Beauty

Mijn beauty musthaves van augustus!

1 september 2016

beauty musthaves
Elke maand laat ik je mijn 5 favoriete beautyproducten van de maand ervoor zien en aangezien het alweer één september is.. hierbij mijn 5 beauty musthaves van augustus! Deze maand had ik er niet echt veel moeite mee om er ‘maar’ vijf uit te zoeken want het zijn producten waar ik allemaal direct voor viel en zit er lekker wat afwisseling in ^^ Let’s go!

beauty musthaves
Laat ik maar gelijk met een nieuwe skincare topper beginnen die ik nog niet zo lang geleden ontdekte. Namelijk de nieuwe Biodermal Anti Age Serum 25+. In het artikel over deze producten en mijn eerste ervaring deelde ik al mijn enthousiasme en ja: wat een heerlijk serum is dit! Vol met fijne ingrediënten en mijn huid reageert er heel goed op. Eentje die ze ook wel in een megatube mogen gaan verkopen zo fijn als hij is.

beauty musthaves

Nog wat heerlijke skincare & bodycare zat er in dit ge-wel-dig leuke L’Occitane My Beauty Basket mandje. Een stevig kartonnen picknickmandje (die dochter Shae in wil pikken maar mama zelf stiekem ook veels te leuk vindt) gevuld met allemaal travelsizes van de populairste producten van dit merk. Te leuk om als setje aan jezelf of een ander cadeau te geven en nog erg leuk geprijsd ook voor €24,00.

beauty musthaves

Dan deze heerlijke heldere fuchsiakleurige nagellak die richting frisrood gaat uit de OPI Washington DC Collectie. Het is de kleur Madam President en het is echt zo’n mooie statement kleur die erg goed past bij de koelere huidtypes. Daarnaast vind ik OPI polish altijd erg fijn lakken en blijft hij met base- en topcoat best lang mooi op mijn nagels zodat ik mooi kan genieten van m’n manicure en pedicure.

beauty musthaves

Ik ben echt ontiegelijk verknocht aan mijn Delilah highlighter en dacht dat er geen enkele andere in de buurt kwam, maar ik durf heel stilletjes toch toe te geven dat deze budgetvariant van Catrice toch wel overeenkomsten vertoont. Beide geven ze een erg mooie en subtiele golden glow zonder too much te zijn, alleen is de glans van die van Delilah net even wat intenser en zit die in een overduidelijk mooiere verpakking (#hartjes) en werkt deze van Catrice net even wat meer poederig. Maar hey, er zit dan ook een flink prijsverschil in en dan weet je gelijk waar het hem in zit.

beauty musthaves

Als laatste mijn prachtige aanwinst uit de Urban Decay Vice lipstickcollectie en eentje die een leuke herinnering heeft met het persreisje naar Hamburg. De lipstick die ik niet kon laten liggen was de creamy lipstick in de kleur Violate. Een iets paarsroze kleur waar een tintje grijzig doorheen lijkt te zitten, heerlijk creamy en goed gepigmenteerd is en ook nog eens verzorgend is voor de lippen. Ja, ik word er hebberig van om meer kleurtjes te gaan verzamelen ♥

Wat is op dit moment jouw nummer één beauty musthave?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 4 september 2016 at 22:03

  Het L’Occitane beauty mandje is zo schattig! Ik heb het vorige week vrijdag ook binnen gehad. Zo lief.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2016 at 11:21

   Echt te schattig he?! <3

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 1 september 2016 at 23:16

  Hele leuke favorieten, toevallig heb ik de highlighter van Catrice vandaag aangeschaft na je review :D

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 1 september 2016 at 17:15

  Jep die lipstick….ik snap ‘m helemaal!
  & L’Occitane tja die heeft alleen maar mooie producten.
  Een heerlijk gevalletje van mooi van binnen EN van buiten ;-p

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 september 2016 at 15:00

  Die Catrice highlighter die wil ik ook! Hebben hebben hebben :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 september 2016 at 12:13

  Heel leuk lakje!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 september 2016 at 12:11

  oehh prachtige lak :D

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 1 september 2016 at 11:53

  Die Catrice highlighter vind ik zo mooi! Je lijkt ook niet gelijk een wassenbeeld als je het op je wang smeert :)

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 1 september 2016 at 10:56

  Hele mooie must haves. Ik ga dat serum van biodermal ook proberen.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 1 september 2016 at 10:40

  de UD lipstick is voor mij ook echt een absolute favoriet!

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 1 september 2016 at 09:55

  Mooie kleur van OPI, heb al 5 verschillende tinten rood maar deze heb ik nog niet :’)
  En de lipstick van Urban Decay staat ook op mijn wishlist!!!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 1 september 2016 at 09:22

  Ah wat een heerlijke favorieten! Ik ben zelf ook dol op de OPI collectie, wat een mooie najaarskleurtjes. En wat een goede tip over die Catrice highlighter, hij ziet er prachtig uit. Ik ga hem eens opzoeken in de Kruidvat :).

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 1 september 2016 at 08:12

  Die lipstick is prachtig!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 september 2016 at 08:02

  Wauw, mooie producten zeg! Vooral die lipstick van Urban Decay!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 september 2016 at 06:50

  Zulke prachtige producten die jou favorieten zijn ;-)
  Mooie kleur nagellak.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 september 2016 at 06:44

  Wat een heerlijke prdcuten allemaal weer. Mijn beauty favorieten op dit moment zijn een redelijk nudekleurige lipstick van Rimmel, Gliss Kuhr anti-klit spray en mijn highlighters avan MAC & Gerard Cosmetics.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 september 2016 at 08:57

   Ah, Gliss Kuhr antiklitspray.. Takes me back! Toen ik een klein meisje was met lange haartjes gebruikte ik die al <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.