Reizen & vrije tijd

Travel | Nog 11 nachtjes slapen..

18 juli 2016

motel one citytrip
.. en dan ga ik op een verrassingstripje met Motel One en ik vind het zo spannend! Ik heb namelijk nog echt geen idee waar ik naartoe zal gaan en met wie ik zal gaan, het enige wat ik weet is dat ik vrijdag 29 juli om 10.00 uur op Schiphol moet zijn en dat ik kleding voor diners, comfortabele schoenen en kleding wat nat mag/kan worden mee moet nemen. Whaaaa!

motel one citytrip
Motel One staat voor het concept ‘Great design for little money’. Kortom: een hoge kwaliteit service en design voor prijsbewuste gasten en dan ook nog eens altijd in het centrum van een stad. Echt heel betaalbaar trouwens want de prijs voor een nacht is €59,00 per kamer met enkel een toeslag tijdens speciale evenementen. Wil je een ontbijtje bij je overnachting dan kan je deze voor €9,50 bijboeken. In totaal zijn er al 53 Motel One hotels te vinden in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigde Koninkrijk, België, Nederland en Tsjechië.

motel one citytrip

Naar welk hotel we precies zullen gaan is dus nog een complete verrassing maar het zal in ieder geval een ‘on-trend’ bestemming in Europa zijn. Wat we gaan doen is ook nog niet verklapt maar er is beloofd dat we naar een toffe stad gaan, op sleeptouw worden genomen langs de echte must-sees en dat we ook nog voldoende vrije tijd zullen hebben om de stad zelf te kunnen gaan verkennen. Ik heb natuurlijk al even gekeken op de website van Motel One waar nieuwe vestigingen zitten – want dat lijkt logisch ofzo – en zie daar onder andere Newcastle en een nieuwe in Berlijn voorbijkomen, maar las ook ergens over een te openen vestiging in Barcelona.. What will it be?

Ik heb in ieder geval kriebels in m’n buik als een klein kind en kan niet wachten om te gaan ^^

motel one citytrip

Question! Natuurlijk komt er naderhand een verslag van de trip online te staan en ga ik jullie tìjdens de trip zoveel mogelijk ‘meenemen’ via social media. Maar.. ik heb natuurlijk ook vrije tijd! Wat zou je leuk vinden wat ik zal gaan doen of uitzoeken op de trip? Verras me met leuke vragen of een idee voor tijdens deze aankomende citytrip naar ‘een Europese on-trend metropool’ :)

Ben jij het type voor een verrassingstripje? Of heb je zoiets al eens gedaan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Ik ben voor deze aankomende persreis uitgenodigd door Motel One.
 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annelies Pietens
  Reply Annelies Pietens 26 juli 2016 at 15:20

  Wat een mooie decoratie en interieur op de foto,s, Wauw. Als de hotels er zo uitzien voel ik me wel thuis hoor. Ik ben wel te porren voor een verassing,s trip, helaas word ik nooit gevraagd. Ik ben wel een type. Laat de boel de boel en neem mijn hele gezin mee. We pakken wat we nodig zijn en wegwezen maar. Het blijft een beetje een avontuurlijke droom die nog niet tot werking is gekomen..

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juli 2016 at 23:09

  Oh wat super leuk en wat spannend, geen wonder dat je een beetje de kriebels hebt, dat zou ik ook hebben. Het lijkt me erg leuk en ik zou er gewoon voor gaan. Het enige wat ik minder leuk vind, is dat je ook niet weet met wie je gaat, dat zou bij mij best wen een belemmering zijn. De foto’s van de hotels zijn erg mooi, dus dat zal wel goed zitten. Ik ben heel erg benieuwd naar je verslag.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 18 juli 2016 at 20:36

  Spannend. Ik kijk wel eens online naar zulke tripjes en iets in mij zegt ‘doen’…. Nu kan ik eerst bij jou afkijken hoe dat gaat. Ik kijk mee…

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 18 juli 2016 at 16:20

  Wat leuk en spannend.
  We lezen het wel waar je uiteindelijk naar toe gaat.

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 18 juli 2016 at 16:17

  Wat een leuk idee, spannend! Ik ben benieuwd waar je naartoe komt!
  Misschien iets over mooie, kleine winkels om te gaan shoppen? Ik bedoel, een H&M en een Zara heb je bijna overal, en ik vind het altijd ontzettend leuk om ook kleinere winkels te ontdekken. Maar vaak zijn die minder makkelijk te vinden als je niet weet waar je moet zoeken…:)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 juli 2016 at 16:06

  Ah dat is spannend zeg :) ben erg benieuwd waar je naartoe gaat!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 18 juli 2016 at 11:53

  Ik hou enorm van het interieur op deze foto’s. Wat leuk dat je daar op vakantie kan

 • Avatar van Suzanne Suzaly
  Reply Suzanne Suzaly 18 juli 2016 at 11:38

  Ooh wat superspannend joh! Klinkt goed in ieder geval. Alvast veel plezier, ben erg benieuwd naar je verslag!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 juli 2016 at 11:07

  Oeh wat tof dat het nog een verrassing is!!

 • Avatar van roryblokzijl
  Reply roryblokzijl 18 juli 2016 at 10:53

  Oei, zou ik toch echt te spannend vinden. Ik hou eerlijk gezegd niet echt van verrassingen of veranderingen (poeh, lastig om toe te geven). Stoer dat je het gaat doen. En natuurlijk wordt het hartstikke leuk. Spullen die nat mogen worden? Ik ben altijd benieuwd naar een speciaal gerecht van het desbetreffende land. Hoe het nachtleven is. Spontaan heb ik even een black-out. Laat je verrassen (en ons ook!). Wat ik mij kan herinneren is dat een van de leukste tripjes destijds met mijn werk naar Estland is geweest. Je weet totaal niet wat je kan verwachten en daarom is het des te leuker. Toptijd gehad daar. Heerlijk gegeten. Altijd leuk om de plaatselijke fashionshops te verkennen. Prachtige natuur. Wie weet? Heel veel plezier en ik kijk graag mee!

 • Avatar van Jamey Herben
  Reply Jamey Herben 18 juli 2016 at 10:44

  Wat gaaf zeg! Nee dat heb ik nog nooit gedaan!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 juli 2016 at 10:35

  Dat klinkt spannend en leuk!
  Ben er zo benieuwd naar.
  Ik zou denken waar er ergens iets is met veel water…
  Maar goed dat lezen we wel…..
  Dus je gaat een aantal dagen weg….

  Veel succes met spullen inpakken en have fun Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.