Persoonlijk

Let’s get personal | Even bijkletsen..

4 juli 2016

personal-juli-2016-13
Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijk artikel online had staan, maar naar aanleiding van de vele vragen naar diary’s en behind the scenes moet ik daar toch zeker verandering in gaan brengen. Er is tenslotte genoeg om te vertellen en om te laten zien! Ik praat je in dit artikel een beetje bij over hoe het met me gaat en wat ik zo allemaal aan het doen ben.

Als je mij volgt via social media dan kan het je vast niet ontgaan zijn dat ik net verhuisd ben. En dat vind ik nogal wat. Zeker in combinatie met een eigen bedrijf en een kind van 2. Pittig!! Maar gelukkig begint het nieuwe huis steeds meer als ons nieuwe thuis aan te voelen en blijft er minder en minder over wat er nog gedaan moet worden. Zo leuk om te zien hoe alles vorm krijgt en hoe je zo snel al went aan een nieuwe omgeving, een ander huis, andere inrichting en dergelijke. Nog een paar weekjes en dan is het vast en zeker helemaal af. We kunnen niet wachten want dan zal er ook echt weer meer regelmaat in onze dagen komen. Iets waar we duidelijk allemaal weer aan toe zijn aan onze wallen en kortere lontjes te merken ;)

De verhuisstress valt trouwens wel mee hoor en we kunnen er nog om lachen, maar als je in een nieuwbouwwoning zit en je er achter komt dat er lekkage is dan wordt je toch niet heel erg blij.. We weten nu in ieder geval waar het vandaan komt en dat het gelukkig niet door ons komt, dus het gaat opgelost worden. Nu maar hopen dat het zonder al teveel sloopwerk hoeft te gebeuren want het huis was net een beetje lekker troepvrij en schoon :(

personal-juli-2016-10

Shae begint ook meer en meer haar draai te vinden, vindt het maar wat geweldig dat we nu drie verdiepingen huis hebben (we komen van een appartement af, vandaar) en wil steeds aan iedereen die het maar horen en zien wil heel trots ons huis en haar kamer laten zien ♥ Ze is wel even niet in orde geweest – ik denk dat alle onregelmatigheid en de veranderingen iets teveel van het goede waren – maar nu ze ook naar de nieuwe opvang gaat en we wat meer rust in huis krijgen merken we ook aan haar dat ze zich weer lekkerder begint te voelen. En kijk even hoe lang haar haren zouden zijn als ze geen krullen had. Ik verbaas me telkens weer als ik haar haren was of een krul ‘recht trek’ hoe snel die haartjes groeien. Wow!

We waren trouwens heel benieuwd hoe de verhuizing met poes Sassy zou verlopen, maar volgens mij is dit allemaal redelijk soepel gegaan. Ze heeft al gelijk nieuwe plekjes gevonden in huis om lekker te gaan liggen, eet en drinkt goed en was na twee daagjes wennen en wat schichtig zijn ook weer haar ondeugende zelf ^^

personal-juli-2016-11

Heel vervelend hoor, al die toffe post die ik voor de site toegestuurd krijg. Niet alleen beautyproducten trouwens! Zo kreeg ik onlangs onder andere een toffe opblaasbare neonroze flamingo bij een uitnodiging, heerlijke glutenvrije haverkoekjes (Verkade Oaties en ze zijn echt lekker!), voedzame en smakelijke MyMuesli (ha! waren de ontbijtjes tijdens het klussen in ieder geval goed want foei, klussen en onregelmatigheid is niet goed voor je dieet zeg maar..) èn een ge-wel-di-ge bos van 50 grote witte rozen van Dolce & Gabbana Beauty ‘om de zomer te vieren’. WOW! <3

personal-juli-2016-12

Verder gaat het eigenlijk heel erg goed en ben ik ook weer meer op pad aan het gaan voor de website. Zo was ik uitgenodigd voor het Unilever Beauty Festival voor nieuwe producten van merken als Andrélon, Prodent, Axe, Dove en Vaseline en een event van Kruidvat voor de lancering van de nieuwe Spa Secrets lijn waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen. Altijd leuk om er op uit te gaan en zo op de hoogte te zijn van nieuwe producten, te netwerken en bij te kletsen met andere bloggers/pers.

Voor deze week staat er vooral op de planning om allemaal kleine eindklusjes af te ronden, alle laatste dozen uit te pakken en een beginnetje te maken aan de tuin en heb ik wat zakelijke afspraken buiten de deur maar overduidelijk alweer een rustiger weekje dan de weken hiervoor. Kan ik ook weer lekker focussen op artikelen voor de site want er is ontiegelijk veel leuks en moois om over te schrijven en aan jullie te laten zien.

