Fashion

Plussize fashion | Win some serious Navabi shopping money!

7 augustus 2016

navabi
De hele zomer geef ik al toffe dingen weg die dicht bij mijzelf liggen om zo mijn persoonlijke favorieten ook een beetje te kunnen delen met jullie. Of het nu om huishoudelijke producten, beautyproducten of kinderproducten gaat.. het komt allemaal voorbij. En natuurlijk wil ik ook de curvy ladies onder ons niet overslaan en daarom staat vandaag deze winactie online. Ik mag namelijk maar liefst €600,00 (!) aan shopping money weg gaan geven voor één van de mooiste plussize fashion webwinkels die ik ken: Navabi.

Bij Navabi kan je vanaf kledingmaat 42 terecht tot en met maat 60 terecht en ze verkopen er kleding, accessoires en lingerie van ontiegelijk veel merken in elke smaak, stijl en prijsklasse. Je vindt er zoal de merken als Anna Scholz, Ashley Graham, Carmakoma, Adia, Yoek, Zizzi, Junarose en Veto maar ze hebben ook een prachtig eigen label.

Winactie
In totaal mag ik maar liefst €600,00 aan cadeaucheques van Navabi weg gaan geven en ik heb besloten om dit te verdelen onder drie prijswinnaars:

– prijswinnaar 1 wint €300,00
– prijswinnaar 2 wint €200,00
– prijswinnaar 3 wint €100,00.

Dus heb jij zin om jouw zomergarderobe nog wat aan te vullen òf wil je alvast een mooie outfit voor de herfst in je kast gaan hangen? Dan zou ik zeker een gokje wagen..

navabi

Hoe maak je kans?
1. Laat een reactie achter onder dit artikel met daarin een linkje naar een zelfgemaakte collage of opgesomd welke items jij bijvoorbeeld zou willen winnen of voor welke gelegenheid jij zou willen shoppen. Snuffel maar lekker rond bij Navabi!
2. Voor een extra kans: volg Curvacious op Facebook en like & deel het bericht dat bij deze winactie hoort

Voorwaarden
Om mee te doen moet je 18 jaar of ouder zijn. Door mee te doen met deze winactie ga je akkoord met de aanmelding van jouw emailadres voor de nieuwsbrief van Navabi. Je krijgt hiervoor nog een bevestiging via email waarop je akkoord moet geven om kans te maken op de prijs. Natuurlijk kan je je op elk moment ook weer uitschrijven. Klik hier voor de privacy policy van Navabi.

Meedoen kan tot en met 21 augustus 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Voor welke gelegenheid zou jij willen shoppen? Naar wat voor fashion items ben jij op zoek?

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.