Beauty

Love it! | Clarins extra-firming mask

7 september 2016

clarins extra-firming mask
Een spiksplinternieuw gezichtsmasker voor de vrouw die weinig tijd heeft. Hallo moeders, business babes en alle andere vrouwen die veel ballen de lucht in moeten houden.. voor jullie dus! De beloftes van het nieuwe Clarins extra-firming mask zijn niet mis; stresslijntjes verminderen waardoor de huid er een stuk meer ontspannen uitziet, een doffe en vermoeide huid weer laten stralen en de huid verstevigen. En dat in een masker dat ook nog eens lekker snel werkt en niet afgespoeld hoeft te worden. Ik ben fan en vertel je in dit artikel precies waarom!

clarins extra-firming mask
Laat ik beginnen met de ingrediëntenlijst want zoals je weet pluis ik die altijd graag uit. Ik zie onder andere glycerine, jojoba extract, shea boter, vitamine E, hyaluronzuur, acacia extract, wax van zonnebloemolie, bananenextract, acerolabes extract, zeewierextract en een beetje zeezout. Een combinatie die zowel voedend, beschermend, hydraterend, ontspannend en kalmerend werkt voor de huid en een anti-age werking kan hebben. De enige ingrediënten waar ik minder over te spreken ben zijn de alcohol en het parfum, maar mijn iets gevoelige huid heeft er bij dit masker niet vervelend op gereageerd gelukkig.

clarins extra-firming mask

Het masker wordt een soort van mini-spa voor je gezicht genoemd en ik kan wel begrijpen waarom. Hij ruikt niet alleen heerlijk luxe en zacht maar voelt ook heel erg comfortabel aan op de huid en het effect ervan is duidelijk merkbaar. Helaas iets minder goed vast te leggen op de foto anders had ik er zeker een voor- en nafoto bij gevoegd maar qua gevoel van de huid doet het masker zeker wat.

Je brengt het masker aan op een schone en droge huid door middel van de Pressure Point techniek die in het bijgeleverde boekje omschreven staat. Trommel als voorbereiding zachtjes met je vingertoppen over je gezichtshuid, warm een beetje masker op tussen je handpalmen, neem de geur in je op, verdeel het masker over je gezicht en hals en laat het 7 tot 10 minuutjes zitten. Vervolgens neem je de tijd om met je vingertoppen je gezicht af te gaan door lichte druk uit te oefenen per ‘rij’ en dit 10 tot 15 seconden vast te houden van het midden van je gezicht naar de buitenkant toe. Als laatste masseer je het eventuele restantje masker in op je gezicht, hals en decolleté en ben je klaar. Heerlijk rustgevend als avondritueel voor het slapen gaan een paar keer per week.

clarins extra-firming mask

Direct na gebruik voelt mijn huid lekker soepel en gehydrateerd aan en de volgende ochtend merk ik duidelijk een meer ontspannen en ‘zachter’ uitziende huid met een mooie glow. Ja, het is zeker even een uitgave maar aangezien je hem niet zo rijkelijk hoeft te smeren en meer als nachtmasker gebruikt kan je er wel een redelijke tijd mee vooruit. Zeker in een periode van weinig slaap en veel drukte merk ik dat mijn huid een product als dit heel goed kan gebruiken ♥

Het Clarins extra-firming mask komt in een pot van 75ml en is verkrijgbaar voor €70,00, maar bij Clarins webwinkel Belissima krijg je tijdelijk 20% korting waardoor hij nu voor €56,00 verkrijgbaar is.

Spreekt dit masker jou aan? Heb jij een bepaald ‘wonderproduct’ wat je gebruikt in tijden van extra stress?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 8 september 2016 at 16:30

  Klinkt goed. Sowieso ben ik erg fan van de producten van Clarins dus deze gaat zeker op ’t verlanglijstje.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 7 september 2016 at 21:33

  Lijkt me een super fijn masker maar wel aan de prijzige kant…

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 7 september 2016 at 20:23

  Oh,… Erg fijn dat dit masker er is voor in de nacht. Dan hersteld de huid het beste. Ik heb er een van Paulas choice die ook als nachtmasker kan.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 7 september 2016 at 17:30

  Ik ben fan van Clarins… Helaas is mijn portemonnee wat minder enthousiast.
  De producten zijn verzorgend en erg fijn in gebruik.
  Dit masker lijkt me heerlijk!!!

  Geniet er van.

  Groetjes
  Gonny

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 7 september 2016 at 16:16

  Lijkt mij een erg fijn masker. Ik heb een masker van Filorga als mijn redder in nood. Al moet ik zeggen dat de nieuwe van de Body Shop ook erg prettig zijn.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 september 2016 at 11:45

  Nee, als ik de formule zie spreekt me dit niet aan.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 7 september 2016 at 11:37

  Hmmm deze klinkt onwijs goed, maar wat een prijskaartje zeg!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 september 2016 at 10:40

  Ohh deze klinkt als een heerlijke verwennerij

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 7 september 2016 at 09:53

  Oeh! ik ben erg benieuwd! Dit klinkt echt als een super fijn maske

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 september 2016 at 06:38

  Goed en fijn artikel en erg duidelijk uitgelegd met de foto’s erbij!
  Lijkt me erg goed.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 september 2016 at 06:35

  Ohhh ja, dit product spreekt mij zeker aan.. Vrijwel alle producten van Clarins vind ik fijn.. De prijzen zijn alleen zo ontzettend hoog en dat houdt mij vaak een beetje tegen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.