Persoonlijk

It’s my birthday!

22 augustus 2016

32e verjaardag - It’s my birthday!
Oh zo cliché, maar wat is het afgelopen jaar ontiegelijk snel voorbijgevlogen en wat is er veel gebeurd! Ik ben iemand die daar op haar verjaardag even bij stil staat en daarom vandaag – op mijn 32e verjaardag – een kleine update over het afgelopen jaar en daarbij mijn doelen voor het nieuwe levensjaar waar ik in stap. Lijkt me leuk om dit over een jaar terug te lezen en te kijken wat er van waar is geworden..

Zowel privé als zakelijk was het afgelopen jaar een jaar met veel ups en helaas ook enkele downs en bracht het vooral veel leermomenten met zich mee. Ik heb ontiegelijk veel leuks mogen doen, ben veel uit mijn comfortzone gestapt en merk dat ik daar van gegroeid ben en mijzelf beter heb leren kennen. Ik ben de afgelopen jaren nogal bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling en het is vreemd hoe zoiets werkt. Want het kòst me flink wat energie maar levert me vooral meer energie op. Die positiviteit straalt schijnbaar door want sindsdien ontmoet ik meer gelijkgestemden en wat is het fijn om echt goede gesprekken te kunnen hebben, elkaar te motiveren en vooral dat je merkt dat je hierdoor steeds beter in je vel komt te zitten ♥

De grootste verandering op privégebied is natuurlijk onze verhuizing geweest. We wonen hier nu alweer twee maanden en het begint steeds meer ons thuis te worden. We hebben deze maanden alleen niet erg veel vrije tijd gehad en hebben de spaarzame momenten die er waren ook vooral willen genieten van elkaar en ons gezinnetje en hebben ons erbij neergelegd dat we dan maar iets minder snel alles af krijgen, maar wàt gedaan is is echt zo ontiegelijk mooi. Het is best een opgave om een strak nieuwbouwhuis sfeer mee te geven, maar volgens mij zijn we erg goed op weg ^^ Als we nog een klein beetje verder zijn zal ik zeker een hometour gaan doen maar tot die tijd geef ik via Instagram en Instagram Stories hier en daar al regelmatig wat sneak peeks!

En dan mijn doelen voor het komende jaar. Het zijn er vijf en ik hoop ze voor mijn 33e verjaardag grotendeels waar te hebben kunnen maken:

1. Dat ons huis inclusief tuin af komen zoals we in gedachten hebben
2. Dat ik sowieso 25 kilo af zal vallen omdat dit simpelweg beter is voor mijn gezondheid
3. Dat ik mijzelf verder kan blijven ontwikkelen en meer innerlijke rust zal vinden (op de één of andere manier heb ik een enorm naar gevoel van altijd-aanwezige-onrust in me)
4. Dat ik meer tijd mag steken in mijn tweede bedrijf waarmee ik vrouwelijke ondernemers help om meer uit hun salon/website/blog/webwinkel te halen
5. Dat ik mijn rijbewijs zal gaan halen. Ik heb nog nooit één les gehad en het zal toch echt eens tijd worden. *zichzelf schop onder de kont geeft*

Misschien een leuk idee om de artikelen met maandelijkse doelen weer op te gaan pakken? Om dan niet alleen mijn eigen doelen en ontwikkelingen hierin te delen, maar ook om elkaar te kunnen motiveren?

Ik ga vandaag in ieder geval heerlijk genieten van mijn verjaardag en wens jou een prachtige dag toe!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 24 augustus 2016 at 18:49

  Maar twee dagen te laat [dat krijg je met vakantie]………..maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Goede doelen heb je gemaakt zeg, ook allemaal doelen waar je op lange termijn plezier van zal hebben. In het afgelopen jaar ben ik 33 kilo afgevallen en toevallig ga ik deze week een moodboard maken om mijn doelen wat meer te visualiseren. Wat een groot doel voor mij is, dat ik een gezond [pijnvrij] en fit lichaam wil hebben!!! Nu aan het werk om al onze doelen waar te maken…….leuk!!!!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 23 augustus 2016 at 22:18

  Oeps te laat, maar alsnog gefeliciteerd. Wat een mooie doelen. Go for it!

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 23 augustus 2016 at 12:43

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik zag het berichtje in mijn mailbox en toen was ik het glad vergeten.. bij deze alsnog!

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 23 augustus 2016 at 00:55

  Nog van harte gefeliciteerd!!!

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 22 augustus 2016 at 23:07

  Heel hartelijk Gefeliciteerd en nog een hele fijne dag,wat er van over is dan.
  Weet je zeker dat je al 32 bent ?
  Zo gauw als je je rijbewijs hebt weet ik zeker dat je denkt dit had ik eerder moeten doen.
  Succes met al je doelstellingen (gaat lukken) en wie weet kom ik je vandaag of morgen tegen in een kek autootje.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Persoonlijk
een kind geen gezin
Personal | “Met één kind ben je geen echt gezin.”

Ik ben mama van een prachtige kleine en eigenwijze dame. Daar hebben we hard voor moeten knokken en het heeft...

Close