Reizen & vrije tijd

Nationale Broer & Zus Dag 2016

25 september 2016

broer en zus dag
Komende vrijdag is het Nationale Broer en Zussen Dag. Een mooi moment om jouw broer(s)/zwager en/of (schoon)zus(sen) te laten weten hoeveel hij of zij voor jou betekent. Ik vind dit een mooi initiatief en vind het dan ook erg leuk om hier in samenwerking met Groupon een leuke invulling aan te kunnen geven. Deel jij jouw leukste herinnering dan maak je kans op een mooie ervaring die je samen met haar of hem (of met meerdere samen) kan gaan beleven. Lees verder voor meer informatie!

 broer en zus dag
Toen onze Dees nog een Deesje was.. Even in het archief gespit voor een foto van mij en mijn broer samen. En dan zie je ineens hoeveel je dochtertje op jezelf lijkt!

Als ik aan mijn broer en onze jeugd denk dan hadden we denk ik echt een standaard broer en zus haat-liefde-verhouding en haalden we vooral veel kattenkwaad uit. Van samen dammen bouwen op één van de vele campings in de bergen tijdens de vakanties met onze ouders samen en onze klompjes als boot gebruiken en er zo wel eens eentje kwijtraken tot aan samen ‘koken’ en zo pannen een one-way-ticket naar de vuilnisbelt bezorgen, een lederen poef leegtrekken tot de inhoud door het hele huis te vinden was en ‘speerwerpen’ met konijnenrenstokken waarbij er eentje in mijn been terecht kwam :’) Gelukkig kunnen we er nu flink om lachen allemaal!

En als ik aan mijn broer op dit moment denk dan krijg ik vooral een trots gevoel. Hem op te zien groeien tot een geweldige en ondernemende papa voor zijn twee kinderen en een liefdevolle man die er echt is voor zijn gezin en familie naast zijn werk en eigen bedrijf. Knap om te zien hoe het hem toch maar mooi lukt om alle ballen in de lucht te houden.

broer en zus dag

Ik ben vast niet de enige die gelijk met veel herinneringen terug kan denken aan zijn of haar broer(s) en/of zus(sen). Daarom lijkt het me erg leuk om jouw leukste, grappigste en of meest bijzondere herinnering te delen met mij en de lezers van Curvacious.nl. Je maakt hiermee kans op een Groupon Broer en Zus ervaring tot €100,- die je helemaal zelf uit mag zoeken.

Enkele leuke voorbeelden:
– ga samen naar een Escape Room
– volg een roofvogelworkshop
– ga bowlen met meerdere broers en/of zussen
– race op een circuit, blo-kart op het strand of ga vliegen met een jetpack
– ga lekker uit eten of laat een catering eten thuis brengen
– ga op binnenlandse citytrip of kies voor een dagje wellness voor twee.

Bekijk alle Groupon Broer en Zus Dag aanbiedingen en laat in een reactie onder dit artikel achter welke jou het leukst lijkt om samen te gaan ervaren. Dus: deel een herinnering en laat één of meerdere Groupon aanbiedingen achter om kans te maken om dit samen te kunnen gaan beleven. Meedoen met deze winactie kan tot en met donderdag 29 september 2016, 23.59 uur. Zodat je op vrijdag 30 september – Nationale Broer en Zussen Dag – nog bericht krijgt en samen wat leuks uit kan zoeken om te gaan beleven of doen binnenkort.

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 25 november 2016 at 14:15

  Een rondvaart incl. onbeperkt pannenkoeken eten. Leuk met al mijn broers en zussen maar dat wordt een drukke bedoeling als ze alle 8 meegaan. Alleen met mijn 3 zussen is ook heel leuk. We plannen vaker iets samen maar nooit een hele dag. Zouden we ook eens moeten doen. Toen we klein(er) waren hadden we nogal eens ruzie maar nu ………… we hebben het zo fijn samen.

