Media Persoonlijk

Personal | Mijn lijfgeheim

7 juli 2016

libelle overbeharing 1 - Personal | Mijn lijfgeheim
Alweer een paar maanden geleden werd er contact met me opgenomen of ik in het tijdschrift Libelle zou willen staan met mijn persoonlijke verhaal. Ik had al eerder een artikel over de overbeharing rondom mijn kingebied geschreven en dit was de aanleiding hiervoor. Het op mijn eigen ‘veilige plekje’ op het internet neerzetten was toch heel wat anders dan het terug kunnen lezen in het grootste tijdschrift van Nederland, maar toch zei ik ja. Om te helpen een taboe te doorbreken en andere vrouwen die hier last van hebben te laten zien dat ze er echt niet alleen in staan.

libelle overbeharing 2 - Personal | Mijn lijfgeheim
Op een warme lentedag had ik in een prachtig huis in Amsterdam de fotoshoot die bij deze reportage hoorde. De credits voor de foto gaan naar Petronellanitta, de styling en visagie werd gedaan door Ronald Huisinga en het interview was afgenomen door Laura van der Meer.

Het voelt echt heel erg intiem om dit verhaal nu ook in een tijdschrift te hebben gedeeld met zoveel lezers en Laura heeft er een mooi verhaal van gemaakt. Precies met de rauwe emoties en ‘angst’ die erbij komt kijken. Iets waar ik tot het interview zelf uit gewoonte elke dag mee omga en bíjna de normaalste gang van zaken was, wordt dan uitvergroot waardoor je er ineens weer veel meer mee bezig bent. Gek eigenlijk hoe zoiets werkt..

Ik moest het even opzoeken maar mijn eerste artikel over de overbeharing schreef ik alweer in 2011, waarna er in 2015 een vervolg kwam en naar aanleiding van de vele vragen ik ook het artikel schreef over hoe je overbeharing in je gezicht kan camoufleren. Ik probeer het ook in artikelen met mijn huidige skincare en/of make-up routine niet te omzeilen en het een bespreekbaar topic te maken. En dit is goed te merken! Want er komen sinds het eerste artikel nog steeds meerdere keren per maand mailtjes en privéberichtjes over dit onderwerp binnen van andere vrouwen. Hartverwarmend en zo duidelijk dat ik èn jij – als je er last van hebt – er dus echt niet alleen in staan ♥

Het verhaal staat in de dubbeldikke Libelle 28/29 met de dubbele voorkant. Niet alleen de normale wekelijkse Libelle dus maar omgekeerd een hele ‘geheimenspecial’ erbij vol bijzondere, persoonlijke en fascinerende verhalen.

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 22 oktober 2016 at 11:11

  Wat goed dat je dit hebt gegaan.
  &
  Prachtige foto!

  X

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 juli 2016 at 17:36

  Wat ontzettend dapper en knap dat je dit doet, ik heb heel veel bewondering voor je en hoop dat je veel mensen kunt helpen met dit artikel. Ik ga zeker op jacht naar deze Libelle.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 10 juli 2016 at 16:13

  Wat een mooi interview is het geworden! Heel stoer en gedurfd dat je dit hebt verteld en zelfs in een landelijk blad. Ik denk dat er veel meer vrouwen zijn die hier mee zitten/kampen en daardoor is het zo mooi dat jij gewoon eerlijk en open over bent. Het is me overigens nooit, maar dan ook nooit opgevallen als ik je zag, so you’re doing a good job ;).

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Media, Persoonlijk
personal juli 2016 13 - Let’s get personal | Even bijkletsen..
Let’s get personal | Even bijkletsen..

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijk artikel online had staan, maar naar aanleiding van de vele vragen...

Close