Beauty

Skincare tip | Vernieuwde Biodermal Anti Age producten

29 augustus 2016

biodermal anti age 25+
Het Nederlandse merk Biodermal bestaat alweer meer dan 40 jaar en heeft als uitgangspunt om producten te ontwikkelen die kleine huidproblemen oplossen. De laatste tijd hebben de producten een restyling gehad en zijn er nieuwe producten bij gekomen. Zo zijn er nieuwe Biodermal Anti Age producten verkrijgbaar waar ik direct erg enthousiast over raakte. Laat me je vertellen waarom!

Anti Age 25+
De huid begint rond je 25e de eerste tekenen van huidveroudering te tonen. De celverdeling wordt langzamer, de aanmaak van elastische weefsels neemt af waardoor de eerste lijntjes en fijne rimpeltjes beginnen te ontstaan en de huid wat slapper begint te worden. Iets wat door roken, zon, stress en een ongezonde levensstijl wordt versneld en voor je het weet is het te laat om er iets aan te doen. Bestaande rimpels, lijntjes en pigmentvlekjes verwijderen is bijna onmogelijk en daarom is het slim om op tijd te beginnen met anti age producten zodat deze een preventieve werking hebben.

Een aantal nieuwe producten van de Biodermal Anti Age lijn zijn daarom verkrijgbaar voor de leeftijd 25+ (in plaats van 30+) waardoor de jongere doelgroep die last begint te krijgen van de eerste tekenen van huidveroudering tegemoet wordt gekomen.

biodermal anti age 25+ biodermal anti age 25+

Biodermal Anti Age 25+ serum 30ml, €24,99
Dit serum komt in een handige tube met pomp waardoor deze gemakkelijk doseert en hygiënisch in gebruik is. Op de ingrediëntenlijst staat niacinamide (vitamine B3) als tweede ingrediënt wat betekent dat er aardig wat van in zit. Niacinamide is één van de weinige ingrediënten waarvan meerdere malen wetenschappelijk is bewezen dat het echt iets doet voor de huid. Het exfolieert zachtjes, versterkt de huidbarrière, beschermt tegen UV schade, zorgt dat de huid vocht beter vast kan houden, helpt pigmentvlekjes te verminderen, gaat huidveroudering tegen, maakt de huid gladder en zachter en heeft een ontstekingsremmende werking.

Verder zit er onder andere hydraterende glycerine, beschermende panthenol, hydraterende hyaluronzuur, co-enzym Q10 wat huidveroudering tegengaat, foliumzuur wat de huidcellen versterkt en beschermende vitamine E in. Geen harde alcohol of parfum trouwens waar ik erg blij mee ben. Wel zitten er siliconen in verwerkt, dus let hierop als je er gevoelig voor bent. Ik heb hier zelf geen negatieve ervaringen mee en ben van mening dat siliconen heus zo slecht niet zijn. Ze zorgen ervoor dat kleine oneffenheden worden opgevuld, geeft een mattere en zachtere basis die ook fijn is voor onder de make-up en siliconen kunnen littekenweefsel verzachten waardoor deze minder zichtbaar kunnen worden.

Het serum is zuinig in gebruik, ruikt neutraal, trekt snel in en laat de huid direct zacht en soepel aanvoelen zonder laagje achter te laten waardoor hij het ook goed doet onder je make-up.

biodermal anti age 25+ biodermal anti age 25+ biodermal anti age 25+

Biodermal Anti Age CC Crème SPF15 50ml, €24,99
Deze crème is verkrijgbaar in twee kleuren waarvan ik hier de lichtste – ‘licht’ – laat zien. Het is een 6-in-1 product dat belooft lichtjes te camoufleren, de huid te versterken, te hydrateren, tegen huidveroudering te werken, te verzachten en te beschermen. Klinkt goed! Er zit onder andere niacinamide, glycerine, koolzaadolie en vitamine E in. Heel fijn: ook hier is wederom geen parfum en harde alcohol in te vinden maar wederom wel wat siliconen.