 • Avatar van Mijke
  Reply Mijke 30 september 2016 at 07:34

  Mijn zus woont in Limburg en ik in Noord-Holland. We zien elkaar niet wekelijks, naar als we elkaar zien doen we wel leuke dingen: samen op stap, met haar kids naar de speeltuin, samen eten enz. Iets wat we de laatste jaren echt met zijn tweeën doen is een griezelfilm kijken. Heerlijk! Zo ook toen ze zwanger was van haar oudste. Ik had haar daarvoor een opgeknapte schommelstoel gegeven. En keken we naar De Black wonen waarbij in een donkere kamer een schommelstoel uit zichzelf bewoog…we hadden het niet meer, dat begrijp je! Daar denken we nog regelmatig aan terug!

  Het lijkt mij leuk om met haar een kookworkshop te volgen…kan ze mooi een keer voor mij koken ;-)

  • Avatar van Mijke
   Reply Mijke 30 september 2016 at 07:35

   De film ‘De Black woman’ :-p

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 29 september 2016 at 23:43

  Mijn broer en ik houden van goed eten en uitgebreid koken. Voor een etentje met onze partners bij Savarin of Niven, kun je ons altijd wakker maken!

 • Avatar van Nadia A.
  Reply Nadia A. 29 september 2016 at 23:09

  Broer-en-Zus dag? Super leuke idee! Ik heb een zusje die ik helaas niet zo vaak zie ivm. de afstand. Maar we plannen meerdere keren per jaar een lang weekend met elkaar. Meestal een wellness en verwen- weekend. Met de Groupon-bon zou ik eerst naar de Therme gaan (www.groupon.nl/deals/de-karpendonkse-hoeve) en daarna een lekker diner (https://www.groupon.nl/deals/restaurant-de-zwaan-2). Ik hoop dat ik mijn zusje mag verrassen met zo een leuke dag! ?
  Leukste herinnering aan de tijd toen mijn zusje en ik jong waren is de teenagertijd. Mijn zusje was toen fan van de boygroup Caught in the Act. Ze was toen helemaal gek op een van de jongens. Toen las ik in een krant dat haar schatje helemaal niet van meiden houdt. Hij was gay. Ik vond dat grappig te zeggen “nou, nu moet je wel van geschlacht wisselen want jouw schatje houdt niet van meiden.”. Ze moest toen echt huilen. Ja, ik was echt gemeen maar de waarheid doet vaak pijn.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 29 september 2016 at 22:17

  Ik heb een zusje van nu 19 jaar, 2 jaar jonger dan ik zelf. We hebben onwijs veel mooie herinneringen samen, te veel om er één uit te kiezen. Vroeger samen klieren in ons stapelbed, uren met de barbies of playmobil spelen, buiten ravotten, giechelen, ook als onze ouders er al lang al genoeg van hadden. Tegenwoordig gaan we geregeld samen uit eten, naar de bioscoop of een feestje.
  Ze is dit jaar geslaagd voor haar mbo diploma en wordt al een echte jonge vrouw. Ik ben zo trots op haar! Na het behalen van haar diploma is ze naar Italië gegaan om te werken op een camping. Ondanks dat we elkaar de afgelopen tijd sowieso al minder zagen dan vroeger, door werk, opleiding en vriendjes, mis ik haar ongelooflijk erg.. ze is al bijna drie maanden weg en komt gelukkig volgende week weer terug. Ik denk daarom dat één van onze mooiste herinneringen nog moet komen, namelijk het moment dat we elkaar weer zien. Het zou natuurlijk al helemaal mooi zijn om dan samen nog meer mooie herinneringen te maken, met een lunch of ander gezellig uitje. Dat verdient mijn zusje echt, na een periode hard werken. Ik ben hoe dan ook een trotse grote zus! Niet alleen op broer- en zussendag

 • Avatar van Manuela
  Reply Manuela 29 september 2016 at 21:55

  Ik heb 2 zussen die 1 jaar schelen in leeftijd, ik kwam er 5 jaar later bij! Ondanks het leeftijdsverschil zijn we heel close met elkaar. Met een van de zussen vroeger altijd de ‘dubbeltjesdans’ dansen door de kamer, of nog met mij, het kleine zusje, met de barbies spelen terwijl je al op de middelbare school zat!! Nu gaan we iedere week sporten met zn drietjes in de sportschool, jaarlijks plannen we een zussendagje waarbij we meestal naar de sauna gaan, dus een tripje naar de Veluwse Bron gaan, zou fantastisch zijn!! raahttps://www.groupon.nl/deals/veluwse-bron