Geniet van je dag en van het zonnetje!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 6 juli 2016 at 11:06

  Balen van die lekkage… Hopelijk valt het gemakkelijk op te lossen. Wel leuk om te lezen dat je bijna volledig gesettled bent. En WAUW, die rozen! ♥

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 5 juli 2016 at 16:19

  Een verhuizing is natuurlijk altijd veel werk en onregelmatigheid, maar leuk om te lezen dat het nu bijna voorbij is en alles af is…ik heb nu al geen zin meer als ik erover nadenk dat mijn spul van de zolder bij mijn ouders weer helemaal een apartement in moet als ik terug kom…

  Groetjes uit New York,
  Alex

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 5 juli 2016 at 12:33

  Leuk om even te lezen hoe het allemaal gaat :) Fijn dat het bijna klaar is! Wel vervelend van die lekkage zeg, dat zal je korte lontje vast niet veel goed hebben gedaan ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 12:56

   Haha, nee niet bepaald nee. Komt weer zoveel bij kijken he. Tig keer vreemde lui over de vloer, rotzooi, herrie, dochter en poes die gestressed raken… Maar het gat is gevonden en gedicht dus nu alleen nog een schilder en dan is dat ook weer klaar!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 juli 2016 at 11:04

  Fijn dat jullie helemaal over zijn en jullie je draai al weer wat hebben gevonden. Wel vervelemd dat je lekkage had, ik hoop dat dat snel opgelost zal zijn. Wat een schattige foto van Shae en haar krullen zijn zo schattig, wat heerlijk dat ze zo geniet van het nieuwe huis en er ook goed door de verhuizing is gekomen, al was ze dan even niet lekker. Heb je je kantoor ingericht zoals je in gedachten had? Wat leuk dat je naar evenementen bent geweest en wat heerlijk dat je die rozen kreeg, ik vind dat je dat ook verdiend met al het harde werken wat je doet. Zelfs tijdens je verhuizing plaatste je veel artikelen, mijn petje af.
  Ik hoop dat jullie de laatste klusjes ook snel klaar zullen hebben, dan heb je weer rust.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 12:57

   Heel fijn dat het harde werken te zien is ^^ Het kantoor is qua meubels ingericht, maar nu nog de meubels inrichten (oftewel verhuisdozen uitpakken hiervoor) en de wandjes een kleurtje geven. Dan komt er zeker een ‘home office tour’ op de site <3

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 4 juli 2016 at 23:21

  Fijn dat jullie wat gesetteld zijn en in rustiger vaarwater komen :)

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 4 juli 2016 at 22:59

  ah leuk om te lezen! Geweldig je bos rozen :o

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 12:58

   Jaaaa, echt insane he?! Love it!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 juli 2016 at 19:59

  Hoi….
  Fijn dat het nu wat rustiger is en dat jullie verhuisd zijn.
  Nooit leuk om een lekkage te hebben in een nieuw huis.
  Ben erg benieuwd naar jullie woninginrichting en naar de tuin als die af is.
  Wauw zo een prachtig kapsel heeft jullie dochter.
  Schattig om te zien hoelang het zonder krulletjes zou zijn.

  Xoxo

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 4 juli 2016 at 19:55

  Ik ben zo benieuwd naar de inrichting, alleen niet zo leuk een lekkage in jullie nieuwe huis maar gelukkig word het snel opgelost!
  X

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 4 juli 2016 at 19:17

  Fijn om te lezen dat het woelige vaarwater nu een beetje meer stil komt te liggen en kun je straks weer heerlijk dobberen.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 4 juli 2016 at 18:47

  Wat vervelend dat jullie een lekkage hadden, hopelijk is die snel gefixt en veel plezier in jullie huisje

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 juli 2016 at 17:24

  Ik ben benieuwd naar je inrichting. En trouwens ook heel erg naar je make-up stash. Heb je daar al eens een video of blogpost aan gewijd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 13:00

   Nee, nooit volgens mij.. Shocking eigenlijk! Mijn stash wordt wel steeds kleiner maar – voor mij persoonlijk – steeds mooier. Ik zal er eens een artikel of filmpje aan wijden als de boel af is hier :)

 • Avatar van roryblokzijl
  Reply roryblokzijl 4 juli 2016 at 11:18

  Oei, een lekkage. Niet leuk. Wel fijn dat jullie je steeds meer thuis beginnen te voelen. Ik weet nog als de dag van gisteren dat we van een appartement naar een ‘heel’ huis gingen. Wat een enorme ruimte! Maar ‘beware’. Ineens komen er steeds meer spulletjes je huis binnen (want er is zoveel ruimte). Vooralsnog is het nog lang niet zover (toch?) en wens ik jullie ontzettend veel woonplezier in jullie nieuwe huis. En ik hoop dat de lekkage snel wordt verholpen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 13:01

   Haha, nou we hadden juist dat we in het appartement meer ’troepjes’ hadden dan hier. Veel uitgezocht en weggedaan, heerlijk! Proberen het hier ook zo clean te houden ;)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 4 juli 2016 at 10:56

  Ik vind verandering zelf altijd lastig, dus verhuizen is ook niet mijn favoriete bezigheid. Balen dat er lekkage is, maar uiteindelijk komt het allemaal goed. Gelukkig kan Shae haar draai ook wat meer vinden, dat is ook wel heel fijn. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2016 at 13:01

   Hier nog eentje die zo slecht tegen verandering kan, zeker als het zo’n grote verandering is. Ben hierdoor ontiegelijk moe vooral maar dat komt wel weer goed :)

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 4 juli 2016 at 10:43

  Het komt allemaal straks weer op zijn pootjes terecht. Gewoon even doorbikkelen ;)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 4 juli 2016 at 10:12

  Ah wat een leuke update! Een lekkage tegen komen is nooit leuk, hopelijk is het snel gefixt en kun je lekker genieten in de nieuwe woning.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 4 juli 2016 at 10:07

  Zo’n verhuizing hakt er toch altijd weer in.. balen joh zo’n lekkage in je nieuwe huis. Hopelijk wordt het snel opgelost, zijn de laatste klusjes klaar en heb je helemaal je ritme gevonden in jullie nieuwe woning :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.