Beauty

Maybeauty | The Incredible Pore Mask

24 september 2016

maybeauty the incredible pore mask 1 - Maybeauty | The Incredible Pore Mask
Onlangs kreeg ik dit gezichtsmasker opgestuurd en mijn interesse was direct gewekt. Ik vind het sowieso al handig dat het masker in kant-en-klare verpakkingen voor eenmalig gebruik zit. Dit is namelijk wel zo hygiënisch en handig om mee te nemen op vakantie! Maar vooral de veelbelovende naam trok mijn aandacht. Een incredible resultaat door het gebruik van een masker wilde ik maar al te graag uittesten. Lees verder voor meer informatie over het Maybeauty The Incredible Pore Mask en mijn ervaring hiermee.

maybeauty the incredible pore mask 2 - Maybeauty | The Incredible Pore Mask maybeauty the incredible pore mask 3 - Maybeauty | The Incredible Pore Mask
The Incredible Pore Mask

Het masker belooft je huid en poriën intensief te reinigen, te ontdoen van olie, vuil en onzuiverheden, de poriën te sluiten en te verfijnen en de huid glad en zuiver te maken in slechts één behandeling. Daarnaast belooft het gezichtsmasker ook nog eens zacht genoeg te zijn voor zelfs de meest gevoelige huidjes.

In het masker zit onder andere kaoline klei, glycerine, kokosextract, verschillende oliën (van abrikozen en camellia), verschillende bloemenextracten (van de lotus, blauwe iris, droogbloem, jasmijn, rozen, fresia en madonnalelie), hyaluronzuur, betaine, aloë vera, collageen en vitamine E. Er zit geen uitdrogende alcoholvariant in en slechts minimaal parfum aangezien dit zo’n beetje als laatste ingrediënt vermeld staat. Ook fijn: het product is niet op dieren getest.

maybeauty the incredible pore mask 5 - Maybeauty | The Incredible Pore Mask maybeauty the incredible pore mask 6 - Maybeauty | The Incredible Pore Mask

Het masker ruikt heel zacht en bloemig en voelt aan als een dikkere crèmesubstantie. Je brengt hem aan op een schone huid en laat hem 20-30 minuten inwerken waarna je hem met lauwwarm water afspoelt. Tijdens het inwerken voel ik een heel lichte tinteling die na een paar minuten verdwijnt en het masker droogt langzaam in tijdens het intrekken. Na het afspoelen voelde mijn huid aan alsof ik meer had gedaan dan enkel een maskertje en ik twijfelde zelfs eventjes of ik niet eerst nog had gescrubt of iets dergelijks. Zo lekker zacht en glad en rustig en ook mijn make-up kon ik beter/makkelijker aanbrengen naderhand. Ik was eerst een beetje sceptisch maar ben dus echt positief verrast!

Hierboven zie je eerst mijn gezicht direct na het aanbrengen, daaronder links het masker na de inwerktijd en rechts mijn gezicht direct na het afspoelen. Ik denk dat je dit product ook erg goed zou kunnen gebruiken als wekelijkse boost voor je huid voor één of twee maandjes achter elkaar. Lekker zo na de zomer om je huid te helpen beter beschermd te zijn tegen het koudere weer wat eraan zit te komen.

Mocht je het Maybeauty The Incredible Pore Mask nu ook willen proberen dan krijg je via deze link tijdelijk maar liefst 30% korting. Zo betaal je voor 8 maskertjes nu €18,20 in plaats van €26,00 en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Heb jij ervaring met de producten van dit merk? Ik zie namelijk dat ze nog meer hebben en ben nu wel heel benieuwd geworden ^^

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 september 2016 at 09:39

  Het klinkt goed, heb nog nooit van dit merk gehoord. Wat ideaal dat ze per stuk verpakt zijn.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 25 september 2016 at 12:09

  Deze klinken fijn, ben heel benieuwd geworden.
  Je ziet er idd weer stralend uit…

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 24 september 2016 at 19:04

  Nog nooit iets van dit merk geprobeerd! Ik loop achter… Lijkt me lekker! Op de een of andere manier vind ik dit ook een psycholigische werking hebben… Alsof je weer herboren word door het breken van het masker.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 24 september 2016 at 18:53

  Ik heb deze ook getest, vond ze heel fijn werd wel behoorlijk hard aan het einde dus moest even boenen bij het afhalen maar een prachtig huidje als resultaat.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 september 2016 at 18:26

  deze klinkt ook super nice zeg :D heb zelf dat zwarte pore mask geprobeerd :3

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 24 september 2016 at 16:28

  Ik zie dit merk de laatste tijd veel voorbij komen. Ziet er goed uit! X

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 24 september 2016 at 15:55

  Ziet er mooi uit! Maar je hebt zelf ook echt een mooie huid, ook zonder product!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 24 september 2016 at 13:50

  Nog nooit gehoord van dit merk, maar wat klinkt het goed zeg! En valt ook nog prima mee wat de prijs betreft.

 • Avatar van My happy kitchen
  Reply My happy kitchen 24 september 2016 at 10:04

  Klinkt goed. Ik heb sowieso een zwak voor gezichtsmaskertjes…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 september 2016 at 09:50

  Dit ken ik niet.
  Leuk om dmv je artikel kennis mee te maken….

  Fijn weekend Xoxo

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 24 september 2016 at 08:27

  Ik heb het black pore masker van dit merk gebruikt! Niet helemaal geschikt voor mijn huidtype maar wel super effectief! Zelfs mijn vriend gebruikt ‘m af en toe (en dat doet ie normaal nooit haha) omdat letterlijk alle onzuiverheden uit zijn huid worden gezogen.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 24 september 2016 at 07:32

  Ik heb ervaring met dit merk, zelf heb ik de face masks getest (de zwarte maskers). Deze vond ik ook al erg fijn. Ik geloof het dan ook meteen dat je deze heel fijn vind :-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.