 • Avatar van Manuela
  Reply Manuela 29 september 2016 at 21:50

  Ik heb 2 zussen die 1 jaar schelen in leeftijd, ik kwam er 5 jaar later bij! Ondanks het leeftijdsverschil zijn we heel close met elkaar. Elke week sporten we met zn drietjes in de sportschool, jaarlijks plannen we een zussendagje waarbij we meestal naar de sauna gaan, dus een tripje naar de Veluwse Bron gaan, zou fantastisch zijn!! https://www.groupon.nl/deals/veluwse-bron

 • Avatar van ienke spoor
  Reply ienke spoor 29 september 2016 at 16:43

  Ben met 3 oudere zussen opgegroeid en ik was de snotaap van de familie. Regelmatig als verwend gezien. Vond ik helemaal niet leuk om te horen. Elke zondag ochtend hadden we kussen gevecht op 1 van de slaapkamers. Ging er ruig aan toe. Details bespaar ik maar. Er gebeurde veel meer dus. Lachen gieren en brullen. Leuk om. naar escape room te kunnen gaan. Wij zijn niet zo veeleisend. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg is ons credo

 • Avatar van Annie de Waal
  Reply Annie de Waal 28 september 2016 at 19:07

  Mijn zus en ik gingen in ons jeugd altijd samen uit, naar een café, bioscoop naar concerten enz., was altijd er gezellig.
  Lijk me erg leuk om een zussen dag te gaan doen.

  Ik vind erg leuk =

  https://www.groupon.nl/deals/yoku-kitchen-2

  https://www.groupon.nl/deals/pannenkoekenboot-amsterdam

  https://www.groupon.nl/deals/party-service-nederland-5

  Groetjes van Annie

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 28 september 2016 at 18:49

  De tofste herinnering dieik heb aan mijn broer en zus is dat wij 4 jaar grleden nog eens met z’n allen op vakantie waren naar Texel. Inclusief partners en pap en mam. En mijn zus met het spontane idee kwam om te gaan parachute springen.., na lang wikken en wegen gingen wij ervoor en ik was zoooooo ongelofelijk zenuwachtig.. en toen zijn we met z’n drieen een vliegtuig uitgesprongen. Man wat waa dat een geweldige ervaring en nog geweldiger om dat gevoel met mijn broer en zus te kunnen delen.. mijn broer en zus scheten zeven kleuren en ik vond het zooo geweldig dat ik het liefste nog een keer gegaan was..

  Ik zou heel graag een escape room in willen gaan met mijn broer en zus..

 • Avatar van Marjo
  Reply Marjo 28 september 2016 at 13:52

  Hier ben ik met mijn moeder geweest, maar neem ik ook graag mn broer (die zeker van zoet houdt) mee naar toe: https://www.groupon.nl/deals/bar-beton-cafe-1

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 28 september 2016 at 10:15

  Wauw wat een geweldige kans zou dit heel erg graag voor mijn man willen winnen. Zijn zus is helaas erg ziek en wij weten niet hoelang ze nog heeft te leven. Daarom gun ik ze beiden en dagje uit om samen nog herinneringen te maken
  Ik zou ze graag en dagje ontspanning cadeau doen https://www.groupon.nl/deals/dunes-beauty-sauna-in-hotel-nh-zandvoort-2. Eventjes heerlijk ontspannen en de stress en spanning vergeten.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 27 september 2016 at 21:31

  Leuk!!!! Ik heb een hele lieve oudere broer met wie ik onlangs geweldige herinneringen gemaakt heb door foto`s van vroeger opnieuw te maken op dezelfde plek met vergelijkbare kleren. Geloof me, zo`n kruiwagen pas je een stuk beter in als je 1 en 2 bent :-p

  Ik doe heel graag mee voor deze high tea: https://www.groupon.nl/deals/bar-beton-cafe-1

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 27 september 2016 at 17:09

  Ik doe graag mee aan deze leuke actie! Ik heb een heel lieve zus! Wij konden elkaar vroeger wel eens in de haren vliegen, maar meestal speelden we leuk samen. Hele toneelstukken met onze twee babypoppen Janneke en Esther kan ik mij herinneren en we ‘woonden’ in onze fantasie op een cruiseship ;) Ha ha, grappig om weer aan terug te denken. Graag zou ik lekker met mijn zus uit eten gaan. Er staan erg leuke adresjes zij die ik op de site van Groupon!

