Reizen & vrije tijd

Nationale Broer & Zus Dag 2016

25 september 2016

broer en zus dag
Komende vrijdag is het Nationale Broer en Zussen Dag. Een mooi moment om jouw broer(s)/zwager en/of (schoon)zus(sen) te laten weten hoeveel hij of zij voor jou betekent. Ik vind dit een mooi initiatief en vind het dan ook erg leuk om hier in samenwerking met Groupon een leuke invulling aan te kunnen geven. Deel jij jouw leukste herinnering dan maak je kans op een mooie ervaring die je samen met haar of hem (of met meerdere samen) kan gaan beleven. Lees verder voor meer informatie!

 broer en zus dag
Toen onze Dees nog een Deesje was.. Even in het archief gespit voor een foto van mij en mijn broer samen. En dan zie je ineens hoeveel je dochtertje op jezelf lijkt!

Als ik aan mijn broer en onze jeugd denk dan hadden we denk ik echt een standaard broer en zus haat-liefde-verhouding en haalden we vooral veel kattenkwaad uit. Van samen dammen bouwen op één van de vele campings in de bergen tijdens de vakanties met onze ouders samen en onze klompjes als boot gebruiken en er zo wel eens eentje kwijtraken tot aan samen ‘koken’ en zo pannen een one-way-ticket naar de vuilnisbelt bezorgen, een lederen poef leegtrekken tot de inhoud door het hele huis te vinden was en ‘speerwerpen’ met konijnenrenstokken waarbij er eentje in mijn been terecht kwam :’) Gelukkig kunnen we er nu flink om lachen allemaal!

En als ik aan mijn broer op dit moment denk dan krijg ik vooral een trots gevoel. Hem op te zien groeien tot een geweldige en ondernemende papa voor zijn twee kinderen en een liefdevolle man die er echt is voor zijn gezin en familie naast zijn werk en eigen bedrijf. Knap om te zien hoe het hem toch maar mooi lukt om alle ballen in de lucht te houden.

broer en zus dag

Ik ben vast niet de enige die gelijk met veel herinneringen terug kan denken aan zijn of haar broer(s) en/of zus(sen). Daarom lijkt het me erg leuk om jouw leukste, grappigste en of meest bijzondere herinnering te delen met mij en de lezers van Curvacious.nl. Je maakt hiermee kans op een Groupon Broer en Zus ervaring tot €100,- die je helemaal zelf uit mag zoeken.

Enkele leuke voorbeelden:
– ga samen naar een Escape Room
– volg een roofvogelworkshop
– ga bowlen met meerdere broers en/of zussen
– race op een circuit, blo-kart op het strand of ga vliegen met een jetpack
– ga lekker uit eten of laat een catering eten thuis brengen
– ga op binnenlandse citytrip of kies voor een dagje wellness voor twee.

Bekijk alle Groupon Broer en Zus Dag aanbiedingen en laat in een reactie onder dit artikel achter welke jou het leukst lijkt om samen te gaan ervaren. Dus: deel een herinnering en laat één of meerdere Groupon aanbiedingen achter om kans te maken om dit samen te kunnen gaan beleven. Meedoen met deze winactie kan tot en met donderdag 29 september 2016, 23.59 uur. Zodat je op vrijdag 30 september – Nationale Broer en Zussen Dag – nog bericht krijgt en samen wat leuks uit kan zoeken om te gaan beleven of doen binnenkort.

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 25 november 2016 at 14:15

  Een rondvaart incl. onbeperkt pannenkoeken eten. Leuk met al mijn broers en zussen maar dat wordt een drukke bedoeling als ze alle 8 meegaan. Alleen met mijn 3 zussen is ook heel leuk. We plannen vaker iets samen maar nooit een hele dag. Zouden we ook eens moeten doen. Toen we klein(er) waren hadden we nogal eens ruzie maar nu ………… we hebben het zo fijn samen.

 • Avatar van Mijke
  Reply Mijke 30 september 2016 at 07:34

  Mijn zus woont in Limburg en ik in Noord-Holland. We zien elkaar niet wekelijks, naar als we elkaar zien doen we wel leuke dingen: samen op stap, met haar kids naar de speeltuin, samen eten enz. Iets wat we de laatste jaren echt met zijn tweeën doen is een griezelfilm kijken. Heerlijk! Zo ook toen ze zwanger was van haar oudste. Ik had haar daarvoor een opgeknapte schommelstoel gegeven. En keken we naar De Black wonen waarbij in een donkere kamer een schommelstoel uit zichzelf bewoog…we hadden het niet meer, dat begrijp je! Daar denken we nog regelmatig aan terug!

