Beauty

Kruidvat Spa Secrets | Magic of Brazil

5 juli 2016

kruidvat spa secrets magic of brazil
Op het balkon van de stadsschouwburg van Amsterdam met een broeierig zonnetje, een tof uitzicht over het Leidseplein, heerlijk hapjes en cocktails èn in goed gezelschap kregen we vorige week donderdag een perspresentatie over de nieuwe Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil lijn. Je hebt er op mijn Instagram al een foto van voorbij zien komen en ik kon niet wachten om je meer over de producten te kunnen vertellen. Want wat zijn ze fijn en ruiken ze lekker! En bovendien nog lekker budgetproof ook. Lees verder voor meer informatie en mijn mening over deze producten.

De Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil collectie is geïnspireerd op het traditionele Banho-ritueel. Dit zijn Braziliaanse kruidenbaden waaraan magische krachten worden toegeschreven. Het zou een manier zijn om niet alleen het lichaam te reinigen maar ook spanning in lichaam en geest verwijderen. In de producten zit onder andere extracten van acaï bes en maracuja (passievrucht) uit het Amazonegebied die er bekend om staan energie te geven aan het lichaam.

De lijn bestaat uit vijf verschillende producten waarvan ik je er vier kan laten zien. De bijbehorende body scrub zal namelijk vanaf 30 augustus aan de collectie worden toegevoegd. De andere producten die ik je laat zien zijn verkrijgbaar vanaf 12 juli.

kruidvat spa secrets magic of brazil

Laat ik beginnen met de shower foam (200ml, €3,99) die lekker romig en zacht aanvoelt op de huid. Ik blijf de douchegel in schuimvorm een leuk product vinden en helemaal als het ook nog eens zo lekker ruikt. Normaal gesproken ben ik niet eens zo’n liefhebber van zoete geuren, maar deze warmzoete, zomerse en bloemige geur vind ik echt perfect voor de zomer ♥

kruidvat spa secrets magic of brazil

Mocht je liever iets van een douchegel gebruiken dan zit er ook nog een shower nectar (250ml, €2,99) in de collectie. Deze voelt aan als een combinatie tussen een olie en een douchegel en zorgt voor een lekker zacht huidgevoel en subtiel schuim. Fijn voor de droge huidjes trouwens want er zit onder andere hydraterende glycerine, verzachtende lecithine en voedende en beschermende vitamine E in.

kruidvat spa secrets magic of brazil kruidvat spa secrets magic of brazil

Om het lichaam na het douchen in te kunnen smeren kan je kiezen uit een body oil (250ml, €4,99) met onder andere zoete amandelolie, vitamine E en zonnebloemolie of de body oil-in-cream (250ml, €4,99) waar onder andere shea boter, glycerine, amandelolie, panthenol en vitamine E in zit. Deze laatste vind ik met mijn droge huid op dit moment echt heerlijk! Een body oil kan dan vaak net even te rijk zijn als het warm is buiten waardoor die op de huid kan ‘zweten’. Deze crème smeert heerlijk, plakt niet, maakt de huid lekker soepel en laat hem best lang subtiel naar de heerlijke geur ruiken.

Ik was over de vorige geurlijnen uit de Spa Secrets collectie al enthousiast, maar deze is ook weer net zo fijn. Zeker een budgetproof aanrader om jezelf en/of een ander mee te verwennen!

Spreekt deze nieuwe Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil lijn jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elizabeth Vonk
  Reply Elizabeth Vonk 18 december 2022 at 17:16

  Jammer dat deze producten niet meer te koop zijn bij de Kruitvat…

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 5 juli 2016 at 21:32

  Ja,… Weer een aanwinst! De kleur is tof, alhoewel ik niks roze in mijn huis heb, wie weet eens mooi op de badkamer installeren. Echter voorlopig doe ik alleen plaatjes kijken.

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 5 juli 2016 at 21:23

  Oeh…klinkt heerlijk! De verpakkingen zien er zo leuk uit :)
  X

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 5 juli 2016 at 16:44

  Klinkt heerlijk! Ik ga zeker eens ruiken en misschien zelfs de body oil en body butter meenemen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 juli 2016 at 15:43

  Omg, musthave! klinkt erg lekker.

 • Avatar van Sara | MevrouwMiauw
  Reply Sara | MevrouwMiauw 5 juli 2016 at 14:23

  Het klinkt echt weer als een heerlijke lijn. Toch kies ik de laatste tijd liever voor natuurlijke verzorgingsproducten en laat ik deze goed ogende producten dus maar in het schap liggen.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 5 juli 2016 at 14:08

  deze lijn lijkt mij ook heerlijk en zo vrolijk ook :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 5 juli 2016 at 13:52

  Eigenlijk wil ik deze producten alleen al gaan shoppen vanwege de verpakking (kleur <3) x

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 5 juli 2016 at 12:48

  Dit klinkt als een heerlijke lijn! Ik ben het meest benieuwd naar de douche foam en de body oil-in-cream. Mooie roze verpakkingen ook!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 5 juli 2016 at 12:41

  De rode en de gele hebben mijn dochter en ik al eens vorig jaar in de vakantie gekocht.
  Nu door jou, ben ik enthousiast en zal dit onze nieuwe vakantie inluider worden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 12:55

   Wat leuk om zulke producten te koppelen aan een vakantieperiode, dat maakt leuke herinneringen!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 5 juli 2016 at 12:40

  Ik ben zo benieuwd naar deze lijn! Zoals je de geur beschrijft lijkt t me echt heerlijk. Ik kan niet wachten om ze te proberen!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 5 juli 2016 at 11:51

  Alleen zoals het er al uit ziet vind ik al prachtig. Ben dan ook benieuwd hoe de foam is..

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 juli 2016 at 11:21

  Ze hebben echt wel hun best gedaan met deze producten, ben benieuwd!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 juli 2016 at 11:12

  Dit klinkt me als muziek in de oren :-). Hier ga ik snel naar op zoek en dan de body oil en de body-oil in cream kopen en proberen. Ik vind vooral de miracles of Bali (de gele verpakkingen) echt heerlijk en gebruik vaak de bodycream daarvan.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 5 juli 2016 at 09:44

  Deze kleuren zijn de mooiste van alle (de hele complete lijn) en die ruiken al stuk voor stuk hemels.
  Ik ben dus razend benieuwd naar deze geur…..
  Je hebt ‘m niet uitgebreid beschreven dus dat word nu extra nieuwsgierig afwachten tot ik er zelf live aan kan gaan snuffelen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 12:58

   Meer dan de omschrijving zoals ik hem heb geplaatst is qua geur ook niet te doen. Hij is echt heerlijk warm, bloemig en zoet zomers ♥

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 5 juli 2016 at 09:22

  Lijken me allemaal heerlijke producten vooral de laatste, heel benieuwd naar de geur!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 5 juli 2016 at 08:24

  Oeh ik ben vooral benieuwd naar de geur van deze nieuwe lijn!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 5 juli 2016 at 08:12

  Ik vind de vormgeving van deze lijnen erg mooi maar wat een felle kleur!! Vooral de body oil-in-cream lijkt mij heel erg fijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 12:58

   Ja, echt superfel! Staat zo tof in de badkamer ook ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 juli 2016 at 06:46

  Erg mooie kleuren zijn er gebruikt voor deze nieuwe producten.
  Ben er zo benieuwd naar omdat ik een droge huid heb.
  Denk maar eens om mezelf dit kado te doen ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.