 • Avatar van Chantal Kluft
  Reply Chantal Kluft 27 september 2016 at 12:54

  Mijn broer is echt de allerliefste broer die er is. Maar dat zegt natuurlijk (bijna) iedereen. Ondanks dat mijn broer en ik altijd een beetje einzelgangers zijn geweest, is het als we samen zijn altijd dolle pret. Ik vertrouw hem met alles, en ik weet dat hij er altijd voor me is. Mijn broer gamed veel, en een mooie herinnering is dan ook toen hij mij voor het allereerst Final Fantasy liet doen op zijn PS1. Dat was wel even een dingetje voor hem, en ik kon er natuurlijk niets van, maar wat vond ik het gaaf en wat hebben we gelachen! Ook Kerst is altijd 1 groot feest. Mijn familie heeft altijd een groot galadiner, en omkleden en elkaar onze nieuw gekochte kleding voor dat jaar showen is ook elk jaar weer een feestje met mijn broer. Nu woont mn broer jammer genoeg wat verder weg en zien we elkaar niet zo vaak meer, dus weer even samen genieten en lachen zou super zijn!
  Omdat we beide erg van koken houden, lijkt het me geweldig om samen een kookworkshop te doen, zoals deze:
  https://www.groupon.nl/deals/restaurant-fifteen-3
  Of om natuurlijk ‘gewoon’ fantastisch lekker te gaan dineren! (natuurlijk in nieuw gekochte kleding zodat we weer kunnen showen!) bijvoorbeeld deze deal;
  https://www.groupon.nl/deals/restaurant-de-compagnon-5-27691760
  Ik ga duimen, en wens iedereen alvast een geweldige nationale broer en zus dag!

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 27 september 2016 at 11:11

  Ik heb helaas geen ‘echte’ broertjes op zusjes, maar wel een beste vriendin en die vriendschap gaat veel verder dan puur vriendschap. We zijn een dag na elkaar jarig en kennen elkaar al ontelbaar veel jaren en lijken soms wel een siamese tweeling. Dus dolgraag zou ik samen met haar willen genieten van een heerlijke weekendje weg naar Brugge:
  https://www.groupon.nl/deals/ga-hotel-oud-huis-de-peellaert-13

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 27 september 2016 at 10:54

  Ik heb 2 “broertjes” en op een of andere manier denk ik niet dat ze met mij naar de sauna willen hihi ;-) we gaan lekker lunchen bij Bistro Bonjour op de Keizersgracht. Het gebeurt eigenlijk nooit dat we elkaar zonder partners zien, raar eigenlijk nu ik erover nadenk……

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 26 september 2016 at 22:00

  Wat een leuke actie van Groupon. Ik zou graag met mijn broer gaan eten bij de Zeegser duinen.
  Wij kunnen urenlang met elkaar eten en kletsen, dus dit zou de perfecte activiteit zijn voor ons.
  https://www.groupon.nl/deals/fletcher-hotel-restaurant-de-zeegser-duinen

 • Avatar van Annet van Vliet
  Reply Annet van Vliet 26 september 2016 at 21:34

  Naar de sauna Thermen Holiday met massage!
  Geweldig leuk om samen met mijn zus te doen!

