Beauty Fashion

7 favourite things in my handbag

20 augustus 2016

favourite things
Ik blijf het leuk vinden om bij anderen in hun handtas te snuffelen en te zien wat ze met zich meesleuren de hele dag en lees daarom graag de bekende ‘what’s in my bag’ artikelen bij bloggers. Vandaag wilde ik er net even een andere variant op geven; namelijk mijn favoriete items die ik in mijn handtas met me meeneem en die ik zeker niet wil missen als ik onderweg ben. Let’s go!

En nee, natuurlijk gaat poeslief niet in de handtas mee! Die wilde gewoon graag even photobomben, zo nieuwsgierig als ze is <3

favourite things
Voor er vragen over komen.. Mijn favoriete handtas van de laatste tijd is van Fossil en die kocht ik bij een outletcenter. Hij is gemaakt van leer en heel lichtblauw/grijs met goudkleurige hardware. Ik vind hem vooral praktisch omdat hij door een rits nog iets dikker te maken is en met lang hengsel zowel als door middel van handvaten te tillen is. Je kan er dus zo’n beetje alle kanten mee op :) In deze outfit of the day zie je hem duidelijk op de foto staan.

favourite things

Op het gebied van beauty zijn er enkele dingen die ik zeker niet kan missen:

– een nagelvijl voor het geval dat er een haaltje komt en ik anders uit irritatie net zolang pulk tot de nagel helemaal afscheurt (herkenbaar? LOL)
– een neutrale lipgloss omdat die overal bij past. Mijn favoriet op dit moment is de Filorga nutri-filler lips die prachtig glanst, de lippen voedt en ook nog eens ècht wat voller laat lijken
– een gezichtspoeder om eventueel wat make-up bij te kunnen werken. Op dit moment is de The Body Shop all-in-one face base favoriet omdat deze goed matteert en een redelijke dekking geeft
– een tube handcrème of kleine tube lotion, om handen en nagelriemen in te kunnen smeren of ook mijn onderarmen en onderbenen mee in te kunnen smeren aangezien deze redelijk droog zijn en daardoor snel gaan jeuken. Met de Vaseline advanced repair jelly cream heb ik nergens meer last van ♥

favourite things

Natuurlijk is mijn portemonnee ook onmisbaar vanwege mijn paspoort wat erin zit samen met bankpasjes, OV kaart, geld, visitekaartjes.. Het is bijna een mini clutch ìn mijn handtas. De portemonnee die ik op dit moment gebruik is trouwens van Essentiel Antwerp met geweven leertjes in paars en groen.

Ook kan ik niet zonder zonnebril, omdat ik anders met helder en zonnig weer blijf fronsen en daar hoofdpijn van krijg. Normaal heb ik altijd mijn foldable Ray-Ban mee maar sinds ik een nieuwe mocht uitzoeken van Edel Optics heb ik een wat meer zomers modelletje van Michael Kors in mijn tas zitten. Hij heeft een transparant frame waar een tintje paars doorheen zit wat erg mooi combineert met de goudkleurige spiegelglazen waar ook weer dat roze-paarse gloedje doorheen zit. De pootjes hebben een roségouden kleur en er zit een subtiel MK logo in verwerkt. Love it ^^

favourite things

En, last but not least, mijn smartphone! Ik heb nu alweer een jaartje zo ongeveer de kras- en waterbestendige Sony Xperia Z5 Compact in koraalkleur die niet alleen lekker in de hand ligt en er mooi uit ziet maar waarvan ook de accu lang meegaat en de camera 23 megapixels heeft. Ik gebruik hem zo’n beetje als vervanger van mijn camera en laptop/PC als ik onderweg ben. Foto’s maken, bellen, appen, emailen.. Zoals je kan begrijpen met mijn bedrijf een onmisbaar item!

Ik ben wel benieuwd.. wat zijn de 3 meest favoriete producten in jouw handtas die je altijd met je meeneemt?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 20 augustus 2016 at 19:55

  3 items? Mobiel, portemonnee en lipoil van Essence. Die poeder van de Body Shop klinkt ook fijn trouwens!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 20 augustus 2016 at 19:36

  Wat een fijne items! Ik neem ook altijd een nagelvijl mee haha, je weet maar nooit.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 20 augustus 2016 at 16:09

  Leuke items!! Inderdaad onmisbare items in je handtas

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 augustus 2016 at 12:15

  aaahw maar poes is zooo cute :D die gaat gewoon mee de tas in ;)

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 20 augustus 2016 at 11:41

  de nagelvijl en zonnebril (in de zomer) zijn herkenbaar bij mij. Verder een borstel, minideo en uiteraard smartphone. Heb mijn tas altijd veel voller… maar 3 dingen red ik nooit.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 augustus 2016 at 11:27

  Sinds deze week een mini potje met zelfgemaakte bodybutter (100% natuurlijk) voor droge plekjes en nagelriemen. Mijn nagelvijl ook inderdaad. En mijn Aviator Ray-Ban zonnebril. Ik heb nog veel meer in mijn handtas maar die drie zijn toch wel onmisbaar nu. Mijn telefoon doe ik vaak in mijn kontzak haha.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 20 augustus 2016 at 10:47

  Voor mij is mijn Dopper flesje en mijn handcreme onmisbaar in mijn tas :)

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 20 augustus 2016 at 10:28

  Wat een leuk artikel! Hele mooie tas, en handige inhoud. Ik vergeet nooit mijn mobiel, oortjes en een flesje water. Natuurlijk nog heel veel meer. ;)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 20 augustus 2016 at 10:20

  Het is idd altijd leuk om in andermans tas te snuffelen. Mooie tas trouwens :)

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 20 augustus 2016 at 09:33

  Wat een gaaf vest heb je aan! I LOVE IT <3
  Mooie spullentjes zeg en heel herkenbaar.
  Ik kan ook niet zonder handcreme en lipbalsem oh en kauwgom & zakdoekjes haha….
  Geniet van jullie weekend
  :-)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 20 augustus 2016 at 09:25

  Wat een fijne items allemaal.. Je zonnebril vind ik super tof. Bij mij zijn onmisbaar: mijn portemonnee, mijn zonnebril (ik heb ontzettend lichtgevoelige ogen, dus die gaat snel op) en een lippenbalsem/lipstick.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 20 augustus 2016 at 08:15

  Mijn telefoon, mijn portemonnee en zonnebril!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 augustus 2016 at 07:02

  Zo een leuk artikel!
  Het zijn echt onmisbare items die men als vrouw in een handtas meeneemt als ze onderweg is.
  Je outfit is prachtig.
  De kleur van het vest staat je zo mooi.
  Handcréme zit er in mijn handtas standaard in.
  Nagelvijlen in diverse soorten in een hoesje.
  Een kleurloze lippenbalsem.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.