Eten & drinken Lifestyle

Healthy tip | Sapjes van Sapje

8 augustus 2016

sapjes van sapje
Mocht je me al een tijdje volgen dan weet je dat ik bezig was/ben met een #roadtosizeperfect, waarin ik tot nu toe zo’n 37 kilo afgevallen ben. Ik heb nog een lange weg te gaan maar kon de afgelopen maanden de knop niet echt meer vinden en heb daarom even stil gestaan. Tijd om de boel weer op te pakken en een perspakketje wat ik onlangs mocht ontvangen gaf hierin zeker een boost. Ik kreeg namelijk heerlijke verse groentesappen binnen van Sapje en ik wil je er graag iets meer over vertellen.

sapjes van sapje sapjes van sapje
De sapjes van Sapje zijn raw, koudgeperst en bevatten gemiddeld 80% groente en 20% fruit wat eventueel aangevuld wordt met superfood en specerijen. Zonder synthetische toevoegingen, water en suiker en door de mooie 80/20 verhouding krijg je ook niet onnodig veel fruitsuikers binnen. De ingrediënten komen trouwens van lokale leveranciers en zijn 100% biologisch gecertificeerd. Levering vindt dagelijks per bakfiets plaats in Amsterdam en Amstelveen en de glazen flesjes kan je na gebruik weer inleveren zodat ze hergebruikt kunnen worden. Een soort van moderne melkboer dus maar dan met groentesappen :)

Er zijn veel smaken en combinaties sappen te bestellen die je op de website van Sapje kan lezen samen met de ingrediënten en voedingswaarde per flesje. In elk flesje van 250ml zit minimaal zo’n 400/600 gram (per smaak wisselend) aan groente en fruit en je krijgt hiermee dus heerlijk wat eiwitten, vezels, vitaminen, mineralen en unieke nutriënten binnen. Handig om te weten: de flesjes zijn zes dagen in de koeling houdbaar en kosten €4,50 per flesje maar er zijn ook pakketten en (detox) kuren te bestellen waardoor je wat volumekorting krijgt.

sapjes van sapje

Ik vind zo’n flesje groentesap niet alleen heel gemakkelijk maar vooral ook erg smaakvol en die explosie van pure smaken in je mond geeft je gelijk zo’n heerlijk gezond gevoel waardoor je de rest van de dag ook gelijk healthy aan wil pakken en dus zeker zorgt voor een bepaalde bewustwording. Het is jammer dat ik normaal gesproken niet in het levergebied van Sapje woon.. Fingers crossed voor uitbreiding!

Ben jij ook zo’n sapjesfan? Zou zo’n sapkuur of als groentesappen als aanvulling op je normale voeding iets voor jou zijn?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Reply Curvacious - SAPJE 8 juli 2019 at 14:20

  […] Ik vind zo’n flesje groentesap niet alleen heel gemakkelijk maar vooral ook erg smaakvol en die explosie van pure smaken in je mond geeft je gelijk zo’n heerlijk gezond gevoel waardoor je de rest van de dag ook gelijk healthy aan wil pakken en dus zeker zorgt voor een bepaalde bewustwording. Het is jammer dat ik normaal gesproken niet in het levergebied van Sapje woon.. Fingers crossed voor uitbreiding! Lees hier het volledige artikel. […]

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 9 augustus 2016 at 23:13

  Oh wauw, 37 kilo, damn woman! Goed bezig!

 • Avatar van Nic ole
  Reply Nic ole 9 augustus 2016 at 09:24

  Ziet er goed uit! En 37 kilo; wow! :D

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 8 augustus 2016 at 20:15

  Ik ben onlangs 26 kilo afgevallen, de laatste kilo’s duren het langst! Hoor steeds meer positieve ervaringen met groente sapjes. Ik ga een kijkje nemen op de site, ik zou wel voor een combinatie gaan. Alleen op sapjes leven dat trek ik niet.

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 8 augustus 2016 at 18:41

  Het zijn vast lekkere en gezonde sapjes hoor, daar wil ik niets aan af doen. Maar 4,50 voor 250 ml sap?? Holy moly dat is wel erg duur. De meeste supermarktsappen zitten in een literverpakking. Een liter van dit sap zou maar liefst 18 euro kosten! Nee, dat zou ik echt nooit gaan betalen. Dan eet ik wel een komkommer of boerenkool!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 augustus 2016 at 15:48

  Wat goed van jou dat jij al zoveel kilo’s bent afgevallen!
  Je bent goed bezig!
  Dit ken ik niet!
  Het klinkt gezond.
  Maar ik zou dit niet snel kopen omdat het erg duur is.

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.