Beauty

Mijn top 5 favoriete beautyproducten van juli

1 augustus 2016

favoriete beautyproducten
Waar ik het de afgelopen maanden niet zo moeilijk vond om mijn vijf favoriete beautyproducten van de maand ervoor te laten zien, had ik er deze maand meer moeite mee. Ik heb namelijk een boel nieuwe èn ‘oude’ producten (her)ontdekt die ik geweldig fijn vind en dat waren er toch echt meer dan vijf. Maar na een strenge selectieprocedure ;) kan ik je vandaag de absolute top 5 laten zien. Geen enkel make-upproduct heeft het gehaald maar wat je wel ziet zijn toppers van skincareproducten èn een heerlijk parfum!

favoriete beautyproducten
Laat ik beginnen met een product wat ik nog niet eens zo heel erg lang ken, maar gelijk van onder de indruk was. De SOAP wonder balm is een ‘wondersmeersel’ wat je kan gebruiken op droge en schrale plekjes zoals je lippen, ellebogen, hielen, nagelriemen of zelfs de puntjes van je haar. Ik vertelde er in dit artikel al iets meer over. Deze balsem is ook nog eens goed betaalbaar èn heel zuinig in gebruik dus lekker budgetproof!

favoriete beautyproducten

Als tweede een skincareproduct voor het gezicht, namelijk de Lush Breath of Fresh Air toner. Hij verwijdert laatste restjes make-up en vuil van het gezicht, verfrist, hydrateert en maakt mijn huid een stukje rustiger waardoor deze minder rood is en minder snel lijkt te reageren op temperatuurswisselingen, stress en dergelijke.

favoriete beautyproducten

Tijdens de verhuizing heeft mijn skincare die ik niet iedere dag gebruik in dozen gezeten en kon ik er tijdelijk niet bij om te pakken wat ik wilde pakken. Een enorm luxeprobleem natuurlijk, maar ik merkte het zeker aan mijn huid dat ik vergeten was een exfoliant in het ‘everyday tasje’ te stoppen. Zo snel als ik kon griste ik er eentje uit en deze Dermalogica daily resurfacer pads zitten sindsdien in mijn routine voor ongeveer drie keer per week. Ik HOU ervan hoe zacht en glowy ze mijn huid maken!

favoriete beautyproducten

Deze Decubal lippenbalsem is niet alleen een favoriet maar ook nog eens een musthave omdat er een factor 15 in zit en je lippen dus ook nog beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Daarnaast voelt hij fijn, geeft hij de lippen een mooie glans en laat hij m’n lippen lekker soepel en zacht aanvoelen. Oh, en er loopt tot en met morgen nog een winactie waarbij je kans maakt op deze heerlijke lippenbalsem. Klik hier om mee te doen! ^^

favoriete beautyproducten

En als laatste deze heerlijke Jean Paul Gaultier Betty Boop eau fraîche limited edition. Zo. Ontiegelijk. Lekker. Echt een perfecte frisse en vrouwelijke geur voor de zomer die begint als een fris zomerbriesje en tijdens het dragen steeds verleidelijker wordt. Hier moet je echt eens aan gaan snuffelen in de parfumerie ♥

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 augustus 2016 at 19:48

  Decubal lipbalsem is ook een van mijn favo’s geworden inderdaad! Hij is zo fijn, voelt fijn en doet ook echt wat.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 2 augustus 2016 at 09:06

  Dat laatste flesje is echt geweldig leuk :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 augustus 2016 at 21:54

  Mijn favo beauty ontdekking was een Amerikaans organisch merk van Shea Butter of zoiets (puf niet om naar boven te lopen en te checken). Zal er binnenkort eens over schrijven. De Debucal heb ik ook gekregen. Heel benieuwd naar! Raak al enthousiast door jouw review. :)

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 1 augustus 2016 at 19:10

  Mooie favoriete van de afgelopen maand, veel kende ik eigenlijk nog niet. Ik ben nu ook wel nieuwsgierig naar Decubal lippenbalsem.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 1 augustus 2016 at 16:51

  Dat flesje van de parfum is echt fantastisch!! Die Lush Toner water ga ik zeker een keer proberen.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 augustus 2016 at 15:08

  Ik ben wel benieuwd naar die toner water van Lush

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 augustus 2016 at 12:03

  betty boop <3

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 augustus 2016 at 11:35

  Ghoh, als ik 1 favoriet moet noemen dan is het de MAC Soft Serve Shadow in Quite Yummy!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 1 augustus 2016 at 10:46

  Ik vind de lippenbalsem ook echt heerlijk!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 1 augustus 2016 at 10:43

  Dat flesje is echt te schattig!

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 1 augustus 2016 at 09:37

  Mooie foto’s weer Desiree! Je hebt me nu vooral nieuwsgierig gemaakt naar de daily resurfacer pads. Klinken heerlijk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 augustus 2016 at 09:16

  Mooie producten die je favorieten zijn ;-)
  Ben erg benieuwd naar de lippenbalsem.

  Xoxo

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 augustus 2016 at 09:10

  De hydra booster van Paula’s Choice. Voelt heerlijk om te gebruiken en mijn huid voelt echt beter daarna.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 augustus 2016 at 08:33

  Ik ben echt benieuwd naar die toner van LUSH, lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 augustus 2016 at 06:52

  Wat een fijne producten weer. Vooral naar het eerste product en de lippenbalsem ben ik erg benieuwd!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.