Het product komt in een handzame tube en doseert best prettig waardoor je niet snel teveel product gebruikt. De geur is neutraal richting warmzoet en je voelt dat het zeker een skincare-product is in plaats van een lichte foundation. Hij maakt gelijk lekker soepel en zacht en dekt minimaal – maar voldoende voor een net wat frissere en egalere uitstraling – en geeft de huid een mooie natuurlijke glow. Misschien niet helemaal geschikt voor heel warm weer omdat hij net iets een laagje achterlaat maar met een beetje poeder werk je dit zo weg zodat hij wel mat is.

biodermal anti age 25+ biodermal anti age 25+ biodermal anti age 25+

Biodermal Anti Age olie voor het gezicht 30ml, €29,99
Oh yes, wat heerlijk! Zoals je inmiddels wel weet ben ik een enorme liefhebber van een goede gezichtsolie en toen ik de ingrediëntenlijst van deze olie zag werd ik direct enthousiast. Er zit namelijk enkel koolzaadolie, kokosolie, spireazaadolie, vitamine E, co-enzym Q10, citroenzuur en een beetje allergenenvrij parfum. De combinatie maakt een heerlijk luxe aanvoelende èn ruikende olie die de huid een mooie gezonde glow geeft, voedt, hydrateert, beschermt en huidveroudering tegen gaat. Een paar druppeltjes in plaats van nachtcrème of gemengd met je nachtcrème is voldoende.

De verpakking is van glas, ziet er prachtig uit en door de pipetdop kan je het product goed doseren. Een klein beetje is namelijk meer dan voldoende per keer dus zo gebruik je niet snel teveel en kan je gelijk een flinke periode vooruit met je flesje.

Ja, zoals je kan merken ben ik aardig enthousiast over de restyling van Biodermal en de ingrediënten en werkzaamheid van deze Anti Age producten. Tijd om weer eens vaker bij dit merk van eigen bodem te snuffelen, want zo spreekt het mij persoonlijk zeker een stuk meer aan! Ook fijn om te weten: de producten van Biodermal zijn volledig dierproefvrij.

Wat vind jij van de nieuwe look van deze Biodermal producten? Spreken de producten jou aan?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 29 augustus 2016 at 20:40

  Biodermal heb ik nog nooit eerder gebruikt maar het serum en de olie klinken erg fijn. wie weet ga ik die olie eens aanschaffen als de mijne op is, zou prima passen bij mijn 27 jaar

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 29 augustus 2016 at 16:53

  Dit ziet er goed uit zeg! Ik gebruik zelf sinds een paar weken ook een creme van Biodermal (uit een andere lijn hoor) en ben erg tevreden! Eerder vond ik het merk nooit spannend genoeg ofzo maar ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de werking en de ingrediënten .

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 29 augustus 2016 at 10:55

  Je enthousiasme werkt aanstekelijk! Ik ga er eens naar kijken!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 29 augustus 2016 at 09:52

  Vooral het serum lijkt mij heel fijn, en mischien de olie voor in de avond…..
  Ik ben wel enthousiast geworden in ieder geval.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 augustus 2016 at 09:19

  Wauw, klinkt heel erg goed! Ik heb ook nog een mooie gezichtsolie staan van l’Occitane en die gebruik ik echt veel te weinig..

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 29 augustus 2016 at 07:48

  Ik heb het nog even niet nodig, maar het ziet er wel goed uit!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 augustus 2016 at 06:56

  Ik vind de restyling er prima uit zien. Ik heb eigenlijk nog nooit iets van dit merk geprobeerd, je maakt mij wederom weer eens nieuwsgierig naar deze producten :-).

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 augustus 2016 at 06:47

  Dat ziet er zo goed uit!
  Heb nog nooit iets van dit merk gebruikt.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.