Huis & interieur

Interieur tip | Arty Animals voor aan je muur

12 augustus 2016

artyanimals
Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik gek ben op alles wat met interieur te maken heeft (zo’n verhuizing is hiervoor dan ook echt ge-wel-dig want je kan lekker fris opnieuw beginnen) maar ook dat ik een enorme liefde heb voor dieren in het algemeen. Toen ik een mailtje kreeg voor een leuke samenwerking met ArtyAnimals kon ik dan ook geen nee zeggen. Kijk nou hoe leuk! Krijg je gelijk ook alvast een ieniemienie-sneak-peek van ons nieuwe huis ^^

artyanimals
Bij ArtyAnimals kan je uit veel stijlvol bewerkte foto’s van verschillende dieren kiezen die vervolgens op verschillende materialen geprint kunnen worden en je kan er eventueel ook nog een lijst bij bestellen. De dierenfoto’s variëren van schattige babydieren tot volwassen exemplaren en van ‘trenddieren’ zoals flamingo’s tot stoere beesten zoals een krokodil, jachtluipaard of neushoorn.

* De collage met drie foto’s op rij hierboven zijn niet door mij gemaakt maar van ArtyAnimals. Voordat jullie dadelijk schrikken dat er ineens een verse baby in mijn huis ligt ;)

artyanimals artyanimals
En ja, met een grote voorkeur voor alles wat schattig, fluffy en aaibaar is kon ik natuurlijk niet anders dan voor een collectie van vier ‘kleine vriendjes’ gaan. Ik heb ze op vierkante canvasjes laten afdrukken en gekozen voor bijpassende lichte houten lijsten waarin de canvasdoeken lijken te zweven. Leuk effect! De minimalistische stijl waarop de dieren weergegeven zijn op de foto’s spreekt mij persoonlijk vooral zo aan, het laat zien hoe de dieren echt zijn en laat ze prachtig uitkomen.

artyanimals

Je kan naast een vierkante vorm ook voor horizontale of verticale foto’s kiezen en naast canvas is er ook te kiezen voor het laten afdrukken op drie soorten hout, aluminium, plexiglas of als posters toe te laten sturen. Daarnaast is elke foto ook weer in verschillende formaten te bestellen waardoor de prijzen uiteenlopen van €9,95 tot boven de €200,00. Je merkt het al: er is veel mogelijk en dat geeft veel mogelijkheden! Van een grote staande flamingo op glanzend plexiglas die je als eyecatcher in je interieur neer kan zetten, tot oerdieren op aluminium voor op een stoere jongenskamer of schattige babydieren op canvas of hout voor op de babykamer. Ook leuk als origineel kraamcadeautje trouwens. Love it!

ArtyAnimals bestaat sinds mei dit jaar en is onderdeel van FotoCadeau dat meer dan 10 jaar ervaring heeft in fotoproducten waardoor je ervanuit kan gaan dat de kwaliteit top is. De canvasfoto’s die ik heb ontvangen zien er in ieder geval zeker mooi afgewerkt, fris en strak uit. Leuk om zo onze overloop op de eerste verdieping een gezicht (of eigenlijk vier ;) mee te geven ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 14 september 2016 at 09:44

  leuk zijn ze welk formaat is dit van die lijstjes?

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 17 augustus 2016 at 01:10

  Oh wat zijn ze super leuk! Wat zal dit leuk staan. Ik ga snel op de site kijken.

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 16 augustus 2016 at 12:37

  Oh wat een schattige foto’s! Die zijn echt leuk, ik ga kijken wat ze nog meer voor dieren hebben :-)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 12 augustus 2016 at 21:06

  Deze vind ik echt heel leuk!

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 12 augustus 2016 at 17:19

  Schattig, zeker ook voor een kinderkamer! Ik ben benieuwd naar het hele huis :)

 • Avatar van Desi Barents
  Reply Desi Barents 12 augustus 2016 at 16:16

  Zit zeker in de naam, ik ben ook gek op dieren ;)

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 12 augustus 2016 at 15:12

  Super leuk! Die zou ik ook wel op willen hangen, wat een leuke afbeeldingen!
  Volgens mij heb je een heerlijk huis, leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 augustus 2016 at 14:59

  Er leuk!
  Ik zal later een kijkje op de website nemen die dit verkoopt.

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 augustus 2016 at 14:51

  ik vind het echt super cute ;D

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 12 augustus 2016 at 14:19

  Wat zijn ze leuk! En wat ben ik toch benieuwd naar je huis, haha. Ik schrok gelukkig niet van de baby, haha! Dat had wat geweest ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.