Beauty

L’Oréal Color Riche La Palette Glam lips

6 juli 2016

la palette glam lips
Doe mij maar een losse lipstick of gloss, want van de meeste lippalettes word ik niet echt warm. Daarnaast is het vaak ook nog een geknoei omdat de formules vaak iets te zacht zijn en daardoor met moeite binnen de juiste vakjes kunnen blijven.. Maar toen ik dit L’Oréal Color Riche La Palette Glam lips palette ontving was ik direct getriggerd. Ik denk door de combinatie van de zomerse verpakking, het handzame formaat en de mooie kleuren waarmee je alle kanten op kunt. In dit artikel meer informatie, foto’s, swatches en full face foto’s en mijn mening over het palette!

la palette glam lips la palette glam lips
Ik vind de verpakking in ieder geval leuk en zomers vormgegeven. Lekker handzaam, mooi en stevig zwart glanzend kunststof, een grote spiegel aan de binnenkant èn geleverd met een klein kwastje die nog eens fijn werkt ook nog. Het L’Oréal Color Riche La Palette Glam lips palette bevat zes verschillende kleuren matte lipstick van 1 gram elk die verrijkt zijn met onder andere jojoba olie, vitamine E en hondsroosolie waardoor ze je lippen niet uitdrogen maar juist licht verzorgen. De pigmentatie van de kleuren is mooi op te bouwen en ze brengen romig aan waarna ze binnen een minuutje redelijk mat opdrogen zonder trekkerig aan te voelen. Door de mattere formule zijn de vlakjes niet snel vloeibaar en blijft elk kleurtje zelfs met warmer weer netjes in het daarvoor bestemde vakje zitten.

la palette glam lips la palette glam lips

De kleurtjes stainen de lippen wel iets maar dit zorgt er ook voor dat ze langer blijven zitten. De kleuren zitten gemiddeld zo’n vier uur goed op hun plek, overleven hapjes en drankjes en zijn daarna met het handzame palette inclusief kwastje en spiegeltje zó bijgewerkt.

Ik vind het vooral leuk hoe het palette uitnodigt om wat meer te gaan spelen met kleurtjes. Je kan er namelijk ook goed ombre lippen mee creëren of je eigen kleur mengen. Ondanks dat de eerste twee overduidelijk warme kleuren niet mijn eerste keuze hebben zijn ze wel leuk om te gebruiken in mixjes voor zomerse creaties ^^ Mijn favoriete kleuren zijn de frisroze derde kleur, de daaropvolgende fuchsiatint en de laatste donkere berry tint.

la palette glam lips la palette glam lips la palette glam lips

Het L’Oréal Color Riche La Palette Glam lips palette is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën, bol.com en de webwinkel van Douglas voor €19,99. Tip: vanaf vandaag tot en met zondag krijg je bij Douglas 25% korting op bijna alle lipsticks en lipgloss.

Spreekt dit lipstick palette jou aan? Of ga je toch liever voor een los lipproduct?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en bevat affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 25 juli 2016 at 10:49

    Ik vind het effect verrassend mooi op je lippen, maar normaal zijn dit de palettes die ik laat liggen in de schappen… Na een tijdje wordt het gehele palette vuil.

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 8 juli 2016 at 07:23

    Vind het een mooi palette, maar ik wacht zelf even een leuke aanbieding af x

  • Avatar van Mieke | Mieksmind
    Reply Mieke | Mieksmind 7 juli 2016 at 20:34

    Leuk palette met verschillende kleuren maar doe mij maar gewoon een lipstick, vind ik handiger werken. Ziet er wel leuk uit!

  • Avatar van Saraya
    Reply Saraya 6 juli 2016 at 21:11

    Oehh…mooie kleurtjes! Ik vind zo’n Palette handig voor mee te nemen op reis zo kan je meer afwisselen van kleurtjes en het neemt ook minder plaatst in beslag ;)
    X

  • Avatar van Wies | Nature of Happiness
    Reply Wies | Nature of Happiness 6 juli 2016 at 20:45

    De kleurtjes vind ik wel mooi, maar ik zou toch liever voor een gewone lipstick gaan. Brengt denk ik toch iets makkelijker aan! En die kan je natuurlijk ook makkelijker meenemen :)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 6 juli 2016 at 19:38

    ik vind de kleuren echt pretty :D

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 6 juli 2016 at 18:40

    Ideaal voor vakantie! Het liefst draag ik een ‘gewone’ lipstick.
    De laatste drie tinten vind ik jou erg mooi staan, ze knallen lekker! Stoer, sexy… ?

  • Avatar van hillybillybeauty
    Reply hillybillybeauty 6 juli 2016 at 14:38

    Dat wordt bij mij altijd zo’n knoeiboel zo’n palette..haha

  • Avatar van Jamey Herben
    Reply Jamey Herben 6 juli 2016 at 14:01

    Ziet er leuk uit! Ik ben alleen niet zo’n fan van palletten voor de lippen….

  • Avatar van Varenka
    Reply Varenka 6 juli 2016 at 09:14

    Ahhh zo moeilijk….ik weet nml niet of ik het wel handig vind aan de eene kant, maar aan de andere kant vind ik het wel weer tof en is het weer eens wat anders. Probleem is dat gewoonweg niet alle kleurtjes mijn ding zijn dus gooi je er zowiezo iets van weg en ff snel snel zonder spiegel aanbrengen is geen optie denk ik.
    Ik vind het nét iets te duur voor de leuk, mischien ooit als er weer eens 1+1 gratis actie is.

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 6 juli 2016 at 08:05

    Oeh wauw er zitten zeker hele mooie kleuren tussen!

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 6 juli 2016 at 07:53

    Ik moet normaal gesproken niks van paletten hebben maar deze ziet er goed uit zeg. Er zijn een aantal kleuren die ik erg mooi vind, maar ik denk dat alle kleuren mij wel prima zouden staan. Fijn dat hij je zo goed bevalt. Nu wil ik hem ook, mijn portemonnee bedankt jou hartelijk :-)!!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 6 juli 2016 at 06:47

    Wat een prachtige kleuren in de handige palette!
    Ze staan je mooi ;-)
    Goede shoptip…

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.