Beauty

Maybelline Loaded Bolds lipsticks

6 september 2016

maybelline loaded bolds
Toen deze vijf nieuwe Maybelline Loaded Bolds lipsticks binnen kwamen was ik direct heel nieuwsgierig. Mooie, diepe kleuren in een matte finish voor de herfst en winter inclusief een witte lipstick waarmee je ombre effecten kan maken of die je onder felle lipsticks kan dragen om zo de kleuren nog intenser uit te laten komen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches èn natuurlijk ook full face foto’s.

maybelline loaded bolds maybelline loaded bolds maybelline loaded bolds
Ik vind de verpakking van de Maybelline Loaded Bolds lipsticks mooi ogen en stevig aanvoelen. De glanzende zilveren kleur met de transparante diepblauwe doppen en de stickers op de onderkant in de kleur van de lipstick die erin zit is zeker een mooie combinatie.

De lipsticks zelf bevatten onder andere bijenwas, sesamolie, kaoline klei, vitamine E en honing en bieden dus ook nog wat extra’s voor de lippen door middel van voedende en verzorgende ingrediënten. En dat voel je tijdens het aanbrengen zeker. Waar veel matte lipsticks aan de lippen trekken en droog aanvoelen valt dat bij deze lipsticks echt heel erg mee en ook tijdens het dragen blijven ze comfortabel aanvoelen. Wel vind ik de finish niet helemaal mat te noemen, eerder satijnmat maar dat vind ik wel net iets stijlvoller vaak. De kleuren dragen zo’n 4 uur echt mooi en daarna is even bijwerken wel gewenst :)

maybelline loaded bolds maybelline loaded bolds

Mijn favoriete kleur uit de collectie is de diepe fuchsiakleur (hoe kan het ook anders!) 882 Fiery Fuchsia. Daarna zie je van links naar rechts de volgende kleuren:

885 Midnight Merlot, een diepe bruinpaarse tint
886 Berry Bossy, een diepe grijzige paarse kleur die je niet vaak tegen komt
887 Blackets Berry, een heel dieppaarse kleur richting het zwart.

Zoals je ziet dekken helaas niet alle kleurtjes even egaal. Gelukkig doen 882 en 886 – mijn favorieten – dat wel dus daar zal ik nog veel plezier van gaan hebben komende herfst en winter.

maybelline loaded bolds

Hoe leuk ik het idee van een witte lipstick (889 Wickedly White) waarmee je een ombre effect kan creëren of die je ònder fellere kleuren kan dragen om deze intenser te laten lijken ook vind.. heel enthousiast kan ik er na wat ‘speelmomentjes’ niet van worden. De kleur alleen dekt niet voldoende en onder of over een andere lipstick heen gaan de kleuren teveel mengen waardoor je niet het gewenste effect krijgt. Waar hij wèl heel erg fijn voor is: om eigen kleurtjes te mengen op een klein paletje met een lippenseeltje. Een beetje wit, een beetje roze, een beetje dieppaars.. Zo is het alsnog erg leuk om te gebruiken!

*Ik zag trouwens op buitenlandse blogs veel meer kleurtjes in deze collectie zitten zoals blauw, nudes, bruintinten, oranje, meer rozetinten.. Wie weet komen die ook nog naar Nederland?*

De Maybelline Loaded Bolds lipsticks zijn verkrijgbaar voor €11,49 per stuk.

Spreken deze nieuwe matte lipsticks jou aan? Zie je jezelf al eigen kleurtjes maken met de witte lipstick?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 september 2016 at 18:31

  Ik vind ze allemaal wel leuk op zich, maar inderdaad lijkt de witte mij ook niet zo’n groot succes. Ziet er raar uit ook. haha.

 • Avatar van Robin Valentine
  Reply Robin Valentine 8 september 2016 at 12:12

  het idee van een mix lipstick is wel leuk, jammer dat het niet echt werkt.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 7 september 2016 at 20:26

  Mooie kleurtjes, allemaal… En wit, tja daar moet/mag je wel idd mee spelen. Zo kreeg ik ooit zwart voor ombre, ligt nu ver in de kast ?

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 7 september 2016 at 13:53

  Ik ben helemaal verliefd op deze kleurtjes! Hou ik van :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 7 september 2016 at 11:38

  Jaaa, die Fuchsia staat je onwijs goed joh! Mooie kleuren zijn dit, stuk voor stuk. Perfect voor het najaar ook!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 september 2016 at 11:13

  Jammer dat de witte kleur niet zo goed werkt, maar de andere kleuren zijn wel mooi

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 6 september 2016 at 20:19

  Fiery Fuchsia is mijn favoriet! De witte lipstick vind ik dan wel weer heel tof om mee te spelen! Ik was blij verrast met deze lipsticks, volgende week komt bij mij de review online :-)!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 september 2016 at 19:11

  die witte lijkt mij ook wel handig voor lip art :D

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 6 september 2016 at 14:48

  Oh wat een mooie intense kleuren! De witte lipstick spreekt me minder aan, ben niet zo’n DIY’er haha

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 6 september 2016 at 14:17

  De 882 vind ik ook het mooist! Die witte lipstick lijkt mij wel grappig om een beetje mee te experimenteren.

 • Avatar van Lodi
  Reply Lodi 6 september 2016 at 14:17

  De Fuchsia is prachtig! Bij de Berry moet ik meteen aan de lippen van mijn zoon denken, wanneer hij het koud heeft ;)

  • Avatar van Lodi
   Reply Lodi 6 september 2016 at 14:23

   De 887 Berry bedoel ik dan, ik vind de berry bossy wel erg mooi.

 • Avatar van Danells
  Reply Danells 6 september 2016 at 12:02

  Die 882 fuchsia is echt een prachtige kleur inderdaad. Met de witte lipstick zie ik mijzelf nog geen kunstwerkjes creëeren.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 6 september 2016 at 10:12

  Ik word er niet heel wild van.. al vind ik die fuchsia en merlot jou wel heel mooi staan.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 6 september 2016 at 09:09

  Ik heb de lipsticks ook ontvangen en Fiery Fuchsia is ook mijn absolute favoriet. Mijn review stond vorige week online en ik vind het juist wel echt super leuk om met ‘Wicked White’ te spelen. Tof ook dat ze hiermee op de markt komen!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 6 september 2016 at 07:33

  Wat een mooie ‘net wat anders dan normaal’ kleuren! Die witte leek interessant maar mij kennende wordt het inderdaad een kliederboel ?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 september 2016 at 06:59

  Wauw dat zijn zulke mooie kleuren en staan je prachtig!
  Leuke foto’s en zo apart.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.