Fashion

New in | E-Polette bril & Zinzi sieraden ♥

4 september 2016

e-polette bril
Hoe leuk ik het ook vind om de leukste kledingsetjes te maken en op zoek te gaan naar nog meer toffe plussize shoppingadresjes, ik blijf meer een zwak hebben voor accessoires. Van schoenen tot aan tassen, brillen en sieraden.. Ik blijf er als een ekster op de loer maar naar kijken. Er is gewoon zoveel leuks te verkrijgen en het koopt wat makkelijker dan kleding vind ik persoonlijk. Vandaag laat ik je mijn nieuwste E-Polette bril en enkele prachtige Zinzi sieraden zien.

e-polette bril e-polette bril
E-Polette

Ik heb al vaker over de online opticien Polette geschreven en heb er al meerdere brillen èn zonnebrillen op sterkte van in huis voor mij en voor Paul. Je hebt er namelijk brillen op sterkte voor zo’n €25,00 en dat maakt het wel heel erg leuk om af te kunnen wisselen en de bril meer en meer als accessoire te zien. De E-Polette is net even anders en echt gemaakt voor ‘generatie beeldscherm’. Het is uitgezocht dat we gemiddeld zo’n 150 keer per dag op onze telefoon kijken en zo’n 8 uur per dag naar onze televisie- en computerschermen kijken. Schrikbarend veel! Helemaal omdat er steeds vaker onderzoeken bekend worden gemaakt waaruit blijkt dat dit blauwe licht uit beeldschermen schadelijk is voor de ogen:

– het heldere blauwe licht verstoort in de avond de natuurlijke aanmaak van melatonine wat onze biologische klok kan verstoren
– door het hoog-energetische blauwe licht kan de retina (het netvlies) beschadigd raken.

De E-Polette bril beschermt je ogen waardoor je minder snel last van hoofdpijn of migraine en vermoeidheid zal krijgen en ook nog eens beter is voor je slaapritme ook. De bril bevat namelijk een gepatenteerde technologie die 40% van het blauwe licht uit beeldschermen filtert door een subtiel geel filter. Dit zie je ook aan de brilglazen, maar valt eigenlijk tijdens het dragen voor anderen nauwelijks op. Mij valt het vooral op hoe ‘rustig’ de bril draagt. Normaal gesproken draag ik zo goed als altijd een bril op sterkte als ik voor de computer aan het werk ben maar als ik deze bril gedurende die tijden draag merk ik al zoveel verschil in ‘oogdruk’ – die anders door vermoeidheid optreed waarna ik normaal gesproken mijn normale bril erbij pak – dat ik de bril met sterkte er minder snel bij hoef te pakken. Daarnaast vind ik hem tijdens televisie kijken heel fijn dragen; het licht wordt wat zachter, ik hoef mijn ogen minder aan te spannen en merk dat ik gemakkelijker in slaap val. Wat bijzonder eigenlijk!

De E-Polette bril is verkrijgbaar voor €44,99 en er is maar één ding wat ik nòg fijner zou vinden: dat ze ook op sterkte beschikbaar komen voor een perfecte combinatie :)

zinzi sieraden zinzi sieraden zinzi sieraden

En daarnaast wilde ik ook heel erg graag enkele nieuwe Zinzi sieraden aan je laten zien. Ik ben er echt helemaal verliefd op! Ik mocht voor een samenwerking enkele producten uitzoeken en koos voor een prachtig Retro horloge met een witte wijzerplaat, roségoudgekleurde kast en een lederen lichtroze bandje die ook fuchsiaroze details heeft. Leuk, fris en speels maar toch ook heel vrouwelijk en zakelijk te dragen. Daarbij koos ik voor twee roségoudgekleurde armbandjes die ik graag met het horloge samen draag als soort van armcandy en een paar subtiele oorknopjes met glinsterende steentjes.

Ik heb al meerdere Zinzi sieraden in mijn verzameling en heb echt een stiekeme crush op dit merk van eigen bodem. Het merk bestaat alweer 12 jaar, heeft heerlijke vrolijke fotoshoots die perfect bij het merk passen en is ook nog eens redelijk betaalbaar.

Mijn honger naar wat nieuws om te kunnen dragen is voorlopig weer even gestild ;)

Ben jij meer iemand voor de kleding of ga jij ook voor de accessoires?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 5 september 2016 at 15:43

  Ohh, die bril is echt lekker retro! Heerlijk!
  de zinzi sieraden vind ik ook heel mooi! Lieve kleurtjes!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 5 september 2016 at 14:10

  die bril lijkt me echt ideaal
  de sieraden van zinzi zijn p.r.a.c.h.t.i.g.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 5 september 2016 at 14:02

  Wat een leuke dingen :-) de bril staat je goed!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 september 2016 at 11:05

  De bril staat je!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2016 at 11:20

   Dankjewel! Leuk om te horen ^^

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 5 september 2016 at 07:50

  Die bril klinkt goed! Ik ga er eens naar kijken

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 4 september 2016 at 16:25

  Die bril staat je echt geweldig! Echt een super leuk montuur. De sieraden van Zinzi vind ik ook mooi. Ik heb zelf een paar oorbellen van Zinzi. Het horloge vind ik prachtig, die ga ik onthouden.

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 4 september 2016 at 15:44

  Oeh, mooi horloge!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 4 september 2016 at 15:13

  Die armbandjes zijn schattig zeg.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 4 september 2016 at 14:29

  Wauw vooral de sieraden vind ik echt prachtig!

 • Avatar van Simplynspecial
  Reply Simplynspecial 4 september 2016 at 12:10

  Ik wil nog steeds eens zo’n Epolette proberen, ben benieuwd of ik verschil merk! Je sieraden zijn mooi, roze en rosé goud is een top combi.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 4 september 2016 at 12:08

  Ben dol op kleding, maar ook zeker op accessoires.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 4 september 2016 at 10:42

  Dat is toeval ik heb ook een e-bril! De hele dag computeren is soms erg vermoeiend en het helpt mij echt.
  En sieraden zijn toch wel bij mij ook een must. Ze kunnen je outfit net dat beetje extra geven.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 september 2016 at 10:10

  die bril is gaaaaaaf :D

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 4 september 2016 at 09:10

  Oh wauw, de Zinzi sieraden die jij hebt uitgekozen zou ik precies zo willen hebben. Wat zijn ze mooi!! Zo’n e-bril is denk ik echt ideaal. Op mijn werk zit ik heel de dag achter de computer en vaak ’s avonds thuis tot ik naar bed toe ga ook om te werken aan mijn blog.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 4 september 2016 at 07:56

  Zinzi heeft mooie sieraden in het assortiment! En wat is je zonnebril leuk!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 september 2016 at 07:05

  Prachtige nieuwe montuur!
  De sieraden die je had uitgekozen zijn zo mooi.
  Fijn merk ik ken het niet.
  Zie er wel op reclameborden telkens flyers.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.