  Het lijkt mij leuk om met haar een kookworkshop te volgen…kan ze mooi een keer voor mij koken ;-)

  • Avatar van Mijke
   Reply Mijke 30 september 2016 at 07:35

   De film ‘De Black woman’ :-p

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 29 september 2016 at 23:43

  Mijn broer en ik houden van goed eten en uitgebreid koken. Voor een etentje met onze partners bij Savarin of Niven, kun je ons altijd wakker maken!

 • Avatar van Nadia A.
  Reply Nadia A. 29 september 2016 at 23:09

  Broer-en-Zus dag? Super leuke idee! Ik heb een zusje die ik helaas niet zo vaak zie ivm. de afstand. Maar we plannen meerdere keren per jaar een lang weekend met elkaar. Meestal een wellness en verwen- weekend. Met de Groupon-bon zou ik eerst naar de Therme gaan (www.groupon.nl/deals/de-karpendonkse-hoeve) en daarna een lekker diner (https://www.groupon.nl/deals/restaurant-de-zwaan-2). Ik hoop dat ik mijn zusje mag verrassen met zo een leuke dag! ?
  Leukste herinnering aan de tijd toen mijn zusje en ik jong waren is de teenagertijd. Mijn zusje was toen fan van de boygroup Caught in the Act. Ze was toen helemaal gek op een van de jongens. Toen las ik in een krant dat haar schatje helemaal niet van meiden houdt. Hij was gay. Ik vond dat grappig te zeggen “nou, nu moet je wel van geschlacht wisselen want jouw schatje houdt niet van meiden.”. Ze moest toen echt huilen. Ja, ik was echt gemeen maar de waarheid doet vaak pijn.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 29 september 2016 at 22:17

  Ik heb een zusje van nu 19 jaar, 2 jaar jonger dan ik zelf. We hebben onwijs veel mooie herinneringen samen, te veel om er één uit te kiezen. Vroeger samen klieren in ons stapelbed, uren met de barbies of playmobil spelen, buiten ravotten, giechelen, ook als onze ouders er al lang al genoeg van hadden. Tegenwoordig gaan we geregeld samen uit eten, naar de bioscoop of een feestje.
  Ze is dit jaar geslaagd voor haar mbo diploma en wordt al een echte jonge vrouw. Ik ben zo trots op haar! Na het behalen van haar diploma is ze naar Italië gegaan om te werken op een camping. Ondanks dat we elkaar de afgelopen tijd sowieso al minder zagen dan vroeger, door werk, opleiding en vriendjes, mis ik haar ongelooflijk erg.. ze is al bijna drie maanden weg en komt gelukkig volgende week weer terug. Ik denk daarom dat één van onze mooiste herinneringen nog moet komen, namelijk het moment dat we elkaar weer zien. Het zou natuurlijk al helemaal mooi zijn om dan samen nog meer mooie herinneringen te maken, met een lunch of ander gezellig uitje. Dat verdient mijn zusje echt, na een periode hard werken. Ik ben hoe dan ook een trotse grote zus! Niet alleen op broer- en zussendag

 • Avatar van Manuela
  Reply Manuela 29 september 2016 at 21:55

  Ik heb 2 zussen die 1 jaar schelen in leeftijd, ik kwam er 5 jaar later bij! Ondanks het leeftijdsverschil zijn we heel close met elkaar. Met een van de zussen vroeger altijd de ‘dubbeltjesdans’ dansen door de kamer, of nog met mij, het kleine zusje, met de barbies spelen terwijl je al op de middelbare school zat!! Nu gaan we iedere week sporten met zn drietjes in de sportschool, jaarlijks plannen we een zussendagje waarbij we meestal naar de sauna gaan, dus een tripje naar de Veluwse Bron gaan, zou fantastisch zijn!! raahttps://www.groupon.nl/deals/veluwse-bron

 • Avatar van Manuela
  Reply Manuela 29 september 2016 at 21:50

  Ik heb 2 zussen die 1 jaar schelen in leeftijd, ik kwam er 5 jaar later bij! Ondanks het leeftijdsverschil zijn we heel close met elkaar. Elke week sporten we met zn drietjes in de sportschool, jaarlijks plannen we een zussendagje waarbij we meestal naar de sauna gaan, dus een tripje naar de Veluwse Bron gaan, zou fantastisch zijn!! https://www.groupon.nl/deals/veluwse-bron

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Reizen & vrije tijd
snorfestival
Feel good agenda tip | Snorfestival ♥

Heb je voor volgende week zaterdag 24 en/of zondag 25 september nog niks te doen en ben je wel toe...

Sluiten