete product is toch Oil of Olaz. Mijn oma had altijd zo’n mooi roze flesje in haar slaapkamer staan. Als ik bleef logeren mocht ik daarvan dan ook een beetje opsmeren en dan rook ik net als oma

 • Avatar van Anita Roelfsema
  Reply Anita Roelfsema 12 juli 2016 at 14:07

  Ik ben altijd al groot fan van hem geweest en heb hem een aantal keren live gezien! Die teksten en die stem daar kan niemand aan tippen! Het was een geweldige zanger!

 • Avatar van Lieke blondeel
  Reply Lieke blondeel 12 juli 2016 at 14:06

  Wat super leuk ik doe graag mee ! Mijn favo nummer van André Hazes is bloed zweet en tranen ! Vind het een geweldig nummer B en het product is toch wel de mascara gan max factor . Deze pikte ik vroege stiekem van m’n mama om mezelf als kleine meid op te maken ! Ze was hier zelf niet zo blij mee maar ik vond het natuurlijk maar al te leuk !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.