Beauty

Lush musthave | Let the good times roll

19 juli 2016

lush let the good times roll
Een reiniger voor het gezicht die ook nog dode huidcellen verwijdert èn je huid een oppepper geeft? Lush let the good times roll is wat mij betreft naast Lush breath of fresh air een echte Lush musthave. Zet die maar op je lijstje om eens te gaan proberen! Ik vertel je vandaag waarom ik zo dol ben op dit product.

Huh? Dees en een scrub? Jij bent toch niet van de korreltjes maar van de exfoliators met aha/bha? Klopt helemaal! Dat heeft ook zeker mijn voorkeur, maar toch ben ik dit product heel erg gaan waarderen en dat heeft voornamelijk te maken met de erg fijne korrel die erin verwerkt zit. Het voelt eerder een beetje aan als een microdermabrasiebehandeling dan als een ruwe scrub. Mits – opletten! – je een potje koopt waar nièt de popcornstukjes inzitten. Deze worden namelijk als decoratie aan de batch toegevoegd en daarna in delen in potjes gestopt maar zijn erg hard voor de huid :(

lush let the good times roll

Na een reinig-en-scrub-beurt-in-één met Lush let the good times roll is mijn huid heerlijk zacht, fris en stralend. Love it! Qua werkzame bestanddelen zit onder andere er het volgende in:

– maïsmeel, polenta en talkpoeder voor de subtiele maar effectieve scrubervaring
– glycerine voor een hydraterend effect
– maïsolie is rijk aan vitaminen en mineralen en stimuleert de doorbloeding
– kaneelpoeder met een antibacteriële en antiseptische werking.

Mocht je een heel erg gevoelige huid hebben dan zou ik eerst een testertje vragen om eens te kunnen proberen, ook in verband met het toegevoegde parfum. Zou zonde zijn als je het koopt en je huid erna slecht reageert..

lush let the good times roll

Je moet trouwens ook even goed op de houdbaarheidsdatum letten aangezien het hier om een vers product gaat wat ongeveer drie maanden houdbaar is. Verstandig dan ook om niet al te groot of teveel in één keer in te slaan. Dit is de reden waarom ik voor het 100 gram potje kies in plaats van de pot van 250 gram.

lush let the good times roll lush let the good times roll

Ik verwijder eerst de make-up van mijn gezicht met een oliereiniger, laat mijn gezicht vochtig, neem een beetje van de Lush LTGTR in mijn hand, pak er een beetje water bij tot het een papje wordt en ga hiermee met zachte en ronddraaiende bewegingen mijn gezicht reinigen en scrubben. Naderhand onder de douche goed afspoelen of met een nat washandje afnemen. Mijn huid voelt naderhand niet droog of trekkerig aan maar juist zacht en gehydrateerd met een heel subtiel ‘laagje’ wat heel prettig voelt. Ik gebruik hem zonder problemen zo’n drie keer per week met mijn gevoeligere en drogere huid.

lush let the good times roll

Oh, en dan de geur nog jongens. ZO lekker! Het ruikt naar een fris soort vanille-koekjesdeeg. Yum!

Lush let the good times roll is verkrijgbaar in 100 gram voor €9,95 en 250 gram voor €24,88 in de Lush winkels en via de Lush webwinkel.

Wat is jouw favoriete skincare product van Lush?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 26 juli 2016 at 19:08

  Ik heb er eens een proefje van gehad, ik ben er dol op! Ik wil echt graag een keertje een potje van 100 gram halen :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 25 juli 2016 at 10:52

  Ik wil deze binnenkort toch eens gaan proberen, want hij klinkt en ziet er heerlijk uit

 • Avatar van Anna Gerrie
  Reply Anna Gerrie 23 juli 2016 at 17:44

  Oeh deze klinkt heel fijn! Ik ben op het moment heel tevreden over de 9 to 5 reiniger van Lush :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 20 juli 2016 at 09:03

  Klinkt heerlijk! Ik heb een sea salt scrub van Lush, die is ook erg fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juli 2016 at 13:17

   Die is voor mij helaas te ‘hard’, maar de geur is zoooo lekker ^^

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 19 juli 2016 at 17:24

  De geur klinkt zalig! Een aantal producten vond ik tegenvallen van Lush, maar de verse maskers vond ik wel weer super. Ik gok dat ik dit product ook wel lekker vind om te gebruiken.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 19 juli 2016 at 14:48

  Oehhh Lush! Ziet er heerlijk uit. Misschien maar eens proberen :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 19 juli 2016 at 12:31

  Mijn absolute favoriet: Dreamcream. Voor in bad Comforter en voor mijn haar Soak & Float. De laatste is heel fijn voor mijn gevoelige, jeukende hoofdhuid.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 19 juli 2016 at 11:07

  Heb hier al heel veel goeds over gehoord inderdaad, misschien toch maar eens proberen. De geur lijkt me heerlijk, haha :)

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 19 juli 2016 at 09:21

  alleen om de geur zou ik ‘m al graag willen ;-p

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 19 juli 2016 at 08:30

  Need it!! Hij klinkt zo goed!!

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 19 juli 2016 at 08:28

  Hij klinkt erg goed.. Maar het ziet er wel een beetje gek uit hahaha

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 19 juli 2016 at 07:50

  Ahhhh deze wil ik! Kllinkt zo goed :-).

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 19 juli 2016 at 07:45

  Een van mijn favorieten :-) hij is heerlijk. Alleen die harde stukjes zijn af en toen pijnlijk haha

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 19 juli 2016 at 07:18

  Ik ben ook fan van dit product! Ik heb het pas nog eens opnieuw gekocht na een tijdje zonder! :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juli 2016 at 06:49

  Dat ziet er goed uit!
  Ben namelijk niet bekend met dit product.
  Je kent dat vast wel als men de winkel snel voorbij loopt omdat je door de heerlijke geuren zo aangetrokken voelt ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.