Beauty Media

Kruidvat & exclusieve 65 jaar André Hazes CD

12 juli 2016

kruidvat andré hazes
Zoals je misschien wel weet zou André Hazes op 30 juni alweer 65 jaar geworden zijn en ter ere hiervan is bij Kruidvat in samenwerking met Procter & Gamble een exclusieve CD verkrijgbaar met daarop een nooit eerder uitgebracht nummer: Op de schoorsteen staat een foto. Dit lied komt uit dezelfde periode als ‘De Vlieger’ en is opgenomen net vóór zijn grote doorbraak waarbij het muzikale roer werd omgegooid. Het nummer zou toentertijd niet meer bij de nieuwe sound van Hazes hebben gepast, maar staat nu – twaalf jaar na zijn overlijden – alsnog op het nieuwe en unieke album 65 jaar André Hazes. Een ware musthave dus voor de trouwe fans!

kruidvat andré hazes
Deze CD is tijdelijk en uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat van 12 tot en met 24 juli 2016 en je krijgt hem gratis bij aankoop van twee producten van Procter & Gamble (op Max Factor of Olaz krijg je hem al bij aanschaf van één product cadeau). Je zou misschien denken dat deze producten en André Hazes niks met elkaar te maken zouden hebben, maar ik snap de link wel: zowel bepaalde producten als de muziek van Hazes brengen bij mij een bepaald nostalgisch gevoel naar boven zoals de geur van Head & Shoulders shampoo, het Gilette scheermes waar papa zich vroeger mee scheerde, Dreft afwasmiddel waarmee de vaat werd gedaan en de Olaz beauty fluid die één van mijn eerste crèmes ooit was. Allemaal producten die ondertussen wèl in een nieuw jasje gestoken zijn maar nog steeds ‘het gevoel van toen’ geven en als Nieuwe Klassiekers mooi aansluiten bij dit ‘nieuwe’ nummer van André Hazes.

Het nummer ‘Op de schoorsteen staat een foto’ is een ode van André Hazes aan zijn moeder en er is zelfs een nieuwe videoclip bij opgenomen. En alhoewel ik persoonlijk niks met Nederlandstalige muziek heb raakt het me wel. Zeker sinds ik zelf moeder ben geworden is de band met mijn moeder versterkt en zoals nu bijvoorbeeld met de verhuizing staat ze altijd voor ons en onze dochter klaar. Dagjes oppassen, langskomen, helpen, adviseren, meedenken.. Ik besef me heel erg goed dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n lieve moeder! ♥

Als jouw moeder(figuur) fan is van André Hazes dan is dit exclusieve album misschien wel een leuk cadeautje voor haar? Klik hier voor alle informatie en de voorwaarden van deze actie.

kruidvat andré hazes

Winactie
Ik mag drie toffe pakketten weggeven! Wil jij zo’n pakket vol beauty- en huishoudelijke Procter & Gamble ‘Nieuwe klassiekers’ winnen ìnclusief de exclusieve 65 jaar André Hazes CD? Laat dan onder dit artikel achter welk nummer van André Hazes en/of welke Procter & Gambe klassieker bij jou nostalgische gevoelens oproept en waarom?

Meedoen kan tot en met dinsdag 19 juli 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natasja Smit
  Reply Natasja Smit 19 juli 2016 at 22:50

  Dat is het nummer buona sera / oh marie van André, het nummer wat draaide toen ik mijn man voor het eerst zag op een feest van de danschool en cupido zijn werk deed :) dat is nu 29 jaar geleden en nog steeds zijn we bij elkaar ♥

 • Avatar van Saskia van de L.
  Reply Saskia van de L. 18 juli 2016 at 23:57

  Herinneringen.. Wat bij mij het meeste nostalgie oproept, zijn de Pampers babydoekjes. Die vond ik altijd zo lekker ruiken (nou ja.. voor gebruik dan :) ). En nu ik ze niet meer hoef te gebruiken, staan ze meer voor een tijd die voorbij is, waarin de dames nog niet zo zelfstandig zijn en je nog zo heerlijk met ze kon tutten..