 • Avatar van Alieke
  Reply Alieke 26 september 2016 at 17:44

  Ik zou absoluut kiezen voor het Thermen arrangement. Dat verdient mijn zus wel! Ze is politie agent, en zet zich dagelijks in voor andere mensen. En ondanks dat de door haar reuma een flinke stap terug heeft moeten zetten zet ze zich buiten haar werk ook altijd in voor mij en mijn ouders. Mijn beste herinnering is van ongeveer 3 jaar geleden, toen ik ging verhuizen.
  Ik had 1 week om over te verhuizen want ik kon niet meer tijd vrij krijgen van mijn werk, en om te voorkomen dat ik dubbele maandlasten moest betalen moest ik alles in 1 week doen. Voor die week kon ik niet in mijn nieuwe appartement omdat de woningbouw vereniging de oplever datum constant uitstelde. Er bleef dus 1 dag over om alles daadwerkelijk over te verhuizen, dus ik besloot al mijn vriendinnen te bellen om te vragen om mij te helpen, maar iedereen liet het afweten. Ze hadden geen zin, of het was te veel moeite. Mijn zus is toen na een nachtdienst werken bij de politie in Amsterdam naar Den Bosch gereisd en heeft mij, samen met mijn vader, geholpen om alles over te verhuizen. Ik hoefde het niet eens te vragen, ze kwam direct omdat ze wist hoe erg ik er mee zat. Dat ontroerd me tot op de dag van vandaag. Daarom zou ik heel graag iets terug willen doen.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 26 september 2016 at 16:19

  Wat een leuke winactie! Ik heb twee hele lieve broertjes. Ik ben de oudste thuis, mijn broertjes zijn mij allang voorbij gegroeid maar het blijven altijd mijn kleine broertjes!! Een aantal jaar geleden gingen we eens per jaar met zijn drieën naar de bioscoop en hierna even de stad in. Wij konden altijd heel lang kletsen met zijn drieën, haalden leuke herinneringen op en hebben dezelfde humor. Beide broertjes kwamen in de puberteit en vonden het niet meer stoer om iets met hun zus te doen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en mis ik die ene leuke dag per jaar wel. Ik ben ontzettend trots op ze en zou ze graag weer eens een dagje mee willen nemen om iets leuks te kunnen doen!

 • Avatar van Sascha van den Bovenkamp
  Reply Sascha van den Bovenkamp 26 september 2016 at 15:58

  Oehoe mijn broertje en ik zijn allebei dol op het strand! Vroeger konden we dan ook urenlang strandkastelen bouwen, tot we het oneens werden over of er piraten of prinsessen in zouden moeten leven. Maar ook af en toe kibbelen hoort bij het broer en zus zijn. Gelukkig hebben we nog steeds een hele goede band ook al wonen we niet meer in hetzelfde huis. Ik zou als uitje een lekker dagje naar het strand gaan om ouderwets zandkastelen te bouwen en vervolgens lekker een hapje eten samen om mooie herinneringen op te halen aan vroeger!

 • Avatar van Wil
  Reply Wil 26 september 2016 at 10:51

  Nog even doorgeven. Deze high tea de luxe lijkt mij een goed alternatief voor een goed maal. Lijkt mij super geschikt om even lekker bij te kletsen.
  http://www.groupon.nl/deals/brasserie-sp-11

 • Avatar van dennis kerlen
  Reply dennis kerlen 26 september 2016 at 08:41

  Ik wil graag met mijn zus gaan, zij is echt gek van de sauna. Dus een dagje ontspannen maakt haar zeker blij. Het etentje thuis spreekt me ook wel aan, samen genieten en kletsen tijdens een heerlijk diner.

 • Avatar van lizette kerlen
  Reply lizette kerlen 26 september 2016 at 08:39

  Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn broer alleen. De escape room past precies bij ons, we vormen dan een perfect team. Daarna staat op mijn lijstje de jetpack en van lekker eten genieten in privésfeer. Ik weet zeker dat hij met plezier meegaat.

 • Avatar van Wil
  Reply Wil 25 september 2016 at 23:51

  Graag zou ik gezellig uit eten gaan met mijn zuster. Heb nog wat goed te maken bij haar.
  Dit lijkt mij heel gezellig. Lekker bijkletsen bij een goed maal.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2016 at 08:35

   Hallo Wil, vergeet je niet in de link uit het artikel één van de uit-eten-opties door te geven nog hier? Dan loot je mee voor de actie :)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 25 september 2016 at 21:37

  Een leuk herinnering aan een broer van mij is dat we uren monopoly konden spelen.
  Ook als we al naar bed moesten gingen we heel zachtjes nog een uur boven verder.
  Het lijkt mij heel erg leuk om een sloep te huren en lekker te gaan varen in Utrecht

