Beauty

Worth the hype? | ScrubLove

26 augustus 2016

scrublove
Je kan op Instagram bijna niet meer om de pikante scrubfoto’s van dit merk heen en er duiken meer en meer laaiend enthousiaste reviews op over de scrubs van ScrubLove. Dit Britse bedrijf maakt organic en fairtrade scrubs die de huid hydrateren, zachter en gladder maken, verzorgen, dode huidcellen verwijderen en cellulite tegengaan. Dat zijn een boel beloftes in één en ik was dan ook erg benieuwd toen ik het aanbod kreeg om deze scrub ook zelf te kunnen proberen.

scrublove scrublove
Er zijn drie verschillende varianten – Coconut Affair, Mint Temptation & Original Lovin’ – en ik ga vandaag deze laatste reviewen. ScrubLove Original Lovin’ scrub komt in een hersluitbare zak met een inhoud van 200ml. En dan is daar ook gelijk mijn eerste en enige nadeel van deze scrub: de verpakking. Ik vind het gewoon niet heel erg praktisch en nogal rommelig werken en had het product liever in een mooie pot gezien.

scrublove

En ja, dat was dan ook echt mijn enige nadeel want verder is het misschien wel één van de fijnste scrubs voor het lichaam die ik ken. De geur is vooral heerlijk in de ochtend – want: koffie! – en de scrub zit bomvol mooie ingrediënten. Wat doen deze ingrediënten nu echt voor de huid?

koffie scrubt de huid stevig maar niet te hard en ontdoet deze van dode huidcellen en bevordert de bloedcirculatie
roze himalaya zout heeft een antiseptische werking en vermindert huidirritatie
zoete amandelolie zit bomvol vitamines die de huid verzorgen en egaler maken
vitamine E beschermt de huid en gaat huidveroudering tegen
sinaasappelolie, sinaasappelschil en vitamine C gaan huidverkleuringen zoals pigmentvlekjes tegen en geven een mooie natuurlijke glow
melkzuur bevordert de aanmaak van hyaluronzuur en heeft een exfoliërend effect.

scrublove

Omdat deze LoveScrub nogal ‘droog’ is van zichzelf kan je het beste op de volgende manier te werk gaan; kleed je uit, ga onder de douche staan, maak je huid vochtig met lauwwarm water, draai de kraan uit en neem de tijd om de scrub met zachte  ronddraaiende bewegingen in de huid te masseren. Laat het vervolgens even intrekken en spoel de scrub daarna met voldoende lauwwarm water af. Nadat je jezelf hebt drooggedept met een handdoek voel je gelijk na de eerste keer al hoe zacht je huid aanvoelt en dat je niet eens meer per sé een bodylotion nodig hebt. Love it!

Alle scrubs van ScrubLove bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen en conserveringsmiddelen, zijn organic, natuurlijk en dierproefvrij. Neem zeker eens een kijkje op de website voor meer informatie over de verschillende soorten die daar ook te bestellen zijn voor €14,95 – €17,95 per zak van 200ml. Het voordeel aan deze platte verpakking is dat hij gewoon door je brievenbus past wat verzendkosten scheelt :)

Had jij al van deze scrub gehoord? Spreekt hij jou aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 28 augustus 2016 at 14:54

  Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord, maar hij klinkt wel erg goed!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 26 augustus 2016 at 22:13

  Heb het heel veel voorbij zien komen, ik wil het ook testen!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 26 augustus 2016 at 17:56

  Oh? Jij weet meer dan de meeste lezeressen… ? Het ziet er wel heel,ecologisch, biologisch en net nog geen geiten wollen sokken uit… De verpakking is erg fris en spreekt aan.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 augustus 2016 at 17:40

  waarom heb ik deze hype gemist :’)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 augustus 2016 at 16:34

  Deze scrub heb ik ook vaak voorbij zien komen, maar wist niet goed wat ik ervan denken moest. Je hebt me met deze review extra benieuwd gemaakt naar deze scrub, hij lijkt in ieder geval heel fijn.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 26 augustus 2016 at 14:30

  Ik heb geloof ik onder een steen gezeten. Ik ben nu wel heel erg benieuwd :)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 26 augustus 2016 at 13:21

  Ik heb dit inderdaad 5000 keer op Instagram voorbij zien komen, maar dan allemaal via sponsored posts. Dan weet je nooit 100% of het echt zo goed is als het lijkt. Fijn dat je er een eerlijke review over hebt geschreven :-) Cup ‘of Coffee scrub van Lush is ook zeker een aanrader voor jou.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 26 augustus 2016 at 13:18

  Ik ben vaak wat laat met hypes, zo ook bij deze. Totaal aan mij voorbij gegaan. Het klinkt als een zalige scrub, ik hou van scrubs! Ik zou de inhoud denk ik wel in een pot overgieten oid. Een zakje gaat bij mij niet werken ben ik bang. Ik ga eens neuzen!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 26 augustus 2016 at 08:55

  Ik heb deze hype volledig gemist, hahah! Maar ik ben wel heel benieuwd naar de scrub!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 26 augustus 2016 at 08:52

  Ik kende het ook niet! Toch vind ik het vrij prijzig. Wel lekker natuurlijk :), maar zou je eigen koffieprut thuis en wat zout/suiker/honinhgniet hetzelfde effect geven

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 26 augustus 2016 at 08:22

  Dit klinkt echt ideaal!

 • Avatar van Mayo
  Reply Mayo 26 augustus 2016 at 07:40

  Je kunt de inhoud van de zak toch in een schone lege pot doen? Ik hergebruik de potten van Rituals vaak. Die zijn vaatwasmachinebestendig! O ja, en af en toe een handje soda in de afvoer en kokend of heet water erover houdt je afvoer schoon.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 26 augustus 2016 at 07:38

  Dit merk ken ik niet, maar ik heb wel van andere, vergelijkbare merken gehoord. Klinkt erg fijn, ik zou dit product wel willen proberen!

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 26 augustus 2016 at 07:07

  Ik had er nog nooit iets van gehoord of gezien, ook niet op Instagram, maar nu ben ik er wel heel erg benieuwd naar!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 augustus 2016 at 06:34

  Wat een goed artikel over een product dat ik nog nooit heb gezien.
  Klinkt goed.
  Want ik heb een zeer droge huid.

  Xoxo

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 26 augustus 2016 at 06:34

  Maar als je dit geregeld gebruikt onder de douche propt je heel je afvoer vol met prut..

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 augustus 2016 at 06:34

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord en ken de hype dan ook niet. Hij klinkt echt ontzettend fijn. Zo’n verpakking lijkt mij ook niet handig maar je hebt mij nu zo nieuwsgierig gemaakt naar deze scrub!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.