Beauty

Catrice Sculpting Powder Palette & Strobing Duo Highlighter

30 augustus 2016

catrice contourious
Al sinds de limited edition Catrice Contourious collectie verkrijgbaar is probeerde ik twee producten te pakken te krijgen omdat ik erg nieuwsgierig naar ze was. Telkens greep ik mis.. Tot afgelopen weekend want ineens waren de schappen nagevuld. Ik nam het Catrice Sculpting Powder Palette en de Catrice Strobing Duo Highlighter mee en laat ze daarom alsnog graag aan je zien. Wellicht heb jij ook het geluk ze toch nog te kunnen bemachtigen want ik ben erg blij met ze en vind het echte budget beauty tips!

catrice contourious catrice contourious catrice contourious catrice contourious
Laat ik beginnen met het Catrice Sculpting Powder Palette wat voor slechts €4,99 verkrijgbaar is voor 12 gram product. Ik heb deze in de variant C01 Pale Perfectionist en zoals de naam al doet vermoeden is deze echt geschikt voor de mensen met een lichte huid. Het palette bevat een matte shaping/contourpoeder in een taupe tint die niet oranje is (en dat is lastig te vinden normaal!), een frisse matte roze blush en een redelijk koele tot neutrale highlighter die een mooie en subtiele glow geeft.

Ok, ze werken misschien een klein beetje poederig maar verder ben ik echt tevreden over dit setje. Voor iemand met een licht huidje is een betaalbaar contourkitje vinden namelijk lang niet zo gemakkelijk en dit is serieus één van de betere die ik tegen ben gekomen. Helemaal voor die prijs! De pigmentatie en het effect van de drie producten in dit palette is mooi op te bouwen waardoor je niet snel teveel in één keer pakt en waardoor je een mooi natuurlijk resultaat kan krijgen. Je zal het zo op de foto’s wel zien ^^

catrice contourious catrice contourious catrice contourious

En dan de Catrice Strobing Duo Highlighter die ook voor slechts €4,99 verkrijgbaar is voor 9 gram product. Een prachtige highlighter/strobing powder in een lichte champagnekleur. Je ziet een klein stukje in het poeder een wat meer abrikoostintje hebben, maar qua kleur op de huid zie je niet echt verschil dus ik ga met mijn kwast gewoon over het geheel heen. Je krijgt zo een heel zacht en subtiel resultaat maar niet zo subtiel dat je niks meer ziet, want de glow ervan is duidelijk aanwezig op de huid en wederom mooi op te bouwen. Als je op zoek bent naar een mooie, zachte highlighter/strobing powder waardoor je er niet gelijk als een discobal of ‘spiegel’ uit ziet dan is dit er zeker eentje die je moet proberen.

catrice contourious

En natuurlijk een foto van het resultaat van mijn gezicht zonder blush, bronzer/contour en highlighter en daaronder de foto waarbij ik een combinatie van beide producten uit deze review heb gebruikt. Je ziet duidelijk dat het gezicht meer vorm en kleur en een lichte glow heeft gekregen. Love it!

De Catrice Contourious collectie waaruit deze twee producten komen is nog tot half september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in België enkel bij Kruidvat.

Wat was jouw laatste budget beauty ontdekking waar je erg blij mee bent?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 30 augustus 2016 at 22:47

  Hele mooie producten! Ik heb niet echt op deze LE gelet eigenlijk..

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 30 augustus 2016 at 21:25

  Bij mij was ie niet meer verkrijgbaar….

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 30 augustus 2016 at 21:25

  Ik ben sinds vandaag na lange tijd ook weer eens een Catrice product gaan gebruiken. Dat palette is evht heel mooi, vooral de blush staat heel goed! De highlighter moest ik toch even met mijn nieuwe bril op bekijken! Voordeel het valt niet te verl op. Mijn man vroeg zich lastst bij mij af wat er gebeurd was… Bleek ik een hele witte neus in de zon te hebben ?

  • Avatar van YuStSoMe
   Reply YuStSoMe 30 augustus 2016 at 21:26

   Nu typ ik nog er langs… Wahahaaa

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 augustus 2016 at 20:19

  Wat een mooie producten, ik ga kijken of ze er nog zijn. Wat heb je er een mooie look mee gemaakt, je bent mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2016 at 20:29

   Ahww, dankjewel. Wat lief!

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 30 augustus 2016 at 20:14

  Wat een mooie producten en toch heb ik deze collectie aan mij laten voorbij gaan, nu heb ik wel spijt dat ik niets heb gekocht. Prachtige foto’s :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2016 at 20:29

   Dankjewel voor je compliment! De producten zijn als het goed is nog verkrijgbaar, wie weet heb je nog geluk?

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 30 augustus 2016 at 19:09

  Mooi hoor, de foto’s zijn ook weer prachtig

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2016 at 20:30

   Wow, dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 30 augustus 2016 at 13:25

  wauw ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 augustus 2016 at 12:38

  Dat ziet er niet verkeerd uit :-)

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 30 augustus 2016 at 12:22

  Oh wauw mooi….subtiel maar dat staat juist zo mooi & natuurlijk.
  Zeker in de zomer staat z’on frisse look veel beter.
  Leuk dat je zo enthousiast bent :-)

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 30 augustus 2016 at 12:10

  Ik vind hem er heel mooi uitzien! Staat je ook erg mooi :-) Doet me een beetje aan die van Rimmel denken alleen dan nog budgetvriendelijker :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2016 at 13:45

   Yes, lijkt er zeker op! De contourkleur hieruit is alleen wel echt minder warm/oranje <3

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 30 augustus 2016 at 11:48

  Ik vind het heel mooi! Heb zelf een hele lichte huid, dus dit is wel wat voor mij!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 30 augustus 2016 at 11:41

  Yey, ziet er top uit inderdaad! En fijn betaalbaar :). Zelf heb ik de strobing powder van Essence, die is ook prettig!

 • Avatar van Simone Boekhoud
  Reply Simone Boekhoud 30 augustus 2016 at 10:48

  Wat een prachtig zacht resultaat Desirée, staat je echt heel mooi! Maar wat heb je op je lippen zitten als ik vragen mag? Dat staat er ook super mooi bij!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 30 augustus 2016 at 09:53

  Wauw, mooie producten zeg!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 30 augustus 2016 at 09:18

  Wat een prachtig resultaat!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 augustus 2016 at 09:12

  dat trio paletje vind ik zooo mooi :D

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 30 augustus 2016 at 07:40

  Vind deze collectie erg mooi! Ik heb zelf de countouring stick gekocht

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 augustus 2016 at 06:53

  Wat ziet dat er zo mooi uit!
  Het staat je erg goed.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 30 augustus 2016 at 06:48

  Wat een mooie producten, fijn dat je deze alsnog hebt weten te bemachtigen. Het effect van de highlighter zie ik niet zo goed op de full face foto, maar dat is dan ook altijd vrij lastig vast te leggen, al zeg ik het zelf. Ik vind de swatch er geweldig uit zien, dus ik denk dat deze highlighter helemaal in mijn straatje zou passen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2016 at 13:48

   Echt he?! Dan krijg je het er op zo’n swatch op de hand nog echt mooi en duidelijk op, maar op een full face foto vast leggen is gewoon heel lastig. Misschien toch eens voor studiolampen kijken (softboxen en/of ringlicht) daarmee schijnt het wel echt beter te gaan :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.