Beauty

L’Oréal La Palette Glam eyes

13 juli 2016

la palette glam eyes
Vorige week schreef ik nog een review over het lipstickpalette met zes matte kleuren uit dezelfde collectie en vandaag is het L’Oréal La Palette Glam eyes aan de beurt. Een oogschaduwpalette met tien kleuren oogschaduw in verschillende finishes en – hoera! – het is eens geen neutraal palette. Begrijp me niet verkeerd hoor want voor everyday gebruik ik ook altijd de veilige bruintinten maar het is jammer dat er maar weinig wat meer speels wordt uitgebracht bij de bekende merken. L’Oréal brengt daar met dit palette verandering in!

la palette glam eyes la palette glam eyes la palette glam eyes
Zoals je ziet bevat het palette dus aardig verrassende kleuren. Van een mooie highlighterkleur met goudkleurige ondertoon tot aan verschillende warme èn koele oogschaduwkleuren en de finishes wisselen elkaar prima af. De glanzende kleuren zijn duidelijk iets beter gepigmenteerd dan de matte kleuren maar die vallen me ook zeker niet tegen. Ik heb ze op de swatches droog aangebracht zonder oogschaduwbasis eronder dus vochtig aangebracht en/of met primer zijn ze zeker nog intenser.

la palette glam eyes la palette glam eyes

En ja, als je dan zo’n verrassend palette binnen krijgt kan je er met een review natuurlijk niet mee wegkomen door een ‘veilige’ look te maken met de neutralere tinten die erin zitten ;) Daarom ben ik eens lekker voor de fellere roze, paarse en de donkerblauwe kleuren gegaan samen met de goudkleurige highlighter en de kopertint in de crease. Een beetje blendwerk en de kleuren lopen mooi over zodat het één geheel wordt. Een subtiele zwarte eyeliner en mascara maken de ooglook helemaal af. Leuk om weer eens een beetje te spelen met kleur!

Het L’Oréal La Palette Glam Eyes bevat 7 gram product en is verkrijgbaar voor €19,99.

Kan jij ook zo lekker kinderlijk enthousiast worden van zo’n kleurrijk palette of blijf je toch liever bij de neutrale kleuren?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Heidi De Winter
  Reply Heidi De Winter 24 juli 2016 at 00:11

  Het roze staat je super goed. Alleen had ik gehoopt dat je nog wat meer looks had gemaakt.
  Zou je dit palette zelf aankopen wat betreft kwaliteit/prijs?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 juli 2016 at 19:43

   Als ik in het dagelijks leven echt meer zulke kleurtjes zou dragen, dan had ik hem ook zeker zelf aangeschaft!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 18 juli 2016 at 13:24

  Oooh de kleurtjes en pigmentatie bevallen mij wel

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 13 juli 2016 at 21:39

  Mooie kleuren, maar ik hou ook van neutrale tinten :)
  X

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 13 juli 2016 at 20:28

  Wat een leuke en frisse kleurtjes, nice ook dat roze!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 juli 2016 at 19:21

  ik hou zelf wel van wat extremere kleuren :D

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 13 juli 2016 at 19:13

  Jaaaaah, oh wat is deze mooi zeg! Vooral de eerste swatch hand zeg maar ? Helemaal top! En je look is echt gewaagd met die roze tinten! Ook dit kun je weer hebben!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 13 juli 2016 at 14:20

  Leuk hè, af en toe spelen met een kleurrijk palette. Deze ziet er goed uit!

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 13 juli 2016 at 13:11

  Prachtig pallet! en al helemaal je look vind ik geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2016 at 13:33

   Ahhh, thanks! Leuk om te horen!

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 13 juli 2016 at 11:28

  Dat roze staat je super goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2016 at 13:33

   Dankjewel, wat tof te horen!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 juli 2016 at 10:34

  Hehe, yay, roze, goed gedaan hoor :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2016 at 13:33

   Haha, ik blijf een meisje-meisje hoor. Roze everything! <3

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 13 juli 2016 at 09:40

  Mooi palette, al vind ik de kleuren wel echt te heftig voor een dagelijkse look haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2016 at 13:33

   True! Zal er ook niet heel snel zo mee lopen elke dag hoor ;)

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 13 juli 2016 at 09:13

  Mooie kleuren maar wel heavy, zou het niet zo vaak gebruiken in combinatie met elkaar. Misschien een kleurtje maar ik neig vaker naar bruin en brons tinten

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 juli 2016 at 08:04

  Erg gave kleuren maar ik ga meestal toch voor bruin, zwart, grijs of koper, brons en goud tinten. Tikje roze dan weer wel maar echt felle kleuren blijf ik meestal vanaf. Soms doe ik fel groen op wanneer ik mijn groene jasje aantrek. Zou wel wat meer mogen durven eigenlijk. Wie weer ga ik er nu wel mee aan de slag :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 juli 2016 at 06:40

  Wauw….
  Zeer goed gepigmenteerde kleuren.
  Prachtige look en het staat je goed ;-)

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2016 at 13:34

   Thanks! Leuk om te merken dat ik het niet alleen wel leuk vond staan haha :)

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 13 juli 2016 at 06:38

  Ik vind dit een heel tof palette en je hebt er een toffe look mee gemaakt. Kleurtjes op mijn ogen zijn niet mijn ding, ik hou het bij neutraal,

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.