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 25 september 2016 at 18:48

  Ik ben van een tweeling. Vroeger leken we meer op elkaar dan nu. Het lijkt leuk als mensen niet weten wie nou wie is. Maar wij dachten daar anders over, vonden het helemaal niet leuk dat gedoe.
  Mijn leukste herinnering is… Ik had al een auto en rijbewijs en we waren 18. Met mijn auto erop uit en streken uithalen. Naar leuke jongens toeteren. Of racen met mijn bak, bordeaux rood met gouden strepen, we leken net de Dukes of Hazard ? In die auto hadden we vrijheid!
  Ik denk dat wij samen naar een Escape room moeten, ik zie het helemaal voor mij, zeker weten dat we een pak Tenas moeten meenemen!

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 25 september 2016 at 18:34

  Ik zou kiezen voor bowlen en grillen met mijn 2 zusjes en broertje. dit deden wij vroeger ook met speciale gelegenheden. Ik kan me nog goed herinneren hoe gezellig dat was toen ik bijv geslaagd was voor mijn diploma!

 • Avatar van Martje
  Reply Martje 25 september 2016 at 17:24

  Wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen voor een dagje Londen of een nachtje weg met mijn zusje. Sinds ik ben gaan samenwonen, zien we elkaar een stuk minder en dan zijn zulke dagjes extra leuk! Mijn leukste herinnering is toch wel de gezinsvakantie naar Amerika, waar we samen heel veel gelachen, gezien en gedaan hebben.

  Liefs, Martje!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 25 september 2016 at 16:49

  Wij zij allemaal dol op een luxe high tea met een glaasje bubbels, daar zit voor iedereen wel wat lekkers bij.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 september 2016 at 16:46

  Wat een leuke actie! Hoewel wij vroeger altijd zaten te ruziën aan tafel konden wij( mijn oudere broer en mijn jongere zus) ook niet zonder elkaar en hielpen we elkaar daar waar nodig. Toen ik 18 was en op kamers ging wonen kwam mijn zus( 5 jaar jonger) af en toe met de trein stiekum naar mij toe en spijbelde dan van school. Mijn broer schreef dan een briefje dat ze ziek was en mijn ouders wisten van niks. Geweldig als ik daar aan terug denk!!
  Ik zou denk ik voor een saunabezoek gaan van Groupon of een stedentrip of…. zoveel leuke dingen!

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 25 september 2016 at 16:20

  Ik herinner me nog dat mijn zusjes geboren werden, wat was ik blij om grote zus te worden. Nog steeds ben ik erg trots en blij met mijn zusjes. Ik zou iets kiezen als een heerlijk dagje spa of lekker uit eten. Zodat we weer ff heerlijk samen de tijd hebben met elkaar.

 • Avatar van Anouk Nijmeijer
  Reply Anouk Nijmeijer 25 september 2016 at 15:26

  Mijn broer kreeg voor zijn verjaardag een skelter, op die skelter hebben we prachtige avonturen beleeft. Mijn broer voor op en ik achter op met de duim in mijn mond mij rond laten rijden. Hij heeft mij geleerd achteruit te rijden met een kar waardoor ik nu als powervrouw het aandurf met een kar achter de auto te rijden.
  Helaas heb ik de skelter gesloopt na een paar afleveringen jackass te hebben gekeken. Tijd om iets terug te doen!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 25 september 2016 at 15:24

  De leukste herinneringen met mijn zus was toch het schaatsen. Uren waren we zoet, wedstrijdjes wie de mooiste figuren kon maken en het snelste aan de andere kant was. Uren waren we zoet en mijn moeder moest ons tegen etenstijd naar binnen roepen voor een warme kip soep. Berenkoud was het in die tijd maar wij schenen daar totaal geen last van te hebben en kwamen altijd met een gezonde blos weer thuis.