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 18 juli 2016 at 23:56

  Toch wel blode, zweet en tranen!
  Groetjes van Melanie

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 18 juli 2016 at 22:14

  Dreft! Die heerlijke geur ken ik al vanaf kinds af aan!? Mijn moeder is een grote André Hazes fan, ze kent al zijn nummers uit haar hoofd. Haar favoriete nummer is de vlieger, dat nummer heeft een speciale betekenis voor haar. Zou graag mijn mams willen verrassen met o.a. de exclusieve CD van Andre Hazes!☺️

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 18 juli 2016 at 17:50

  Bloed , Zweet en Tranen (zalige meezinger)en dan de shampoovan Head & Shoulders om het weer fris te krijgen

 • Avatar van Anita koekkoek
  Reply Anita koekkoek 18 juli 2016 at 17:17

  Ik doe graag mee ?
  Andre hazes heeft ontzettend veel prachtige nummers, zn cd in de auto erin en heerlijk meezingen ?
  De vlieger is echt het nummer van mij en mn moeder…
  Bloed zweet en tranen, kleine jongen, eigenlijk vind ik alle nummers prachtig ?
  Zelfs mn dochter van 8 zingt alles al mee in de auto ??
  Ik doe graag mee ?

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 18 juli 2016 at 13:42

  Wat geweldig! Ik vind bloed, zweet en tranen het allermooiste nummer.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 16 juli 2016 at 12:11

  “Een beetje verliefd” is nog steeds mijn favoriete nummer, ik voel elke keer als ik het hoor de tranen achter mijn ogen prikken. “Bloed, zweet en tranen” is er ook nog zo eentje. Kippenvel!
  Natuurlijk loot ik graag mee voor het prachtige pakket.
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Avatar van Esther van kruysdijk
  Reply Esther van kruysdijk 16 juli 2016 at 00:08

  Ik doe ook heel graag mee! Er bestaat geen grotere fan van hazes als ik, naja misschien mijn vader dan ;-) samen gaan wij alle herdenkingsconcerten af..deze cd is dan ook voor mijn vader als ik hem win..
  Ik heb heel erg veel nummers uiteraard die ik mooi vind kan eigenlijk niet kiezen! Maar de tranentrekkers bij ons zijn ‘wees zuinig op m’n meissie’ en ‘zij gelooft in mij’..

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 15 juli 2016 at 17:54

  Een beetje verliefd! Laat ik toen ook net verliefd zijn! In groep 4 ofzo :)
  De wella hairspray is groot favoriet!

 • Avatar van Elis
  Reply Elis 15 juli 2016 at 15:02

  Zij gelooft in mij! Echte meezinger en nostalgisch.

 • Avatar van cobi van Braak
  Reply cobi van Braak 15 juli 2016 at 10:38

  De wella haarlak. Als tieners giebelend in de wc tussen elk uur het kapsel bijwerken……..

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 14 juli 2016 at 20:59

  Ik háát afwassen en kan niet wachten tot ik plek genoeg heb voor een vaatwasmachine, maar dankzij de klassieke groene Dreft ruikt het hier wel minstens een kwartiertje per dag naar mijn ouderlijk huis. En ik doe net als mijn mama een drupje Dreft in mijn emmer heet water als ik dweil. Het helpt echt bij heimwee.

 • Avatar van manon
  Reply manon 14 juli 2016 at 19:41

  Als ik “Bloed, zweet & tranen” hoor dan word ik altijd teruggeworpen in de tijd….
  Terug naar een tijd waar ik me uit heb weten te ontworstelen.
  Ik word nostalgisch, maar ook heel trots op waar ik nu ben, als ik dit nummer van André Hazes hoor.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 14 juli 2016 at 17:26

  Wat is dan liefde vindt ik nog steeds een erg goed nummer en roept aardig wat herinderingen op

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 14 juli 2016 at 14:28

  Het theelepeltje Dreft afwasmiddel en die hoge stapel witte borden in de oude tv reclame zie ik nog zó voor me. Wordt deze prijsvraag wederom afwassen onder het genot van mijn favoriete Hazes nummer Buena Sera ??

 • Avatar van Jolanda Schreur
  Reply Jolanda Schreur 14 juli 2016 at 13:00

  Het nummer ” de Vlieger” roept altijd veel herrinneringen op in ons eigen leven. Het is altijd een traantje wegpinken . Mijn man waar ik deze actie graag voor zou winnen vindt dit ook een super gevoelig mooi nummer . Ik ga onwijs voor hem duimen.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Media
diy soap
Love it! | DIY Soap

Zoals je wel weet vind ik het enorm leuk om de keuken in te duiken en beauty diy receptjes te...

Sluiten