Eten & drinken

Food & Drinks | Summer in a bottle!

1 augustus 2016

freixenet mia sangria
Sluit je ogen en droom even weg bij de gedachte dat je op vakantie bent. Een warme zomeravond op een terrasje, zo’n briesje die de heerlijke geuren van Mediterraans eten met zich meeneemt, een goed gesprek, hard lachen, lekkere hapjes.. en een perfect zomerdrankje natuurlijk! Als ik aan zo’n moment denk kom ik toch al snel uit bij een goed glas sangria en dit is dan ook zeker één van mijn favoriete zomerdrankjes. Deze Spaanse wijncocktail maakt ook nog eens een comeback dus tijd om wat tips en inspiratie te delen :)

freixenet mia sangriafreixenet mia sangria
De Freixenet Mia Sangria komt in een modern jasje en is in twee verschillende smaken verkrijgbaar. De traditionele Sangria Classic Royal en een frisse witte variant Sangria White Frizzante. De Classic Royal heeft een volle en klassieke smaak met een touch of sweetness en de White Frizzante heeft een frisse bubbel en heeft een frisse citrussmaak. Ik vind de flessen trouwens ook prachtig vormgegeven en het cleane witte van de fles steekt mooi af tegen de kleurrijke details. De mozaïekprint op de flessen is een knipoog naar de kunstwerken van de beroemde kunstwerken van kunstenaar Gaudi uit Barcelona.

freixenet mia sangria freixenet mia sangria

Natuurlijk kan je beide varianten gewoon lekker gekoeld in een glas serveren om van te genieten, maar ze lenen zich uitstekend om ook een beetje te experimenteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de witte sangria met limoen en munt? Of de rode variant met sinaasappel? Ook leuk om te doen is bijvoorbeeld fruit zoals bosbessen, aardbeien, frambozen en bramen in te vriezen met water in ijsblokvormpjes. Zo blijft je drankje ook tijdens een lange zomeravond goed koel en het ziet er toch uit als een heerlijke cocktail zonder dat je er al teveel moeite voor hoeft te doen.

De nieuwe Freixenet Mia Sangria is verkrijgbaar voor €6,99 per fles.

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Salud!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel.

PS geen alcohol onder de 18 en drink met mate ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 2 augustus 2016 at 09:10

  Sangria is ZO lekker! Die staat absoluut in mijn top 3, samen met cristal clear met lekker veel ijsblokjes. Sowieso drankjes met ijsklontjes! Heerlijk verkoelend!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 augustus 2016 at 08:42

  Dat ziet er zo heerlijk uit ;-)

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 1 augustus 2016 at 21:31

  Ik ben heel saai, maar een lekker koud Spa’tje vind ik het lekkerst. ;-)

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 1 augustus 2016 at 20:37

  Ziet er lekker uit!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 augustus 2016 at 18:59

  Sangriaaa YUMMMM

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 augustus 2016 at 15:45

  Kom maar op!! Haha, ziet er heerlijk uit

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 1 augustus 2016 at 14:14

  Gin-tonic met munt en citroen is mijn lievelingsdrankje deze zomer! Maar dit drankje klinkt ook erg lekker, wel wat zoeter denk ik.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.