 • Avatar van Nel
  Reply Nel 25 september 2016 at 14:58

  Met mijn zus ging ik altijd naar de sauna. We hebben heel wat afgekletst en natuurlijk ook diepgaande gespreken gevoerd. Het was altijd heel gezellig. Door een of anders iets zijn we niet meer toegekomen aan deze heerlijke verwendagen. Graag zou ik weer samen met mijn zus naar het Wellness-arrangement bij Dunes @ NH-hotel Zandvoort van Groupon gaan. Mag ik haar hiermee verrassen Curvacious????

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 25 september 2016 at 14:47

  Mijn situatie is wat “anders”. Ik heb 1 volle broer, maar omdat mijn ouders zijn gescheiden heb ik bij beide kanten ook nog broers en een zus. Ik als oudste, heb 4 broertjes en 1 zusje onder mij. Zij hebben onderling ( moeder kant, en vader kant ) elkaar sporadisch gezien, maar mijn mooiste herinnering is dat ik onlangs iedereen bij elkaar had, en bleek dat ze zoveel gemeen hadden! Het lijkt mij daarom super gaaf om met z’n 6 en naar de escape room te gaan! Hoe mooi zou dat zijn om beide kanten van de familie bij elkaar te hebben?

 • Avatar van Marinka
  Reply Marinka 25 september 2016 at 11:11

  Oooh wat leuk! Mijn broer(tje) en ik hebben gelukkig meerdere mooie herinneringen. Hij heeft namelijk een relatie met Carmen.. en Carmen is het zusje van mijn man! Dit is al bijna 10 jaar zo en wij vinden het maar al te gezellig! Weekendje weg samen, naar de bios, oud en nieuw spontaan in Haarlem vieren en een hotelletje pakken.. en ga maar door. Maar het allermooiste was dat zij onze getuigen waren op onze bruiloft. Hier heb ik ook prachtige, mooie en ook hilarische foto’s van! Trouwens, nu ze oom en tante gaan worden hebben ze laatst een te gekke ‘mom and dad-chelor’ party georganiseerd voor ons. Geen babyshower, maar dit, waarbij ook de mannen aanwezig waren. Spelletjes als: vintage kinderwagen race, quiz: bierbuik of zwanger, babyflesjes zo snel mogelijk leegdrinken etc. Zo lief. Het mag wel duidelijk zijn dat onze band heel speciaal en bijzonder is. Het lijkt me ook super om met mijn broertje een gezellig dagje weg te gaan of een hapje te gaan eten ergens. Nòg leuker om met z’n vieren te gaan, 2 broers en 2 zussen <3

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 september 2016 at 10:39

  Oh wat lijkt me dit LEUK! Ik woon in Zwitserland en mijn broer woont nog in België, dus ik mis ‘m echt wel en telkens wanneer ik terug ga proberen we brother sister quality time in te plannen. Zo’n broer-zus activiteit zou dus wel HEEL leuk zijn. Mijn mooiste herinneringen zijn onze skivakanties samen. We zijn een aantal keer met ons tweetjes gaan skiën en dat was echt genieten. We delen dezelfde passie voor sneeuw en de bergen en op de piste begrijpt niemand mij zoals mijn broer, dus die vakanties waren echt top. Wat de aanbiedingen betreft: de hostage escape, het 7-gangen menu en de overnachtingen lijken me heel tof.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 25 september 2016 at 10:04

  Hihi, wat leuk! Toen wij 18 en 19 waren hadden we een moeilijk periode vanwege verschillende oorzaken. We besloten toen heel spontaan op een zondagmorgen naar Spa te rijden in zijn aftandse koektrommeltje en hebben daar heerlijk gewandeld en kunnen praten met elkaar. Ook op latere leeftijd hebben we altijd voor elkaar klaar gestaan, maar die dag is me altijd bijgebleven.

  Als ik iets mocht uitkiezen van Groupon : momenteel zou ik voor iets rustigs kiezen zoals een etentje aangezien ik hoogzwanger ben. Anders zou ik juist voor een citytrip kiezen aangezien hij heel avontuurlijk is aangelegd en ik nog wat steden op mijn bucketlist heb staan. :-)

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 25 september 2016 at 09:49

  Mijn mooiste herinnering is aan de hut die ik met mijn broertjes had,
  We wilden graag even weg uit de drukke stad,
  Kozen een plekje tussen de bomen in het bos,
  En gingen daar vervolgens met planken helemaal los.
  Elke dag weer fietsten we naar deze plek,
  Het werd langzaamaan echt onze eigen stek.
  We dronken er (koude!) thee,
  Namen boekjes en spelletjes mee,
  We praatten over belangrijke kinderzaken,
  En wisten ons keer op keer weer te vermaken.
  Hier koester ik warme herinneringen aan,
  Ik zou graag nog eens met ze op huttenjacht gaan.

