Beauty

Love it! | Cinq Mondes Jardins de Carthage

30 september 2016

cinq mondes jardins de carthage
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het eerst over een product van het wellnessmerk Cinq Mondes schreef. Onlangs leerde ik een ander product van ze kennen en ik ben om. Als je interesse hebt in aromatherapie en de werking van geuren en op zoek bent naar een wellnessproduct wat heerlijk ruikt èn op meerdere manieren te gebruiken is dan kan ik je zeker aanraden een product als deze te proberen. Ik vertel je in dit artikel alles over de aromatische spray Cinq Mondes Jardins de Carthage.

cinq mondes jardins de carthage
Cinq Mondes Jardins de Carthage (of in het Engels Gardens of Carthage) is een spray die je kan gebruiken voor je lichaam en haren maar doet het ook goed als roomspray of pillow mist. De geur neemt je mee naar de tuinen van een prachtig Oriëntaals paleis vol met bloemen en kruidige planten. De geur is opgebouwd uit de volgende geurnoten: oudh, nootmuskaat, rozen, cederhout, jasmijn, roze peper, bergamot, vetiver, patchouli en muskus. Ik ruik vooral een heerlijke en luxe wellnessgeur met een duidelijk warm bloemenaroma en een licht pittig randje die tegen het wierook-achtige aanhangt zonder zo bedwelmend te zijn als wierook kan zijn.

cinq mondes jardins de carthage

De geur blijft als roomspray/pillowmist best een tijdje subtiel in de ruimte en op de stof hangen. Ik spray hem regelmatig als ik naar boven ga om mijzelf klaar te maken voor de nacht rond in de slaapkamer, zet de ramen open en ga mijzelf dan douchen, wassen, tanden poetsen en dergelijke. Tegen de tijd dat ik op de slaapkamer kom om onder de dekens te kruipen ‘voelt’ de ruimte voor mij gelijk meer sereen aan en dat helpt mij zeker om sneller tot rust te komen en in slaap te vallen. Op de huid blijft hij als body mist een paar uurtjes goed terug te ruiken waarna even bijsprayen wel gewenst is. Iets wat trouwens tijdens een lange werkdag vol deadlines tussendoor ook erg aan te raden is om weer eventjes op te laden ♥

Cinq Mondes Jardins de Carthage is een heerlijk verwenproduct die het ook heel goed zal doen om te helpen in een meer ontspannen mood te komen voor bijvoorbeeld een meditatie, yoga of voor het slapen. De flacon met een inhoud van 100ml is verkrijgbaar voor €49,00 via de Nederlandse webwinkel of via één van de salons waarvan de adressen op diezelfde website te vinden zijn.

Wat voor geur kan jou in één keer een stuk meer ontspannen maken?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 30 september 2016 at 20:50

  Als roomspray lijkt hij mij heerlijk! Ooit wil ik nog een keer zoiets voor de slaapkamer, jouw routine klinkt namelijk erg prettig.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 september 2016 at 17:41

  Ik ken het merk totaal niet, maar ik ben wel nieuwsgierig geworden

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 30 september 2016 at 17:39

  Ik kende dit merk nog niet! Wat klinkt deze geur heerlijk luxueus, zeg! <3

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 30 september 2016 at 16:41

  Sjiek geurtje! Ik was eigenlijk afgeleid door de mooie stenen! Vind ik ook zo mooi!
  Een geur die fris en rust geeft helpt mij ook om fijn in te slapen. Daarom slapen pubers zo slecht, vooral jongens, die kamers meuren!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 september 2016 at 13:37

  oehh nu ben ik wel benieuwd naar de geur :D

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 30 september 2016 at 09:55

  Ik ben dollll op Cinq Mondes. De geuren vind ik zo heerlijk ontspannend, beetje aromatherapieachtig. Gebruik nu al een poosje hun olie voor het slapen gaan. Iets met ‘revitalizing’ nog wat, geen idee of dat zo werkt maar heb iig het idee dat ik er de volgende ochtend uitgeslapen uitzie ;-) Deze spray lijkt me ook wel wat.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2016 at 10:42

   Ik zeg bij zulke producten dan maar “al is het misschien een placebo effect, zolang ik zelf echt denk/voel/ervaar dat het iets doet dan is dat helemaal prima” ;)

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 30 september 2016 at 08:40

  ik hou van dit soort spray’s! Maar vind het best wat hoog in prijs. Moet nu wel heel lekker ruiken!

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 30 september 2016 at 07:47

  Het klinkt wel heel lekker. Ik vind de prijs wat aan de hoge kant om het te ‘proberen’. Maar ik ben wel nieuwsgierig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 september 2016 at 06:54

  Klinkt chique!
  Dit merk ken ik niet.
  Ik ga meteen even een kijkje nemen in de webshop.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.