Beauty

OPI Washington DC collectie

27 augustus 2016

opi washington dc
Een tijdje geleden gaf ik al een sneak peek van deze collectie door de limited edition OPI Washington DC collection mini pack aan je te laten zien en vandaag zijn er een aantal van de fullsize lakken aan de beurt. Deze OPI Washington DC collectie wordt uitgebracht als de herfst/winter collectie en dat lijkt met deze tropische temperaturen erg ver vooruit te zijn, maar dan heb je alvast iets om naar vooruit te kijken ;)


opi washington dc opi washington dc opi washington dc
Pale to the Chief
is een erg mooie nude nagellak voor de mensen met een lichte en koele huid. Yes! Hij heeft namelijk een heel klein tintje poederroze in zich en een mooi parelmoeren touch. Deze kleur dekt in twee laagjes.

Squeaker of the House is een mooie creamy chocoladebruine kleur met een tintje paars in zich en maakt daardoor niet een te standaard chocoladebruine kleur. Ook deze kleur dekt in twee laagjes.

Suzi – The First Lady of Nails is vernoemd naar de Co Founder & Brand Ambassador van OPI en is een mooie diepe legergroene kleur met creamy finish die in twee laagjes dekt.

opi washington dc opi washington dc

Madam President is één van mijn favorieten uit deze collectie. Vast geen verrassing met mijn voorliefde voor roze kleurtjes ^^ Ik vind het een prachtige en heldere fuchsiarode tint die in één laagje eigenlijk al zo goed als perfect dekt. Ook deze lak heeft een creamy finish.

Nog een favorietje van mij is deze diepe petrolblauwe kleur: CIA = Color Is Awesome. Deze nagellak heeft een creamy finish en dekt ook al zo goed als in één laagje perfect maar twee maken hem net wat intenser.

En als laatste kan ik je nog deze prachtige We The Female laten zien; een prachtige dieprode/bordeaux kleurige nagellak die in twee laagjes dekt en wederom een creamy finish heeft.

opi washington dc

Het is duidelijk te merken dat de hele beauty industrie uitkijkt naar de herfst en wintermaanden. Er komen hier zelfs al kerstcollecties binnen en het is om te genieten zo mooi! De kleuren die je hierboven ziet passen erg goed bij de koudere maanden maar kunnen eigenlijk het hele jaar door gedragen worden, ik ben van mening dat er niet echt regels zijn voor bepaalde kleuren bij bepaalde seizoenen. It’s all fun! ♥

De OPI Washington DC collectie is vanaf komende maandag verkrijgbaar voor €14,95 per fullsize lak met een inhoud van 15ml. In totaal zijn er 12 fullsize lakken en de mini pack verkrijgbaar.

Spreekt deze collectie jou aan? Welke kleurtjes zijn echt wat voor jou?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 2 september 2016 at 08:10

  Mooie collectie. Er zitten een paar must haves bij

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 28 augustus 2016 at 11:57

  Oh, prachtige kleurtjes!

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 28 augustus 2016 at 11:51

  Oehh wauw. Die petrolkleur <3
  ik hou echt van OPI!

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 27 augustus 2016 at 23:18

  Wat doe je me aan! <3
  De donkere legergroene kleur is mijn favoriet, die moet ik hebben!

 • Avatar van Melike
  Reply Melike 27 augustus 2016 at 22:59

  Vooral de eerste drie kleurtjes die je laat zien vind ik echt prachtig. Ik hou echt van herfstige kleurtjes als legergroen. Dit zal dus zeker een collectie voor mij zijn;)

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 27 augustus 2016 at 20:12

  Allemaal mooi zeg! Vooral Squeaker of the House! Ik heb een crackle lakje van opi, mar die gebruik ik eigenlijk niet.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 27 augustus 2016 at 19:59

  Ik heb mijn wishlist al klaar ;-)

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 27 augustus 2016 at 17:58

  Die eerst drie vind ik wel echt heel erg leuk. Het is lang geleden dat ik een OPI lakje kocht vond ze de laatste tijd er niet echt uitspringen.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 27 augustus 2016 at 17:48

  Ik heb eindelijk weer een yes gevoel bij een hele collectie! Dit zijn echt mijn tinten! Prachtig!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 augustus 2016 at 14:45

  Prachtige kleuren bevat deze collectie weer, helaas zijn mijn nagels op dit moment weer vrij kansloos :P x

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 augustus 2016 at 14:15

  Ik heb de collectie ook ontvangen en vind het echt een prachtige collectie. Pale to the Chief heb ik zelf niet ontvangen maar die vind ik echt prachtig. Grote kans dat ik die nog even zelf ga scoren

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 27 augustus 2016 at 13:43

  Wat een mooie lakjes!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 augustus 2016 at 10:36

  Vind vooral het eerste rijtje heel mooi :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 augustus 2016 at 08:57

  Ik vind echt alles uit deze collectie ontzettend mooi. De kleuren die jij hier laat zien zou ik allemaal willen hebben, alleen zou ik (de heldere kleur) rood niet zo snel dragen maar je moe altijd een mooie, rode nagellak in je bezit hebben :-).

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 27 augustus 2016 at 08:18

  Allemaal prachtig!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 augustus 2016 at 07:59

  Ik vind ze allemaal mooi, maar die Madam President is echt prachtig inderdaad.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 augustus 2016 at 06:43

  Mooie collectie nieuwe nagellakken van dit fijne merk.

  Fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.