Beauty

Skincare musthave | Lush Breath of fresh air

9 juli 2016

lush breath of fresh air
Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die nieuwsgierig zijn naar Lush wat ze toch echt eens moeten proberen. Ik reageer altijd te enthousiast – sorry! – met een hele waslijst. Nu snap ik dat dit niet gelijk haalbaar is, maar er zijn zeker enkele toppers te noemen die je zeker eens geprobeerd moet hebben en die bij veel verschillende huidtypes passen. Zo is dat ook met de Breath of fresh air toner water: echt een Lush musthave

Lush breath of fresh air is dus een toner die je op meerdere manieren kan gebruiken. Je kan hem namelijk gebruiken als toner/lotion om na je reiniging op een watje over je gezicht te halen en zo laatste restjes make-up van je gezicht te verwijderen of je kan hem gebruiken als verzorgende spray voor je huid tussen de reiniging en verzorging in, als opfrissertje gedurende de dag en als finishing spray over je make-up heen om het geheel minder poederig te maken en er frisser uit te laten zien.

lush breath of fresh air

In de toner zit onder andere bronwater, zeewater, aloë vera gel, zeewierextract, rozenwater en enkele etherische oliën. De combinatie werkt verzachtend, verfrissend en hydraterend en bevat dus geen alcohol of harde reinigers. Ik merk dat de mineralen uit zeewater mijn gevoeligere en drogere huid goed doen en merk dan ook zeker dat mijn huid rustiger wordt qua roodheid en plekjes als ik producten gebruik met zeewier, algen en zeewater.

Eén nadeeltje wat ik toch moet melden is dat ik het jammer vind dat er parfum in het product verwerkt zit. Dit kan namelijk – zeker bij gevoelige huidjes – irriterend werken.. Gelukkig merk ik hier zelf in dit product niks van, vast vanwege de fijne huidverzorgende ingrediënten die ertegenover staan ^^

lush breath of fresh air

De geur is lekker fris en kruidig en je ruikt er duidelijk wat lavendel, rozemarijn en een tikkeltje ‘ziltigheid’ in terug. De nevel sprayt niet heeeel erg fijn, dus als je hem over je make-up gebruikt moet je wat afstand houden, maar als stap in de huidverzorging of voor op een watje werkt het prima. Ik vind het zelf het fijnst om de toner te gebruiken als stap na de reiniging en voor de verzorging. Ik merk dat mijn huid de ingrediënten zo optimaal opneemt èn dat producten die ik erna aanbreng zuiniger in gebruik zijn en beter intrekken. Gewoon een paar spraytjes over mijn gezicht en met mijn schone vingers ‘inkloppen’ :)

Lush Breath of fresh air is in verschillende formaten verkrijgbaar vanaf €6,95.

Wat is jouw ultieme Lush musthave of waar ben jij heel benieuwd naar om eens te gaan proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 juli 2016 at 09:15

  Klinkt goed!
  Fijn dat een spray is zodat men er lang mee kan doen.

  Xoxo

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 10 juli 2016 at 07:53

  Ik heb ( in tegenstellen tot mijn dochter ) compleet niks met lush, maar deze klinkt wel heel goed en ga ik zeker binnenkort kopen en kijken wat ik er van vind. Leuke review, hier heb je echt wat aan.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 9 juli 2016 at 16:24

  Ik heb nog steeds geen tralala gevoel bij Lush. Vind het geweldig mooi zo’n winkel. Alleen de vlinders blijven weg…

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 9 juli 2016 at 13:54

  Mijn favoriet is ‘Dream Cream’, geen bodylotion die beter is voor mijn gevoelige huid. Ook heerlijk als aftersun.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 9 juli 2016 at 12:14

  Ik heb het andere spraytje gehad, maar ik werd er niet heel enthousiast van. Maar ik ben wellicht ook niet zo’n mega lush fan..haha.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 juli 2016 at 10:36

  duidelijke review :D zelf heb ik deze nog nooit geprobeerd!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 juli 2016 at 10:10

  Dat klinkt goed!
  Fijne review.
  Ik zal eens langs die winkel gaan want ben er ontzettend benieuwd naar…..

  Xoxo

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 9 juli 2016 at 09:56

  Ik heb hier al meerdere goede verhalen over gehoord. Die moet ik maar eens gaan proberen :)

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 9 juli 2016 at 09:03

  Over deze toner heb ik al veel goede verhalen gehoord.. Deze ga ik zeker eens een keer proberen :-)!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 9 juli 2016 at 08:55

  Dit klinkt als een heerlijk product! Ik heb vroeger vaak Lush producten gebruikt, maar de laatste tijd eigenlijk niet meer. Vooral omdat ik (als arme student) niet altijd geld over houd. Als ik dat wel een keer doe, dan ga ik dit product zeker kopen. Lijkt me heel fijn. :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.