  Als ik dit tegoed voor Groupon zou mogen winnen,
  Zou ik graag aan de vaartocht door Haarlem beginnen,
  Met de inmiddels stoere mannen achter het stuur,
  Ga ik graag door Haarlem op vaaravontuur.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 25 september 2016 at 09:30

  Wat leuk dat je dit mag weggeven. Ik heb een zus en een tweelingbroer, wij doen eigenlijk nooit iets alleen met zijn drieën. Wel apart met elkaar of met heel het gezin dus het zou heel leuk zijn om eens met zijn drieën op pad te gaan. Wat een leuke deals ook. Bowlen, uit eten (ik kan nu echt niet iets kiezen uit het leuke ‘niet afwassen’ aanbod) of zelfs van tevoren nog een leuke escape room te doen. Ideeën zat!

 • Avatar van Elise van Dongen
  Reply Elise van Dongen 25 september 2016 at 08:17

  Lekker high tea’en met mn 2 zusjes! Mijn ene zusje is in juni bevallen, ik Ben 3 oktober uitgerekend en mn andere zusje is nu ook zwanger! Het leek ons fijn om nog een zussenuitje te plannen voor ik beval en dan is de high tea voor as zaterdag hardstikke welkom!! ;)
  Ik heb veel leuke mooie herinneringen; oa dat mn zusjes mij verrast hadden met n vrijgezellenweekend naar Disneyland en parijs, lekker met zn drietjes! Dan voel je je echt weer kind met zn drieeen; parijs verkennen, gillen in de achtbaan, meebleren met disney en musical nummers ;)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 september 2016 at 08:15

  Als eerste wat ik zou doen als ik uit die broer en zus activiteiten moest kiezen is het 6gangen diner bij de karpendonkse hoeve in Eindhoven. Samen naar de sauna doe ik liever met een vriendin of m’n moeder en Eindhoven is onze hometown!

  Een van mijn mooie herinneringen is dat we op een camping in Luxemburg waren en mijn broertje amper 2 jaar de hele dag door met z’n witte koppie (nu geen wit meer haha) niiiicole niiiicole riep. Die vakantie was ik zijn favoriet en moest ik alles doen, mama mocht niks! Een amdere prachtige herinnering is dat ik op Aruba woonde en hij op bezoek kwam samen met m’n ouders weliswaar maar hij sliep in mijn appartement. Dat waren bijzondere momenten. Net als dat hij onze ceremoniemeester was en m’n getuige bij onze bruiloft. ❤️

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 25 september 2016 at 07:32

  luxe high tea in tilburg samen met mijn zus, waarmee ik vroeger onder het afwassen altijd handdoekgevechten hield tot mijn vader kwam om ons tot de orde te roepen

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 25 september 2016 at 07:23

  De leukste herinnering samen met mijn zus, het is een lastige omdat het er zoveel zijn. Ik kan me wel nog heel goed herinneren hoe er, heel erg veel tijd geleden, eens samen een foto van ons werd gemaakt toen we in de Apenheul waren, afgelopen jaar (zo’n 13 jaar later), hebben we diezelfde spontane foto na willen maken, maar aangezien ik (de jongste) toen voornamelijk een stuk lichter was, ging dat iets minder soepel haha! Een heel leuk moment, maar de foto’s staan nu nog wel mooi te pronken naast elkaar omdat het hilarisch was! Ik denk dat ik met die bon haar ga verrassen met een hoogwaardig culinair diner, óf met een gave workshop zoals koken of racen! Origineel maar wel héél erg leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 september 2016 at 06:54

  Zo leuk ;-)
  Ik doe niet mee maar share dit graag voor je.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.